20837
Segítséget kérek
-
nagybajszu #1234 A Dr DivX programra van szükségam.
Bárhonnan töltöm le, mindig regisztrációs kódot kér indításkor(vagy nem működik).
Ki tud segítení?
DVD beripeléshez kellene.
-
#1233 Ismertek olyan progit amivel a monitor színhelyességet belehet állítani, kalibrálni? -
Cill #1232 SZIASZTOK.
Remélem, valaki tud valami okosat mondani nekem
Pár hete folyamatosan azt csinálja a netem, hogy bizonyos idő után nem enged megnyitni semmilyen lapot. A kapcsolat nem szakad meg, nincs bontva, sőt én sem tudom bontani a hálózatok panelen. Mindenre kiírja, hogy a weblap jelenleg nem elérhető, stb...
Csinál egy kis jelzést, hogy egy pillanatra az xp-s forma átalakul olyanná, mintha win '98 lenne, majd vissza. innen már tudom, hogy ismét elszállt. Újraindítom, megint fel, és jó egy darabig.
Vírusra gyanakszom, van ad-aware-m, avg-m és spybotom. Egyik sem talál semmit.
Ismertek valami kártevőt, ami ilyet csinál? Vagy, hogy mitől lehet, ha nem ettől?
Előre is köszönöm:)
Cill
-
#1231 Ehhh ezek a fiatalok, nem tudnak már semmit...
Üres fájl létrehozása windows-ban: a mappában jobb egérgombos helyi menü - "Új" - "Szöveges dokumentum" - létrehozás pl. "bármi.txt" néven, amit átnevezel "bármi.gho"-ra.
Ghost-al partíció mentése (to image): kijelölöd a forrást (a lementendő partíciót), célnak meg megadod a .gho fájlt.
Még annyi lehetőséged van, hogy mentést tömörítés nélkül vagy tömörítve végezze.
Ennyi... -
Eddy Wata #1230 Köszi Ibrik! Sztem működni fog csak hogy hozok létre .GHO fájlt? Bocs ,csak e dolgokban tudatlan vagyok. És ha belépek a local->disk>to image-be ott megkeresem ezt a file-t és akkor miről csinál másolatot? Köszi előre is -
#1229 Ha emlékeim nem csalnak (nagyon régen használtam utoljára ghost-ot - mióta az új gépekre egy XP telepítés is csak kábé negyed óra...), a DOS-os ghost használata előtt létre kell hozni egy bármilyen nevű, DE .GHO kiterjesztésű üres fájlt (annyit, amennyi partíciót le akarsz menteni) egy olyan másik partíción, amihez nem fogsz nyúlni és nem is fogod lementeni.
Amikor mentéskor meg kell adni egy fájlt, akkor ezt (ezeket) a .GHO fájlt (fájlokat) kell megadni célnak (a DOS-os ghost önmaga nem tudja léteehozni ezt a fájlt). -
Eddy Wata #1228 Sziasztok! A ghost használatához kérnék segízséget. A 7.5 ös verzió van meg. C és D meghajtóm van mindkettő fat-os.
Megnyitottam dos-ba a ghost.exe-t. Itt bementem a local-ba majd a disk-be és kiválasztottam a from image-t. Itt azt kell kiválasztani hova mentem? De beírok neki bármilyen file-nevet mindig ez az üzenet jön ki: Dump file is on drive being dumped.
Mit tegyek? Előre is köszönöm -
#1227 Köszönöm -
#1226 Hol vannak ezek a lila feliratos mappák?
Írd le egyik nevét ide. -
#1225 Tegyél be egy hjt logot. -
balcsi70 #1224 Sziasztok.!Tud valaki ebben segiteni???Rajta van a gépemen a McAfee Virusirtó meg a McAfee Antispyware,mindig frissitve van rendesen,és most mégis ugy érzem hogy virus van a gépen.Lefuttatom mindkettöt a Spyware-vel a mit találok azt kitörlöm.A Virusirtó nem talál semmit.A gond az hogy találtam egy jó pár mappát a meghajtón ami lila felirattal van,ez virusos???? Segitség kösszi.!!! -
izb #1223 shrink -
nagybajszu #1222 Ki tud a egy megbízható(kipróbált, működőképes) dvdshrink fellelésében segíteni? -
#1221 Ja, ja. Win-es trackerekből én a ModTracker-rel (a ModPlayer írójának másik kitűnő szoftvere) szórakoztam a legtöbbet, talán az áll a legközelebb az FT-hez. :) Régi sample-kat is gond nélkül megeszik (wav-ot is) és természetesen mindenféle színű és szagú mod formátummal elbánik (meg talán midi-t is képes importálni, bár persze csak a "kottát"). (Link:
katt ide)
-
#1220 Akkor a Fast Tracker-t inkább kihagyom a kísérletezésből. -
#1219 ráadásul DOS alapú, és nekem xp-n nem is indult el :( Viszont jelent meg újabb verzió annó, de csak beta volt, és nem volt igazán faja, meg kicsit nehezebb hozzá hangokat találni sajnos. Pedig azzal kurva sokat nyomultam annó. -
#1218 Az FT egészen más, oda nem árt némi zenei alapképzettség (vagy érzék/gyakorlat :) ). Sokkal bonyolultabb, nem egy egyszerű mixer.
