20837
Segítséget kérek
  • oldproximusz
    Köszi.
  • oldproximusz
    Akkor valoszinü a Microsoft Project lesz mert elvileg valami szöveges bemutato.
  • ibrik
    Hááát...
    Több eset lehetséges... mivel ezt a kiterjesztést több progi is használja. Felsorolom a lehetőségeket:
    - The Core Media Player media fájl (asszem a Winamp is le tudja játszani)
    - Muspack audo fájl (ez egy iPOD "kütyü")
    - Microsoft Project (Office 2003 egyik szoftvere) fájl, amelyet meg lehet tekinteni pl. a Housatonic Microsoft Project Viewer-el is
    - CAD Drawing File - a nevében bennevan, mi kell hozzá
    - BX-24 Basic Express Compiler Map - BasicX programozási nyelvhez
  • oldproximusz
    Sziasztok

Van egy " ***.mpp " fájlom.

Mivel tudom ezt megnyitni?

• salazar
    Két órája semmi úgy néz ki igazad volt köszi a segítséget.
  • salazar
    Ok
    Leállítottam majd meglátjuk mi lesz.
    Köszönöm a segítséget tomo.
  • tomo
    services.msc a futtasba, es a megjeleno abalkban megkeresed es jobb klikk tiltas
  • salazar
    Köszi,de ezt hol tudom megtenni?
  • tomo
    kapcsold ki a windoz uzenetkuldo szolgaltatast, es csiribi eltunik
  • galenius
    használj agnitum outopost tűzfalat aztán teszteld wigwam oldalán,meglátod ez a legjobb.
  • salazar
    Senkinek sem volt még ilyen problémája?
  • salazar
    Zonalarmot használok,elvileg minden biztonsági javítás fönn van és már telepítettem vagy 10-szer újra a Windows, de ez még mindig jön.
    Ime egy másik is:
  • ibrik
    Megoldás:
    - használj tűzfalat és
    - töltsd le és telepítsd a biztonsági javításokat az XP-hez
  • salazar
    Hi
    Lenne egy problémám. Aki tud kérem segítsen.
    Állandóan felugrik egy ablak a következő szöveggel:
    Adaware,fixblaster,stb.. lefuttatva.
  • ibrik
    Próbáld meg azt, hogy a beállításokban jelöld be, hogy sikeres letöltéseket törölje a "sikeres letöltések listából" (vagy valami ilyesmi a neve...) és töröld a sikertelen letöltések listáját is.

Egyébként úgy a legegyszerűbb a sok RAR-ból álló cuccokat letölteni, hogy egérrel kijelölöd ("lasszózod") a letöltendő linkeket és szintén egérrel ezt a kijelölést a letöltő kosárba húzod. Aztán megadod a felhasználónevet és a jelszót, majd bejelölöd, hogy minegyik fájlnál ezt használja. Aztán megadod esetleg még a mentési utat (mappát), és letöltés indít...

Ha arról az oldalról esetleg sokszor töltesz le, akkor megoldhatod úgy is, hogy létrehozol egy új bejegyzést a webhelyek listában és ott általános érvényűként beállítod hozzá a felhasználónevet és a jelszót, aztán ha ez változna (pl. smsweb-es oldalról van szó), akkor csak ezt a bejegyzést kell módosítani, letöltéseknél mindig ezt fogja figyelembe venni a FlashGet, nem kell mindig minden letöltésnél beírogatnod.

