20837
Segítséget kérek
-
#1034 ha rendes tűzfala van a cégnek akkor ott is meg lehet nézni -
#1033 !!!! -
#1032 Ha törlöd azért, ha nem azért kapsz -
flashX #1031 Eszközök > Internetbeállítások > Előzmények törlése -
#1030 Nem tudjátok, véletlenül, hogy lehet kitörölni az explorer-ből a legördülő webcímeket? Ellenőrzik a munkahelyemen! Köszi -
nagybajszu #1029 Ha valaki egy DVD-t "beripel", azonkívül, hogy elveszti az extrákat(ami nem baj számomra, sőt!) tapasztal-e valami kellemetlenséget?
1400 Mb(2CD)-ra szeretném ezt megcsinálni, hisz kiíráskor egy DVD-re 6 CD anyaga fér rá. -
tollas21 #1028 Sziasztok.Segitene valakiiiiiii!!!! Szuksegem lenne egy kodra a w2000 pro-hoz. Valaki legyszi!!!! Koszi. -
#1027 Ez lassítja a böngészést, mert mindent újra le kell tölteni ugyanazon weboldal látogatásánál egy-egy böngésző restart után. Persze akinek 1Mbites vonala van az nem biztos hogy ezt észreveszi:) -
#1026 Sikerült, és köszönöm szépen a gyors segítséget neelix31, lck, Sil78-nak -
#1025 Az ideiglenes fájlok törlését automatikusra is lehet állítani. Eszközök/Internetbeállítások/ speciális fül.
Itt tegyél pipát az ideiglenes internetfájlok törlése a böngésző bezárásakor sor elé.
-
#1024 Ha minden egyes képnél ezt csinálja, ürítsd az Internet Explorerben a Cache-t (Eszközök / Internetbeállítások / Ideiglenesen letöltött fájlok / Fájlok törlése...) + a Downloaded Program Files mappából töröld a sérült fájlokat (Ideiglenesen letöltött fájlok / Beállítások / Objektumok megtekintése). Bővebb infó -
#1023 Jobb klikk a képen, kép másolása, paint megnyit, szerkesztés/beillesztés majd fájl/mentés másként és elmented jpg-be. -
toto2700 #1022 Sziasztok! Van egy laptopom, egy amilo l7300-as, 1,5GHz Celeron M-el. A gondom az, hogy feltetem a SpeedswitchXP nevű programot,de az azt írja ki, hogy a proci mindig 1,5GHz megy. Ha nincs kihasználva, akkor vissza kéne vennie az órajelet kb. 800MHz-re, még sem ez történik! És nem tudok rájönni, hogy mi lehet ennek az oka. Vki segítsen. Mi lehet ennek az oka? -
#1021 Mindíg abban tudod menteni amiben a neten fennvan. Ha bmp akkor először le kell mentened abban, aztán ha akarod átkonvertálhatod valami progival mondjuk jpg-be. Lehet hogy most épp olyan képeket találtál amik bmpben vannak fenn. -
#1020 Valaki megtudná mondani hogy mitől van az ha ki akarok menteni egy képet a net-ről akkor csak bitképbe menti, nem pedig jpg-be és a legördülő fájl kiválasztásnál se tudok jpg-t kiválasztani.
Köszi ha vk. tudna segíteni. -
#1019 Ha az SP-2 nincs fent a gépeden, akkor próbáld meg kikapcsolni a tűzfalad. -
#1018 hello!
tudna nekem vki abban segíteni hogy mit tegyek akkor ha ftp-ről szeretnék tölteni total commanderrel de azt irja ki hogy 530 Authentication failed, sorry... szval mit tegyek hogy működjön
előre is kössz
-
seaman #1017 Sziasztok!DVD/CD-ROM problémám van.A Windows betölti az illesztőprogit de nem találja a hardvert pedig van és eddig jó is volt.Kod 41-et ir ki.Csatlakozást megnéztem,minden o.k.Mi lehet a gond? -
#1016 Hello! Van egy kis gond mert sehol nem találom és a paracsával sem jön be!! Mi lehet a baj win baki?? #1005 -
orgik #1015 Az xp-t(sp1)újratelepítettem és nem érzékeli a cd-t amit berakok.
Berakom a géphez adott cd-t és nem indul el.
Pedig azon van az illesztöprogram.
Hogy rakjam fel a gépre az illesztöprogramot ha nem érzékeli a cd részt???
Van pendriveom azzal egy másik gépröl?
-
#1014 OK -
nagybajszu #1013 Elnézést.
Kissé nagyon gyökér voltam.
Rengeteget kínlódtan innen-onnan letöltött programokkal, melyek vagy működtek, vagy nem.
Vagy letöltés, telepítés után mindenféle oldalakra vittek regisztrálásra, kódok keresésére.
Erre persze telepítés előtt "elfelejtettek" figyelmeztetni.
Mégegyszer bocsi a nem megfelelő hangvételért -
orgik #1012 köszi a segítséget!!!!! -
flashX #1011 Pl. innen. -
orgik #1010 Honnan lehet letölteni a partition magic-et(v.7,8)?
A 40 Gb-os vinyómat akarom ezzel a programmal megosztani.
Valaki segítsen!!!!!pl.:(internet cím)
Elöre is megköszönném. -
raymond01 #1009 crc hibára akkor nincs megoldás? -
galocza #1008 szintén nye panyimáju
no capisco
no comprendo
verstehe es nicht
dont understand... -
#1007 Nem értem.
