20837
Segítséget kérek
-
#1394 béna vagy.
amúgy meg a stílusoddal is vannak problémák.
talán ha máshogy kérnél, többen reagálnának... -
blackgamer #1393 pontosan mire kell? (ha nem titok) -
OccsE #1392 en egy olyan progit keresnek ami elindit egy masik progit majd egy adott ido utan leallitja, var egy kicsit majd ujra elinditja .... es igy tovabb ... -
V Carter #1391 Köszönöm a segítséget -
#1390 Tévedés.
A HyperSnap és a FRAPS kizárólag csak 3D-üzemmóüdban működik.
V Carter: ACA Capture 4.31 a Honosítóműhelyről.
(A progi "Pro" változatát is megtalálod a Honosítóműhelyen, ami a sima verzióval ellentétben 3D-üzemmódban is működik) -
tomo #1389 #1357 #1358 -
V Carter #1388 Hali!
Tudna valaki mondani egy progit amivel fel tudom venni videófájlba ahogy az asztalon dolgozom?Előre is köszi -
#1387 lenne még1 problémám:
tegnaptól, amikor újraindítottam a gépet, akkor még a vindóz felállás előtt azzal a gány üdvözlőképernyévől fogadott
de csak 1 felhasználóm van és sose csináltam ien szarokat.
mind1, kivettem az üdv.k-t akkor meg kérte a hülye jelszóját....új jelszót akartam írni...ugyanaz.
a kikapcsolási ablak meg teljesen megváltozott most görgetni kell a módok közt, nem lehet azt megcsinálni h ott legyenek 1más mellett a módok.
na most a kérdés az lenne, hogy hogy a rákba lehet megcsinálni, hogy jelszókérés nélkül beengedjen, mert idegesít h dupla annyi idő kell amíg betölti a "személye beállításokat"
thx -
#1386 Nekem is -re van szükségem #1378 Köszi!! -
#1385 VALAKI SEGÍTSEN MÁR!
KIVAN MOSTMÁ A FASZOM A LÓFASZ GÉPPEL.
HA MEGNYITOK 1 KIBASZOTT ABLAKOT AKKOR KB. A FELÉT KÉPES KIHOZNI PL. HANGRÖGZÍTŐ
HOGY LEHET MEGCSINÁLNI H BEHOZZA RENDESEN??????? -
#1384 Szerintem, ha a Computer Budait emlegeted, nehogy azt mondd már, hogy kecsón csak az az egy bolt van...
Pl. onnan kábé 50 méterre ottvan a BlueFish is - meg még van pár bolt a városban (Raptor, Lingvin, CNT, stb stb)
Most jön az másik dolog, ha tényleg nem játék miatt akarsz fejleszteni, akkor minek fejleszteni?
Csak annyit írtál, hogy "lényegesen gyorsabb legyen"...
Mit értesz azon, hogy "gyorsabb"?
Mire akarod használni? Szövegszerkesztésre? Video-editálásra? Zenekomponálásra? 3D-tervezésre?....????
Vagy egész nap csak Passziánsz futna rajta? -
nagybajszu #1383 Fejből írtam a baromságokat.
Tehát a megrendelőlapomról:
-Alaplap: Acorp 694 (az eldó szerint már négy évvel ezelőtt is gyenge volt)
-Proceszor: Celeron 1000
-Monitorvezérlő: MX400 64 Tv
A többi talán nem számít.
Ne röhögj körbe, nem mindenki profi !
Köszi a választ, ha van még türelmed, segítenél ?
Számomra a computer budai(Google kiadja) van elérhető közelségben, az árlistáján van a menü, amiből válogathatok. -
#1382 Szerintem előbb magadat fejleszd.
Néhány dolgot nagyon összekevertél.
Az "1 GB" és a "Maxtor" talán még összetartozna együtt - mondjuk egy ősrégi 1GB-os merevlemeznél még helyes is lenne az összetétel....
De hogy hogyan hoztad ezt össze a "proci" szóval, az számomra rejtély...
De ne félj, nem vagy egyedül
Egyik isnmerősöm néhány hónapja azzal dicsekedett, hogy neki már Barton magos P4-ese van... - érthető, hogy azonnal körberöhögtem. -
#1381 Ez ezzel jár. Erős gép kell hozzá, hogy az amúgy is nagy erőforrás-igényű futó játék mellett, még egy videókészítő progi is fusson...
Ja és igen, ha regisztrálod, akkor többet is felvesz. -
nagybajszu #1380 Acorp alaplapom , 1Gb-os Maxtor procim van.
Nem vagyok megellégedve a gyorsasággal, sosem voltam.
Milyen fejlesztő beruházástól várhatnám a lényegesen gyorsabb gépet ?
Nem játszom.
-
nyni #1379 Köszi a fraps progit,tényleg nagyon vagány,ám a videó csak 30 másodpercet rögzít.Ha regisztrálom gondolod hosszabb felvételek rögzítésére is képes lessz?
