20837
Segítséget kérek
  • tomo
    keresd a kedvenc p2p rendszereddel.
  • alakulat
    Hi
    Honnan lehet letölteni angol-magyar fordító progit?????
  • biomage
    ez egyszerü probléma van egy állitási lehetöség hogy ki jelentkezhet be a hálozatba ott megadod a másik gép bejelentkezési nevet és kodját máris belléphet a rendszerbe mind a kettö gépnél csináld meg
  • Fanti
    Azért ez az ip cím, mert ezt adtam meg neki. A másik géppé pedig 198.0.0.2! Így látják egymást, csak a fálcsere nem megy. Nincs jogom hozzá, mondja a winfos. Kérdem én; akkor kinek van? Én vagyok a rendszergazda mindkét gépen.
  • Darth Sith
    az IP 198.0.0.1?? Ez az IP cím biztos jó? Mert enkem kicsit furcsának tűnik. írd be futtatásba: cmd utána ipconfig/all és nézd meg, mert ez kicsit gyanús nekem, nem hisezm hogy ez volna az IP címe a gépnek.
  • Fanti
    Na ez az! Csak egy felhasználó van mindkét gépen. Ugyanaz a hálókártya van mindegyikben. Megadtam az ip cimeket (198.0.0.1 és 198.0.0.2), aztán a ping parancs is müködik, nem ír ki hibát. Nincs valami program, ami megkerüli a windowst?
  • McGrady
    lehetséges h nem rendszergazda ként vagy bejelentkezve, hanem csak sima userként...jelentkezz be rendszergazdával...
  • Fanti
    Hali!

Nos. Van kettő gépem, mindegyiken XP fut. Hálóba vannak kötve egy cross-os kábellel. Egymást látják, a Diablo 2 tökéltesen fut. A gond az, hogy a fájl megosztás nem megy. Mikor ráklikkelek a másik gépre, gondolkodás után azt mondja, hogy nincs jogom hozzá, s kédezem meg a rendszergazdát. De hisz az én vagyok!!! És semmi ötletem már. Van olyan program, ami kikerüli a windowsnak ezt a bibijét? A tűzfal le van tiltva mindkét gépen. Ha valaki tud, segítsen!!! Köszi
  • flashX
    Stinger semmit se talál.
  • flashX
    Nah jó hírek opera megjavult O_o mét azt nemtom
    de a gépet halálra cseszi ha nem futhat ez a szar
  • McGrady
    nekem volt 1 stinger nevű progim ami főleg trójaikat irtott...az lehet h neked is jó lenne..már ha trójai van a winlogonon....
    guglin keress rá ingyen le lehet szedni
  • flashX
    de nem is észleli a nod csak amikor el akarja indítani magát akkor kapja el néha
  • Darth Sith
    próbáld meg csökkentett módban leírtani. Csökkentett módban elindítod a rendszert, és csak egy adott frissített vírus író futhat, és akkor próbáld meg leszedni. Ha van elég kráft a gépedben akkor NIS, ha nincs akkor NOD, Avast.
  • McGrady
    hát én kaspersky-t javaslok, nekem az levitt mindent amit a nod észre se vett....
  • flashX
    Hi!
    Volna két problémám.

1. Ha megnyitom az operát, és megmozgatom az egeret rögtön kilép, ha az IE-t indítom el , az meg sem jelenik a tálcán és kilép. Szal most netscape powa van.

2. Van egy köcsög fasz alkalmazás: win-logon.exe nekem ez meg van fertőzve vmivel. nod32 nem tudja kiírtani, törölni meg nemlehet. (most ne kezdjetek nod32 SZAAAAR szövegeket nyomni htxvm). Na már most van egy tűzfalam a Black Ice mert hogy Xp tűzfalát sem engedi bekapcsolni. És ennek a proginak van application protectje, azaz lelehet vele tiltani alkalmazásokat. Én most teljesen letiltottam a win-logon.exe-t. nemtom elindul e a gép következőleg :S
    És a nod is észleli ezt a dögöt de nem mindig.
    De a tűzfal miatt laggolok játék közben, nem túl kellemes, szal ha tudnátok egy megbízható írtó progit aminek nem kell igazán a net(pl regcleaner-de az másmilyen), azt nagyon meg köszönném. Btw, ha elindul a win-logon.exe le lehet állítani a futtatásból ezzel: shutdown -a , de eztán elveszik az összes felhaasználói profilom és az msn is kliép.
    Plz help!
    Köszi!
  • PetruZ
    Mi miért lehet? Ebből a világon semmi sem látszik. Készíts egy HiJackThis log-ot (olvass vissza) és azt másold be ide.
  • PetruZ
    (sóhaj) Internet Options - Advanced - Multimedia - Show pictures bekapcs.
  • balcsi70
    Sziasztok.Melyik progit kell feltelepiteni a gépre,hogy amikor a neten bogarászok és megnyitok egy oldalt akkor meg kellene jelenjen egy kép vagy egy szöveg,egy adott kis ablakban,és csak egy kis kocka jelenik meg és benne egy piross x.Kössz a választ.
  • misi9

Ez miért lehet??? Most néztem, h mi van a géppel, mert lassúnak tűnt + folyamatosan dolgozott + fogyott a hely a C-ről és ezt találtam... Vixont ha bezárom, 1 percen belül újraindul a gép... Valaki tudna segíteni, h mit tudok kezdeni vele?
  • vki
    Hi!