Magyarázd el légyszíves.
Ez az eredeti Dr Divx - még mi kell?
Egyéb okosságokat máshol kell keresni hozzá.
Az "egyebek" hozzá meg sosem megbízhatók. -
flashX #1006 Csökkentett módban a Vezérlőpulton megtalálod. -
#1005 Hello ugy tudom a "bootcfg" parancsal elő lehet hozni azt az ablakot amivel be lehet állítani hogy a winfos mit inditson el és mit ne!!
de nekem nem jön be!!!!! Máshonnan elő lehet még hozni??????
Ja és az uj sp2-es win már a cd-je is sp2-es nem külön van felrakva
Please VALAKI -
skate punk #1004 !!!!SEGITSÉG!!!
wáááá, szal az a baj h msn messengerrel meg msn explorrer meg persze a windows messengerrel, h amikor be akarok jelentkezni, azt irja ki, h a .net messenger service "átmenetileg"nem működik, és amikor rá megyek, h súgó akor ott meg azt irja, h mdine rendszer helyesen műxikmár eccer volt ilyen, és nem javult emg magától, plzzzz, segitsen aki tud, kösssz az emailom: [email protected]
-
nagybajszu #1003 MEGBÍZHATÓ!
Nem gagyi!
Panyimajes? -
#1002 Dr Divx
Szívesen megadom én is. De van ám google is.
Ne haragudj meg érte, de HASZNÁLD a netet. -
nagybajszu #1001 Honnan lehet letőlteni megbízható(nem gagyi!) Dr DivX-et?
DVD-t szeretnék vele beripelni. -
raymond01 #1000 hello mindenkinek!
lenne egy kis problémám a Tiger Woods 2005-el, letöltöttem az internetről és 1. lemez hibásan volt betömörítve a 18. rar file, nincs meg véletlenül valakinek eza rar file, vagy nem tud valaki segíteni mert kitömöríteni ki tudom csak a telepítéskor azt írja ki hogy crc hiba! nem lehetne ügyeskedni valamit ezzel a crc hibás file-al?
lehet egyáltalán javítani crc hibát? -
flashX #999 Hi!
Tud valaki segíteni nekem, hogy hogy kellenre használni a '3B Browser' -t? -
#998 Sziasztok kellene egy kis segitség. Nem megy a netem.
Egyszerüen szétkapcsolodott és mikor megprobáltam ujra csatlakozni az axelerohoz akkor elakadt a WAN miniport ellenörzésekor. azt hittem virus ezért formáztam a gépet de a windows ujratelepitése utáni is ugyan itt akadt el. A netem meg van osztva HUB-on keresztül és a másik gépen megy a net. Megnéztem már a hálokártyát meg a kábel meg minden elképzelehtö dolgot de még mindig nem megy. Valaki SEGÍTSEN PLZ -
#997 Szeretnék a problémámra megoldást találni.
Akinek van valami tapasztalata a cég microhullámú szolgáltatásával kapcsolatban Szolnok megyében vagy tud valami megoldást a problémámra az kérem írjon.
Namármost a probléma a következő:
Kb. fél éve vagyok előfizetője (384/64) a cég microhullámú szolgáltatásának.
Eleinte jól müködött, de egy idő után délelőtt 10 órától estig és hétvégén használhatatlan a net. Nem ad Ip címet vagy ha ad akkor abszolút nem tudok böngészni érdekes módon viszont töltök egy FTP szerverről és hiába nem tudok böngészni a letöltés az igaz, hogy lassan de jön.
Telefonálgatás stb. már megvolt, de csak mellébeszélnek ez nem vezetett eredményre.
Ma kaptam 1 email-t tölük, hogy megváltoztatták az általános szerződési feltételeket. Azt írják, hogy ha 15 napon belül nem reklamálok akkor a szerződésmodosítást elfogadottnak tekintik.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez alapján fel lehet-e bontani a 2 éves hűségnyilatkozattal ellátott szerződést mindenféle retorzió nélkül.
Nem nagyon értek a jogi oldalához, de remélem ha a szolgáltató változtat az általános szerződési feltételeken az nekem nem muszály elfogadnom.
Aki tud valami jó megoldást a szerződésbontásra az kérem írjon.
Az is írjon akinek van tapasztalata a szolnok és környéki hálózatukkal.
Köszi -
#996 Hello
Két problémám is lenne
1. a winexplorer elég gyakran hibára hivatkozik,
és leáll, főleg, ha miniatűr nézetű
video-file van a megnyitott könyvtárban.
2. ez érdekesebb, ha este leállítom
a gépet (éjfél előtt), akkor éjfélkor elindúl,
ütemezett feladatok nincsenek, sajnos semmilyen
ötletem nincs, és marhára bosszantó mindkét eset!
Valaki segítsen plíz!
THX -
garabo #995 Sziasztok!
Olyan progit keresek (videolejátszó) ami akár cd-ről futtatva, vagy merevlemezről futtatott filmből ki lehet venni részeket, azaz felvételi funkciója van. Valami nagyon új progi kellene, mivel a 'movimaker' klippszerüen olvassa be a filmeket. Továbbá - olyan progi, amivel egy lejátszott filmben le lehet törölni a közben megjelenő feliratokat, pl. reklámban.
Előre is köszönöm!