20837
Segítséget kérek
-
#754 Valami codec hiba lehet, ha preview van beállítva.
Mivel nézed?
intéző, tc? -
Chaos25 #753 Hello
Van egy problémám már régóta, olyan mappákban fordul elő amiben videó file-k vannak! Megnyitom a mappát elkezd gondolkodni és utánna nem válaszol ha bezárom ctrl+alt+del-el (csak arra reagál)akkor explorer hibát okoz és leáll! Ez nem mindig fordul elő de nem tudom, hogy mi okozhatja! Valaki segítesen! köszi -
#752 hát én csak valami CoolWave Editor-ról találtam említést egy fórumban, de semmi link -
#751 Üdvözletem!
Keresünk valami CoolWave nevű felvevő/szerkesztőprogramot, de mindig csak ventillátorok jönnek.
Tud valaki segíteni/ismeri ezt a programot?
Köszönjük -
#750 Aha értem de már 2 is lelett nyomatva rajta a 2001es és a 2003as asszem és ment mindkettö ezért nemtom h milehet a baj :((
(már tesztelve lett ram is azis jo elvileg uhogy nemtom i a baj :(( )
ötlet még vmi esetleg ?? pliizz thx az eddigit is
-
miga #749 Nekem a memória miatt produkált ilyet nemrég.
-
#748 driver vagy memória ....
ha a videókártya tuti jó.
Tökeletes teszt erre egy régebbi 3Dmark. Ez elég jól meg szokta kínozni a videókártyákat, tesztre tökeletes. el kell indítani, és hadd menjen a demója. Ha a videó-kártya, úgyis kidől a nyaggatásra... -
#747 Xiaxtok volna egy kis probléma :((( : játszok gépen ( pl sims2,fifa2005,far cry stb) és 3-4 másodpercre elmegy a kép befagy a játék...
majd visszajön mintha nem történt volna semmi
ez volt eddig de most
már folyton ujraibditja a gépet (elötte csak nagyon ritkán inditott ujra) na most sokak szerint a videokártya de nemtom (Ati radeon 9200Se a kártya /tudom nem nagyszám a kártya/ és jolenne tudni h mi a baj,a kártya volt szervizben ahol letesztelték progival és aszonták h semmi gáz de akkor mivel lehet a hiba??) ha tud vki segiteni akkor pliiiz thx -
#746 Hi! Az lenne a problémám,hogy a gépem kb 30percenként ujraindul minden előzmény nélkül. és foggalmam sincs miért lehet.HELP!!.köszi.csá
-
#745 Szerintem olyan progi nincs. de itt asszem van lent nézd -
Barty007 #744 Hali!
Nem tud valaki véletlenül egy olyan proginak a nevét amivel ingyen lehet telefonálni neten?De nem neten belül hanem lehessen mobilt vagy vezetékes számot is hívni aki mondana egy használható progit azt megköszönném!
Előre is kösz! -
#743 Kösz, de azt mondja:
The SYMClean tool has detected no additional items that need to be removed.
You can proceed to install your Symantec Applications.
A tetlepítő (a 2004 és a 2005 is egyaránt) még mindíg azt mondja hogy nem sikerült teljes mértékben eltávolítani.
Felraktam valami Bullguard vírusirtót amíg nem lessz időm újratelepíteni a windowst. Pedig már ilyen filetörlő programmal kigyilkoltam a Symantc és Norton System Works mappát a C:\Program Files mappából, kézzel kitöröltem minden regisztribejegyzést aminek köze van a symantechez, de csak nem megy. -
#742 Egy tipp: Nézd meg a BIOS-ban engedélyezve van -e az energiagazdálkodás. Engedélyezd. - Vagy tiltsd. ( Vagy valami. :-)) -
#741 Hi
Van nekem egy olyan hiba jelenségem, hogy normál kikapcsolásra is
újra indul a gép (A7N8X Deluxe,AMD Athlon XP 2500+,Ati Radeon 9200),
így csak a táp kikapcsolásával tudom leállítani, gondolom ez
hosszútávon nem túl egészséges.
P L Í Z H E L P
T H X -
#740 ha esetleg nem lenne cd.
SYMCLN.EXE
-
#739 Ha van telepítő cd-d akkor azon találsz egy SYMClean nevezetű kis progit. Az maradéktalanul leszedi. vagy töltsd le a symantec oldaláról.
Bővebb info Using the Norton SystemWorks cleanup utility (SYMClean) -
#738 Próbáld safe módban leszedni, olyankor elvileg nem indul el és így nem is fogja le a fájlokat.
