20837
Segítséget kérek
  • units
    nos, mit is szeretnél vágni?
  • Dewyd
    Hi all!Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy melyik a legkomolyabb vágóprogram???
  • vki
    köszi
  • burkusdió
    nm
  • burkusdió
    egyébként ha az Ad-Aware Pro-nak az Ad-Watch részét hagyod folyamatosan futni, akkor az specializálódva van a spywarekre, és nem engedi őket felmászni

de én letiltottam, emrt nekem sok cuccost fog le a gépből...
    meghát nekem fölösleges is
  • KokoMi8813
    nagyon kössz
  • burkusdió
    Trojan Remover van neekm feldobva, de nem használom, mert Outpost - NOD32 - Firefox trió midnent megfog, nem mászik föl szinte semmi a gépemre...
    Ad-Aware-ral is csak néha ellenőrzöm a gépet...:)
  • KokoMi8813
    a trojan killerre nem tudná valamit ajánlani?
    amúgy kössz
  • KokoMi8813
    Jaaa értem!!!
    ez azé van mert amikor egy oldalt betöltesz akkor ide menti le a dolgokat az oldalról. ha ezek ott vannak akkor gyorsabban megnyitja az oldalt (de sajna a helyet folalja)
    szóval ne fájjon a fejed tőle
  • burkusdió
    hm
    hát, zone alarmot szerintem töröld le, tegyél fel egy Agnitum Outpost Pro 2.7-et, egy NOD32-t, egy Ad-Awaret, meg valami trojan killert...
  • balcsi70
    Sziasztok.valaki tudna választ a 1936-ra?Köszi.!!!
  • KokoMi8813
    sos
    Nem tom hogy mit tegyek a net ellen hogy ne jöjjön be semmi rajta (pl.:vírus).
    Rooterem nincs de a progikban gazdag vagyok.
    mi kell a Spybot mellé és a ZoneAlarm v5.5 mellé????
  • lck
    Google a barátod !
  • vki
    Csá! HOgy tudnám az .rm fájlokat átkonvertálni mp3-ba?
  • sIlenc3
    Köszi.
  • [Jakuza]
    Az Nvidia Nview resze elmeletileg, de letezik ilyen Gaobot / Agobot trojai is ami megfertozi ezt a fajlt.
  • sIlenc3
    Ok, köszi a segítséget, most még nem jelent meg benne.
    Volna még egy kérdésem: ez micsoda: nwiz.exe. A helye pedig nwiz/install
  • PetruZ
    Hóha, a win-logon.exe és a winlogon.exe nem ugyanaz! :) Neked az előbbitől kell megszabadulnod, az utóbbit hagyd békén! A legjobb startup lista néző/szerkesztő pedig a StartupCPL, ami itt található.
    Még egyszer: figyelj a kötőjelre, neked a kötőjeles változatot kell legórni!
  • balcsi70
    Sziasztok.Nekem van egy kérdésem.A Local Settings\Temporary Internet Files könyvtárba állandoan benne van (belemegy)egy gateway nevü file,anélkül hogy megnyitnám a böngészöt.Ha megnyitom a Temporari Internet Files könyvtárat van benne egy,utána bezárom ,megnyitom megint már 4-5 ilyen file,és igy tovább,análkül hogy böngésznék a neten.Ez mi akar lenni? kitörlöm belöle,bezárom megnyitom és megint ott van. a netünk el van osztva routerrel tehát folyamatosan kapcsolodik a netre.Szoval ez természetes hogy állandoan tölti meg a könyvtárat vagy ez valami akar lenni!??? kössz a válaszokat elöre.
  • sIlenc3
    Két újabb screenie:
    Nem engedi törölni Csökkentett módban sem.
    És a Regcleaner Startupjában nincs benne
    Haveromat megkérdeztem, hogy ő neki van-e, és neki is létezik ez a fájl. Ugyanakkorák.
  • PetruZ
    Ez egyébként egy browser hijacker, ami eltéríti a böngészőben lévő oldalakat, és mindenféle infókat gyűjtöget a böngészési szokásaidról. Szükség lesz a startup részek pucolására is (pl. HiJackThis-szel).
  • PetruZ
    Mit szóljunk? Ilyen nevű fájl alapesetben nincs az XP-ben, tehát törölhető. Futtass egy teljes ellenőrzést is, mert lehetnek másolatai, amiket visszapakol magának. Ha nem engedi törölni, akkor csökkentett mód, és úgy.
  • sIlenc3
    Ehhez mit szóltok?
    Itt ni.
  • Imobe
    Segitsetek nekem pls! A lomtárból véletlen kitöröltem egy fontos anyagot ami kell nekem hogy tudnám visszahozni mert hallottam már vmi progiról.
  • PetruZ
    A Geforce + TNT2 kell neked onnan, az a teljes verzió (ax MX is a GeForce család tagja).
  • [Jakuza]
    De innen is letoltheted ha nehezsegedre esik megtalalni.
    http://download.guru3d.com/detonator/
  • PetruZ
    A ForceWare minden NVidia alapú kártyához jó, nincs külön kártyához külön driverváltozat. Tehát ne MX400-hoz való FW-t keress, hanem csak FW-t... a "download drivers" meg kiüti az ember szemét a felső menüben.
  • ffxi
    Nincs nvidia.com-on amit írtál(NVidia Forceware (volt Detonator))! De máshol sem találtam, csak Geforce- és TNT2-hez van!

• tilbury
    Köszi az infót.Sikerált végre.
  • units
    pl: Neroval

Extrák->Fájlok kódolása.
    Kimenetnek válaszd:
    Nero Nigital Audio (HE-AAC)(*.mp4)
  • [Jakuza]
    Lantalk nem jo ?
  • nagymaci
    Sziasztok!

Lan-on szeretnénk beszélgetni(nem chat),de nem a net meetingel!Ha valaki tud valami prg.- vagy linket azt megköszönöm.

Előre is köszi
  • [Jakuza]
    Itt nezz korbe.
    http://www.dbpoweramp.com/codec-central-mp4.htm
  • tilbury
    Nekem jó lenne az mp3 is, de telefonhoz kellene, mert csak mp4-et lehet berakni csengőhangnak.
  • Fanti
    Vazze! Lehet, hogy neked egyszerű, de nekem sötét. A fájlmegosztás nem megy. Nme tudok egyik vinyóról a másikra másolni. Ezt a gondot akarom kiküszöbölni. Már próbálkoztam mindennel, de mindig az a válasz, hogy nincs elég jogom.
  • tomo
    az mp3 veszteseges tomorites, tokre nem eri meg semmi masba konvertalni.
  • tilbury
    Sziasztok!
    Tud vki vmilyen progit, amivel mp4-be lehet mp3-at konvertálni?
    Előre is kösz.
  • DeZo #1917
    Hi! Egy linuxos szerver mögött ülünk, ahol XP-s gépek vannak. Mindegyiken professional. Érdekes módon, nincs minden gépen CHAT, mert van olyan gép, ahol azt írja ki csatlakozáskor, hogy tűzfal mögül próbálkozunk. Holott nincs is a gépeken tűfal, a szerveren meg ki vannak engedve chatre a gépek. Valami tipp ezügyben? Előre is köszike! DeZo
  • alakulat
    mi????
  • tilbury
    Hali!
    Lenne 1 kis gondom.
    Másfajta UTP kábel kell,ha 2 gépet direkt összekötök, vagy pedig HUB/SWITCH-en keresztül kapcsolom össze őket?
    Tudja vki?
    Boccs ha rosz helyre írtam..