20837
Segítséget kérek
  • galocza
    v9400-x
    ilyet keress.
    amúgy miért nem jó a detonator?
  • blackgamer
    bár én Ati-s vagyok, de asszem Detonator-nak hívják azt a driver pack-ot amiben minden geforce driver benne van

• ffxi
    Segítség! Nem találok sehol sem geforceMX4000-hez drivert!! 1000hála
  • tomo
    ha ez egy nvidia videokartya, akkor www.nvidia.com . ott talalsz drivert
  • ffxi
    Hát azaz igazság, hogy asus mx4000 drivert keresek de sajnos a saját honlapjukon ( http://uk.asus.com/) nem lehet hozzájutni:(. Tud vki más? Köszike
  • blackgamer
    ISO Commander
  • francois
    Hello!
    Tudna valaki olyan progit mondani amivel
    HDD-n lévő könyvtárból image fájlt tudok készíteni
    úgy h HDD-re menjen az image, ne kelljen kiírni?
  • Ackro
    akkor menj ide
  • ffxi
    Itt nem tudok rámenni a "product menu/graphic card"-re!!! Ti tudtok? Köszike!
  • flashX
    Az asszem beépített, bááár, majd megnézem.
    Aha, kis kazettás.
  • blackgamer
    ez analóg kamera? van tuner kártyád?
  • flashX
    Hi!
    Hogy kell pontosan digitalizálni?
    FX5200-öm, ASUSU p4s8x-x-em, és Sony d-vhs kmeráról szeretnék.(kicsi kazija van)
    A géphez már hozzákötöttem, a virtual dubnak nem tetszik(418-as hiba, stb...)
  • nagybajszu
    Ki ismeri a FlashGeth-et?
    Ha egy két CD-s film letöltését akarom csinálni, nem megy,
    mert a másodiknál már kiírja:
    "A fájlok a letöltési listában vannak. Akarja újra letölteni?"
    Ha akarom, ha nem, nem indul a letöltés.
  • Gaba9
    Ezzel a hibaüzivel indul ujra most : A szolgáltatás (hpdj) a következő hiba következtében leállt:
    A rendszer nem találja a megadott fájlt.
    (az eseménynaploban irja ezt)
  • blackgamer
    nekem is sp2-vel megakad az egerem pár másodpercre
    sajna senki nem tudott rá semmit mondani (netes fps játék közben elég idegesítő)
  • Gaba9
    Nekem sp1el is fagyott :( már kiprobáltam...
  • ibrik
    Nem biztos, hogy pont az az oka, de kipróbálás szinten én is felraktam egy SP2-es XP-t a gépemre egy hétre és azalatt naponta átlag 2x fagyi... - akár futott rajta más program, akár nem...
    Miután minden egyéb lehetőséget kilőttem (procihűtés, memóriák, meghajtók, driverek, egyéb programok, tűzfal stb stb), visszaálltam az SP1-re és érdekes módon azóta semmi fagyásom nem volt...

A konfigom: MSI 865PE Neo-2 Platinum Edition, P4 2.8GHz Prescott, 1024MB DDR400, inno3D GF6600GT, Maxtor 200GB SATA, Maxtor 80GB ATA133, Pioneer DVD-116, LG CD-R/RW, 400W-os táp - és mostmár újra WinXP SP1...
  • blackgamer
    ezt a topicot olvasd végig
  • Gaba9
    Helo mki..
    Nagyon kellene segitség :( a probléma : a gépem eddig játékoknál fagyot 2-3pmre de mostmár sima alap winnél is ujrainditja a gépet :( mitöl lehet ez ?? nagyon kéne segitség mert megőrülök :(((((((((
    Alaplap cserélve,videokártya és ram tesztelve..
    AsusP4P800GDE,P4 2,6GHz,Ati9550Extreme,1024RAM,2db 160Gigás Maxtor Winyo,2Soundblaster 5.1digit,NEC DVD-iró,LG DVD-rom,400W-s táp>XP SP2
  • blackgamer
    vezérlőpult -> AC3 filter és ott a Gain értéket tekerd fel
    (régebben startmenüben volt elérhető)
  • nagybajszu
    Vannak(néhány) letöltött .avi-k, amiknek a hangja még maximálisra feltekert hangszóró esetén is alig-alig hallhatóak.
    Mi a bajom?
    Mit tehetek?
  • Genin
    sziasztok, tudja valaki, hogy hogyan lehetne egy drm-es wmv-t átkonvertálni avi-ba (vagy egyszerűen eltüntetni a kulcsot?)
  • ffxi
    THX!!!
  • raymond01
    hello nem tudja valaki hogy miért nem olvassa ba a pc az xbox lemezt!
    vagy azt hogy hogyan olvastassam be mert szedtem le egy emulátort és ki szeretném próbálni!

