20837
Segítséget kérek
-
flashX #1114 Ezt találtam. Erre gondoltál? -
#1113 Hol lehet letölteni ezt? Virtualpc Köszi! -
Inopier #1112 bocsi ezt nem ide akartam :D -
Inopier #1111 örök hálám, köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
(bízom benne tényleg jót lőttem ki:D) -
sirdond #1110 na végre már sikerült elindítani. kösz a segítségedet ibrik -
#1109 A Video menüben az "SBC Options"-nél van a lnyeg...
Én személy szerint, még sosem használtam. -
#1108 Oké, megvan.
Viszont nem tudom megcsinálni a lent írtakat.
1. nem akarja beletenni a feliratot
2. 1 percet 2 GB-ba csinált meg! Hogyan lehetne más tömörítési eljárással csinálni? (ilyenek vannak, hogy Intel Video, stb. Egyet sem ismerek. Mpeg-layer 3 vagy valami ilyesmi kellene, nem?) -
#1107 A kérdésedre egyszerű a válasz....
"Couldn’ locate decompressor for format XVID (unknown)."
Benne van a hibaüzenetben: XviD kell neki. -
#1106 Ja és a segítség, ami alapján meg akarom csinálni, így szól:
Ehhez nem kell más, mint a "subadjust" nevü program, ami az srt, vagy sub file-okat átkonvertálja .ssa file-okká. Ezután megnyitod a nandubot és behivod az avi file-t. Kiválasztod a filters részben a "subtitler" filtert (ez alapból nincs benne a stuffban, szóval szerezd meg valahonnan és pakold bele a nandub "plugins" könyvtárába) és ott hozzátudod az avidhoz társítani a már átkonvertált feliratfile-t (pl.: kutyafüle.ssa). No és akkor átkonvertálod az avidat. Lényeg, hogy a video kódolásnál a teljes kódólást válaszd, ne a direct stream copy-t, mert akkor nem fogja rárakni a feliratot a filmre. Audiot viszont kódolásnál nem kell újra kódoltani, ill. nem muszáj, szal, az maradhat "direct stream copy. -
#1105 Helló!
Különböző topicocból összeszedtem az infókat, hogy mely programok kellenek (Nandud + subtitler filter, Subadjust)ahhoz, hogy divx-filmbe beépítsek feliratot. A problémám az, hogy amikor meg akarom nyitni a NanDubban vagy a VirtalDubban a filmet (avi kiterjesztésű), ezt írja ki:
Couldn’ locate decompressor for format XVID (unknown).
VirtualDub/NanDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs such as those used by Windows Media Player, are not suitable.
Tudnátok segíteni, hogyan tudnám megnyitni az avi-t? Milyen codecet telepítsek, hogy frankó legyen?
-
sirdond #1104 hát sajna ez sem jött be. -
sirdond #1103 ok mindjárt megpróbálom. nekem nem volt egyértelmű -
#1102 Nem azt mondtam, hogy te csinálj képet az Alcohol-al!
Én a letöltött imázsfájlra gondoltam, hogy azt töltsd be az Alcohol 120%-ba. Egyértelműen írtam le. -
tomo #1101 legrosszabb esetben nem lesz krekk. -
#1100 Köszi a segítséget de ez így sem oksi:(
Van-e még valami ötleted hogy mit csináljak mert nagyon fontos lenne.
Szerintem meg tuti hogy a képek nem kodoltak de ha gondolod megnézheted.és itt egy nagyfelbontásu képet nézzél meg köszi -
sirdond #1099 csináltam róla alcohollal képet de úgy se sikerült.
én is tudom hogy nem gagyi mert van itthon egy pár cédém, phillipsből is meg verbatimból is. külföldiek mondták rá hogy gagyi.
kb mennyi idő még csinálnka hozzá cracket? ma van a hivatalos kiadása a játéknak. -
#1098 Próbáld ki Alcohol 120%-al.
A Verbatim pedig nem gagyi.
