20837
Segítséget kérek
  • Devla
    Hali, egy igen irritalo windowsos megjelenitesi hibam van, kiprobaltam mar gyakorlatilag minden trivialist: felbontas,szinmelyseg valtozatatasa, safe mode, driverek, stb. Itt egy kep a hibarol, par komment: ez egy ingyenes program, de a programozasi hiba szerintem kizarhato, mert jopar proginal jon elo ugyanez a hiba, viszont ennel a legszembetunobb a hibajelenseg, ezert valaszottam ezt. A masik, hogy a progi a desktop folott fut, csak kiszedtem a hatteret es az ikonokat, hogy kisebb legyen a kep. Lathato, hogy a legutobb megjelenitett ablak "beleeg" a programba, az, amit pedig meg kene jelenitenie el van csuszva kb. 2 centit.
    Ja, es WinXPm van SP2vel, de SP1 alatt is megvolt mar ez a hiba.
  • paynes
    Mi popito oldala?
  • paynes
    Regisztrálj Ujra ! Létező emailt adj meg!
  • DjPremier
    Sziasztok! Lenne egy kis gondom a saját forumommal.Belépni betudok,de az admin már nem megy felhasználonév ok csak a jelszoval van gáz.Tudnátok segiteni?
  • Serpa
    köszi.
    megnézem.
  • PetruZ
    A DVS elég érzékeny arra, hogy az srt felépítésében ne legyen hiba. Ha pl. rossz a sorszámozás, vagy rossz egy időadat, akkor már nem hajlandó lejátszani. Az is gondot szokott okozni, ha a fájlnévben ékezet, vagy valami extra karakter van.
    Az előbbire megoldás, ha az srt-t betöltöd vmi szerkesztőbe (pl. a Subtitle Studio tökéletesen alkalmas erre), majd egyszerűen változtatás nélkül visszamented a fájlt. A szerkesztő kijavítja a sorszámozási és sortördelési hibákat, ha vannak, egyébként meg ki fog szólni, ha olyan hiba van benne, ami miatt nem olvasható az srt.
  • units
    cwshredder download

talán egy hijackthis log? (scan->save log) és tedd be ide.
    ne fixálj semmit egyenlőre....

HijackThis.exe
  • zuji01
    Sziasztok!

Korábban vhol láttam egy honlapot ahol levoltak írva azok a játékok(programok) amik nem mennek win xp sp2 alatt. tudja még vki a honlapot?
    Google-on nem találtam meg...
    köszönöm előr is
    zuji01 erre próbáljatok válaszolni ha lehetséges- [email protected]
  • Serpa
    directvobsub az srt feliratot nem akarja lejátszani, pedig ugyanaz a filenév mint a filmnek.

mit lehet a probléma ?
  • tomys
    A CWShredder-t honnan tudom letölteni? A 3-as pont megvolt, de eredménytelen.
  • Sil78
    1. XP-nél Rendszervisszaállítás kikapcsolása.
    2. Gép újraindítása Csökkentett módban.
    3. Ad-aware és SpyBot futtatása. (Ha ez nem segít, akkor CWShredder is.)
    Az Ad-aware és a SpyBot nevű spyware-irtók ingyenes, magyar nyelvű változata letölthető pl. innen.
  • tomys
    Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem!
    Hogyan lehet hatástalanítani egy olyan valamit,ami beírja magát kezdőlapnak? Ha megváltoztatom,akkoris újra visszaírja magát!!!

Gyors segítséget kérek!
    [email protected]
    thx!
  • paynes
    Magyar szolgáltatók

Extra (20 MB, pop-up / frame)
    Freeweb (korlátlan, frame)
    Tár.hu (korlátlan, frame)
    X3 (40 MB, frame)
    FreeSite (korlátlan, frame)
    Netshare (15 MB, banner)
    Ultraweb (100 MB, frame)
    SRV.hu (50 MB, banner)
    Zenésznet (50 MB zenészeknek)
    ATW (500 MB, frame) (tipp)
    Ingyenweb (50 MB, banner)
    FreeServer.hu (100 MB, frame) (új)
    Netdisk (500 MB) (új)
  • paynes
    Angol, hirdetés nélkül (!)