Ja és videózás közben szaggatja a játékokat,és igy is veszi fel a fimlet,nem lehet tenni ellene valamit?Tudom,hogy ez megterheli a program futását,de igy nem lehet élvezhető felvételeket készíteni.
előre is köszi,
Good Byte! -
#1378 2 particiós a vinyóm. Kérdés: minek köszönhetően, azt, hogy a XP-s particióm max 2hétig bírja és utána elveszik, de úgyhogy nem boot-ol? El kell mindig vinnem másik géphez és ott formázattlannak látja. Már vagy 10 újra particionáltam, de nem változott a helyzet. Vki tud vmit erről? Köszi!! -
#1377 Lenne még egy kérdésem tud-e valaki valamit a Ulead COOL 3D-ről?
Valami magyarosításra gondolok, vagy valamilyen segítségre az animáció szerkesztésével kapcsolatban. -
#1376 ok rendben kösz. -
#1375 egy másik cue -ban láttam.
^-^
ezeken kivül van még? -
Gyurka #1374 Sziasztok!
az mitől van, hogy egy megírt dvd tartalmát nem tudom megnézni? Én írtam, akkor megnéztem - jó volt, pár napja megnéztem - jó volt, most néztem - nem látszik benne semmi. A commander mutatja, hogy mekkora foglalt/szabad hely van rajta, de 1 fájl sem látszik.
Tud vki segíteni?
-
#1373 Ja, arra, csak az én fejem se káptalan, hogy pontosan megjegyezzen minden ilyen vackot, a céges gépemen meg nincs cue, hogy megnézzem. :)
-
#1372 2352 -vel működik.
te is arra gondoltál? -
#1371 Kéne egy olyan progi amivel lehet kódokat feltörni!(nem rossz célokra)
-
#1370 Nehogy kitöröld! Van ott egy Application Data mappa, az fontos! A History-t és a Temporary Internet Files-t se kézzel töröld, hanem az Internet beállítások ablakról (ideiglenes fájlok, előzmények, stb.). Egyedül a "sima" Temp mappa tartalma törölhető kézzel, az nem okoz galibát (de a mappa maradjon meg).
-
#1369 1,87 GB nem fingik ki a windows?? -
Napi #1368 Hali!
Scandisk során lett egy csomó chk. kiterjesztésű fájlom. Sajnos csupa fontos dolog. Mivel tudom visszahozni őket erededeti formátummá, hogy ismét használhatóak legyenek? -
#1367 A mappát ne, csak a tartalmát. -
#1366 sziasztok, itt van egy temp mappa, kitörölhetem???
C:\Documents and Settings\Marsu\Local Settings
nem lesz gond??? -
#1365 Ha jól emlékszem, a regisztrálatlan változat logót tesz a screenshotokra és a videókra, asszem van képfelbontási korlát is, valamint a képmentést csak BMP-ben készíti el (a regisztrált változat engedi a JPG-t és a PNG-t is). -
nyni #1364 Koszi szepen ibrik,ez a fraps erdekesen hangzik,nem tudod esetleg,hogy ha nem regisztralom,es csak ezt az ingyenes verziot toltom le a honlaprol,annak mennyi hatranya van??Ha ez is logot tesz nem baj,esetleg mas hatranyossag?? -
#1363 Ez nagyon nagy baj kössz a gyors választ -
#1362 Azon semmilyen program nem fog segíteni. Ilyen minőségű nyomtatáshoz profi nyomdai berendezés kell, vagy olyan drága tintasugaras vagy lézernyomtató, amely az átlagember számára megfizethetetlen (pl. T...o-gazdaságos nyomtatók kilőve...) -
#1361 Sürgős kérésem van. Mondjon valaki nekem egy olyan programot, vagy módszert amivel a bescannelt képet színhűen ki lehet nyomtatni! Egy szinpalettát kéne módosítanom és kinyomtatnom, de megváltozik az árnyalat és úgy nem ér semmit. -
flashX #1360 Már nincs baj. -
flashX #1359 Hi!
Le is szedtem innen az Opera 8-at. Az a kérdésem, nem lehet leszedni azt a bannert belőle illetve vmit átírni vagy kitörölni a mappából vagy egy configból, hogy eltűnjön? -
#1358 Képlopáshoz: Hypersnap-DX 5.62.05 - a Honosítóműhelyről.
A progi képes mindenfajta jellegű játékból képet lopni. Mivel shareware, ha nem regisztrálod, akkor egy bélyegzőt tesz minden képre.
Aztán van még egy másik progi is, amely képlopáson kívül videofelvétel készítésére is alkalmas, plusz ha akarod, kijelzi az aktuális FPS-t is:
FRAPS
Ez a progi is fizetős... -
nyni #1357 Hello
Bar lehet ec a tema nem epp az en kerdesemnek lett kiralalva,am en megis ugy
gondolom,ez a legmegfelelobb tema ra.Nekem egy tipp kene,szeretnek egy progit,
melyel jatekokbol screenshotokat es videokat lehet lopni.Hallottam mar ilyen progikrol,am nem tudom a nevet,jol jonne egy ilyen progi,am nem tom,hogy mit keressek,kerlek segitsetek, koszi, hello!
nYni )--( -
#1356 -
#1355 Winamp 5.08-at használok és azt szeretném tudni, hogyan lehet mármint ha lehetséges. Hogy van 1csomó skinem és a progi indításánál sorsoljon nekem mindig véletlenszerűen 1skint? Köszi