20837
Segítséget kérek
  • Pp
    Köszi átnézem talán van vagy három progi az ajánlott oldalon ,de majd kipróbálom, hoy melyik a jó.Bár ha még valaki tud ilyet nyugodtan irjon.
    Köszi mindenkinek.
  • burkusdió
    én anno domini a honositomuhelyen futottam össze egy ilyen programmal!
    keresgélj ott,biztos megtalálod (pontos programnevet nem tudok mondani)
  • Pp
    Nem akarok egy új topicot nyitni ezért ide irok, meg egyébként is segítséget kérnék. Van-e olyan levelező program amivel körlevelet úgy tudok küldeni, hogy aki kapja az nem látja, hogy körlevél, tehát mintha csak neki küldtem volna?
  • PetruZ
    A legegyszerűbb egy ilyen cue-t kézzel újraírni/kijavítani, jóformán semmi komoly ismeretet nem igényel. Akármilyen text editor jó hozzá.
  • McGrady
    alcohollal is megy...csak el kell kezdeni beírni a képfájl nevét akkor kiadja neked és már megy is
  • R0sc0
    tenk jú veri mács!!
  • ironmaiden
    Pl. Isobuster
    http://www.honositomuhely.hu/ism/kat8/cd/isobstr.php
  • R0sc0
    nem tudja valaki hogy .bin file-t milyan programmal lehet kibontani ha a képfile a .cue sérült???
  • burkusdió
    akkor fogalmam sincs
  • flashX
    Na igen, de következő bekapcsoláskor megint ott van.
  • burkusdió
    jobb klikk a tálcán--->eszköztárak---->kiveszed a pipát a nyelvi eszköztár elől...
  • flashX
    Hogy lehet véglegesen kikapcsolni a nyelvi eszköztárt a tálcáról?
  • McGrady
    áh...mostmár jó thx!!!
  • flashX
    Így hirtelen nem, keressél.
  • McGrady
    nem olyan van....tudsz adni linket h honnan szedjem le?
  • flashX
    Milyen videokodek pack-od van?
    Ha AceMegaCodecPack, akkor nyisd meg a dashboard-ot, és az összes 3vix elől vedd ki a pipát, majd mentsd el, és egy restart ajánlott.
  • McGrady
    lécci segítsen vki!
    leszedtem 1 videt, és bárhol indítom el mindig hibát észlel az explorer.exe és a lejátszó exéje.
    hogy tom lejátszani?????????
  • lck
    Valószinüleg fogtad és a CD-n látható fájlokat átmásoltad egy másikra. Igy a CD indítási információ elveszett.
    A másolást pl. Clone CD-vel vagy a Nero CD másolás menüjével végezd.
  • McGrady
    Biosban állítsd be CDre az első BOOT izét.
    Szal CD meghajtó legyen az első helyen, akkor cdről bootol
  • Bircsike
    Sziasztok! Egy haverom kölcsönadta a WinXP CD-jét amin már az SP1 is fennt van, nagyon jól működött automatikusan elindította a telepítést, most szeretném magamnak kiírni hogy ne kelljen állandóan elkérni tőle mert már ő is unja, de amikor kiírtam és használni akartam nem Bootolt be automatikusan hanem ugyanúgy betöltött a Windows. Mit kell csinálni, hogyan kell kiírni CD-re a WindowsXP-t hogy automatikusan elinduljon?? Előre is köszi!
  • Zolee3
    Elkezdek letölteni egy nagyobb terjedelmű file-t az explorerel vagy letöltésvezérlővel(flashget) és egy idő után mindig megáll a letöltés majd kb.5 perc után újraindul(a kapcsolatot nem bontja a számitógép csak a letöltés áll meg). Ez lehet hardverhiba? Vagy az explorerbe kell valamit beállítani? Segítsen valaki!!!!
  • ibrik
    Két eset lehetséges, ami attól függ, hogy jelenleg a "C:" partíciód milyen fájlrendszerű (FAT32 vagy NTFS).
    FAT32 esetében a "C:"-t egy régebbi rendszerfloppyval is tudod formázni (Win9x/ME).
    NTFS esetében azonban csak az XP telepítő CD-jével tudod ezt megtenni, mert a régebbi windowsok (Win9x/ME) nem ismerik az NTFS fájlrenszert).
    Ekkor:
    A WinXP install CD-ről bootolod a gépet (a BIOS-ban be kell állítani, hogy bootoláskor a CD-meghajtó legyen az első boot-eszköz és a merevlemez csak az utána következő legyen).
    Bootolás közben azt kell csinálni, amit a CD-ről betöltődő szoftverek mondanak, egészen addig, amíg kiadja a gépben lévő merevlemez(ek)en lévő összes partíciók listáját. Ezek közül a kurzorral rámész a "C:" partícióra (ahová majd telepíteni akarod az XP-t) és a "Partíció törlését" választod.
    Ezután a listában a "C:" partíció "nem formázott" partícióként fog szerepelni. Újra rámész a kurzorral és "Telepítés".
    Erre a telepítő megkérdezi, hogy az XP-t FAT32 vagy NTFS fájlrendszerre telepítse. A neked tetszőt kiválasztod. Ekkor a partíciót leformázza a választott fájlrendszerre, és amikor végzett elkezdi rátelepíteni az XP-t.
    Röviden ennyi...

