Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tüntessem el az egyik feliratot?
Látogass el ide, és nézz szét a letöltések menüben. Ajánlom telepítsd az ott található programok mindegyikét!
igazából nem tudom, hogy hova vonuljak ezzel a roblémával:
Az Internet Explorer 6 mostanában furcsán viselkedik
kisebb baj:rengeteg a popup, popup killer nem segít
nagyob baj: néhány dolog eltûnik, amikor betöltök egy oldalt. PL SG Forumokba hozzászólások, és PHP Nukeos oldalakon a bejelentkezésnél megadandó biztonsági kód.
nagyon fontos lenne, plz valaki segítsen.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Configure The Bat! for POPFile
Mail Configuration
Load The Bat, then select Properties from the Account menu.
Click on the Transport option in the list to the left.
Write down the name of your POP3 server in the Mail Server field (e.g..pop3.yourisp.com) and then replace this with 127.0.0.1 .
In the Username box, put the original POP server followed by a colon : to the front of the username that is already in the box, e.g, if username was username and original POP server was pop.myisp.net, then the box should contain pop.myisp.net:username.
Click OK.
SMTP Authentication
If your ISP requires SMTP authentication for sending mail, you will also have to configure your username and password as follows:
Select Properties from the Account menu.
Click on the Transport option in the list to the left.
Click the SMTP Authentication button.
check the use SMTP Authentication box.
Check the use using specific settings box.
Fill in your "real" username and password.
Click OK, Click OK.
HowTos/TheBatHeaders
POPFileDocumentationProject | HowTos | RecentChanges | Preferences
It is possible to view the message classification (X-Text-Classification) or
reclassification link (X-POPFile-Link) while reading a message in The Bat!
without viewing the source of the message.
This requires version 2 of The Bat!
Open the Options -> Preferences menu.
Click on the "Messages -> Message Headers" item on the left.
Add the X-Text-Classification header.
Click "Add".
For the X-Text-Classification header fill the fields as follows:
Display this header field as: Classification
RFC Name: X-Text-Classification
All check-boxes should be unchecked.
Click "OK".
Add the X-POPFile-Link header.
Click "Add"
For the X-Text-Classification header fill the fields as follows:
Display this header field as: Reclassify
RFC Name: X-POPFile-Link
All check-boxes should be unchecked.
Click "OK".
Click "OK".
Right-click on the header pane and go to "Headers->Classification". Click on
"Classification". This will place a checkmark next to "Classification". Repeat for
"Headers->Reclassify".
When viewing messages, "Classification" and "Reclassify" headers will be now
displayed.
To follow The X-POPFile-Link to reclassify a message, just double-click on the link
in the headers pane.
Néhény hete az internethasználat közben öt-tízprcenként lenyílik egy ablak:
Generic error
[email protected] (az egyik freemailes címem)
Server dopped the connection. Maybe it requires
autentication?/Server response:-ERR authorozation
first/
Hiába OK, CANCEL,hiába zárom be, elöjön.
Elküldtem ezt a szöveget a [email protected],
mire ezt válaszolták:
"Ez a hibaüzenet a POP3 levelezõprogramtól jön,
a postafiókkal magával semmi probléma."
Most akkor mit csináljak?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
*** Signoff for FcR_ in #assembly.hu: ("mov sp,offset
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Le vagy tiltva nála(szerintem)
elakarok küldeni üzenetet outlookból de mindig ezt irja ki:
Az üzenet nem küldhetõ el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következõ volt: "[email protected]”. Tárgy 'szia!', Fiók: 'freemail.hu', Kiszolgáló: 'freemal.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '550 5.7.1 <[email protected]>... Relaying denied. IP name lookup failed <82.131.183.17>82.131.183.17>', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 550, Hibaszám: 0x800CCC79okból
elöre is köszi!
16 bites Windows alrendszer
config.nt.A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és a Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra. BEZÁRÁS KIHAGYÁS
Ha tud valaki segiteni ilyenkor mit lehet csinálni????
Kösz.
Ezt csak ugy tudod megallapitani, ha a vinyot atrakod egy eddi g tokeletesen mukodo gepbe.
A winyo nem okozhat ujraindulást? Mert csak azt nem cserélte ki.
A táp is ki lett cserélve mert tönkrement.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha van legalább egy 800MHz-es procid,illetve 256MB ramod, akkor szerintem nyugodtan térj át XP-re. Nem fogod megbánni.
Ha már úgyis újra kell rövidesen telepíteni az operációs rendszeremet, melyiket javaslod?
