20837
Segítséget kérek
-
#994 ráadásul nem is az első telepítésnél volt ez, hanem már többször feltettem korábban, és nem is régi a cucc mert januári vétel. -
#993 Jó reggelt! Lenne egy félig-meddig költői kérdésem. Hogy a @>{#&{-ba lehet az, hogy egy gyári cd-t egyszer beolvas a meghajtó, aztán után következetesen hibaüzenettel megszakad a játék telepítése. Kétszer meg az egyik cd-nél újraindult a gép. Már a kalapácshoz nyúltam majdnem. Ezért vegyen az ember eredeti játékot???? -
#992 Én próbálnék friss alaplapi drivert keresni az MSI oldalán, plusz az NVidia kártya drivernek is utána kellene nézni, nincs-e új.
-
pinehead #991 vkinek nem ugrik be, melyik oldalon van 1gb-os tárhely ingyenesen??
thx -
Bluntside #990 igaz! tehát: AMD 2600 Barton, Ati Radeon 9600XT, 1G RAM, Win XP Pro, Nvidia soundcard, MSI K7N2 Delta alaplap. -
#989 Nem írtad le, hogy milyen a konkrét hardver. Nálam alaplapi VIA KX133 chipset-ben lévő hanggal fordult csak elő ilyen (de csak néha), de bármilyen hangkártyával tökéletesen ment.
-
Bluntside #988 Sziasztok!
A következő dologban kérném a segítséget: bekapcsolás után, ha elindítom a Wow,vagy valamilyen más játékot, a hang 30-40 másodperc után egyre szaggatottabbá válik, ezzel egyidőben a kurzor mozgása is rángatózni kezd, majd a gép egy adott hangot folyamatosan kitartva úgy lefagy, hogy csak Reset hatására indul újra. A fenti jelenséget Media Plyer, Power DVD, és Norton Antivirus futtatása közben is tapasztaltam.
Mi lehet az ok, és hogyan szüntethetném meg?
-
rolcsi01 #987 Heló! A következő lenne a problémám!
Van nálam egy eredeti dvd és le szeretném másolni. (biztonsági másolatot)
Konkrétan ez a Megtorló. Úgy szeretném megoldani, hogy a menu rajta maradjon, viszont az extrák nem kellenek, mert akkor már nagyon össze kellene sűríteni a filmet. Az extrák menüpontot kellene deaktiválni, hogy ne is lehessen belemenni. Eddig dvd-shrinket használtam, de ez már ide nem elég. Várom a tanácsokat! -
Mr.Max #986 Hi All!
Következő lenne a problémám, remélem valaki tud segíteni.
Van egy 644MB-os iso file-om. COSSACKS2 - NAPOLEONIC WARS.ISO.
Ha ezt megnyitom DaemonTools-al, akkor egy újabb iso file látható ugyan azzal a névvel, csak ebben a formátumban: Cossacks2 - Napoleonic Wars.iso. Tehát kis betűvel.
Ha kicsomagolom WinRar-al akkor szintén ezt az file-t kapom eredményül.
Ha a kicsomagolt file-t ismét kicsomagolom megint az iso file látható, és így tovább.
Van valami megoldás az iso file-ban lévő adatok kinyerésére, vagy ez valami olyan sérülés ami nem javítható?
Egyébként nem én készítettem a file-t, csak letöltöttem a netről.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv. -
#985 köszönöm -
#984 Még annyit, hogy sokat segíthet ilyen telepítéseknél a TotalUninstall nevű progi.
Telepítés előtt illetve telepítés után kell futtatni és minden változást feljegyez egy listába. Ha szükséges a telepítés után újraindítás akkor csak utána kell futtatni illetve még a telepített programot is el kell indítani legalább egyszer. Magát a telepítést is ebből lehet indítani illetve akár vele is lehet uninstallálni.
Innen letölthető:
http://www.martau.com/
-
#983 én is közelítek ehhez :( -
#982 Általában nem kodek függő, de az ilyen codec csomagok rendesen össze tudják b@szni a rendszert, én már láttam olyat ahol csak windows újratelepítés segített... -
#981 már leszedtem. amúgy állítólag a dvd lejátszás nem videó kodek függő -
#980 Szerintem szedd le az ace megasz@rt és ha lehet máskor ne is rakj fel semmi ilyet.