De azért két dolgot megjegyeznék ezzel kapcsolatban:
    - A letölthető cuccok, nem minden oldal esetében ott vannak, ahol az oldal is, ezért ellenőrizni kell, hogy a fájlok hová vannak feltöltve (a linkjükből látszódik) és azt kell beírni a webhelyek listájába.
    - Valószínűleg, mindaz, amit ide most leírtam, az részben vagy akár teljes egészében le van írva annak az oldalnak a FAQ/GyIK-jában...
  • Tee
    irdd be a felh.neved és a jelszót és tedd alap értelmezére és akkor jo lesz
  • nagybajszu
    Ha FlashGeth-tel töltök le egy 2 Cd-s állományt(filmet), az első Cd anyaga gond nélkül lejön.
    Ha ugyanezt akarom csinálni a másodikkal is, végigmenve a teljes procedúrán a felhasználónév és a jelszó beírásáig, nem lép tovább a program.
    "Az URL mér a letöltési listában van."
    Innen csinálhatok bármit, nem megy tovább a letöltésvezérlő.
    Lehet órákon át a gép előtt ülni és egyes esével mentegetni a .rar-okat.
    Mit csinálok rosszul?
  • mlaci
    Sziasztok!
    Szeretném a segíségeteket kérni abban, hogy miért kerül az autoexe.nt és config.nt fájl minden bekapcsoláskor a repair mappába amikor a system32-ben lenne a helye! Hogyan tudnám kikerülni, hogy kitörlődjön? Please help!!!!!
  • galenius
    nemm tudjátok mi lehet az oka hogy idáig a netem 512/128-t bírta
    most meg két napja csak 512/48 a feltöltése.
    nem tudjátok az invitel kavar valamit?
  • flashX
    Nem sikerült semmit eszközölni, de csináltam egy új felhasználót és ott már működik az msn.
  • tudatlanka
    Hogy jól van-e beállitva vagy a tűzfalad ha van kiengedi az ie-t?
  • flashX
    És ott mit?
  • tudatlanka
    Nézd megaz interbeállitásaidat
  • flashX
    HATALMAS PROBLÉMÁM VAN. SEGÍTSEN VALAKI!
    AZ IE-BEN NEM JELENNEK MEG A HONLAPOK, NEM HOZZA BE ŐKET, AZT ÍRJA KI, HOGY A LAP NEM TALÁLHATÓ. DE NEM EZ A BAJ, HANEM AZ, HOGY SZERINTEM EMIATT NEM MEGY AZ MSN. MSN TOPIKBAN MÁR KÉRDEZTEM SEMMI ÖTLETÜK NEM VOLT. PLZ, VKI SEGÍTSEN! NAGYON FONTOS!
  • tudatlanka
    R-undelete okosságot meg keresni kell hozzá
  • lex
    r-undelete nem ismerem, letölthető?
    A PC Insperktort leszedem csak valamiért kidobott
  • tudatlanka
    lex r-undelete progival nézz rá és ha látja tudod menteni.Vagy esetleg ezzel ráadásul ez free is.
  • lex
    win XP sp1, particionálvac: és d:Töredezettség mentesitést csináltam és azóta a d:-t , meghajtónak nézi. Állandóan a lemez formázását ajánlja fel. C: -t látja rendesen.
    Az oda mutató ikonokra, pedig nem találja a helyet.
    22 Gb van fenn a fotóim, programok- seriallal, bdc megosztásom, jó filmek vagy 10 db, elmentett önéletrajzok, szóval minden.
    Mit lehet tenni? Segítsetek.
    Hogy tudom a d:-t láttatni újra, hogy a rajta lévő anyag legalább egyszer kiírható legyen.
  • orgik
    kössz hogy segítettetek már megvan.
  • orgik
    vagy a teljes játékot?
  • orgik
    Honnan lehet letölteni a gta2 demót?
  • ffxi
    Mire való IE-ban a szinkronizálás? Thanks!
  • flashX
    Tud valaki ajánlani egy olyan progit magyar XP alá amivel át tudok emulálni MacOSX-et PC-re?
    A CherryOS nem megy...
  • Frank99
    ahova Ő akarja....
  • orgik
    Sziasztok!
    Hova telepítsem a directX 9.0c-t?Mert kéri.Valaki modja meg!!!!
    Kössz.
  • ffxi
    Azaz igazság, hogy senkinek sincs sajátgépe. Csak ha rajta kapnak közvetlenül, akkor ezeket nézik(webcím, stb..), de miután végez az ember könnyen lebukhat a freemail féleségeknél. Ezért jobb ez a tisztogatás. Most is innen írom. Köszi a trükköt!
  • units
    kiválasztod a törölni kívánt nevet a legördülő listában és nyomsz rajta egy del-t.
  • units
    De igen. csak kérdés, hogy lehet netezni vagy nem munkaidőben?
  • ffxi
    Na és freemail féleségeknél nem törli ki!!! Azokat is lehet vhogy?
  • nagybajszu
    És ha törli, majd nyolc-tíz "legális" webcímet keres fel utána?
    Nem azok kerülnek be a régiek helyére?