20837
Segítséget kérek
-
#1354 köszönöm a segítséget, a problémám megoldódott! -
#1353 Dehogynem, jó lesz az. Ha nem megy 2048-cal, akkor próbáld 2356-tal.
-
Barty007 #1352 Nem az ugy nem lesz jó sehogy se kell hozzá a cue is feltétlen
-
#1351 van egy apps .bin -em, de nincs .cue
ez jó lesz?
FILE "*.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2048
INDEX 01 00:00:00 -
#1350 jó hozzá a régi -
nagybajszu #1349 Az Opera 723-at használom.
A kezdőlap egy jó ideje biztat a 754 letöltésére.
Ez csak frissítés?
Merthogy a 723-hoz van szériaszámom(aktiválási kódom), ade vajon a 754-et rételepítve kell-e kód?
-
scheri #1348 Tárolja bizony,és tuti nem kamu. -
menopausa #1347 Köszi a segítséget. Meggyógyultunk. -
#1346 igen -
#1345 A cracket bemásoltad? -
#1344 Sziasztok!
Szeretném meg tudni, hogy miért van az, hogy fel telepitek egy játékot és azt írja ki a gép (hibát észlel és ezért leáll). Nem mindegyik játéknál csinálja.
Mit kell ezelen tenni.
Segitsetek!!! -
#1343 kössz a segítséget, megoldottam, csak a kibasz szponzorprogit kellett uninstallni :D -
#1342 kössz
csak az a baj,hogy módosítja a működését, ugyanis Outpost pofázik,hogyha elindítom... :S -
#1341 Nézet - Eszköztárak - ....
Ha ez nem jönne be, akkor keress rá a cwshredder.exe programra a neten, az kipucolja. -
#1340 pliz valaki segítsen!
feltettem a legújabb MSN Plust és ezt rakta fel vele (többek között)
hogyan lehet ezt eltávolítani anélkül,hogy le kéne törölni az msn plust? -
#1339 Több oka is lehet, de mind visszavezethető a rendszeres rendszerkarbantartási műveletek elmulasztására:
- a legtöbb helyet a rednszervisszaállítási pontok foglalják. Ezek közül mindet törölheted a legutolsó kivételével: Start menü - Programok - Kellékek - rendszereszközök - Lemezkarbantartó - "Egyéb beállítások" oldal - Rendszer-helyreállítás részen a "Karbantartás" gombra kattintva az utolsó kivételével az összes helyreállítási pont törlődik. (az összeset is törölheted, ha kikapcsolod a Sajátgépen jobbkattintás - Tulajdonságok - "A rendszer visszaállítása" oldal - és itt pl. a C: partíción kikapcsolod a helyreállítást.)
- Ezen kívül a fentebb említett lemezkarbantartóval törölheted az általa feleslegesnek ítélt fájlokat is - beleértve az Internet Explorer összes átmeneti letöltött tartalmát (amelyek csak a gyors böngész miatt tárolódnak a gépeden) -
menopausa #1338 Szevasztok!
Valami miatt folyamatosan fogy a rendszerpartíciómon a hely. Lehet, hogy a NOV 2005-ös művel vele valamit?
Segítsetek! -
#1337 XP-hez nem kell DOS.
A saját CD-jéről boot-olva is el lehet indítani a telepítést. -
orgik #1336 Lehet olyan hogy elbaszódik a cd meghajtóm?
Pedig lassan 4 hónapja vettem.
Ja még egy bibi format c: volt.
Igy nincs rajt semmi.
floppyról felrakjam a dos-t?
aztán valahogy az xp-t is.
-
#1335 Mert nem a megfelelő helyen kerested (a megfelelő keresővel...):
http://www.astalavista.us/search.php?s=farstone+virtual+drive+9&Submit=Search -
#1334 Vagy crack is lehet! -
#1333 Keresem de nem találom a köv progihoz kulcsot: farstone virtual drive 9
Ha vki tudja vagy van neki kérem ossza meg velem. Ahogy érzi, lehet privitbe is. 1000hála -
tomo #1332 hmm, ezt tenyleg tarolja? vagy mar megint a haver todiott, ahogy ez mar oly sok haverral elofordult. -
scheri #1331 Én egy olyan programot keresek ami kiolvassa a dvd/cd íróból hogy mennyi lemez lett vele írva, hány firmware lett rárakva stb...Van ilyen mert havernak megnézték egy ilyennel mikor visszavitte csak nem lehetett kiszedni a szervizesből a progi nevét.Elég egy link is a mail-emre.KÖSZI -
John Wayne #1330 Hali, megvan valakinek a Passware Rar Password Recovery progi? Nagyon fontos lenne. -
#1329 Jaja, már megvolt, nem volt jó! De azért köszi a fáradtságot, ha tudsz vmi újat nyugodtan írhatsz. -
pinehead #1328 thx,megvan! -
blackgamer #1327 itt a hivatalos, innen találtam oda de gondolom ezt próbáltad már, nincs ötletem -
#1326 Az, hogy miután fölraktam újra indul az XP és csak hang jött be és nincs kép. Csökkentett módban kellett indítanom, hogy unistallálhassam a drivert. -
#1325 Pl. WinISO - ezzel CUE/BIN-t és ISO-t is csinálhatsz. -
pinehead #1324 tudtok vmi programot,amivel visszakonvertálhatom ISO-ba a doom3-at?
leszedtem az említett formátumot,majd kicsomagoltam, de nem írtam ki, csak mount-de kellene az ISO-formátum,mert így meg nem tudom telepíteni a kieg.et sem....thx. -
tomo #1323 mi az hogy nem jo? fejtsd ki bovebben. ui nalam mukodik. -
#1322 Ha lett volna web, akkor nem tévedtem volna ide. Amúgy itt az adatai: ASUS 64MB, series V9400-X/TD, Geforce MX4000 -8X -
blackgamer #1321 és ki a gyártó? mi van a dobozon, leírásban, cd-n, nincs sehol egy webcím? -
#1320 Ja ez az, akkor igen! És nem jó! -
blackgamer #1319 tessék! -
#1318 Azt sem találtam -
blackgamer #1317 de kipróbáltad a driver pack-ot? vagy nem -
#1316 Figyelem! "MX4000" nem "440" nem "400" -
tomo #1315 szep teljesitmeny.
www.nvida.com es ott az 1 szem drivert letoltod.