És a Philips sem... -
sirdond #1097 ahol olvastam a verbatimra mondták hogy gagyi. nálam egy princo meg ilyenek számítanak gagyinak.
lehet hogy ebből már crack lesz.
a mountolásra gondolsz? azt daemon toolsal. -
#1096 Hááát...
Az a gagyi CD megfontolandó ötlet, bár nem tudom, mit jelent számodra, hogy egy CD "gagyi"... mivel az az LG, ami neked van, régen nekem is ugyanolyanom volt és annakidején, amikor a magyar kiadású Haegemonia is ilyen megoldással jött ki (csak az Alcohol-imázzsal), minden probléma nélkül használhatóan írta meg.
Vagy lehet várakozni egy crack-es kiadásra.
Ja, melyik progival próbáltad? -
sirdond #1095 áh, sajna nem műxik. hiba üzi azt írja hogy emulator detected. please deactivate virtual device and emulation software.
van egyéb ötleted? -
#1094 Lehet, hogy védett. de az is lehet, hogy csak tele van az IE cache.
üritened kéne:
IE->Eszközök->Internetbeállítások->"Általános fül"->
fájlok törlése->a teljes helyben tárolt tartalom törlése: pipa be. ok
Restart IE és próba. -
sirdond #1093 ok, köszi.
mindjárt megpróbálom. -
#1092 Bocs, az első mondatom helyesen így akart volna lenni:
Na akkor egy javaslat (a legtöbb ilyen játéknál bejön és régebben ezt is leírták az ilyen játékok infójában): (folyt. #1090) -
#1091 Na akkor egy javaslat ( alegtöbb ilyen játéknál bejön és régebben ezt is leírták az infóban):
MIelőtt mountolnád az imázst, előtte kapcsold ki a gépet és húzd le a kábelről összes fizikai CD/DVD meghajtót/írót. Kapcsold be a gépet, mountold az imázst és hajrá... -
sirdond #1090 eddig én is eljutottam, és úgy írtam ki ahogy az infoban van de semmi.
mountolva pedig azt a hiba üzit írja ki, hogy távolítsam el a mountoló progit. :(
akkor valószínű hogy az én cd íróm nem jó erre. (LG 16*10*40)
külföldi fórumon olvastam olyat is, hogy vki gagyi cd-re írta és neki működött. -
#1089 Igazad van, tényleg nincs hozzá crack, ugyanis a márc. 15-én kijött VENGEANCE release, egy CloneCD-vel fabrikált ISO.
Az infójában azt ugyan nem írja, hogy lehet-e mountolni valamelyik virtuális CD progival (pl. Alcohol 120% vagy Daemon), de a CD-re kiírásra vonatkozólag van egy leírás benne.
Hevenyészett fordításban a teendők:
A CD-imázst BlindWrite 4.5.7.92-vel kell kiírni, amelyben ki kell kapcsolni a 'Autoplay support'-ot és a 'Enhance weak sectors'-t. Az imázsellenőrzést bekapcsolni, majd DAO+PW beállítással, max 10-12x sebességgel kell kiírni CD-re. Az "OK"-ra kattintva előjövő kérdésre bejelölni a BWA fizikai információk kiírását a CD-re.
Mindez megmagyarázza, hogy miért nincs crack a CD-n. A letölthető imázs tartalmazza a CD-védelmet is (SecuROM 7), ami íráskor szintén rákerül a CD-re.
A rosszhírem az, hogy ez csak akkor lehetséges, ha a CD-íród képes erre (támogatnia kell a bit-minták helyes kiírását) és sajnos erre az újabb írók közül nem mindegyik képes a mindenféle olvasás/írás javító belső "kütyük" miatt, mivel a legötbb védelni eljárás fizikailag úgy "látszik" a CD írók/olvasók számára, mintha hiba lenne a lemezen - persze ez egy nem véletlen hiba...
