20837
Segítséget kérek
-
#594 én vagyok, de azt írja mégsem, nem vagyok supervisor, nincs jogom se módosítani,se törölni, se semmi. -
#593 Ha te vagy a rendszergarázda akkor:
1.Programok telepítése és törlése
2. NIS módosítás
3. remove all
lemegy a Norton!
-
#592 nem találok ilyet. de az antivirusnál sem lehet engedélyezni a védelmet. semmit nem lehet állítani, rossz az egész..újratelepíteni sem tudom :( -
flashX #591 !
! -
#590 Start menü / Programok / Norton Internet Security / Norton Internet Security, azon belül User Accounts. Felhasználónév: Supervisor, jelszó: amit megadtál neki (ha nem adtál meg ilyet, akkor hagyd üresen). Így se tudod beállítani? -
#589 oké, a tűzfallal lehet a gond, köszi!
csak a bibi,hogy se a norton internet security,se az antivirus nem engedi magát se konfigurálni,se uninstallozni,se frissíteni. azt írja nincs hozzá jogom. -
#588 Várj, ha van Norton, akkor valószínűleg az nem engedi... Nyisd meg a Nortont, és a Personal Firewall / Configure / Programs részben a Firefox internetelérését állítsd Automatic-ra.
Nem tudom, hogy az SP2 nélküli Windows tűzfalat lehet-e konfigurálni, nem XP-m van. Viszont ha nincs SP2-d, akkor a Windows tűzfalát hagyd kikapcsolva, és rakj fel egy rendes tűzfalat. Tűzfal nélkül ne netezz. -
#587 de van. norton, de azóta nem működik, uninstall sem megy,mert azt írja supervisor törölheti csak..kicsit káosz van a gépen. jobb alul nincs kinn az ikonja,de ahogy a feladatkezelőt nézem, fut az így is.
win tűzfalát hol tudom állítani? csak ki/be kapcsot találtam :( -
#586 Próbáld meg engedélyezni inkább a Firefoxot benne, akkor is, ha ki van kapcsolva a tűzfal... Semmi más tűzfalad nincs, és nem is volt? Pl Norton, ZoneAlarm... Inaktív állapotban sincs ilyesmi a gépeden? -
#585 ha lelövöm az xp tűzfalat,akkor sem lehet firefox-al netezni. -
#584 hijackthis-el.. most megnézem a tűzfalat, hátha..
szóval a https oldalakat,meg ftp-t nem tudok nézni. -
ZsirosKenyer #583 szeva!
nekem egyoylan problemam lenne hogy ha a mappaim kozt bongeszek windows xp-ben (ugye az explorer.exe-vel) akkor jobb gomb kattintas a mappara es elszall az explorer "szabalytalan muvelet" utana pedig a doctor watson is megprobal futni de za is meghal ... kezd egyre jobban idegesiteni a hiba, de reinstallalni nem akarok windowst...es amugy fentvan az SP2 javitocsomag.,.
mitol lehet ez? esetleg egy programtol ami a jobb gomb menuben bentvan? vmiert az utobbi idoben a lapozofajl merete is lecoskkent ..hogy tudom ezt novelni? regenm is csak ennyi program futott a hatterben megis 290 korul volt a lapozofajl meret.. -
#582 Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy szeretnék összeválogatni egy géphez hardwaret. A cél egy teljesen alap gép, főleg internethez, illetve officehoz, és max kb bruttó 100-t szeretnék rászánni. Monitor, meg ilyenek nem kell semmi, csak a ház és ami mögötte van :). Sajnos én nem értek nagyon ezekhez, ezért szeretnék javaslatokat kérni a lehető legmegbízhatóbb konfighoz, amin az xp megy.
Köszi előre is! -
#581 Milyen progival?
Firefoxban ezt a hibaüzenetet tipikusan akkor kapod, ha a tűzfal nem engedi felmenni az internetre. Nézd meg a tűzfalad beállításait (a Windows beépített tűzfalát is). -
#580 xp van + sp1. nem tudom már miket írtottam ki,de rengeteg mindent egy progival,mert a net már nagyon gázos volt előtte. most ie-ben csak az említett oldalakat nem tudom megnézni, firefoxban pedig semmit sem.
hibaüzi: kiszolgálóhoz való kapcs. kísérlet el lett utasítva. -
#579 Nem lehet, de nekem most még ilyen van a gépembe, de cseréltem alaplapot és az már tudja a 400MHZ-ést is :-)) -
#578 na nekem ilyen gépem van.
-
#577 Hogy hogy bármilyet belelehet tenni az alaplapba?? -
#576 266Mhz? Megveheted tőlem én úgy is akarok venni egy új 400-as 512MB -ost :_)) -
#575 sziasztok
ilyen memóriát hol tudok venni???
256MB PC2100 (266MHz) DDR OEM -
#574 Sziasztok!
Az internetem valamiért baszakodik...., ugyanis mikor felcsatlakozik és indulok böngészni, akkor lekapcsolódik, vagy egyszerűen lefagy :-(((( . Amikor lekapcsolódik akkor besszagat az egér, és mikor újra tárcsázni szeretnék akkor már FULLra lefagy az egész...
A, Mi lehet a baj?