Alien Hosting (10 MB)
    Brinkster (30 MB)
    Finitesite (10 MB)
    FreeWebs (100 MB)
    Host Department (10 MB)
    Hostsultra (korlátlan)
    Liquid 2K (20 MB)
    My CGI Server (5 MB)
    OuterWorlds (5 MB)
    Portland (15 MB)
    TBNS (20 MB)
    Venue Host (1 MB)
  • paynes
    itt válogathatsz. Habár nekem az atw-nél van regem,az is jó 500 mb és free.
  • Csaba
    Tökéletesen igazad van.
  • flashX
    tud valaki külföldi ingyenes tárhelyeket?
  • paynes
    Nekem 98-am volt 4 évig. Abszolút jó. Újítottam a gépet és haladtam a korral... most xp-m van. Aki váltani szeretne az sztem váltson.
  • Csaba
    Tényleg, ez a nem kapcsolódik serverekhez dolog nekem is gond. Konkrétan a Kazaa lite gold nem működik, mióta xp-m van. Nem talál hostot, meg nem tud csatlakozni a Kazaahoz, ilyeneket ír ki, pedig a tűzfalban engedélyeztem a kazaat. Mi lehet a gond?
  • Csaba
    Ezzel azért vitáznék egy icipicit. A 98-nál is működik a task lelövése dolog a ctrl-alt-del-lel.. 90%-ban lelövi a dolgokat reset nélkül...
    Akinek a 98 nem jó, annak is a gépével lehetnek gondok. Kb. 1 hónapja tértem át az xp-re gépfejlesztés miatt. Addig 98Se-t használtam, és meg voltam elégedve vele, persze az 512 mega ram meg a P4-es 1,5 Ghz-es proci is jót tett a 98 stabilitásának. Erős géppel az is stabil. Most ugye xp lett sp2-vel az új 3ghz-es gépemen, és ezzel is meg vagyok elégedve. Kellemesen csalódtam az xp-ben, azt hittem, gázabb lesz, de jól muzsikál, viszont nem fogom fikázni a 98-at, mert nekem tökéletesen bevált az is.
  • BladE666
    vki mondjon már olyan progit ami kiirja a szöveget ha lejátszom a zenét
  • PetruZ
    A Hálózati kapcsolatok varázslót elindítod és értelemszerűen követed a lépéseket. Létre kell hoznod egy telefonos kapcsolatot egy DSL szolgáltatóra. Telefonszám, stb. nem kell neki, éppen ez a DSL lényege. Természetesen az ADSL modemet megfelelően össze kell kötni a gép hálókártyájával és a telefonhálózattal, de ezt az ADSL kiépítésekor mindig megcsinálják.
  • PetruZ
    Lődd le az XP témát (nálam ez az első, ki nem állhatom) és kapsz egy külsőleg kiköpött W98/2K-t, amiben 99%-ban minden ugyanott van. :)
  • a shot
    Helóztok, valami sürgős segítség kéne, ime a problémám:

Egyszerűen nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre például mircel, ventrillóvall , the all seeing eyel, tehát semmlyen programmal nemtok egy külső serverre csatlakozni. Op rendszerem Win xp SP2-vel. Nem használok tűzfalat és az xp-s sincs bekapcsolva.
    Nemrégfuttattam egy windows optimalizáló progit amibe reg cleaner megmindenféle dolog van. Valószinüleg utána csesződött el minden, de nem biztos. Akkor sem jó semmi ha visszaállitási pontra nyomom a windovzt. Nagyon segítsen valaki pliz.
  • tegretol
    Segítene valaki, hogyan tudom beállítani az ADSL kapcsolatomat?
    Ha eddig jutottam:
    -format C:
    -Telepítettem az alaplapot
    -Telepítettem a Win98-at
    -Telepítettem a videokártyát
    -Telepítettem a Norton Antívírust
    -A 100_10M_Ethernet_PCI_Adapter floppyról telepítettem a hálókártyát
    -Futtattam a Windsl.exe-t
    -Hogyan tovább?
    üdv: [email protected]
  • galocza
    hát azért ez nagyon nem igaz. amit eddig láttam xpből az atomstabil, 98cal meg azért voltak jócskán gondok (mondom ezt úgy, hogy os/2t és linuxot is sikerült már ismerkedés címén villámgyorsan befagyasztanom 8). kb fél évvel ezelőttig használtam 98at, és még mindig utálom az xpt (bumszli, semmit sem találok meg benne stb), de azt hogy instabil nem merném ráfogni 8).
  • marsu
    Sziasztok.
    Gib szótárt honnan tudok letölteni??

