20837
Segítséget kérek
  • units
    ha rendes tűzfala van a cégnek akkor ott is meg lehet nézni
  • ffxi
    !!!!
  • units
    Ha törlöd azért, ha nem azért kapsz
  • flashX
    Eszközök > Internetbeállítások > Előzmények törlése
  • ffxi
    Nem tudjátok, véletlenül, hogy lehet kitörölni az explorer-ből a legördülő webcímeket? Ellenőrzik a munkahelyemen! Köszi
  • nagybajszu
    Ha valaki egy DVD-t "beripel", azonkívül, hogy elveszti az extrákat(ami nem baj számomra, sőt!) tapasztal-e valami kellemetlenséget?
    1400 Mb(2CD)-ra szeretném ezt megcsinálni, hisz kiíráskor egy DVD-re 6 CD anyaga fér rá.
  • tollas21
    Sziasztok.Segitene valakiiiiiii!!!! Szuksegem lenne egy kodra a w2000 pro-hoz. Valaki legyszi!!!! Koszi.
  • units
    Ez lassítja a böngészést, mert mindent újra le kell tölteni ugyanazon weboldal látogatásánál egy-egy böngésző restart után. Persze akinek 1Mbites vonala van az nem biztos hogy ezt észreveszi:)
  • zsoleszq
    Sikerült, és köszönöm szépen a gyors segítséget neelix31, lck, Sil78-nak
  • neelix31
    Az ideiglenes fájlok törlését automatikusra is lehet állítani. Eszközök/Internetbeállítások/ speciális fül.
    Itt tegyél pipát az ideiglenes internetfájlok törlése a böngésző bezárásakor sor elé.

• Sil78
    Ha minden egyes képnél ezt csinálja, ürítsd az Internet Explorerben a Cache-t (Eszközök / Internetbeállítások / Ideiglenesen letöltött fájlok / Fájlok törlése...) + a Downloaded Program Files mappából töröld a sérült fájlokat (Ideiglenesen letöltött fájlok / Beállítások / Objektumok megtekintése). Bővebb infó
  • Mars
    Jobb klikk a képen, kép másolása, paint megnyit, szerkesztés/beillesztés majd fájl/mentés másként és elmented jpg-be.
  • toto2700
    Sziasztok! Van egy laptopom, egy amilo l7300-as, 1,5GHz Celeron M-el. A gondom az, hogy feltetem a SpeedswitchXP nevű programot,de az azt írja ki, hogy a proci mindig 1,5GHz megy. Ha nincs kihasználva, akkor vissza kéne vennie az órajelet kb. 800MHz-re, még sem ez történik! És nem tudok rájönni, hogy mi lehet ennek az oka. Vki segítsen. Mi lehet ennek az oka?
  • lck
    Mindíg abban tudod menteni amiben a neten fennvan. Ha bmp akkor először le kell mentened abban, aztán ha akarod átkonvertálhatod valami progival mondjuk jpg-be. Lehet hogy most épp olyan képeket találtál amik bmpben vannak fenn.
  • zsoleszq
    Valaki megtudná mondani hogy mitől van az ha ki akarok menteni egy képet a net-ről akkor csak bitképbe menti, nem pedig jpg-be és a legördülő fájl kiválasztásnál se tudok jpg-t kiválasztani.
    Köszi ha vk. tudna segíteni.
  • zsoleszq
    Ha az SP-2 nincs fent a gépeden, akkor próbáld meg kikapcsolni a tűzfalad.
  • Djtiesto16
    hello!

tudna nekem vki abban segíteni hogy mit tegyek akkor ha ftp-ről szeretnék tölteni total commanderrel de azt irja ki hogy 530 Authentication failed, sorry... szval mit tegyek hogy működjön

előre is kössz
  • seaman
    Sziasztok!DVD/CD-ROM problémám van.A Windows betölti az illesztőprogit de nem találja a hardvert pedig van és eddig jó is volt.Kod 41-et ir ki.Csatlakozást megnéztem,minden o.k.Mi lehet a gond?
  • Morphin
    Hello! Van egy kis gond mert sehol nem találom és a paracsával sem jön be!! Mi lehet a baj win baki?? #1005
  • orgik
    Az xp-t(sp1)újratelepítettem és nem érzékeli a cd-t amit berakok.
    Berakom a géphez adott cd-t és nem indul el.
    Pedig azon van az illesztöprogram.
    Hogy rakjam fel a gépre az illesztöprogramot ha nem érzékeli a cd részt???
    Van pendriveom azzal egy másik gépröl?
  • lck
    OK
  • nagybajszu
    Elnézést.
    Kissé nagyon gyökér voltam.
    Rengeteget kínlódtan innen-onnan letöltött programokkal, melyek vagy működtek, vagy nem.
    Vagy letöltés, telepítés után mindenféle oldalakra vittek regisztrálásra, kódok keresésére.
    Erre persze telepítés előtt "elfelejtettek" figyelmeztetni.
    Mégegyszer bocsi a nem megfelelő hangvételért
  • orgik
    köszi a segítséget!!!!!
  • flashX
    Pl. innen.
  • orgik
    Honnan lehet letölteni a partition magic-et(v.7,8)?
    A 40 Gb-os vinyómat akarom ezzel a programmal megosztani.
    Valaki segítsen!!!!!pl.:(internet cím)
    Elöre is megköszönném.
  • raymond01
    crc hibára akkor nincs megoldás?
  • galocza
    szintén nye panyimáju
    no capisco
    no comprendo
    verstehe es nicht
    dont understand...
  • lck
    Nem értem.
    Magyarázd el légyszíves.
    Ez az eredeti Dr Divx - még mi kell?
    Egyéb okosságokat máshol kell keresni hozzá.
    Az "egyebek" hozzá meg sosem megbízhatók.
  • flashX
    Csökkentett módban a Vezérlőpulton megtalálod.
  • Morphin
    Hello ugy tudom a "bootcfg" parancsal elő lehet hozni azt az ablakot amivel be lehet állítani hogy a winfos mit inditson el és mit ne!!
    de nekem nem jön be!!!!! Máshonnan elő lehet még hozni??????
    Ja és az uj sp2-es win már a cd-je is sp2-es nem külön van felrakva
    Please VALAKI
  • skate punk
    !!!!SEGITSÉG!!!