Tehát, ha ezt a CD-t valamelyik ismerősöd írta ki, akkor két dolog történhetett:
- az ő CD-írója ehhez nem jó
- vagy nem olvasta el figyelmesen az imázshoz mellékelt infót
Ha nem így történt, akkor szerintem várd meg, amíg kijön a CM5-ből egy másik (crack-es) változat.
Ha meglenne az imázs a netről, akkor a fentiek figyelembevételével járhatsz el, de itt megjegyzem, alőtte lehet próbálkozni mountoló progival is, nem kell mindent kiírni CD-re. -
#1088 Helosztok vki megtudja nekem mondani h mit takar a winborg xp ?? Mivan benne stb v nemtom :) thx -
sirdond #1087 oké, jól van.
a játék a Championship Manager 5. és nem indul el mert ugye nem erdeti,de nincs hozzá senkinek crackje,vagy csak nem rakta még fel.
szóval azt írja ki hogy: "Original disc not be found or authenticated."
tehát meg lehetne csinálni vhogy hogy működjön? vagy vmi program amivel működésre lehet bírni? -
#1086 Hi!
Megtudná mondani valaki hogy mitől van az ha jpg. képet szeretnék kimenteni a netről az nem jpg lesz, ha nem szöveges dokumentum.
Előre is köszi. -
#1085 konkrátumot=konkrétumot -
#1084 De már megint nem írtál semmi konkrátumot a játékról.
Talán ha megmondanád, hogy melyikről van szó, akkor "talán" konkrét segítséget is tudnánk adni... -
sirdond #1083 jól van fikázzatok csak nyugodtan.
amúgymeg letöltöttem a filét és úgy csináltam ahogy le van írva benne, mégsem műxik. -
tomo #1082 nyilvan nem olvastel az .nfo filet. ha elolvastad volna nem kerdeznel ilyeneket. abban leirjak mi a teendo. ( persze lehet le se toltotted :P ) -
#1081 Mivel nem írtál semmi konkrétumot, így mi sem tudunk neked konkrét segítséget adni... -
sirdond #1080 köszi a segítséget, de azért én sem vagyok buta szőke
ezt ne vedd sértésnek.
épp az a lényeg hogy nincs hozzá crack, és azért kérdeztem hogy meg lehetne e oldani anélkül a működését. -
#1079 Keress a CD-n olyan mappát, aminek a neve (a régebbi játékoknál) "CRACK", "RAZOR1911", "DEVIANCE", iMMERSION. (vagy az újabb játékoknál) "HOODLUM", "VENGEANCE" vagy "RELOADED" - általában ilyen nevű mappákba szokta belerakni a release készítője a crack-eket.
Ha incs ilyen, akkor neked kell külön letölteni, pl. innen: GameCopyWorld -
sirdond #1078 Hali, az lenne a gondom hogy el akarok indítani egy játékot és a következőt írja ki:
"Original disc not be found or authenticated."
az a baj hogy crack nincs hozzá. meg lehetne oldani vhogy hogy mégis elinduljon? amúgy teljes verziós. -
#1077 1. Fórum főoldal beállítások, és ott feltöltesz magadnak egy 120x20 képet (esetleg animált GIF-et), ami onnantól a neved helyén jelenik meg. Ezt a képet saját magadnak kell elkészíteni. A programok választéka igen széles: a sima Paint-ől kezdve a legprofibb GIF-animátorokig.
2. Ehhez támogatás itt nincs az SG-n. De csak egy filmbeli idézetet tudok itt neked leírni: "Ha emlékeznék, hogy hová tettem a ginzengemet, akkor azt bevéve eszembejutna, hol van a Cavintonom..." -
#1076 Nem boldogulok vele.
Ha esetleg elküldeném a fájlt meg tudnád nézni mivel lehet megnyitni?
-
#1075 Helótok! Nem vagyok jártas a fórumon. És lenne kérdésem hozzátok:
1. hogyan lehet saját logóm?
2. hogyan emlékszem vissza a látogatott témákat(szar a memóriám)? Mert mindig elfelejtem, hogy hol "szóltam"
THX!