Kollégáim szerint a "nagy számitógépes szakemberek", maradjanak csak meg a Win98-nál. Szerintük az XP azoknak való, akik már rendelkeznek akkora ismeretanyaggal, hogy bele tudnak nyúlni a rendszerbe, átállítani, kiszedni bizonyos elemeket.
Vagy ne sajnáljak néhány tízrezerforintot, menjek el a szakboltba, vegyek egy origi XP telepítõ CD-t, és akkor aztán még az unokáim is azt fogják használni?
ha meg unod, akkor szedd le ghostba, és csak 5 perc, az újratelepítés, és pont olyan lesz, mint a régi :)
én az xp-met 1-2 havonta legalább 1x újratelepítem. (igaz, hogy a változó hardver miatt) :)
shit happens
Sajnos félévente, háromnegyedévente újra kell telepítenem
a Windows98-amat( elõtte format C:),mert az innen -onnan szerzett, leginkább az internetrõl letelepített programok-at eltávolítva annyi maradvány, szemét marad a winchesteremen, hogy a számítógépem tûrhetetlenül lelessul,
óránként lefagy, végül már a szabályos kikapcsolás elõtt is
resetelni kell. Ha leformázom a winchestert, újra telepítek mindent, akkor nyugtom van egy pár hónapig, majd kezdõdik minden elõrõl. Kinek van ötlete?
2hete a havernál elcsesztünk erre 2 órát, vett új videokarit, aztán beállította, a nagyítást is bizgerálta => a filmek nagyrésze nem látszott.
Ujraindulast okzhatjak:
- Softwarehiba - Virus
- Softwarehiba - pl. rossz os vagy appl. telepites
- Hardwarehiba memoria - a rendszer olyan memoraireszt cimez meg, ami hibas
- Hardwarehiba alaplap - a rendszer olyan memoriat cimez meg, amit az alaplapi chipkeszlet vagy mas nem bir lekezelni.
- Hardwarehiba processzor - hasonlo, mint fentebb
- Energiaellatas - TAP (nem a megfelelo feszt adja le, igy az alaplap -mertbe van allitva vagy automatikusan- resetel )
- Energiaellatas - TAP tulmelegszik es a tap "resetel"
- Energiaellatas - Feszultsegingadozas vagy mas zavaras pl. "tuskek"
Ha a hardware es software hibakat mar kizartad!!!, akkor ezek maradnak.
Haveromnak következõ a problémája a gépével:
Egyszerûen egy idõ után (kb. 5-15 perc) mindig újraindul a Windows. Már kicserélte az egész gépe belsejét, kipróbálta WinXP-vel meg Win98-al is.
A hõmérsékletet is nézte, az is rendben van, nem megy 50°C fölé.
A konfigját, ha kell leírom majd. Most nem tudom fejbõl pontosan...
Miért indul mindig újra nem tudja vki?
Nagyon megköszönném válaszaitokat!
Kétévvel ezelõtt vásároltam a számítógépemet.Az alaplap: Acorp 694, ami az eladó szerint is már akkor "gyengének" számított. A processzor 1G-ás Celeron.
Olvasom a hirdetésekben, hogy már a Sulinetes gépekben is
2-2,6G-ás a processzor.Most volna anyagi lehetõségem "megerõsiteni" a gépemet.Hogy döntöm el, milyen alaplap és processzor az ami napjainknak megfelelõ?
a WWW.cb2000.hu/arlista html
étlapja van hozzám helyileg legközelebb.
(Elnézést a hülye kérdésekért, de ezt az oldalt találtam meg).
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Services.exe néha 100%-ra terheli a procit és kész. Restart.
Antivírus, tûzfal, ad-aware van.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Lenne egy olyan kérdeésem, hogy a Winamp 5.02-ben hogyan tudom beállítani a hangfalakat? Mert nekem 5.1-es hangfalrandszerem van és nem tudom stereo-ból 5.1-re állítani. Pedig a Windows arra van beállítva és úgy is szól csak a Winamp nem. Remélem tud segíteni valaki. Válaszotokat elõre is köszönöm. Sziasztok
van egy kis problémám:( felraktam a nerot aztán ujraindítittam a gépet de utána már tnem látta a gépem a cs meghajtóim hiába indítgattam újra szedtem le a géprõl a nerot nem találja õket ....a hardwer kezelõnél ezt írta ki:
Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
Tudtok valamit segyteni?!!!
Valaki mondja már meg, hogy honnan szedjem le a legújabb javítás, írtót!