20837
Segítséget kérek
  • tomo
    esetleg torold ki a felesleges reszeket, jobb felso sarok "backspace <-" billentyu. jo mulatast !
  • units
    nem kell azt bonyolítani!
    Azért van a CTRL+C
    Hogy lehetne másképp?
    Mire választ kapsz 1000-szer megcsinálod.
  • Pp
    Sziasztok Mindenkinek!
    Nem akartam új témát nyitni, egy kérdés miatt, de jó lenne ha valaki segítene.Nem nagy a problema csak bosszantó. Nos kaptam egy Word dokumentumot és áll mondjuk 25 oldalból.Én ebböl szeretnék egy-egy oldalt külön elmenteni magamnak, de nem tudom megcsinálni. A CTRL+C ill a CTRL+V az működik , de biztos hogy lehet másképpen is. Kérem segítsen aki tud.
  • cSuwwi
    ha a netes dolgok közül pár megy, pár nem, akkor a routerrel lehet valami baj. nyomj rá egy resetet, (vagy factory default-ot), úgy a netnek kéne mennie. Figyelni kéne, hogy a 80-as porton van-e aktivitás.
    Vagy ha semmi, csak simán felmenni router nélkül(sima dsl/kábel modemmel, vagy kilőni a tűzfalat a routerben és úgy nézni)
    Másszóval be kéne határolni a hibát...
  • R0sc0
    ÜDv.
    Nekem van egy problémám:
    Az otthoni netemmmel van a probléma, mert a böngészőprogogramom nem jelenít meg semmit az MSN se tud bejelntkezni.
    Viszont az all seeing eye és a steam fe tud menni a netre söt még neten is tudokjátszani. de az explorer nem megy sem az MSn.
    amit tudni kell hogy routerem van, és ami rajta van 2 gép.
    mindkettön ugyanez a probléma. És ez egyik pillanatrol a másikra követkeuett be, netezés közben. segitsetek mert fogalmam nincs mi a problma
    THX
  • nagybajszu
    Win98 SE-m van. Napirenden találkozom a lefagyással, a "kék halállal", a gépet nem tudom a start menüből kikaocsolni, mert kiírja: A Windows most kilép, de nem teszi, húszpercig szoktam várni, majd kikapocsolom a gombbal. Most csináltam formatC:-t, az első internetes csatlakozásom óta fent van a Norton Antivírus, kétnaponta frissítem. Mi az ördögöt lehet még tenni?
  • szepi111
    Hi!

ADSL-em van, és zavart hogy induláskor a gép vár kb. 1 percet a dinamikus IP cím miatt, így hallottam hogy fix hálókártya IP címmel ez kiküszöbölhető...

Ezt ki is próbáltam, és úgy tűnt hogy megy is,

DE

a feltöltésemnek lőttek... ha mailben csatolok egy kisebb filet az nem töltődik fel, illetve a DC-n sem tudok feltölteni... :((((

Erre nem tud valaki magyarázatot???

A böngészés ugyanakkor megy...

Köszi előre is!
  • mikike
    ZoneAlarm firewall (free, vagyis igazából e-Trust Armor LE) kérdésem lenne.
    Hogy a csudába tudom engedni a megosztott netet egy XP és egy 98as gép között, ha megy a tűzfal?
  • Sil78
    A netmegosztás témához nem tudok hozzászólni, de a tűzfal kikapcsolásával a vírusokat (főleg a férgeket) kapod be könnyebben, a spyware-ek sokkal egyszerűbben terjednek: általában ActiveX segítségével. A spyware-fertőzést legkönnyebben úgy lehet megelőzni, ha Internet Explorer helyett valami biztonságosabb böngészőt használsz (pl Firefox, Mozilla, Opera). A vírus- és spyware-keresést ugye Csökkentett módban végezted (és XP esetén kikapcsoltad előtte a Rendszervisszaállítást)? Milyen vírusirtót használsz?
  • bandia
    Megvolt...Semmi eredménye. A Spybot leszedett egypárat, de csak annyi...Mondjuk lehet hogy mivel kikapcsolom a tüzfalam a másik gép miatt, kapásból bekapom ezeket a spyware-ket megint.:(
  • Demeter
    units: thx, de átnézve az oldalt sem lettem okosabb. Ne értsd félre nem a te hibád, de valahogy nekem kínai amit ott írnak. Nincs erre vajon valami patch vagy egyéb hasznos "renováló" progi vagy javítás?

Viszon amint látom neonx-al egyetemben nem vagyok egyedül eme problémával. He netán már valakinek +oldotta eme win problémát azt kérném, hogy ossza meg a többiekkel.

Előre is thx mindenkinek!
  • units
    Error message when you install or start an MS-DOS or 16-bit Windows-based program
  • neonx
    apám most látom mindenkinek ez a hiba
  • neonx
    Segítsetek mit csináljak ezt irja egy régi játéknék elinditásánál a windows.

