20837
Segítséget kérek
-
#954 THX! -
#953 hello
Múltkor éppen szövegszerkesztés közepedte kedvem támadt mp3 zenét hallgatni, be is indítottam 5.05-ös verziójú WinAmp-mat. Elkezdett szólni szépen a zene (jéé ), de amikor visszatértem a szövegszerkesztőbe és elkezdtem gépelni, elkezdett akadozni a a zene lejátszása , mindig amikor leütöttem egy billentyűt a billentyűzeten. Ez néha előjön, most is szól a zene és ahogy ezeket a sorokat írom semmi probléma nincs a zene folyamatos lejátszásával.
Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Esetleg próbáljak meg valami újjabb drájvert az integrált C-media hangkártyámhoz? Jelenleg az alaplapi cd-n fellelhetőt használom Windows XP alatt. -
#952 Azért kössz....ha esetleg még vki látta h mi a gond szivesen venném az ötleteket :(( thx -
#951 sajna nincs jobb ötletem, én sem vagyok egy nagy guru.. -
#950 Megcsináltam a frissitést de ugyanugy csinálja..:((( még vmi ötlet ? -
t0m1 #949 A helyzet a következő: kb 5perc játék(Quake3) után a Windows XP-m ezt írja ki: A "0x00452a6c" címen található utasítás "0x83c3c381" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő utasítás:read".
OK Mégse
Bármelyikre kattintok ugyan az a helyzet:megnő a gamma a monitoromon és csak a játék újbóli elindításával tudom visszaállítani.
Végigfutattam egy memóriatesztet és az nem jelzett hibát a RAM-ban.
Szerintem a videókártya [ATI Radeon 9600 |GPU Chip: RV350 (4150), 4 Pipelines, 128 MB] a ludas.
HA VALAKI TUD KÉREM SEGÍTSEN! HOGY TUDHATOM MEG HOGY MI A HIBA?
Az egész nem érdekelne ha nem csinálná ugyanezt a HL2-ben is.
Előre is köszönöm. -
#948 Feltettem a legujjabbat ahogy mondtad erre ezt irja ki : az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000125).Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az ok gombra! Na ilyenkor mi a helyzet ? Mit csináljak ?
És tulajdonságoknál semmi nincs amit tud a kártya ... -
#947 Megprobálom aztán ha nemjo szolok hátha lessz még ötlet :DD thx -
#946 Nem, csak én vok néhány dologhoz hülye ... -
#945 igen, miért hülyeséget mondtam? -
#944 aszondod h ati.com-rol frissitsem ?? -
#943 próbáld frissíteni a vga drivert -
#942 Senki nemtud segiteni ? :(( -
#941 Szevasztok!Segitség kéne:a gépem akármien játtékkal jáccom folyton befagy(2-3mp-re elmegy kép majd visszajön)és lehet folytatni de többször ujra is inditja a gépet ami rohadtul idegesít :( volt szervizbe, aztmondták h nincs semmi baja max software gond lehet...nics vmi ötletetek ?? plzzz
/a gép:asus p4p800se alaplap;ati 9200 video;p4 2.6G proci;512ddr ram;oprendszer xp sp2/ vki segitsen -
jango fett #940 Sziasztok egy kis segitség kénne szükségem lenne egy dos-alapu videótéka nyilvántartási programra nics valakinek tippje hol találhatnék ilyen programot elöre is köszi
JANGO -
#939 Miért kell ez Kretén!? -
gyick #938 ja még egy kérdés:mijen progival lehet fps-t mérni?(fraps-en kivül) -
gyick #937 warez programkeresö sok fals oldallal és virussal :) de soxor találni vele használható progikat... -
gyick #936 hi!
Nem tud valaki ojan progit ami ha nem nyulsz a géphez x ideig akkor lekapcsolja azt.lehetöleg minél kisebb legyen -
Lyan Kyj #935 Hi! Szeretném kikérni véleményeteket: egy olyan progit keresek, mely a lehető legtökéletesebben kezeli a blue/green sheet-eket. Ti mit ajánlotok? Kettő ilyen progit ismerek (Adobe Premiere Pro, Pinnacle Studio Plus 9), sztetek melyik jobb, ill. mennnyire jók a többihez képest? -
#934 Teleport Pro -
#933 Sziasztok! Egy olyan programot keresek lehetőleg ingyenest amely a kiválasztott veboldal teljes tartalmát (kép,zene...stb) le tudja menteni a winyóra. Ilyen program létezik és ha igen akkor mi a neve?