• blackgamer
    igen pl. http://www.xyz123.hu
    több linknél hasznos a progi
    nekem pl. FlashGet letöltésvezérlőben volt egy csomó mp3, kimásoltam az URL-eket vágólapra, és ez a progi mindből linket készített
    viszont a "link nevének" is az URL-t adja meg sajna
  • ffxi
    Ha jól értem a "csupasz" az ez pl.: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350#TOP
    És egyszerre többet is lehet? És mit kell nézni? Ne haragudj, de nem vagyok jártas
  • blackgamer
    a fenti rublikába beírod az "csupasz" URL-t
    és a lentiben megjelenik az SG szabvány szerinti

a középső rész főleg több tucat kép linkelésében volt segítség, de miután SG korlátozta az egy üzenetben szereplő képek számát, már nem tűnik fontos funkciónak
  • blackgamer
    :) én írtam!
  • ffxi
    Rosszul másoltam, bocsi: http://www2.freeweb.hu/lathatatlanito/linkelo%20sg.hu%20forumhoz%20v1.1.exe
  • ffxi
    Hogyan kell kezelni ezt a progit? Köszi előre!
  • tomo
    a konvertalassal mukodeskeptelenne valik. ui ez 1:1 masolat az eredeti lemezrol, nincs krekkelve. ha atalakitod nem fog mukodni (masolasvedelem).

szal amig nincs krekk ne eroltesd, ha van, akkor egyszeruen lemasolhatod a fileokat a bemountolt cdkepfilerol, es csinlahatsz belole barmilyen cdkepfilet/kiirhatod cdre.
  • Zsoldos
    Van itt egy .B5l ill .B5T kiterjesztesu file (blindwrite cd-image file) . Tudtok hozza vmi epeszu formatumra konvertalo progit?
  • pedestrian
    Ha még aktuális a ghost. Mit akartál csinálni? Lementeni vagy visszaállítani? Ha menteni akarsz: Local>Partition>ToImage ezután választhatod ki a célmeghajtót. Visszaállításnál ugyanez, kivéve ToImage helyett FromImage. Én régóta használom a ghost-ot de nem kellett előre létrehozni gho fájlt. Viszont ha visszaállítom mentésből ezen már minden fent van regisztrációkkal beállításokkal együtt.
  • balcsi70
    Hali.Rámentem arra amit irtál.és amit töltöttem le azt irja ki hogy XoftSpy. Pedig arra mentem rá a HijackThis -downloader-re.Na mindegy,letöltöttem talált is 3-at és kitöröltem vele.
  • Crem
    NEve: HijackThis (1.99.1) Ez egy program! Készít egy txt.- (log-ot) a programokról... Keress rá a neten és megtalálod ...
  • ironmaiden
    A hjt log, az a Hijackthjis log akar lenni.
    Innen letöltheted:http://www.spywareinfo.com/~merijn/
    Utána indítsd el, válaszd ezt:Do a system scan and save a log file.
    Ezt a log fájlt másold be ide.
  • Crem
    Nekem egyszer volt hasonló, amikor kezdett meghalni a Realtek hálókártyám...
  • Crem
    Persze!

Adobe Photoshop!:) (adobeGamma)

Vagy Az Nvidia beállításoknál is van egy speciális fül erre!:)

• balcsi70
    Szia.Van egy pl.a Windows-ba van egy olyan mappa hogy CoD ,DirectX, DvdSanta ,SBPCI meg ha megyek más mappában a C meghajton még találok egy párat.Szerinted??? Mi a teendő? A tegnap óta letöröltem a McAfee-t és visszaraktam a Nortont(a teljes változatát) nem demot.És az sem talált semmit.Nekem a McAfee jobban bejön aztán ez nem biztos hogy igy van,már csak azért is mert legelöször a Norton virusirto volt a gépen meg a McAfee AntiSpyware,de mindig összeakadt vagy baszakodott.És utána letöröltem a Nortont és maradt minden a McAfee-töl. Ha valamit tudtok szoljatok Kösszike
  • balcsi70
    Szia.Kössz a segitséget de ezt nem értem.Ehez még lehet hogy nem tudok eleget.Nem tudom mi az a hjt logo.esetleg ha lenne anyi türelmed hogy leird akkor megköszönném.