20837
Segítséget kérek
-
Tudom, hogy van routeres topik, de itt is megkérdezem, hogy router ügyben tudtok e segíteni??
-
flashX #793 már nem kell, sry -
flashX #792 hogy kell rendesen ftpről szedni? -
rockingery #791 Windows2000 prof hun alatt hogyan kell beallitani, hogy a parancssor tejljes kepernyon fusson, dos-os alkalmazas bezarasakor pedig bezarodjon? Aki tudja, kérem írja meg!
-
#790 Valószínű hogy vírus volt, mert 10 percre rá hogy elküldtem teljesen beszart a net és sorra fegytak a programok, mjad végül (pár restart) már be sem bootolt. Formázhattam a C:-t. Hát kurva jó, így bízzam meg ezután a NAV2005-ben? (mikor a végét járta letöltöttem a legutólsó vírusdefiníciót és csináltam egy full system sacant, de semmi különöset nem talált, csak egy gyakori, veszéjtelen férget amit le is törölt) -
#789 Persze. Érdekes módon a flashget már észheztért (100X újrapróbált egy filet és 1 óra üresjárat után, míg itt se voltama gépnél tölteni kezdtett-napló), de az explorer még mindíg nem. Nem állítottam ott semmit, de már szétnéztem a beállításaiban, semmi feltűnő.
Nem lehet valami féreg/vírus, mert most hogy velem is megtörtént beugrott, hogy egy ismerősöm (aki kevéssé ért a géphez) kérdezte nálam van-e nálam net (ugyanaz a szolgátatónk, díjcsomagunk, kábelmodemünk...), mert nála beszart. És ő is az explorerre panaszkodott, mert az MSN-je meg működött. -
#788 Restart-ot próbáltál már, hátha helyrejön?
-
#787 ÁÁ, épp egy multipplayer játékkal játszottam, kiléptem. Elindítottam az explorert, de nem jött be egy oldal sem, ránéztem a flashgetre hogy visszategyem manualról unlimitedre, erre látom hogy ott is megszakadt a net, mondom mi a... Újra elindítottam a játékot, és az látja is a szervereket, kiléptem, kiléptem a tűzfalból is, de net még mindíg nincs, felraktam egy másik böngészőt és most ezzel van net, innen írok, de explorer, vagy flashget továbra sincs. Na mit basszak neki? -
garabo #786 sziasztok!
Nem tudom, hol érdeklődjek, digitális műholdvevő dekódolásában jártas valakit keresek. Számitógépen názem a digitális műhold adást, de külső PCTV digitalizálón keresztül.?? -
kék #785 Sziasztok!
A következő a problémám:
ADSL-em van, és jól működött vele a DC++. Pár napja rádiós kapcsolatot építettek ki nálunk (változó IP címmel) és az óta nem tudok letölteni, se keresni. Függetlenül attól, hogy aktív vagy passzív módban vagyok. Van valakinek ötlete? Előre is köszi. -
#784 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy download accelerator 7-ben hogy lehet olyan dolgot letölteni ami jelszavas??? -
#783 köszi szépen, sokat segítettél!! -
#782 Úgy általában? Ha Windows NT/2K/XP-d van, akkor jelentőset, ugyanis a Win igyekszik a lehető legtöbb saját cuccát feltölteni a memóriába, ha van elég, mivel az gyorsabb. Ettől még nem úszod meg a swap-olást, de kisebb az esélye.
Az újabb játékok (főleg a 3D-s, grafikával teli állatok), a böszme nagy multimédiás alkalmazások (főleg a szerkesztőprogik (pl. kép, zene, videó)) is nagyon meghálálják a dolgot.
Az olyasmi dolgok, amelyek eddig is kicsi memóriaigényűek voltak, ezután is azok lesznek, ezekben semmi változást nem fogsz tapasztalni.
