20837
Segítséget kérek
  • fm
    én vagyok, de azt írja mégsem, nem vagyok supervisor, nincs jogom se módosítani,se törölni, se semmi.
  • units
    Ha te vagy a rendszergarázda akkor:
    1.Programok telepítése és törlése
    2. NIS módosítás
    3. remove all
    lemegy a Norton!
  • fm
    nem találok ilyet. de az antivirusnál sem lehet engedélyezni a védelmet. semmit nem lehet állítani, rossz az egész..újratelepíteni sem tudom :(
  • flashX
    !

!
  • Sil78
    Start menü / Programok / Norton Internet Security / Norton Internet Security, azon belül User Accounts. Felhasználónév: Supervisor, jelszó: amit megadtál neki (ha nem adtál meg ilyet, akkor hagyd üresen). Így se tudod beállítani?
  • fm
    oké, a tűzfallal lehet a gond, köszi!

csak a bibi,hogy se a norton internet security,se az antivirus nem engedi magát se konfigurálni,se uninstallozni,se frissíteni. azt írja nincs hozzá jogom.
  • Sil78
    Várj, ha van Norton, akkor valószínűleg az nem engedi... Nyisd meg a Nortont, és a Personal Firewall / Configure / Programs részben a Firefox internetelérését állítsd Automatic-ra.

Nem tudom, hogy az SP2 nélküli Windows tűzfalat lehet-e konfigurálni, nem XP-m van. Viszont ha nincs SP2-d, akkor a Windows tűzfalát hagyd kikapcsolva, és rakj fel egy rendes tűzfalat. Tűzfal nélkül ne netezz.
  • fm
    de van. norton, de azóta nem működik, uninstall sem megy,mert azt írja supervisor törölheti csak..kicsit káosz van a gépen. jobb alul nincs kinn az ikonja,de ahogy a feladatkezelőt nézem, fut az így is.

win tűzfalát hol tudom állítani? csak ki/be kapcsot találtam :(
  • Sil78
    Próbáld meg engedélyezni inkább a Firefoxot benne, akkor is, ha ki van kapcsolva a tűzfal... Semmi más tűzfalad nincs, és nem is volt? Pl Norton, ZoneAlarm... Inaktív állapotban sincs ilyesmi a gépeden?
  • fm
    ha lelövöm az xp tűzfalat,akkor sem lehet firefox-al netezni.
  • fm
    hijackthis-el.. most megnézem a tűzfalat, hátha..

szóval a https oldalakat,meg ftp-t nem tudok nézni.
  • ZsirosKenyer
    szeva!
    nekem egyoylan problemam lenne hogy ha a mappaim kozt bongeszek windows xp-ben (ugye az explorer.exe-vel) akkor jobb gomb kattintas a mappara es elszall az explorer "szabalytalan muvelet" utana pedig a doctor watson is megprobal futni de za is meghal ... kezd egyre jobban idegesiteni a hiba, de reinstallalni nem akarok windowst...es amugy fentvan az SP2 javitocsomag.,.
    mitol lehet ez? esetleg egy programtol ami a jobb gomb menuben bentvan? vmiert az utobbi idoben a lapozofajl merete is lecoskkent ..hogy tudom ezt novelni? regenm is csak ennyi program futott a hatterben megis 290 korul volt a lapozofajl meret..
  • batman
    Sziasztok!

Abban kérnék segítséget, hogy szeretnék összeválogatni egy géphez hardwaret. A cél egy teljesen alap gép, főleg internethez, illetve officehoz, és max kb bruttó 100-t szeretnék rászánni. Monitor, meg ilyenek nem kell semmi, csak a ház és ami mögötte van :). Sajnos én nem értek nagyon ezekhez, ezért szeretnék javaslatokat kérni a lehető legmegbízhatóbb konfighoz, amin az xp megy.
    Köszi előre is!
  • Sil78
    Milyen progival?
    Firefoxban ezt a hibaüzenetet tipikusan akkor kapod, ha a tűzfal nem engedi felmenni az internetre. Nézd meg a tűzfalad beállításait (a Windows beépített tűzfalát is).
  • fm
    xp van + sp1. nem tudom már miket írtottam ki,de rengeteg mindent egy progival,mert a net már nagyon gázos volt előtte. most ie-ben csak az említett oldalakat nem tudom megnézni, firefoxban pedig semmit sem.
    hibaüzi: kiszolgálóhoz való kapcs. kísérlet el lett utasítva.
  • ALCATELGOD
    Nem lehet, de nekem most még ilyen van a gépembe, de cseréltem alaplapot és az már tudja a 400MHZ-ést is :-))
  • Lanamaci
    na nekem ilyen gépem van.
  • Lanamaci
    Hogy hogy bármilyet belelehet tenni az alaplapba??
  • ALCATELGOD
    266Mhz? Megveheted tőlem én úgy is akarok venni egy új 400-as 512MB -ost :_))
  • Lanamaci
    sziasztok
    ilyen memóriát hol tudok venni???
    256MB PC2100 (266MHz) DDR OEM
  • ALCATELGOD
    Sziasztok!

Az internetem valamiért baszakodik...., ugyanis mikor felcsatlakozik és indulok böngészni, akkor lekapcsolódik, vagy egyszerűen lefagy :-(((( . Amikor lekapcsolódik akkor besszagat az egér, és mikor újra tárcsázni szeretnék akkor már FULLra lefagy az egész...