16 bites windows alrendszer

C:/windows/system32/autoexec.nt.a rendszerfájl nem megfelelő a futó ms-dos és windows alkalmazásokhoz.
  • Demeter
    Megpróbáltam ahogy mondtad, de nem sikerül így sem elindítani. Most már azt is csinálja, hogy nem csak felinstallálás után írja ki (mikor mondjuk futtatni szueretném) hanem install előtt is. Szal fel akartam telepíteni egy új játékot és már egyből ez a '16-Bit-es MS-DOS alrendszer' hiba jön fel. Miért?
  • paynes
    Jobbklikk az ikonjára (a gamenak)tulajdonságok futtatás a következőben:Win 98 vagy 2000.
  • Demeter
    Hi!

Segítséget szeretnék kérni win ügyben. Olyat produkál a win amivel még ezidáig nem találkoztam. Adott egy újonnan installált progi (a dolog kedvéért egy game) és mikor el szeretném indítani akkor azt írja ki, hogy:

" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazáshoz. Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'bezárás' gombra. "

Naszóval ez mi miatt lehet?? Ilyet ezidáig még nem produkált a win.
    Tud valaki segíteni eme problem megoldásában??

Thx!
  • Sil78
    Nem biztos, hogy vírussal vagy tele, lehet, hogy spyware-rel, és azok ellen spyware-irtó kell (a vírusirtók nem találják meg ezeket általában). Futtass egy Ad-aware-t meg egy SpyBot-ot (esetleg Spy Sweeper-t), hátha segítenek.
  • szepi111
    Hi!

ADSL-em van, és zavart hogy induláskor a gép vár kb. 1 percet a dinamikus IP cím miatt, így hallottam hogy fix hálókártya IP címmel ez kiküszöbölhető...

Ezt ki is próbáltam, és úgy tűnt hogy megy is,

DE

a feltöltésemnek lőttek... ha mailben csatolok egy kisebb filet az nem töltődik fel, illetve a DC-n sem tudok feltölteni... :((((

Erre nem tud valaki magyarázatot???

A böngészés ugyanakkor megy...

Köszi előre is!
  • bandia
    Halihó! Hát az én gépem marhára belassul:( Valószinü tele van virussal, csak a virusirtó program már nem látja:) Mit javasoltok, milyen tüzfalat? Amit be lehet állitani, hogy a megosztott net is menjen? Mert emiatt állandóan ki kell kapcsolnom a tüzfalat ha a másik gépet is csatlakoztatni akarom:( Nem tudom hogy lehet beállitani:(
  • sumi
    reggelt.ha elinditom az internetkapcsolatot,felugrik 1 kiskocka és 1 percről elkezd visszaszámolni....valami ilyesmit ir:zárjon be minden...és mente munkáit.asszem help!!
  • fm
    nincs :((((
  • flashX
    thx!
  • units
    backup könyvtár
    azon belül
    a fájl neve: backup..............blabla
    szép hosszú.
  • units
    Talán

www.guru3d.com

GeForce Tweak Utility with Help File

RivaTuner 2.0 RC 15.2 + Patch Scripts
  • fm
    kerestem,de nem találtam,aztse vágom milyen file-t keressek..
  • units
    ha zipből futott az gáz.
    de azért nézz körül a temp könyvtárba hátha oda mentette...
  • flashX
    #558-ra valaki annyira egyszerű sztem...............
  • fm
    kivéve ha zip-ből futtattam kicsomagolás nélkül kb 3 hete..ennél balfékebben nem is csinálhattam volna! köszi a segítséget,sztem csak a winreinstall lehet megoldás...
  • units
    abba a könyvtárba teszi ahonnan a hijackthis futott
  • units
    csinál magától
  • fm
    természetesen nem csináltam mentést...újabb lecke
  • fm
    :) egy életre megtanultam...
  • units
    a hijackthis az nem játék!
    nem szabad felelőtlenül törölgetni(fixálni)
  • units
    hoppá! Hijackthis
    backup?
    config->backups
    rakd vissza amit leszedtél.
  • neonx
    dvd boritot akarok letölteni és keresek olyan programot amibe csak be kell irni a címet és azonnal megkeresi az interneten azt a borítot
  • fm
    köszi..de komoly a gondom. ftp-zni se tudok,így a file-t,ami szükséges az általad linkelt oldal szerint a norton törléséhez,nem tudom letölteni.

sztem registryket,meg entryket vagy miket törölt ki a hijackthis és ezért romlott el a norton antivírus,meg tűzfal,mert egyik sem működik,csak futnak és bezárni sem tudom őket,meg uninstall se megy. de emiatt lehetséges,hogy nem tudok https-ezni,meg ftp-zni???

• units
    Removing Norton Internet Security or Norton Personal Firewall 2005 from Windows 2000/XP after Add/Remove Programs does not work
  • flashX
    PLZ!
    #558ra valaki!
  • units
    Te raktad fel?
    Rendszergazdaként vagy belépve?