-
#1217 1. Outlook - Fájl - Megnyitás - Outlook adatfájl (v. Személyes mappafájl, v. ilyesmi verziótól függ). Onnan kezdve, hogy megnyitottad, azt és úgy másolgatsz a mappáid között, ahogy akarsz.
2. Nálam rendben, semmi baja. Próbáld meg webmail-ról is (klub.axelero.hu; belépés, add meg a mailcímed és a jelszót, utána a szolgáltatások menüben a Webmail).
-
#1216 Oké, most már vágom!
A Fast Tracker nevű cucc az jobb szerinted? -
zero_cool51 #1215 van egy nagy gondom.
az outlook express ugyebár az outlook.pst fileba teszi el az emileket. egyszer sikerült kitörölnöm kb 200 levelet, azóta sem tudtam visszaszerezni. namármost kezdtem azóta uj outlook.pst-t, és arra is már összegyűlt kb 100 levél. namármost tallózgatás közben találtam egy biztonsági mentést erről a fileról, ahol kb 130 emil el volt tárolva a régiek közül. namármost az a kérdésem, hogy lehet a 2 filet összeilleszteni? hogy ne kölün legyen az a 200 emil, hanem egy fileba? exportálás vagy ilyesmire gondolok...
2. kérdés: nektek is (axelero) szarakodik az email szolgáltatás? nekem napok óta nem engedi megnézni a leveleimet, mert hirtelen nem találja jónak a jelszavamat. -
#1214 ez a helyes kifelyezés -
izb #1213 Mások által megírt témákat és dobokat tudsz ide oda rakosgatni.
Magyarán mixelheted mások kitalált témáit.
Foss program. -
#1212 Nem, hanem azt, hogy nem ad nagyon teret a saját fantáziádnak -
#1211 Köszi a segítségedet! A nem egy nagy durranás alatt azt érted, hogy csak komolytalan "zenéket" lehet készíteni vele? -
#1210 Mindegyik e-jay ugyanúgy működik, csak más az alap hangkészlete, és ugyanolyan eszerű a használata. A működést úgy kell elképzelni, hogy van elul egy lista (grafikus) és onnan tudod a fenti "szerkesztő" részbe húzni az egyes hangmintákat, loopokat, ami jelen esetben egy kb 4/4-nyit jelent. A drag&drop pont úgy műxik benne, mint mondjuk az intézőben. A hangok pedig "hangszerekre" vannak csoportosítva, vagyis pl. dobok, basszus, effekt, zörej, tökömtudjami...
Hát kb ennyi az egész. Szerintem nem egy nagy durranás, de ezt csak félve mondom ki, mert a részleteiben nem merültem el, lehet, hogy nagy varázslatokat lehet vele végezni. -
#1209 A techno e-jay progit ismered? Az nehéz egy amatőrnek szerinted? -
#1208 Azon, hogy Kozsó is ezt a progit használja nem lepődnék meg. :D
Az alapból loopokat használ, az pontosan mit jelen. (A szó eredeti jelentését ismerem, csakúgy, mint a drag&drop dolgot) :) -
tomo #1207 bcc, blind carbon copy , vakmasolat. ezt szinte barmelyik levelezoprogram tamogatja. -
tomo #1206 ha szerencsed van, akkor kijelolheted a szoveget kepeket kulon kulon, es atmasolhatod egy szovegszerkesztobe. de ha a szerzonek volt esze kikapcsolta ezt a funkciot. akkor nem tudsz vele mit csinalni. max kinyomtatod, es beszkenneled... -
#1205 egyszerű drag & drop elven működik, emlékeim szerint alapból loopokat használ, szóval az alap dolgokat rém egyszerű elsajátítani. Nekem a Fast Tracker után túl unalmas volt, szal nem mélyedtem el benne. Viszont egy mai szinten slágergyanús számot kb 5 perc alatt lehet benne csinálni. Lehet, hogy Kozsó is ezt használja... -
zero_cool51 #1204 egy pdf dokumentumom van, és azt akarom átszerkeszteni egy power point dokumentumba, hogy a képeket külön ki tudjam venni, és beszurni a diába, stb...
szóval valami olyasmibe át lehet alakítani a pdf filet, amit szerkeszteni is lehet? -
#1203 köszi, remélem sikerül elöbb utóbb levakarnom!
Könnyű használni a progit? -
#1202 bocs, nem ide akartam, de ha tud valaki segíteni, akkor köszi! -
#1201 Hali!
Tudtok segíteni a következőben?
WinXP op.rendszeren szeretnék egy kikapcsolás ikont létrehozni, de nemtudom hogy hogy kell.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
#1200 nem....ha torrentet ismered onnan 1kettőre megtalálod és leszedheted.
techno ejay a progi neve. -
#1199 köszi!
nehéz használni egy amatőrnek? a pc-n kívül kell hozzá valamilyen egyéb cucc? -
#1198 e-jay -
#1197 Tudna valaki ajánlani egy "egyszerű" netán magyarított techno zene készítő progit? -
izb #1196 Nyugodtan felrakhatod,tehát okézd le.
Ez azt jelenti,hogy az oldal optimális betöltődéséehez kell a macromedia flash player 7 verziója.
Macromédia biztosítja számodra a hitelességet. -
Mindig ezt kérdezi, mit tegyek????