20837
Segítséget kérek
  • batman
    ráadásul nem is az első telepítésnél volt ez, hanem már többször feltettem korábban, és nem is régi a cucc mert januári vétel.
  • batman
    Jó reggelt! Lenne egy félig-meddig költői kérdésem. Hogy a @&#>{#&{-ba lehet az, hogy egy gyári cd-t egyszer beolvas a meghajtó, aztán után következetesen hibaüzenettel megszakad a játék telepítése. Kétszer meg az egyik cd-nél újraindult a gép. Már a kalapácshoz nyúltam majdnem. Ezért vegyen az ember eredeti játékot????
  • PetruZ
    Én próbálnék friss alaplapi drivert keresni az MSI oldalán, plusz az NVidia kártya drivernek is utána kellene nézni, nincs-e új.
  • pinehead
    vkinek nem ugrik be, melyik oldalon van 1gb-os tárhely ingyenesen??
    thx
  • Bluntside
    igaz! tehát: AMD 2600 Barton, Ati Radeon 9600XT, 1G RAM, Win XP Pro, Nvidia soundcard, MSI K7N2 Delta alaplap.
  • PetruZ
    Nem írtad le, hogy milyen a konkrét hardver. Nálam alaplapi VIA KX133 chipset-ben lévő hanggal fordult csak elő ilyen (de csak néha), de bármilyen hangkártyával tökéletesen ment.
  • Bluntside
    Sziasztok!
    A következő dologban kérném a segítséget: bekapcsolás után, ha elindítom a Wow,vagy valamilyen más játékot, a hang 30-40 másodperc után egyre szaggatottabbá válik, ezzel egyidőben a kurzor mozgása is rángatózni kezd, majd a gép egy adott hangot folyamatosan kitartva úgy lefagy, hogy csak Reset hatására indul újra. A fenti jelenséget Media Plyer, Power DVD, és Norton Antivirus futtatása közben is tapasztaltam.
    Mi lehet az ok, és hogyan szüntethetném meg?
  • rolcsi01
    Heló! A következő lenne a problémám!
    Van nálam egy eredeti dvd és le szeretném másolni. (biztonsági másolatot)
    Konkrétan ez a Megtorló. Úgy szeretném megoldani, hogy a menu rajta maradjon, viszont az extrák nem kellenek, mert akkor már nagyon össze kellene sűríteni a filmet. Az extrák menüpontot kellene deaktiválni, hogy ne is lehessen belemenni. Eddig dvd-shrinket használtam, de ez már ide nem elég. Várom a tanácsokat!
  • Mr.Max
    Hi All!

Következő lenne a problémám, remélem valaki tud segíteni.
    Van egy 644MB-os iso file-om. COSSACKS2 - NAPOLEONIC WARS.ISO.
    Ha ezt megnyitom DaemonTools-al, akkor egy újabb iso file látható ugyan azzal a névvel, csak ebben a formátumban: Cossacks2 - Napoleonic Wars.iso. Tehát kis betűvel.
    Ha kicsomagolom WinRar-al akkor szintén ezt az file-t kapom eredményül.
    Ha a kicsomagolt file-t ismét kicsomagolom megint az iso file látható, és így tovább.
    Van valami megoldás az iso file-ban lévő adatok kinyerésére, vagy ez valami olyan sérülés ami nem javítható?
    Egyébként nem én készítettem a file-t, csak letöltöttem a netről.
    Előre is köszi a segítséget.
    Üdv.
  • batman
    köszönöm
  • ironmaiden
    Még annyit, hogy sokat segíthet ilyen telepítéseknél a TotalUninstall nevű progi.
    Telepítés előtt illetve telepítés után kell futtatni és minden változást feljegyez egy listába. Ha szükséges a telepítés után újraindítás akkor csak utána kell futtatni illetve még a telepített programot is el kell indítani legalább egyszer. Magát a telepítést is ebből lehet indítani illetve akár vele is lehet uninstallálni.