wáááá, szal az a baj h msn messengerrel meg msn explorrer meg persze a windows messengerrel, h amikor be akarok jelentkezni, azt irja ki, h a .net messenger service "átmenetileg"nem működik, és amikor rá megyek, h súgó akor ott meg azt irja, h mdine rendszer helyesen műxikmár eccer volt ilyen, és nem javult emg magától, plzzzz, segitsen aki tud, kösssz az emailom: [email protected]

• nagybajszu
    MEGBÍZHATÓ!
    Nem gagyi!
    Panyimajes?
  • lck
    Dr Divx

Szívesen megadom én is. De van ám google is.
    Ne haragudj meg érte, de HASZNÁLD a netet.
  • nagybajszu
    Honnan lehet letőlteni megbízható(nem gagyi!) Dr DivX-et?
    DVD-t szeretnék vele beripelni.
  • raymond01
    hello mindenkinek!

lenne egy kis problémám a Tiger Woods 2005-el, letöltöttem az internetről és 1. lemez hibásan volt betömörítve a 18. rar file, nincs meg véletlenül valakinek eza rar file, vagy nem tud valaki segíteni mert kitömöríteni ki tudom csak a telepítéskor azt írja ki hogy crc hiba! nem lehetne ügyeskedni valamit ezzel a crc hibás file-al?
    lehet egyáltalán javítani crc hibát?
  • flashX
    Hi!

Tud valaki segíteni nekem, hogy hogy kellenre használni a '3B Browser' -t?
  • DZSÍNÓ
    Sziasztok kellene egy kis segitség. Nem megy a netem.
    Egyszerüen szétkapcsolodott és mikor megprobáltam ujra csatlakozni az axelerohoz akkor elakadt a WAN miniport ellenörzésekor. azt hittem virus ezért formáztam a gépet de a windows ujratelepitése utáni is ugyan itt akadt el. A netem meg van osztva HUB-on keresztül és a másik gépen megy a net. Megnéztem már a hálokártyát meg a kábel meg minden elképzelehtö dolgot de még mindig nem megy. Valaki SEGÍTSEN PLZ
  • salazar
    Szeretnék a problémámra megoldást találni.
    Akinek van valami tapasztalata a cég microhullámú szolgáltatásával kapcsolatban Szolnok megyében vagy tud valami megoldást a problémámra az kérem írjon.
    Namármost a probléma a következő:
    Kb. fél éve vagyok előfizetője (384/64) a cég microhullámú szolgáltatásának.
    Eleinte jól müködött, de egy idő után délelőtt 10 órától estig és hétvégén használhatatlan a net. Nem ad Ip címet vagy ha ad akkor abszolút nem tudok böngészni érdekes módon viszont töltök egy FTP szerverről és hiába nem tudok böngészni a letöltés az igaz, hogy lassan de jön.
    Telefonálgatás stb. már megvolt, de csak mellébeszélnek ez nem vezetett eredményre.
    Ma kaptam 1 email-t tölük, hogy megváltoztatták az általános szerződési feltételeket. Azt írják, hogy ha 15 napon belül nem reklamálok akkor a szerződésmodosítást elfogadottnak tekintik.
    Arra lennék kíváncsi, hogy ez alapján fel lehet-e bontani a 2 éves hűségnyilatkozattal ellátott szerződést mindenféle retorzió nélkül.
    Nem nagyon értek a jogi oldalához, de remélem ha a szolgáltató változtat az általános szerződési feltételeken az nekem nem muszály elfogadnom.
    Aki tud valami jó megoldást a szerződésbontásra az kérem írjon.
    Az is írjon akinek van tapasztalata a szolnok és környéki hálózatukkal.
    Köszi
  • TomRaider
    Hello

Két problémám is lenne
    1. a winexplorer elég gyakran hibára hivatkozik,
    és leáll, főleg, ha miniatűr nézetű
    video-file van a megnyitott könyvtárban.
    2. ez érdekesebb, ha este leállítom
    a gépet (éjfél előtt), akkor éjfélkor elindúl,
    ütemezett feladatok nincsenek, sajnos semmilyen
    ötletem nincs, és marhára bosszantó mindkét eset!

Valaki segítsen plíz!
    THX
  • garabo
    Sziasztok!
    Olyan progit keresek (videolejátszó) ami akár cd-ről futtatva, vagy merevlemezről futtatott filmből ki lehet venni részeket, azaz felvételi funkciója van. Valami nagyon új progi kellene, mivel a 'movimaker' klippszerüen olvassa be a filmeket. Továbbá - olyan progi, amivel egy lejátszott filmben le lehet törölni a közben megjelenő feliratokat, pl. reklámban.

Előre is köszönöm!