Használd helyette ezeket:
http://woyaya.tar.hu/vid.zip -
#979 Sziasztok, az mitől lehet, hogy a DVD lejátszó egyik napról a másikra akadozva kezdi lejátszani a filmeket? Mind a kép, mind a hang akad. A film original, és eddig semmi gond nem volt. Minden hardveres gyorsítás maxon van, minden más hangot, illetve sima filmet tökéletesen játszik le a cucc. Eredetileg K-Lite codec pack volt, most ACE van, mindekettővel ua a helyzet. Mitől lehet hez? Power DVD-t használok (eredeti), azt is újratelepítettem már, semmi változás. Köszi a segítséget előre is. -
pinehead #978 tárhelyet keresek netrádiónak, thx a tippeket!! -
nenad #977 marmint ppt kiterjesztesure nevezd at. -
nenad #976 pps/ppt powerpointnak kene lennie, ha van installalva es nem nyitja meg dublaclickre vagy nevezd at vagy probald direktbe megnyitni. -
nagybajszu #975 A pps állományok megnyitásához(lejátszásához) milyen program kell? -
nagybajszu #974 Néhány hónapja megjelent nálam egy ötpercenként felugró ablak, amit szeretnék kitakarítani a
Start-Futtatás-al belemenve a registry-be, ott próbálva megkeresni és törölni a hibaokozót.
Elötte nagyon tanácsos menteni(minden ágat).
Igen ám, de ha összeomlik a rendszer, mit értem el a mentéssel? -
#973 újra elindítod a flashgetet, aztán ha úgy állítottad be, akkor automatikusan elindítja, vagy pedig progin belül manuálisan újra elindítod: jobb katt a file-ra -> Indítás -
nagybajszu #972 Ha megszakad egy FlashGet-es letöltés, hogyan lehet később folytatni? -
Atrusz #971 Sziasztok!
Lotus Notes Key 7.0- hoz kellene nekem egy törés, vagy egy másik progi amivel a *.id kiterjesztésű fájlokba bele tudok nézni.
-
Enrique21 #970 VKI? PLÍZ!! :S -
nagybajszu #969 Mit lehet tenni, ha egy film DVD-Rip(.wmv) a reklámja szerint, ugyanakkor lejátszáskor minősíthetetlenül gyenge?
A baállításaim a rosszak, vagy kamu az, hogy DVD-Rip?
Bsplayerrel, DivXPlayerrel, PowerDVD-vel ugyanolyan szar. -
Enrique21 #968 Hi!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Szóval, van 1 csomó SouthPark részem, angolul, és ezekhez külön van feliratom. Na és ezeket a részeket szeretném úgy kiirni DVD-re, hogy mind1ikhez hozzá tudjam rakni a feliratokat külön-külön. A feliratok .srt-ben és .sub-ban vannak. (Hátha számít.) És persze ha berakom az asztali DVD lejátszóba akkor le is játsza ezeket szépen felirattal 1ütt.
Milyen programmal/-okkal tudom ezt megtenni?
Remélem tud vki segíteni. Neki pedig előre is köszönöm. -
DirtyPio #967 kosz -
#966 speedswitchxp
speedfan
-
#965 Ha nincs spyware-kereső telepítve akkor töltsd le ezt és rakd fel.
Microsoft AntiSpyware
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en
-
#964 Tegyél be egy hijackthis logot. -
DirtyPio #963 Hi, mivel tudom merni a procim stabilitasat? Egy progit legyszi ajanljatok. -
#962 örök hála! -
nagybajszu #961 T. Lck !
Köszi a segítséget.
Sajnos várakozásommal ellentétben nem sikerült felismernem azt a bejegyzést, anely arra "ösztönzi" a számítógépemet, hogy ötpercenként feldobja az alábbi ablakot:
Username and password:
Server message:-Err authorization fauled
Account: [email protected]
Type: Incomming(POP)
Username: [email protected]
Password: (villogó kurzor egy üres mezőben)
Rember password
OK Cancel
Mivel állandóan jön, azthiszem a regcleaner sem segítene.
Hogyan tudnék szabadulni ettől a felugró ablaktól?
(Amíg ezt most megírtam, kétszer is jelentkezett.)
Üdv. -
#960 Válogass... :)
-
#959 sziasztok!
az *.msv kiterjesztést mivel lehet megnézni?
help, mert sürgős lenne.... -
#958 Császtok! Nem tudjátok véletlenül, hogy Xp leállításakor nekem 10-ből 3-szor mindig újraindítja a gépet(restart)? Pedig tényleg leállítottam, ez inkább tápegység próbléma vagy Xp vagy BIOS? Fogalmam sincs! Köszi előre a véleményeket? -
#957 start>futtatás>regedit -
nagybajszu #956 Hogyan lehet a Win XP-ben bemenni a registry-be?
Van egy bosszantó, állandóan felugró ablak, akárhol vagyok az interneten, ami felhasználónevet, jelszót kér egy régen regisztrált oldalra való belépéshez.
Ezt a reget szeretném törölni.
Remélem, felismerem. -
#955 nekem is ez volt a hibám de letöltöttem a 5.08c-t ezzel meg megy pírímám!