Felhasználói programokból itt is a nagyobb cuccok (Office, OpenOffice, Adobe Reader, ...) lesznek inkább látványosabban gyorsak ha nagy fájlokkal kell dolgozniuk.
Bár azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy 512-ről 1024-re váltani nem jelent akkora gyorsulást, mint mondjuk 128-ról, vagy 256-ról 512-re. Az igényeidhez, használt programjaidhoz mérd, hogy megéri-e bővíteni.
-
#781 Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy most van 512MB DDR ram a gépben. Milyen változást jelentene, ha vennék bele még egy ilyen modult? Nem értek hozzá, szal ha nem gond viszonylag szájbarágósan kéne. Gondolok itt főleg arra, hogy milyen programok kapcsán éreznék bármi változást, meg úgy általában :).
Köszi előre is. -
#780 Ha van lehetőséged, próbálj ki még néhány lemezt.
Ha a hiba azok nagyrészénél jelentkezik, inkább be szervizbe.
Ha a házon van védőcimke akkor mindenképp vidd be szervizbe.
Ha a házon nincs védőcimke és bízol a műszerészi képességeidben, szedd szét a házat és a DVD írót. A mechanikáját, olvasó/író lézerfejet tisztítsd meg ( a lézerfejet alkoholos fültisztítóval szoktam ). Én már több alkalommal csináltam ilyet gond nélkül. Mondjuk már az is előfordult hogy a tisztítás nem segített. -
nagybajszu #779 Bevittem a lemezt a munkahelyemre, ott le tudták gond nélkül játszani.
Az előbb próbáltam egy másik DVD-t másolni, a legutolsó .VOB-bal ugyanez a gond. Mielőtt szétszerelném a számítógépet, hogyan tudnék tutira biztos lenni abban, hogy a DVD író-olvasóm a hibás? Ugyanis még él a garancia rá. -
#778 Koszos a lemez. Vagy karcos a lemez. Vagy régi az olvasó. Vagy koszos az olvasó lézer feje. -
nagybajszu #777 Mi lehet az oka annak, hogy DVD fölmásolása a számítógépre (Windows Commanderrel) során egy-két apró állomány esetén a következő hibaüzenetet kapom: "Hiba. Nem olvasható a Video_TS/VTS_0105.VOB."
Ilyen esetekben hiányzik a film végéből két-három perc. Megáll a lejátszása a már fölmásolt állományoknak. -
#776 nekem plan volt hogy percenként variálta a ip címet,de nem tom valami bear nevű volt -
Lyan Kyj #775 És ehhez nem tudsz cracket, vagy valamit? Mert vízjeles a nem regisztrált változat. -
#774 Nincs ilyen program. Amit te akarsz, ahhoz nagyon privát anonimizer proxy-hoz kellene hozzáférés. Az IP-det ez sem rejti el, csak meghamisítja. Maga a protokoll olyan, hogy IP nélkül nem működik az egész.
-
foxxi #773 Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne!
Tud valaki olyan programot amivel az IP címemet tudom elrejteni abszolute a külvilágtól?
Vagyis pl: ha csetelek akkor ne lássa senki az IP-met, még adminse) tehát olyanra gondolok ami "fake" ip-t küld a lekérdezőnek!
Van ilyen? (ha nagyon illegális kérem törölni)
Köszi előreis! -
Lyan Kyj #772 THX -
#771 FRAPS -
Lyan Kyj #770 Hi! Meg szeretném kérdezni, hogy milyen progival lehet felvenni azt, amit mutat a képernyő? PL. játék közben felvenni az egészet, stb. -
#769 Üdv all, elkéne egy kis segítség.
Tehát a ST-voyager teljes évadát átkonvertálom avi-ból mpg-be majd onnan dvd-re menüvel. A 6. évadig semmi gond, de a 7 évadban az avi fájlokat nemtudom átteni mpg-be.
