20837
Segítséget kérek
-
quato #874 Egy kérdésem lenne. Amikor valamilyen előre elkészített formanyomtatványban vagy dokumentumban dolgozok Wordben, akkor gyakran feldobja ezt az ablakot:
Microsoft Word: Az automatikus javítás listák nem használhatók.
A szolgáltatás nincs telepítve.
Szeretné most telepíteni?
igen nem ?
Már próbáltam telepíteni, de nem sikerült. Mindegy, nem is ez a kérdés, hanem az hogy ezt a hibaüzenetet el lehet-e valahogy tüntetni, hogy ne jelenjen meg állandóan? Nagyon idegesítő, és nem tudom hol lehet kikapcsolni.
Valami ötlet?
Köszi -
IZÉÉÉ #873 Hello!!
Letöltöttem egy filmet a goldengate.hu-ról és kéri az elején a jelszavat amit emelt díjas sms küldése esetén kapsz vissza.....
namost ezt nem tudja vki megmondani h nem-e lehet ezt vhogy átjátszani?????
valami fix progival vagy vhogy???
Please help meeee!!! -
#872 Eddig én is a Stationrippert használtam, de tegnapelőtt néztem itt a fórumon a "Nélkülözhetetlen programok" rovatban ezt:
http://www.download.com/AudioJack/3000-2141_4-10310115.html?tag=lst-0-1 Serial:6FES7B-473343-VAECHW-46G9TT-YXHM7S
Több száz rádió (köztük magyarok is) van alapban benne, egy kattintással mp3-ba ment. Új rádiókkal bővíthető a lista + még rengeteg szolgáltatás.
Azóta már csak ezt használom:)
-
pinehead #871 nagyon köszönöm!!!
:) -
#870 Stationripper V1.13 -
#869 Próbád meg a Stationripper v1.13 progit nekem ez nagyon bevált.
-
pinehead #868 sziasztok!
netes rádióadást szeretnék rögzíteni a gépen, de nem tudom, mely programok használhatóak hozzá.
várnék minden hozzáértőtől tippeket, a beépített windows-os hangrögz.-ős megoldás nem yo, vmi szoftveres kellene!!!
köszönöm. -
#867 Sziasztok! Az a próblémám, hogy van dvd filmem, de sajnos "magyartalan". Gondoltam lekonvertálom avi-ba és a feliratok.hu-n töltöm le hozzá a magyarfeliratot. De szrencsétlenségemre egyiket sem olvassa be, a Bsplayertől kezdve mindent kipróbáltam. Konvertálás DvDx-el csináltam, azon belül pedig Xvid-el. Kösziszépen előre!
-
Sith #866 kis segítségre lenne szükségem
bizonyos programok nem akarnak az utobbi idöben futni a gépen
pld a Republic comando demo.. vagy az Americas Army
a Rome total war viszton szépen fut
Win XP t használok s persze néhány napja az Army még ment..
ált nem kapok hibaüzenetet csak vissza dob a progi az asztalra miután ugy csinál mintha el indulna
gyanitom hogy a direct3d körül lehet valami gubanc de nem tudom hogy mi...
esetleg ötletek?
jah directx9c van fent s legujabb catalyst
-
flashX #865 Köszönöm.
Visszaáálító fájlok? -
#864 Amikor felraksz egy javítást az XP-re akkor hozza létre a telepítő, ha nincs semmilyen gond letörölheted őket, én egy pendrivre-ra másoltam őket, ha mégis kell. -
flashX #863 Wtf?! Mik azok a kék szarok?
-
#862 Vodafone NET letőltés gyorsítás,de hogy???köszi -
#861 Ja, öcsém gépével is ez volt... persze amilyen skót, használta tovább a gépét (annak ellenére, hogy a túlmelegedés miatt folyton kikapcsolt), ahelyett, hogy elvitte volna szervizbe, és a végén már el sem indult újra a gép. Leégett a processzor, meg majdnem az alaplapot is cserélni kellett. -
szando #860 megint ugyanez.. mi az isten lehet? elegem van már ebből!
lécci vmit mondjatok :(( -
#859 csapágyas lett a venti...
Egyre hangosabb lesz, talán meg is áll, a proci felmelegszik, a gép pedig letilt...
-
flashX #858 Hi!
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy hogyan tudok weblapokat letiltani? Kell hozzá egy külön program? -
Pokolimese #857 Milyen következményekkel jár(hat), ha valaki zúgó processzorhűtő ventillátorral használja a sz.gépét tovább?
Mi a legnagyobb baj, ami bekövetkezhet?
Ebből nem lehet semi baj csak ki kéne takarittani a ventilátort aztán olyan csendes lesz mind egy kiskandur .
-
Pokolimese #856 van -
nagybajszu #855 Van-e lehetőség arra, hogy a letöltött .avit átkonvertáljam DVD formátummá? Házimozin való lejátszhatóság a cél. -
#854 ja nekem van,majd megkeresem írj már egy emilt [email protected]
hogy ne felejtsem el és elküldöm -
nagybajszu #853 Milyen következményekkel jár(hat), ha valaki zúgó processzorhűtő ventillátorral használja a sz.gépét tovább?