A, Mi lehet a baj?
    B, Vajon a Modemmel van a hiba?
  • Sil78
    Nincs véletlenül SP2 a gépeden? Mert akkor az SP2 tűzfalának a beállításainál engedélyezd a Firefoxot, hogy ki tudjon menni a netre. És SP2 mellett bizonyos oldalaknál az IE elvileg szól, ha valami ActiveX-es cuccot akar használni az oldal, és alapból nem engedi... (Ami persze biztonsági szempontból jó, hogy nem futtat automatikusan minden vackot, de valószínűleg elég macerás... egyszerűbb alternatív böngészőt használni a sima netezésre, és amikor muszáj ActiveX-et használni, arra IE-t, mint folyton állítgatni az IE-t... Bár nekem nem XP-m van, így SP2-m sincs, úgyhogy még jobban tartózkodok az IE használatától - SP2 nélkül ugyanis kifejezetten kockázatos IE-vel netezni...)
  • Sil78
    Miket irtottál ki? A Firefox minden oldalnál ezt csinálja, vagy csak azokkal, amiket IE-ben sem tudsz megnyitni? (A Neptunt pl ne várd el tőle, ahhoz ActiveX kell, azaz csak IE-vel műxik...) Mi a pontos hibaüzenet?
  • fm
    hali!

kiírtottam egy csomó netes szemetet a gépről és azóta nem lehet néhány oldalt megnyitni explorerben. pl etr,meg hasonló, amik biztonsági cuccost használnak. segítség..mi lehet a gond?

a firefox meg minden oldalnál elutasítja a kapcsolódást :(
  • marsu
    Sziasztok

Olyan problémám van, hogy a hálózati kártyának az illesztő programját minden csatlakozás előtt frissíteni kell, mert másképp nem akar csatlakozni.
    Mi lehet a baj???
  • flashX
    #558!
  • Demeter
    Nagyon köszönöm a linket. Már húzom is le!
  • PetruZ
    Van egy csomó. Pl. az újabb Nero-k is tudnak ilyet (plugin-nal), de ott van pl. a CD MP3 Burner, ami kompaktabb kivitel és direkt erre a célra van.
  • Demeter
    Hi!

Volna egy kérdésem a hozzáértőkhöz. Lehet, hogy láma a kérdésem de van e olyan program amely mp3-at konvertál át "cd audio track"-é.

Előre is thx!

Demeter
  • flashX
    #558 ????
  • marsu
    vagy itt
  • marsu
    hi próba

1A23-0009-1030-2219-1981-5408 | 1A23-0009-0030-1715-9230-3537 | 1A23-0009-4030-1361-1682-6902 | 1A23-0009-4030-2282-8523-2617 | 1A23-0009-1030-1554-9428-7228
  • Davidsned
    Lehet, nem ide tartozik, de tudna valaki adni egy működő serialt a Nero 6.6.0.1-hez? Thx...
  • kék
    OK. köszi.
  • flashX
    kellene neki de nyugodtan írd ki mindakettőt
  • kék
    Hi! Kérem valaki segítsen: letöltöttem 1 könyvtárat, benne 2 nrg fájlal. Gondolom ezek cd-kép fájlok. Az egyik kb. 583 MG, a másik 1,26 MG. Ha cd-képfelírással kiírom az 583-ast, az 1,26-ossal is kezd valamit?
  • flashX
    Tudtok mondani egy jó videó kari húzó progit ami kompatibilis az fx 5200 -al?
    köszi
  • paynes
    Hát szerintem nem jót szettél le ugyanis ha 2.4 MByte és még 6500 képet és a hozzájuk tartozó szöveget tartalmaz, angol hangalámondással és változó tartalommal akkor az meghaladná a 100 mb-t. sztem valami mást szeddj le.
  • syatzza
    illetve PC-zni
  • syatzza
    Szasztok kiscserkészek!
    Különben meg figyelmezzetek. itt 1 kis segiccség kéne.
    Letöltöttem az SG honlapról ezt:
    Natively 3.2

Letöltések száma: 306
    Dátum: 2004. 03. 22.
    Méret: 2.4 MByte

Letöltéshez klikk ide

Angol nyelvtanulóprogram, melyet tanárok fejlesztettek ki a teljesen kezdők számára. 6500 képet és a hozzájuk tartozó szöveget tartalmaz, angol hangalámondással és változó tartalommal.

Szal baromira megörültem neki, met az angol nyelv szerény ismereteire azáltal tettem szert, hogy elkezdtem CP-ézni.
    Evégett leginkább az írott angol szavakat ismerem föl.
    Hallás útján nehézségeim vannak, lévén a kiejtés nem fonetikus.

Úgy gondoltam ez a progi rásegít ezen rücskök csiszolására. Csakhogy!
    Az install után, indítva a progit megjelenik egy ablak, amelyben a szokásos soft. licenc leírás ill. elfogadás lehetősége található.
    Elfogadás bejelölve, katt regisztráció, és azt írja, hogy ellenőrízzem az Inet kapcsolatom, holott egész ídő alatt online voltam.
    Tudnátok-e segíteni, hogy mi a teendő a progi használhatósága érdekében?

Köszönettel veszem, nagy szükségem lenne rá, vagy valami hasonlóra.
    Szervenberger, a legkissebb cserkész.

PS.
    Menjek el 1 nyelvstúdióba tanácstól kíméljetek. :-D