Megjegyzés: Ha FAT32 is van a "C:"-n, akkor is érdemes inkább az XP CD-t használni az egész műveletre - egyszerűbb...
  • nagybajszu
    Win XP-m van. Hogyan kell szakszerűen leformázni a számítógépet újratelepítéshez?
    Nem vagyok szakember, ha kérhetném a leírást lépésről lépésre.
  • balcsi70
    Sziasztok.Segitségeteket kérném ha lehetséges.A Hardwer forumban a segitség-nél 7875-ben leirtam,hogy mi a baj.Csak azért nem irnám megint le mert hosszu lenne.Ha nem nagy dolog ott megnézni és ott válaszolni akkor elöre is megköszönném.Lehet hogy rossz helyre irtam elöször.
  • McGrady
    jah, igen:D
    sajna nemtom a címet
  • orgik
    (DC++)
    Érted?
  • McGrady
    :DDD
    hackerkedni akarsz?
    nemtom, mi a cím sztem van vmilyen progi ami kijelzni neked
  • orgik
    Valaki nem tudná megmondani a Wandoo gamer IP címét?
  • batman
    próbáld azt, hogy smtp.enternet.hu
  • qisy
    Jól adtam meg biztos. Az enternet-nek véletlenül nem, tudja vki, az smtp
    szerverét?
  • Sil78
    Ha a bejövő leveleket megkapod, akkor nem. Meg akkor szvsz más lenne a hibaüzenet. A felhasználónevet és a jelszót is jól adtad meg?
  • sohrking
    köszi
    végre egy működő darab.
    ez minden gondomat megoldotta
    thnx
  • qisy
    Úgy se megy hogy ha átírtam az smtp szerver nevét:(. Az nem lehet hogy a router miatt nem tudom elküldeni?
  • Sil78
    A fiók beállításainál SMTP szervernek az internetszolgáltatód SMTP szerverét add meg. Ha máshol nem, a szerződésben szerepelnie kell.
  • qisy
    csá!
    Vki nem tudna segíteni abban hogy ha az outlookban beállítok egy fiókot akkor azzal nem tudok küldeni e-mail csak fogadni és ez nem tudom miér van. Ezt a hibaüzenetet írja ki:

Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "[email protected]”. Tárgy 'teszt', Fiók: 'pop3.vipmail.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '553 sorry, sorry, that domain isn't allowed to relay (#5.7.1)', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 553, Hibaszám: 0x800CCC79.

Ha tudtok segítsetek minél hamaranbb. Előre is kössz
  • units
    IsoBuster 1.7, DVD and CD Data Recovery tool info

letöltés

próbáld ki, hátha...
  • mlaci
    Hi! Nem tudtok olyan progit amellyel sérült CD-ről tudom helyreállítani a fájlokat! Ha igen honnan tudok letölteni?
    Előre is köszi!
  • units
    SuperCool.Random.Number.Generator.v1.04.cr

Egy próbát megér!
  • sohrking
    sajna egyik linket sem tudtam megnyitni, de sebaj, majd holnap
    üdv mindenki
  • [HUN]PAStheLoD
    hát azzal nem sokra mész ^.^