Kösz helló
  • macilaci
    http://www.spyany.com/files/bxxs5_dll.html

File Name: bxxs5.dll
    Description: File bxxs5.dll is an IE Browser Helper Object from adware BookedSpace. It is used to hijack browser searches and display popup advertisements.
    Security Issues: May download and install third-party software as directed by its controlling server.

Spyware-eltávolitás: csökkentett módban Hijackthis futtatása és a megtalált dolgokat óvatosan kiegyelni (nehogy olyat is, ami nem spyware)..
    Avagy:

http://www.iamnotageek.com/a/341-p1.php

(hoyg mire nem jó a gugli...) :O)
  • flashX
    a 98 stabilabb
    az xp nek meg jóval több szolgáltatása van

xp!
  • Atti0503
    Sokkal jobb az XP, mint a '98!!! Én az XP-t használom. Egyébként '98-al kezdtem. Ajánlom az XP-t! :-)
  • Atti0503
    Használj MozzillaFirefoxot! Kb. 3x gyorsabb,mint az IE. A fiefox.hu oldalról ingyenesen letölthető. :-))
  • kisbagoly
    Indításkor hibaüzenetet kapok, hogy c:/windows/bxxs5.dll nem tölthető be. Hogyan lehet ettől megszabadulni? Kösz.
  • Shongi
    Hi, nem tudja valaki mi lett az ISOBURNING-el???
  • tegretol
    Kérek pár címet, ahonnan filmek tölthetők le. Az Apocalypse-site. warez volt a kedvencem, rengeteg témában lehetett keresgélni, de most átment angolba, semmire sem hasonlít a kezelése, nem tudom használni. Hátha vannak más filmes oldalak is.
  • lck
    Az hogy simán kilövöd azt jelenti hogy általában a Ctrl+Alt+Del mindíg működik.
  • lck
    A win 9x-ek esetében a folyamatok (task-ok) egymást követve futnak. Tehát egy időszeletet kap pl. egy játék aztán következik modjuk a rendszertálca aztán egy pillanatra a hang aztán a vírusirtó stb. Szépen sorban egymás után. Tehát ha az egyik program hibát okozott valamiért leált az egész rendszer. Az XP ezeket a folyamatokat felülről ellenőrzi. Tehát ha leáll egy program, attól még a rendszer alapfolyamatai tovább futnak ( általában ) Igy a hibás program ( task ) leállítható.
    ( Ez a valóságban azért bonyolultabb, csak az érthetőség miatt írtam le így.) Egyébkén egyértelmű hogy megfelelő minőségű és sebességű hardware-hez XP jár.
  • tegretol
    "itt meg símán kilövöd." Elmagyaráznád ezt?
  • Cormoran
    hát, nekem a Win98 régen sokat fagyogatott, ugye egy lefagyott program miatt ujra kellett indítani, resetelni.
    itt meg simán kilövöd. Arról nem is beszélve, hogy 1,5 év alatt 2x installáltam, akkor is azért, mert uj alaplap + proci került bele.

Sokkal satbilabb, mint a 98 volt.

Jöhetnek a hujjogások, de ez így van.

Akinek nem jó, annak a gépével van a baj, esetleg driverrel...
  • tegretol
    Most a Win98-at használom. Barátain javaslatára le akarom cserélni a "Microsoft Windows XP Professional Corporate Edition Magyar, integrált Service Pack 2-vel"-re. Származik ebből nekem előnyöm, vagy csak egy divatos újabb rendszerre cserélem le a régit?
  • Antromorph
    Köszönöm Sil78