20837
Segítséget kérek
  • parizer
    köszönöm a segítséget, a problémám megoldódott!
  • PetruZ
    Dehogynem, jó lesz az. Ha nem megy 2048-cal, akkor próbáld 2356-tal.
  • Barty007
    Nem az ugy nem lesz jó sehogy se kell hozzá a cue is feltétlen
  • Serpa
    van egy apps .bin -em, de nincs .cue

ez jó lesz?

FILE "*.bin" BINARY
    TRACK 01 MODE1/2048
    INDEX 01 00:00:00
  • lck
    jó hozzá a régi
  • nagybajszu
    Az Opera 723-at használom.
    A kezdőlap egy jó ideje biztat a 754 letöltésére.
    Ez csak frissítés?
    Merthogy a 723-hoz van szériaszámom(aktiválási kódom), ade vajon a 754-et rételepítve kell-e kód?
  • scheri
    Tárolja bizony,és tuti nem kamu.
  • menopausa
    Köszi a segítséget. Meggyógyultunk.
  • cicai
    igen
  • ibrik
    A cracket bemásoltad?
  • cicai
    Sziasztok!
    Szeretném meg tudni, hogy miért van az, hogy fel telepitek egy játékot és azt írja ki a gép (hibát észlel és ezért leáll). Nem mindegyik játéknál csinálja.
    Mit kell ezelen tenni.
    Segitsetek!!!
  • burkusdió
    kössz a segítséget, megoldottam, csak a kibasz szponzorprogit kellett uninstallni :D
  • burkusdió
    kössz
    csak az a baj,hogy módosítja a működését, ugyanis Outpost pofázik,hogyha elindítom... :S
  • ibrik
    Nézet - Eszköztárak - ....
    Ha ez nem jönne be, akkor keress rá a cwshredder.exe programra a neten, az kipucolja.
  • burkusdió
    pliz valaki segítsen!

feltettem a legújabb MSN Plust és ezt rakta fel vele (többek között)

hogyan lehet ezt eltávolítani anélkül,hogy le kéne törölni az msn plust?
  • ibrik
    Több oka is lehet, de mind visszavezethető a rendszeres rendszerkarbantartási műveletek elmulasztására:
    - a legtöbb helyet a rednszervisszaállítási pontok foglalják. Ezek közül mindet törölheted a legutolsó kivételével: Start menü - Programok - Kellékek - rendszereszközök - Lemezkarbantartó - "Egyéb beállítások" oldal - Rendszer-helyreállítás részen a "Karbantartás" gombra kattintva az utolsó kivételével az összes helyreállítási pont törlődik. (az összeset is törölheted, ha kikapcsolod a Sajátgépen jobbkattintás - Tulajdonságok - "A rendszer visszaállítása" oldal - és itt pl. a C: partíción kikapcsolod a helyreállítást.)

- Ezen kívül a fentebb említett lemezkarbantartóval törölheted az általa feleslegesnek ítélt fájlokat is - beleértve az Internet Explorer összes átmeneti letöltött tartalmát (amelyek csak a gyors böngész miatt tárolódnak a gépeden)
  • menopausa
    Szevasztok!

Valami miatt folyamatosan fogy a rendszerpartíciómon a hely. Lehet, hogy a NOV 2005-ös művel vele valamit?
    Segítsetek!
  • ibrik
    XP-hez nem kell DOS.
    A saját CD-jéről boot-olva is el lehet indítani a telepítést.
  • orgik
    Lehet olyan hogy elbaszódik a cd meghajtóm?
    Pedig lassan 4 hónapja vettem.
    Ja még egy bibi format c: volt.
    Igy nincs rajt semmi.
    floppyról felrakjam a dos-t?
    aztán valahogy az xp-t is.
  • ibrik
    Mert nem a megfelelő helyen kerested (a megfelelő keresővel...):
    http://www.astalavista.us/search.php?s=farstone+virtual+drive+9&Submit=Search
  • ffxi
    Vagy crack is lehet!
  • ffxi
    Keresem de nem találom a köv progihoz kulcsot: farstone virtual drive 9
    Ha vki tudja vagy van neki kérem ossza meg velem. Ahogy érzi, lehet privitbe is. 1000hála
  • tomo
    hmm, ezt tenyleg tarolja? vagy mar megint a haver todiott, ahogy ez mar oly sok haverral elofordult.
  • scheri
    Én egy olyan programot keresek ami kiolvassa a dvd/cd íróból hogy mennyi lemez lett vele írva, hány firmware lett rárakva stb...Van ilyen mert havernak megnézték egy ilyennel mikor visszavitte csak nem lehetett kiszedni a szervizesből a progi nevét.Elég egy link is a mail-emre.KÖSZI
  • John Wayne #1330
    Hali, megvan valakinek a Passware Rar Password Recovery progi? Nagyon fontos lenne.
  • ffxi
    Jaja, már megvolt, nem volt jó! De azért köszi a fáradtságot, ha tudsz vmi újat nyugodtan írhatsz.
  • pinehead
    thx,megvan!
  • blackgamer
    itt a hivatalos, innen találtam oda de gondolom ezt próbáltad már, nincs ötletem
  • ffxi
    Az, hogy miután fölraktam újra indul az XP és csak hang jött be és nincs kép. Csökkentett módban kellett indítanom, hogy unistallálhassam a drivert.
  • ibrik
    Pl. WinISO - ezzel CUE/BIN-t és ISO-t is csinálhatsz.
  • pinehead
    tudtok vmi programot,amivel visszakonvertálhatom ISO-ba a doom3-at?
    leszedtem az említett formátumot,majd kicsomagoltam, de nem írtam ki, csak mount-de kellene az ISO-formátum,mert így meg nem tudom telepíteni a kieg.et sem....thx.
  • tomo
    mi az hogy nem jo? fejtsd ki bovebben. ui nalam mukodik.
  • ffxi
    Ha lett volna web, akkor nem tévedtem volna ide. Amúgy itt az adatai: ASUS 64MB, series V9400-X/TD, Geforce MX4000 -8X
  • blackgamer
    és ki a gyártó? mi van a dobozon, leírásban, cd-n, nincs sehol egy webcím?
  • ffxi
    Ja ez az, akkor igen! És nem jó!
  • blackgamer
    tessék!
  • ffxi
    Azt sem találtam
  • blackgamer
    de kipróbáltad a driver pack-ot? vagy nem
  • ffxi
    Figyelem! "MX4000" nem "440" nem "400"
  • tomo
    szep teljesitmeny.
    www.nvida.com es ott az 1 szem drivert letoltod.