Lejátszani le lehet, szép a kép, de (tmpgenc-el konvrtálok) ha berakom tmpgenc-be akkor elcsúszik a kép, sok csik lessz belőlle és hang sincs. Virtualdub-al ha megnyitom akkor szól hogy a filmben elhelyezett vaw file-ok fejlécét átírja stb..
Ha virtualdubbal készítek avi-t akkor is hibás lessz a film, csak lejátszani lehet szépen.
Ime a hibaüzenet, a hibás kép, és a virtualdub infó-ja. Hátha valaki jobban tolja ezt a dologot. Sok módszert kipróbáltam, de jól jönne egy két új infó..
Köszi!! -
Pp #768 Sziasztok. Nagy segítségre lenne szükségem. Feltétlenül kéne nekem a Times New Roman CE betütipus. Ha valakinek megvan dobja már fel az emilemre.Vagy egy linket ahonnan leszedhetném.
[email protected]
Köszönöm! -
#767 A 2-3 tűzfal értelmetlen, csak a gépet és a netet lassítja, de érdemben nem ad pluszt. Egy kell, de az jól és okosan legyen beállítva.
A wigwam-os szimulált támadások csak egy töredékét fedik le azoknak a lehetőségeknek, amelyek a gépedet érhetik, ha a neten lóg. Ezzel nem azt mondom, hogy állandóan és minden beüthet a gépre, mert az a töredék a gyakoribb előforduló támadásokat fogja össze. De az sem teljes.
Valójában típus szerint nem túl sok veszélyes kód kering a hálón, ami tűzfalat igényelne, de azok szinte mind nagyon komoly veszélyt jelentenek. Manapság inkább a security leak-okat kihasználó kódok és a levélvírusok a menők. Elsősorban ez utóbbi igényli a víruskeresőt is. Meg persze a letöltött cuccokban található ezernyi trójai...
-
miga #766 Vannak fokozatok biztonság terén, teljes védelem az, ha nem kapcsolod be a géped.
Ha win-t használsz, legalább 2-3 tűzfalad legyen, és persze vírusírtód, mindet rendszeresen frissítsd és légy paranoiás.
Egy (sztem) hasznos link:
http://wigwam.sztaki.hu/wigwam/index.shtml
Itt leellenőrizheted a géped -szimulált támadást is indíthatsz magad ellen. -
miga #765 Csak nem a Symatec fizetett reklámembere vagy? Ez nagyon úgy hangzott.
Nem hinném, hogy egy gyakorlott hackernek-crackernek megoldhatatlan feladat feltörni. -
#764 kösz -
#763 Elég régi probléma, de van megoldás: katt ide.
-
#762 Tanács. uninstall ace mega blabla...
és teszt. -
Chaos25 #761 Simán megnyitok egy mappát sajátgépből amiben video file-k vannak (avi, mpg, stb). Akkor is csinálja ha nincs a nézet miniatürre állítva, mozaikon van pl és mégcsak ki sem jelölök egy video file-t jön a homokóra valamikor tovább megy és semmi gond valamikor meg nem és akkor jön a mappa nem válaszol! Én is a codekra gyanakszom fenn van a ace mega.... valamelyik új verziója fullban! Tanácstalan vagyok! -
#760 Meghát rajta van a cd-n is
Symantec Norton Internet Security™ 2005 -
#759 Adnak hozzá könyvet :) -
#758 Az mit jelent, hogy érteni kell hozzá??
Esetleg álltakános beállításokról szóló leírás van e??
-
#757 Ez a csoda létezik, csak tudni kell használni.
Symantec Norton Internet Security™ 2005
-
miga #756 Használj linuxot!
Ha jól beállítod, ennél jobb védelem nem kell.
"olyan programcsomagot, ami védelmet nyújt minden ellen"
Hát sokan örülnének egy ilyen csodának... -
#755 Sziasztok.
Nem tudnátok összeállítani egy olyan programcsomagot, ami védelmet nyújt minden ellen????