Innen letölthető:
    http://www.martau.com/
  • batman
    én is közelítek ehhez :(
  • neelix31
    Általában nem kodek függő, de az ilyen codec csomagok rendesen össze tudják b@szni a rendszert, én már láttam olyat ahol csak windows újratelepítés segített...
  • batman
    már leszedtem. amúgy állítólag a dvd lejátszás nem videó kodek függő
  • ironmaiden
    Szerintem szedd le az ace megasz@rt és ha lehet máskor ne is rakj fel semmi ilyet.
    Használd helyette ezeket:
    http://woyaya.tar.hu/vid.zip
  • batman
    Sziasztok, az mitől lehet, hogy a DVD lejátszó egyik napról a másikra akadozva kezdi lejátszani a filmeket? Mind a kép, mind a hang akad. A film original, és eddig semmi gond nem volt. Minden hardveres gyorsítás maxon van, minden más hangot, illetve sima filmet tökéletesen játszik le a cucc. Eredetileg K-Lite codec pack volt, most ACE van, mindekettővel ua a helyzet. Mitől lehet hez? Power DVD-t használok (eredeti), azt is újratelepítettem már, semmi változás. Köszi a segítséget előre is.
  • pinehead
    tárhelyet keresek netrádiónak, thx a tippeket!!
  • nenad
    marmint ppt kiterjesztesure nevezd at.
  • nenad
    pps/ppt powerpointnak kene lennie, ha van installalva es nem nyitja meg dublaclickre vagy nevezd at vagy probald direktbe megnyitni.
  • nagybajszu
    A pps állományok megnyitásához(lejátszásához) milyen program kell?
  • nagybajszu
    Néhány hónapja megjelent nálam egy ötpercenként felugró ablak, amit szeretnék kitakarítani a
    Start-Futtatás-al belemenve a registry-be, ott próbálva megkeresni és törölni a hibaokozót.
    Elötte nagyon tanácsos menteni(minden ágat).
    Igen ám, de ha összeomlik a rendszer, mit értem el a mentéssel?
  • batman
    újra elindítod a flashgetet, aztán ha úgy állítottad be, akkor automatikusan elindítja, vagy pedig progin belül manuálisan újra elindítod: jobb katt a file-ra -> Indítás
  • nagybajszu
    Ha megszakad egy FlashGet-es letöltés, hogyan lehet később folytatni?
  • Atrusz
    Sziasztok!

Lotus Notes Key 7.0- hoz kellene nekem egy törés, vagy egy másik progi amivel a *.id kiterjesztésű fájlokba bele tudok nézni.
  • Enrique21
    VKI? PLÍZ!! :S
  • nagybajszu
    Mit lehet tenni, ha egy film DVD-Rip(.wmv) a reklámja szerint, ugyanakkor lejátszáskor minősíthetetlenül gyenge?
    A baállításaim a rosszak, vagy kamu az, hogy DVD-Rip?
    Bsplayerrel, DivXPlayerrel, PowerDVD-vel ugyanolyan szar.
  • Enrique21
    Hi!
    Szeretném a segítségeteket kérni.
    Szóval, van 1 csomó SouthPark részem, angolul, és ezekhez külön van feliratom. Na és ezeket a részeket szeretném úgy kiirni DVD-re, hogy mind1ikhez hozzá tudjam rakni a feliratokat külön-külön. A feliratok .srt-ben és .sub-ban vannak. (Hátha számít.) És persze ha berakom az asztali DVD lejátszóba akkor le is játsza ezeket szépen felirattal 1ütt.
    Milyen programmal/-okkal tudom ezt megtenni?

Remélem tud vki segíteni. Neki pedig előre is köszönöm.
  • DirtyPio
    kosz
  • galenius
    speedswitchxp
    speedfan

• ironmaiden
    Ha nincs spyware-kereső telepítve akkor töltsd le ezt és rakd fel.
    Microsoft AntiSpyware
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en
  • units
    Tegyél be egy hijackthis logot.
  • DirtyPio
    Hi, mivel tudom merni a procim stabilitasat? Egy progit legyszi ajanljatok.
  • galenius
    örök hála!
  • nagybajszu
    T. Lck !
    Köszi a segítséget.
    Sajnos várakozásommal ellentétben nem sikerült felismernem azt a bejegyzést, anely arra "ösztönzi" a számítógépemet, hogy ötpercenként feldobja az alábbi ablakot:

Username and password:
    Server message:-Err authorization fauled
    Account: [email protected]
    Type: Incomming(POP)
    Username: [email protected]
    Password: (villogó kurzor egy üres mezőben)
    Rember password
    OK Cancel

Mivel állandóan jön, azthiszem a regcleaner sem segítene.
    Hogyan tudnék szabadulni ettől a felugró ablaktól?
    (Amíg ezt most megírtam, kétszer is jelentkezett.)
    Üdv.
  • PetruZ
    Válogass... :)
  • galenius
    sziasztok!
    az *.msv kiterjesztést mivel lehet megnézni?
    help, mert sürgős lenne....
  • ffxi
    Császtok! Nem tudjátok véletlenül, hogy Xp leállításakor nekem 10-ből 3-szor mindig újraindítja a gépet(restart)? Pedig tényleg leállítottam, ez inkább tápegység próbléma vagy Xp vagy BIOS? Fogalmam sincs! Köszi előre a véleményeket?
  • lck
    start>futtatás>regedit
  • nagybajszu
    Hogyan lehet a Win XP-ben bemenni a registry-be?
    Van egy bosszantó, állandóan felugró ablak, akárhol vagyok az interneten, ami felhasználónevet, jelszót kér egy régen regisztrált oldalra való belépéshez.
    Ezt a reget szeretném törölni.
    Remélem, felismerem.
  • paynes
    nekem is ez volt a hibám de letöltöttem a 5.08c-t ezzel meg megy pírímám!