20837
Segítséget kérek
-
#1154 Innen a link, no meg gugol :) -
#1153 elvileg: Random Number Generator Pro 1.23 -
#1152 köszi, de ez is crack a 123,126 hoz. olyanom van, csak maga a program hiányzik.
az 132es progi viszont megvan, de crack nincs hozzá -
#1151 néézed -e -
#1150 nem igazán ér rá, ma kéne, de jobb később mint soha, úgyhogy ha megcsinálod azt nagyon megköszönném, mert a neten csak a 1,26,1,23-as Random Number Generator PRO-hoz van csack, viszont ezeket a verziószámú progikat sehol nem találtam, csak a 1.32-est, amihez viszont sehol nincs crack. -
#1149 Ha ráér a hét végéig (mert csak akkor leszek otthon), csinálok neked egyet ingyen, korlátozás nélkül, teljesen testre szabhatóan, minden csicsával felszerelve. :)
-
#1148 legközelebb kipróbálom :) a wavokat írás után törölni szoktam :P -
#1147 Azért ne feledjük: ehhez azért nem árt, ha van némi izom a gépben és az írónak is van puffer alulcsordulás védelme. Bár ez az utóbbi pár év gépeit már nem érinti, bőven megbírkóznak vele. :)
-
#1146 Nem kell a "manuális" átalakítás, mert mindkét általam ajánlott progi röptében megcsinálja.
Így a külön átalakítás idejét is megsprórolod, meg plusz a WAV-ok nem foglalnak el egy CD-nyi helyet a merevlemezen. -
#1145 nézd meg itt: andr.net
elég sok szarság mászhat be a gépedre, szóval csak saját felelősségre -
#1144 én eddig mindig azt csináltam, hogy az mp3-t simán átalakítottam wav-vá, azt kiírtam audió cd-ként és működött. vagy most ua-t mondtam, mint te, csak a manuális átalakítás nem szükséges? -
#1143 nincs mit, vak tyúk is... -
#1142 huh
ez istencsászár ez a progi
pont ez kellett.
most elkezdek törést vadászni hozzá, mert csak 0-29 közt tud így generálni.
KÖSZI -
#1141 Az úgy önmagában még nem fogja.
Viszont a Nero-ban írd ki az MP3-akat úgy, hogy új audio cd összeállításba teszed be őket, vagy az easy cd-da extractor-nak is van egy audio cd creator része. Mindkét esetben (mindkét progi) az MP3-akat menet közben "röp-kicsomagolja" (nem szép kifejezés, most alkottam ) és az új audio cd-nek megfelelő track-enként kiírja őket a cd-re.
Így kapsz egy igazi audio cd-t. -
#1140 lehet, hogy nem jó, csak lőttem egyet a gugolban, CSEKK -
#1139 igen -
#1138 akkor nézd meg DC++-on tuti van vmilyen szöveg fájl.
vagy írd be google-ba h "serial" akkor majd szemezgethecc:) -
#1137 Hali!
Kéne egy olyan program, amivel akár 4 webkamerát is lehetne kezelni és felvenni a képeket, ha mozgást érzékel.
Előre is kösz. -
#1136 Ha az mp3 fájlokat átkonvertálom wav-ba akkor azt már le tudja játszani a zene-cd lejátszó? -
#1135 Hai
Kéne 1 kis segítség a mélyentiszteltolvasóközönségtől.
Le kéne generálnunk 1.000.000db randomszámot 1.000.000 és 9.999.999 közt, nem sorrendben. Mindezt clipboardra másolhatóan. (ctrl-c, ctrl-v-zhetőre) Nincs bent sok progi: winxp, office, corel, quark, photoshop. Ezekkel meg lehet valahogy oldani? Exellel lehetne generáltatni, de csak 65k-s a sormennyislége az excelnek. Vagy ami a legjobb lenne, nem tud valaki egy randomszámgenerátor progit? Freeware-t?
THNX -
#1134 Köszi nost már csak be kellene szerezni valahonnét. -
#1133 Az Office 11 csak az első CD az 5 CD közül, a Project 2003 pedig a 4-es számú CD. -
#1132 A full kiadású (5 CD-s) Office2003-ban van benne.
Infó ennek a kiadásnak a "biztonsági másolatáról":
http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=42677 -
#1131 Már rég nincs benne az Office csomagban, külön kell keresni.
-
#1130 Az Microszoft Office melyik verzioja tartalmazza a Project 2003-at?
Nekem megvan 2 versioja az Office11-nek de egyikben sincs benne. -
#1129 sajna itt nem találtan a Steelray Project Viewer -hez serialt. -
kék #1128 Megpróbálom, köszi. -
#1127 Start menü - AC3Filter - AC3Filter Config - a Master hangerőt tedd fel maxra. -
kék #1126 Hello!
Miért van az, hogy ha mostanában letöltök 1 szinkronos filmet, nagyon halk a hang?
Előre is köszi. -
gyorgy #1125 Helló!Lehet,béna vagyok de van egy kerio tűzfalam és sokszor eltünik az ikonja amit telepítéskor ömaga tett ki!Hogyan tudnám állandosítani?
-
izb #1124 Mondjatok már egy ingyenes administrating programot,amivel távolról tudhatok segitséget nyújtani másnak.
Az xp verzion kivül. -
#1123 Sziasztok! Lehet, hogy nem idevaló probléma, de nem találtam neki topicot, nyitni pedig nem akartam. Szóval egy ideje játék közben teljesen lekapcsol a gép, de úgy, hogy a power gomb égve marad. Arra tippelek, hogy túlmelegedhet esetleg a proci, vagy a videókari? Akkor se értem, hogy miért világít a power gomb. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! Üdv! -
#1122 Serials.ws -
#1121 hi!
nemtom ide illik-e ez a kérdés:
ha elindítom windowsban pl. a hangrögzítőt, akkor levág belőle 1 csomó darabot.
és nem lehet kihúzni h láccon minden.
most mit csináljak?
kezd idegesítő lenni -
#1120 Hali
Steelray Project Viewer 2.1.0.0 hoz kellene serial .
Tudna valaki segiteni?
-
#1119 www.dix-digest.com -
#1118 ha rákeresel simán név alapján, pl. hogy divx, akkor a legújabbat tuti kiadja az elején -
nagybajszu #1117 Néha problémám van mediás állományok lejátszásakor azzal, hogy kapok hibaüzenetet(vagy nem!), miszerint újabb divx-, xvidre van szükségem.
Honnan tölthetem le a legújabbakat, hogy végre szűnjön meg ez a gondom? -
flashX #1116 Ezt igennek veszem. -
#1115 1000hála