Előre is HTX!!!! -
metlogen #932 Hello
Nem tud valaki olyan lejátzsó programot,ami van utóhangosítás,alig lehet hallani a filmeket.Nekem meg van az Mplayer ami állítolag minden filmet visz és van rajta plussz hangosítás,csak akadoznak a filmek,fogalmam sincs miért.
nagy köszönettel
-
#931 Helló. A Windows ( Total ) Commander alapból tartalmazza a magyar nyelvet. Már telepítéskor kiválasztható. Vagy később a beállításokban is. Magyar súgó + egyéb kiegészítések a totalcommander.hu-n találhatók. -
Franki #930 szevasztok! ezen az oldalon honnan tudok letölteni windows commanderhez magyarositást? -
nagybajszu #929 Régi(tíz-tizenötéves)videóimat szeretnén bíztonságba halyezni CD-n, ill. DVD-n.
Milyen eszközökre(alaplap,-videokártya tulajdonságokra), ill. programra van szükségem ehez?
Kinek van ebben tapasztalata? -
#928 Oké sikerült!Köszi a segitséget!! -
galocza #927 http://www.free-av.com/
http://free.grisoft.com/freeweb.php/doc/2/
mind2 ingyé'. én előbbit használom, apám gépére utóbbit tettem fel. -
#926 Ha már ezer topikba bemásoltad, a szemedet kiüthetné, hogy az egyik helyen már válaszoltam...
-
#925 Aha, így mindjárt másabb. Úgy tűnik, a videókártya driver nincs jól telepítve, vagy nem a legfrissebb van fent.
-
#924 A kék halálkor ezt irta:
Technikai info:
Stop: 0×0000008e (8×00000005, 0×BFA87ACD, 0×B623B2E8, 0×000000
Ati3DUAG.DLL -adress BFA87ACD base at BFA32000, datestamp 00000000 -
#923 XP Prof.-IE6 használok és, ha vki tud vmi erről, segítsen, köszi előre. Az, hogy "Internetbeállítások/Kapcsolatok"-ban bepipálom a "Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása"-t, és pár újraindítás után visszaáll a "Nincs automatikus tárcsázás"-ra. Ez miért van így?
-
#922 Programs - Administrative Tools - Event Viewer, ott pedig a System. Keresd ki azt a bejegyzést, ami a crash időpontjában született (lesz előtte egy kis piros X jel). Ha nincs ilyen, akkor a kék halál képernyőről kell lemásolni (kézzel) a hibakódokat, meg mindent. Felül kiír egy hibaüzenetet (nagybetűkkel), alatta meg lesz négy 0x-szel kezdődő szám, na ezek kellenek.
-
#921 Szevasztok kéne nekem egy jó kis virusirtó előre is köszönöm! -
#920 Na ez idáig jo.Ugy van ahogy mondtad kék halál.Hol találom az Event log-ot?Már találkoztam vele de nekem nem mond sokat.Légyszi segits!! -
#919 Elindulásnak: Control Panel - System - Advanced - Startup And Recovery csoport - Settings - alul a System Failure csoport, van három checkbox, csak a legfelső legyen bekapcsolva, a többi ne. Próbálj egy játékot indítani. Ha minden igaz, nem fog újraindulni a gép, hanem kék halált produkál, vagy kiköp valami hibát és az Event Log-ban, a System részben is lesz egy bejegyzés erről. Na, onnan már könnyebb lesz elindulni.
-
#918 Hi all!Lenne egy kis gondom,mégpedig az hogy ha elinditok egy játékot azonnal ujraindul a gép.Aki valami ötletet tudna azt megköszönném.Elöre is köszi! -
#917 XP Prof.-IE6 használok és, ha vki tud vmi erről, segítsen, köszi előre. Az, hogy "Internetbeállítások/Kapcsolatok"-ban bepipálom a "Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása"-t, és pár újraindítás után visszaáll a "Nincs automatikus tárcsázás"-ra. Ez miért van így? -
blackgamer #916 hi!
m2v tömörített formátum, vagy tömörítettlen DVD rész? mit kell róla tudni?
vannak neten így klipek, azért kérdezem, hogy milyen minőségre számítsak (felbontás 480x576, file mérete 70 MB) -
miatyánk #915 A WordPad-ban persze minden betűtípusnál ki lehet választani a kívánt karakter típusokat(pl. nyugat európai, kelet európai stb.)