Mi a legnagyobb baj, ami bekövetkezhet? -
nenad #852 nem hasznalok magyar windowz de valami ilyesmi lehet
kontroll panel/rendszer/halado/teljesitmeny/beallitasok.
valaszd a legjobb teljesitmenyt
-
#851 Helo mki ..állitolag van olyan program ami az állando ip-vel babrál vmit és adott idönként megváltoztatja v ilyesmi .. igaz ez ?? és ha igen akkor mi a neve a proginak ?
Nagyon fontos lenne plz :(( -
#850 magyar megfelelővel eltudnád mondani?Ha az nem okoz gondot?! -
nenad #849 akarom mondani a stylust, mert a szint nem tudod regebbi windows szinre viszaalitani ha styles be van kapcsolva, mert mindig pakol ra valami plusz nya'lt. -
nenad #848 control panel/system/advanced/performance/settings
valaszd ki "adjust for best performance"
es igy kapod meg a regi windows feelinget, meg igy kevesbe zabalja le a gepet
ha csak a szineket akarod levenni akkor az alatta levo ablakban tekerjk alulra es szedd ki az x-et a "use visual styles on buttons and windows" vagy valami ilyesmi
magyarnal a magyar megfeleloje.. -
#847 Segítenétek, létszives?!
Fontos lenne. -
#846 Milyen Windows verzió? -
#845 Meg tudnátok mondani, hogy hol kell átálítani a tálca és az ablak színezését, klasszikus szürkére?
-
shrew #844 Sziasztok.
Letöltöttem a Windows virusíróját, de nem tudom elinditani mert azt a hibaüzenetet küldi, hogy a fájl hiányzó exporthoz van csatolva. Tudja valaki a megoldást? -
Impi #843 Üdv az itt lévőknek!
Eddig sem volt sok hajam, de most az is kihullott :)
Öcsémtől elhoztam egy Seagate wincsit, amiről már FileRecovery-vel
nyerte vissza az adatait. Mielött kukába dobta volna elhoztam.
Azóta leteszteltem 3x particionáltam 5x formattáltam 20x,
mégsem tudok rá rendszert tenni, mivel a telepítés első rendszer-
indításnál "Hiba a rendszer betöltésekor" üzenettel leáll.
(Seagate és más tesztelők fulltest-nél sem találnak hibát)
Szóval se BAD szektor se semmi. 3 féle XP-vel is próbálkoztam, tettem
FAT-re és NTFS-re is semmi. Mostmár csak azért nem dobom ki a csukott ablakon, mert b@sztatja a tudatom, mi a fene oka lehet.
Ha valakinek van még ötlete, kérem ossza meg vélem -
Fabricio #842 Sziasztok!
Netscape-et használok. Eddig nem is volt vele baj (sokkal jobb mint az IE), de újra felraktam az XP-t, mert újítottam egy kicsit a gépen. A Netscape installal minden rendben volt, ám amikor be akartam állítani a letöltés-m,egjelenítést, a hystory megőrzésének időtartamát, meg ilyesmi kisebb dolgokat, mikor kiléptem, kiírta, hogy valami írásvédettség miatt nem tudta érvénybe léptetni a változtatásokat. Megnéztem, és nem volt semmiféle írásvédettség, sőt ami esetleg volt, azt is mind feloldottam, de így sem oldódott meg a helyzet. Reinstall után is maradt ugyanez a probléma...
Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen.
Köszi! -
szando #841 nah még egy kérdés :S
egy nagyon idegesítő problémára várok megoldást.
routerrel van 2 gép között megosztva a net (ADSL). tökéletesen működött a dolog 2-3 nappal ezelőttig, amíg az egyik gépen az internet nem kezdett el rosszalkodni. a böngészés nagyon lelassult, néha olyan mintha dial-up lenne, de sztem még az is gyorsabb ennél. a letöltés viszont maximumon megy... a feltöltésre gyanakodtam, és sztem ott van valami bibi, bár a netes játékokban magyar szervereket 20-30-as pingem van...
most már odáig fajult a dolog hogy nem is érem el az összes oldalta, az MSN messenger nem küldi el amit írok, és nagyon idegesítő, főleg pont most amikor sasolni kéne a netet, mert jön a wow open béta.. szerintetek mi lehet a gond?
előre is köszi -
flashX #840 ok, thx -
#839 szerintem simán win alól cd-ről frissítsd az oprendszert, formatálás nélkül -
flashX #838 Hi!
Ha valakinek van más értelmes ötlete a windows reinstallon kívűl azt örömmel fogadom.
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075637734]#445 #506 #520[/URL]
thx!! -
#837 nincs mit -
szando #836 jah, az lehet a baj, most visszaraktam és kiírom dvd-re a dolgokat.
köszi -
#835 nincs az eredeti gépen bejelentkezéshez kötve a használat? mert, ha igen, akkor valószínűleg az a baj szerintem.