-
#737 ÁÁÁ. Teljesen bekészültem! Elkeztem instalálni a Norton System Works 2005 Premier-t. Megkérdezte törölje-e az előzőt vagy válogatok és meghasgyok belőle valamit esetleg... (NSW2004), mondom töröld mindet. Azt mondta kész, okézzam le és ennyi. Elkeztem felrakni a 2005-öt, elakad, hogy a telepítő ilyen meg olyan hiba, másik abalakban azt mondja nem törölhető az előző verzió Antivirusa, töröljem magamtól valamivel (hát hagynemondjam milyen kedves). Jó, megpróbáltam vezérlőpult, programok telepítése...., ott is ezt monjda. Törölném kézzel miután kinyomkodtam feladatrkezelőből a taskokat, de nem engedi törölni! Visszaraknám a 2004-et, de akkor is ezt mondja. Na most mint csináljak? (bocs ha kicsit sietve írok, csak...) -
#736 Dehogynem akarsz :)
-
#735 Na most meg mukodik minden. Raktam fel masik aspi es chipset drivert. Remelem igy is marad. -
#734 Szerintem nem lehet a chipset hibas, mert tegnap probaltam linux alatt, es ott mukodik rendesen mindket optikai meghajtom. -
kosav #733 Sziasztok!
A Bejeweled 2 játékhoz keresek crack-et. Nem tud valaki segíteni? -
#732 ok ha újraindítok, akkor nézem. -
Wajk #731 a folyamatoknál érdemes amúgy szétnézni, ott látnád vagy láttad volna mit ennyire aktív :) -
#730 Leszedtem ezt SpyBlocker Software és most nem csinálja. -
#729 Most tényleg nem akarok rosszmájú lenni, csak halk megjegyzésnek vedd - véletlenül nem maga a Norton Antivírus csinálja ?
Nézd meg a háttérben futó folyamatok közül melyik 100 % körüli. -
#728 Sziasztok.
Megint itt, az a problémám, hogy a gép beindulása után, a cpu-t valami 4percig 100%-on használja. Ha lenyomom a alt+ctrl+delt akkor az ablakban nincs semmilyen feladat.
Ezekkel a programokkal keresgéltem a valamit.
Anti-Trojan-55
Ad-aware 6
SpyBlocker Software
Spybot - Search & Destroy
Norton AntiVirus
Ja ez mind újratelepítés után van.
-
#727 talán a sis chipset a hibás, havernak is az van és neki is voltak ilyen bajai, de persze ez csak egy összeesküvés elmélet :) -
#726 Kösz, már nem érdekes, mert leszedtem, egy másik verziót, és az működik. -
#725 csökkentett módban kéne futtatni! -
#724 A Skype pld. egy ilyen progi. -
Barty007 #723 Hali!
Nem tud valaki véletlenül egy olyan proginak a nevét amivel ingyen lehet telefonálni neten? -
#722 Hali. Az a problemam hogy idonkent eltunik a sajatgepbol a 2 optikai meghajtom. Win XP Pro-t hasznalok SP2-vel. A bios beallitasokkal minden rendben. Neha ugyan sikerul oket valahogy visszahoznom de arra meeg nem jottem raa hogy hogyan. Az eszkozkezeloben mindketto mellett kicsi felkialtojel van. Ha megnezem ott az eszkoz tulajdonsagait akkor az all ott hogy: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37). Probaltam IDE drivert is cserelni de egyik sem tunt hibasnak. Alaplapom MSI 648 Max SiS chipsettel, CD iro Yamaha CRW-F1, DVD iro Pioneer A105.
-
#721 Az van ott. -
#720 Csak tipp:
Indítsd el a regedit-et és kússz be a HKEY_CLASSES_ROOT\regfile\shell\open\command kulcsba (mivel az ábra szerint itt tart). Egy (Default) sornak kell lennie, aminek az értéke regedit.exe "%1".
Ha ez van ott, akkor passz.
-
#719 Hi all leszedtem a képen látható programot, és keresésnél felmegy 37437-ig és ott áll, gondolkodik, lassan 35 perce. Jó ez így, vagy mit csináljak??? Már kétszer elindítottam, és akkor is ezt csinálta. -
#718 Igazából nem ajánlott az automatikus kapcsolódás engedélyezése, mert az nem csak a böngészőre vonatkozik, hanem minden hálózati kapcsolatra, de ha mindenképpen kell, akkor a Settings - Control Panel - Internet Options ablak "Connections" fülén kell beállítani.
-
Beekeeper #717 Sziasztok!
Kérdésem: a böngészőm (Avant browser) nem kapcsolódik automatikusan. Először a vezérlőpulton az ADSL hálózati kapcsolatnál csatlakoznom kell és csak utána kapcsolódik a böngésző. Midez Ad-aware spy-keresés után és volt egy trójai vírusom is amit a Norton 2005 talált meg. Sajnos nem találom, hogy hol lehet a gond. Ha valakinek van tippe kérem írja meg. -
#716 Sziasztok!
Kérdésem az lenne,hogy honnan lehet letölteni a SRT to SSA converter-t.
-
flashX #715 És töröld le az msn plussot