B, Vajon a Modemmel van a hiba? -
#573 Nincs véletlenül SP2 a gépeden? Mert akkor az SP2 tűzfalának a beállításainál engedélyezd a Firefoxot, hogy ki tudjon menni a netre. És SP2 mellett bizonyos oldalaknál az IE elvileg szól, ha valami ActiveX-es cuccot akar használni az oldal, és alapból nem engedi... (Ami persze biztonsági szempontból jó, hogy nem futtat automatikusan minden vackot, de valószínűleg elég macerás... egyszerűbb alternatív böngészőt használni a sima netezésre, és amikor muszáj ActiveX-et használni, arra IE-t, mint folyton állítgatni az IE-t... Bár nekem nem XP-m van, így SP2-m sincs, úgyhogy még jobban tartózkodok az IE használatától - SP2 nélkül ugyanis kifejezetten kockázatos IE-vel netezni...) -
#572 Miket irtottál ki? A Firefox minden oldalnál ezt csinálja, vagy csak azokkal, amiket IE-ben sem tudsz megnyitni? (A Neptunt pl ne várd el tőle, ahhoz ActiveX kell, azaz csak IE-vel műxik...) Mi a pontos hibaüzenet? -
#571 hali!
kiírtottam egy csomó netes szemetet a gépről és azóta nem lehet néhány oldalt megnyitni explorerben. pl etr,meg hasonló, amik biztonsági cuccost használnak. segítség..mi lehet a gond?
a firefox meg minden oldalnál elutasítja a kapcsolódást :( -
#570 Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a hálózati kártyának az illesztő programját minden csatlakozás előtt frissíteni kell, mert másképp nem akar csatlakozni.
Mi lehet a baj??? -
flashX #569 #558! -
Demeter #568 Nagyon köszönöm a linket. Már húzom is le! -
#567 Van egy csomó. Pl. az újabb Nero-k is tudnak ilyet (plugin-nal), de ott van pl. a CD MP3 Burner, ami kompaktabb kivitel és direkt erre a célra van.
-
Demeter #566 Hi!
Volna egy kérdésem a hozzáértőkhöz. Lehet, hogy láma a kérdésem de van e olyan program amely mp3-at konvertál át "cd audio track"-é.
Előre is thx!
Demeter -
flashX #565 #558 ???? -
#564 vagy itt -
#563 hi próba
1A23-0009-1030-2219-1981-5408 | 1A23-0009-0030-1715-9230-3537 | 1A23-0009-4030-1361-1682-6902 | 1A23-0009-4030-2282-8523-2617 | 1A23-0009-1030-1554-9428-7228 -
Davidsned #562 Lehet, nem ide tartozik, de tudna valaki adni egy működő serialt a Nero 6.6.0.1-hez? Thx... -
kék #561 OK. köszi. -
flashX #560 kellene neki de nyugodtan írd ki mindakettőt -
kék #559 Hi! Kérem valaki segítsen: letöltöttem 1 könyvtárat, benne 2 nrg fájlal. Gondolom ezek cd-kép fájlok. Az egyik kb. 583 MG, a másik 1,26 MG. Ha cd-képfelírással kiírom az 583-ast, az 1,26-ossal is kezd valamit? -
flashX #558 Tudtok mondani egy jó videó kari húzó progit ami kompatibilis az fx 5200 -al?
köszi -
#557 Hát szerintem nem jót szettél le ugyanis ha 2.4 MByte és még 6500 képet és a hozzájuk tartozó szöveget tartalmaz, angol hangalámondással és változó tartalommal akkor az meghaladná a 100 mb-t. sztem valami mást szeddj le. -
syatzza #556 illetve PC-zni -
syatzza #555 Szasztok kiscserkészek!
Különben meg figyelmezzetek. itt 1 kis segiccség kéne.
Letöltöttem az SG honlapról ezt:
Natively 3.2
Letöltések száma: 306
Dátum: 2004. 03. 22.
Méret: 2.4 MByte
Letöltéshez klikk ide
Angol nyelvtanulóprogram, melyet tanárok fejlesztettek ki a teljesen kezdők számára. 6500 képet és a hozzájuk tartozó szöveget tartalmaz, angol hangalámondással és változó tartalommal.
Szal baromira megörültem neki, met az angol nyelv szerény ismereteire azáltal tettem szert, hogy elkezdtem CP-ézni.
Evégett leginkább az írott angol szavakat ismerem föl.
Hallás útján nehézségeim vannak, lévén a kiejtés nem fonetikus.
Úgy gondoltam ez a progi rásegít ezen rücskök csiszolására. Csakhogy!
Az install után, indítva a progit megjelenik egy ablak, amelyben a szokásos soft. licenc leírás ill. elfogadás lehetősége található.
Elfogadás bejelölve, katt regisztráció, és azt írja, hogy ellenőrízzem az Inet kapcsolatom, holott egész ídő alatt online voltam.
Tudnátok-e segíteni, hogy mi a teendő a progi használhatósága érdekében?
Köszönettel veszem, nagy szükségem lenne rá, vagy valami hasonlóra.
Szervenberger, a legkissebb cserkész.
PS.
Menjek el 1 nyelvstúdióba tanácstól kíméljetek. :-D