Nemtudjátok véletlenül, hogy ha meg szeretném változtatni a fórumban a felhasználónevem, akkor arra van-e mód az új reggen kívül? Vagy egyáltalán kihet kell fordulni ezzel a "gond"-dal.
  • Darth Sith
    sztem CD író progiban be lehet állítani hogy mindent írjon kisbetüvel. Vagy valami file kezelő, total commander nem biztos hogy tud ilyet, aszem csak csoportos átnevezést, betü változtatást nem.
  • ibrik
    Szerintem az íróprogram beállításaiban kellene keresgélned.
  • riddick22
    Hello!
    Segítséget szeretnék kérni:
    Pár hete a Windows teljesen megadta magát! Nem töltődött be! A frissítés és az Új telepítés se segített (mint ahogy azt vártam)! Sajnos a winyón voltak fontos cuccok, amiktől nem válhattam meg! Szerencsére van olyan Linuxom, ami CD-ről bootol és van belső CD-írója! Kiírtam az adatlemezt K3b-vel!
    A problémám a következő: a CD-re csak nagybetűvel írt ki mindent a program és legalább 500 fájl van a CD-n! És ezek között van az oldalam (aminek ha nagybetűs hivatkozást adok, akkor ugyebár nem lesz jó az URL, FTP-ről pedig rémálom lenne letölteni)! De emellett az összes fájl kisbetű volt, s most mind nagybetű!
    Egy olyan progi kéne, mai átírja a fájlneveket, csak éppen kisbetűkkel! Tudom, hogy fura ez a kérés/kérdés, de hátha létezik ilyen!

Előre is köszi!
    Bye!
  • PetruZ
    Érdekes, hogy pont csak ezeket nem szeretné... Más 3D-s cuccok mennek? Natív NVidia Forceware (volt Detonator) driverekkel próbáltad már? A gyári driverek általában elég régiek, NV esetén határozottan érdemesebb az NV drivereket használni, mert állandóan frissülnek. Persze ebből sem kell mindig a legújabb, csak akkor, ha vmi problémát tapasztalsz vmi játékkal.
  • ffxi
    Bocs! Azon értem, h MX4000-hez lévő XP-s driver nem hajlandó 1ütt működni a stratégia gámmákkal(Empire Earth, SpellForce stb..) csak Win-es driverrel Win-en. Szal azért jó lenne #1866

• Darth Sith
    tud valaki segíteni? #1874
  • Darth Sith
    de, Total Commander> ctrl+m
  • csuhi
    Hali!

nem tud valaki olyan programról, amivel tömegesen tudok fájlokat átnevezni 001,002,003,004,és így tovább... -ra?
    Enyhén szólva jól jönne.

Köszi
  • SirLord
    sziasztok!!! Valami olyat keresek, ha létezik, emiböl cd/dvd filmröl le lehet szedni egy kisebb részt...hangal képpel...ha létezik ijen irjatok rola pls!!!
    elöre is köszi
  • nagybajszu
    Kedves Torry !
    A baj csak annyi, hogy nem tudok angolul.
    Köszi a segítő szándékot.
  • McGrady
    :(
    asszem vannak erre progik csak már elfelejtettem a nevüket....keress rá guglin hátha talál valamit
  • burkusdió
    ha nagyon sürgős és még pénzt is hajlandó vagy ráfordítani a PH (www.prohardver.hu) fórumán komolyabban foglalkoznak winyóról adatvisszanyeréssel...
    szerintem ha sürgős választ akarsz, akkor fordulj hozzájuk segítségért (bocsánatot kérek, ha esetleg itt za sg-n is akad olyan aki tud segíteni...)
  • alexking
    Sziasztok!
    Egy óriási problémám lenne! A minap egy olyan dolgot csinált az XP, amit még sosem láttam. Már érett egy újratelepítés, mivel lassú volt már és szemetes, így elkezdtem a rendszerpartícióról kimentegetni a cuccokat, stb. Újraindítás. Hirtelen az addigi másik (e:) meghajtóm 6-8 gigás szabad helye megugrott 60 gigára (!). Elkezdtem keresgélni a hiba forrását, aztán kiderült, hogy az e: meghajtóm, illetve a másik vinyómon az összes adat (vagyis majdnem az összes, kb. 90-95%) fájlmérete lenullázódott! Így természetesen nem is indul semmi. Az összes tárolt adat nem indul. Se .exe-k, se .rar-ok, semmi! Mit lehet csinálni? Négy éves főiskolai pályafutásom anyaga, munkám, minden oda?! Vissza lehet állítani. Plz segítsen aki tud, mert kezdek beleőrülni:)
  • misi9
    Valaki tudna segíteni videó ügyben? Meik progival lehet 1 aviba belerakni 1 mp3 hangot? Virtual és Nandubbal csináltam, de azokkal 128 kbit helyett 122-127 kbit lett a hang minősége, vixont nekem mindenféleképpen 128-ba kéne a hang...
  • burkusdió
    faka :D
  • Torry
    Van MX4000

Ide nézz!:D
  • burkusdió
    nem vagyok otthon az ilyen témákban annyira, de szerintem elvileg ha jó minőségűt veszel, nem lehet vele gond...
    azzal próbálkoztál már,hogy valamilyen ventillátor állítgató programmal lejjebb veszed a fordulatszámot?
  • nagybajszu
    Kinek van tapasztalata a golyóscsapágyas hűtőventillátorokkal ?
    Igaz, hogy az élettartamuk többszöröse a a hagyományosoknak ?
    A zajjal mi a helyzet ?
    Még a szomszéd szobából is hallom az enyém működését éjszaka.
    Valamit tenni szeretnék.
  • Darth Sith
    valaki nekem tudna helpelni? sürgős lenne! #1874
  • PetruZ
    Hogy mi? Az XP meg a Win két külön dolog? MX4000? Teljesen elvesztettem a fonalat...