20837
Segítséget kérek
-
#1954 nos, mit is szeretnél vágni? -
Dewyd #1953 Hi all!Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy melyik a legkomolyabb vágóprogram???
-
#1952 köszi -
#1951 nm -
#1950 egyébként ha az Ad-Aware Pro-nak az Ad-Watch részét hagyod folyamatosan futni, akkor az specializálódva van a spywarekre, és nem engedi őket felmászni
de én letiltottam, emrt nekem sok cuccost fog le a gépből...
meghát nekem fölösleges is -
KokoMi8813 #1949 nagyon kössz
-
#1948 Trojan Remover van neekm feldobva, de nem használom, mert Outpost - NOD32 - Firefox trió midnent megfog, nem mászik föl szinte semmi a gépemre...
Ad-Aware-ral is csak néha ellenőrzöm a gépet...:) -
KokoMi8813 #1947 a trojan killerre nem tudná valamit ajánlani?
amúgy kössz
-
KokoMi8813 #1946 Jaaa értem!!!
ez azé van mert amikor egy oldalt betöltesz akkor ide menti le a dolgokat az oldalról. ha ezek ott vannak akkor gyorsabban megnyitja az oldalt (de sajna a helyet folalja)
szóval ne fájjon a fejed tőle -
#1945 hm
hát, zone alarmot szerintem töröld le, tegyél fel egy Agnitum Outpost Pro 2.7-et, egy NOD32-t, egy Ad-Awaret, meg valami trojan killert...
-
balcsi70 #1944 Sziasztok.valaki tudna választ a 1936-ra?Köszi.!!! -
KokoMi8813 #1943 sos
Nem tom hogy mit tegyek a net ellen hogy ne jöjjön be semmi rajta (pl.:vírus).
Rooterem nincs de a progikban gazdag vagyok.
mi kell a Spybot mellé és a ZoneAlarm v5.5 mellé???? -
#1942 Google a barátod ! -
#1941 Csá! HOgy tudnám az .rm fájlokat átkonvertálni mp3-ba? -
#1940 Köszi. -
#1939 Az Nvidia Nview resze elmeletileg, de letezik ilyen Gaobot / Agobot trojai is ami megfertozi ezt a fajlt. -
#1938 Ok, köszi a segítséget, most még nem jelent meg benne.
Volna még egy kérdésem: ez micsoda: nwiz.exe. A helye pedig nwiz/install -
#1937 Hóha, a win-logon.exe és a winlogon.exe nem ugyanaz! :) Neked az előbbitől kell megszabadulnod, az utóbbit hagyd békén! A legjobb startup lista néző/szerkesztő pedig a StartupCPL, ami itt található.
Még egyszer: figyelj a kötőjelre, neked a kötőjeles változatot kell legórni!
-
balcsi70 #1936 Sziasztok.Nekem van egy kérdésem.A Local Settings\Temporary Internet Files könyvtárba állandoan benne van (belemegy)egy gateway nevü file,anélkül hogy megnyitnám a böngészöt.Ha megnyitom a Temporari Internet Files könyvtárat van benne egy,utána bezárom ,megnyitom megint már 4-5 ilyen file,és igy tovább,análkül hogy böngésznék a neten.Ez mi akar lenni? kitörlöm belöle,bezárom megnyitom és megint ott van. a netünk el van osztva routerrel tehát folyamatosan kapcsolodik a netre.Szoval ez természetes hogy állandoan tölti meg a könyvtárat vagy ez valami akar lenni!??? kössz a válaszokat elöre. -
#1935 Két újabb screenie:
Nem engedi törölni Csökkentett módban sem.
És a Regcleaner Startupjában nincs benne
Haveromat megkérdeztem, hogy ő neki van-e, és neki is létezik ez a fájl. Ugyanakkorák. -
#1934 Ez egyébként egy browser hijacker, ami eltéríti a böngészőben lévő oldalakat, és mindenféle infókat gyűjtöget a böngészési szokásaidról. Szükség lesz a startup részek pucolására is (pl. HiJackThis-szel).
-
#1933 Mit szóljunk? Ilyen nevű fájl alapesetben nincs az XP-ben, tehát törölhető. Futtass egy teljes ellenőrzést is, mert lehetnek másolatai, amiket visszapakol magának. Ha nem engedi törölni, akkor csökkentett mód, és úgy.
-
#1932 Ehhez mit szóltok?
Itt ni. -
#1931 Segitsetek nekem pls! A lomtárból véletlen kitöröltem egy fontos anyagot ami kell nekem hogy tudnám visszahozni mert hallottam már vmi progiról. -
#1930 A Geforce + TNT2 kell neked onnan, az a teljes verzió (ax MX is a GeForce család tagja).
-
#1929 De innen is letoltheted ha nehezsegedre esik megtalalni.
http://download.guru3d.com/detonator/ -
#1928 A ForceWare minden NVidia alapú kártyához jó, nincs külön kártyához külön driverváltozat. Tehát ne MX400-hoz való FW-t keress, hanem csak FW-t... a "download drivers" meg kiüti az ember szemét a felső menüben.
-
#1927 Nincs nvidia.com-on amit írtál(NVidia Forceware (volt Detonator))! De máshol sem találtam, csak Geforce- és TNT2-hez van!
-
tilbury #1926 Köszi az infót.Sikerált végre. -
#1925 pl: Neroval
Extrák->Fájlok kódolása.
Kimenetnek válaszd:
Nero Nigital Audio (HE-AAC)(*.mp4) -
#1924 Lantalk nem jo ? -
nagymaci #1923 Sziasztok!
Lan-on szeretnénk beszélgetni(nem chat),de nem a net meetingel!Ha valaki tud valami prg.- vagy linket azt megköszönöm.
Előre is köszi -
#1922 Itt nezz korbe.
http://www.dbpoweramp.com/codec-central-mp4.htm -
tilbury #1921 Nekem jó lenne az mp3 is, de telefonhoz kellene, mert csak mp4-et lehet berakni csengőhangnak. -
Fanti #1920 Vazze! Lehet, hogy neked egyszerű, de nekem sötét. A fájlmegosztás nem megy. Nme tudok egyik vinyóról a másikra másolni. Ezt a gondot akarom kiküszöbölni. Már próbálkoztam mindennel, de mindig az a válasz, hogy nincs elég jogom. -
tomo #1919 az mp3 veszteseges tomorites, tokre nem eri meg semmi masba konvertalni. -
tilbury #1918 Sziasztok!
Tud vki vmilyen progit, amivel mp4-be lehet mp3-at konvertálni?
Előre is kösz. -
DeZo #1917 Hi! Egy linuxos szerver mögött ülünk, ahol XP-s gépek vannak. Mindegyiken professional. Érdekes módon, nincs minden gépen CHAT, mert van olyan gép, ahol azt írja ki csatlakozáskor, hogy tűzfal mögül próbálkozunk. Holott nincs is a gépeken tűfal, a szerveren meg ki vannak engedve chatre a gépek. Valami tipp ezügyben? Előre is köszike! DeZo
-
alakulat #1916 mi???? -
tilbury #1915 Hali!
Lenne 1 kis gondom.
Másfajta UTP kábel kell,ha 2 gépet direkt összekötök, vagy pedig HUB/SWITCH-en keresztül kapcsolom össze őket?
Tudja vki?
Boccs ha rosz helyre írtam..