Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm.
IE 5.0-m van és Win98 SE-m.
Ha felszeretném tenni az IE 6-ot, elõtte hogyan távolítsam el az IE 5.0-t?
Elõre is köszi.
Szerintem a winchestert particiónáld ketté, és az új partícióra (elméletileg ez lesz a 'D' meghajtó) csak azt másold át ami kell. Az eredeti partíciót (ami a "C")töröld, frissítsd.
Megcsináltam amit a #167-ben tanácsolsz. Semmi eredmény.
Most már egyik partíciót sem látja a rack-en.
Ugyanakkor, ha egy régi, 1,5Gb-os Winchivel ellátott racket dugok a gépbe, minden funkció szabályosan mûkõdik. Öskori Win98-at használok, ez is lehetne a baj, de korábban látta a 120Gb-os rack-et a gépem.
"Boszorkányok pedig nincsenek."
Felmerült még 1 probléma.
Néhány fórumnál a gép nem érzékeli az Enter billentyût.
Ennek mi lehet az oka?
Win98 SE-m van és néha az explorerem kiírja, hogy hiba valamelyik sorban és megkérdezi, hogy elindítsa-e a hibakeresõt.
Mit tegyek, hogy ez az üzenet ne jöjjön elõ?
Elõre is köszi.
Nálam az Ace Megacodecs Pack 6.0 van telepítve és tökéletes minden. Nálad valami hardweres gond lehet (szerintem)
Nekem lenne egy nem kicsit idegesítõ gondom. Nem tudok 8x-nál gyorsabban cd-t írni. Plextor 40/12/40A a CD íróm, ennek nem lehet baja, mert más gépekben is próbáltam, ott tökéletesen megy. Xp prof sp1 -el, Nero 6.3.1.17. Hallottam olyanról, hogy kodekpakkal összeakadhat. Régebben volt is fent, de kb. 4 hónappal ezelõtt win. újrainstall, kodekpakk nélkül, akkor jó is volt kb. 1 hónapig. Tegnap szintén win. újrainstall volt, semmilyen kodek nincs fent pluszban, csak ami mediaplayerben van és a BSPlayerben(az van most fent). Most szintén szarakodik. Mondtak olyat is nekem, hogy az xp nem tudja rendesen kezelni a Nero-t. Nade csak nálam???? Nagyon örülnék ha valaki hozzáértõ segítene. El van mentve a nero által a hibáról készített log. fájl, ha kell bemásolom ide, vagy elküldöm emailben. Meg1x nagyon megköszönném a segítséget.
\"Never say never!\" W Churchill
Mission Impossible 2010: PRO Class
A 120G-ás rack-em kétfelé van partícionálva. Két nap óta nemlátja a gépem az egyik partíciót. Ha a Windows Commanderbõl próbálom megnyitni, azt írja ki a lenyíló ablak: "Nincs ilyen meghajtó. Válassz másikat."
Ha a sajátgépbõl próbálom: "D:\ Nem elérhetõ. Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem mûködik."
Ha a partíció tulajdonságait nézem(sajátgépbõl), azt írja:Felhasznált: 0 bájt Szabad: 0 bájt
Hallottam már másoktól ilyesmirõl, ez állítólag érintkezési hibára utal. Most akkor rángassak meg minden kontaktponton lévõ kábelt?
Kinek van ötlete?
Köszi a segítséget,egy csepp varrógépolaj, és elhalgatott a
rack. Nem merném megcsinálni, csak kérdezem: A processzor nagyventillátora hogy nem igényel efféle karbantartást?
Évek hosszú során igen szép gyüjteményt sikerült összeszednem videoszalagokon. Valakitõl azt hallottam, ha valamely kedvencemet megtalálon az interneten, habozás nélkül töltsem le, írjam ki CD-re, vagy DVD-re, mert a videoszalagok "öregszenek", és a rajtuk tárolt anyag el fog veszni egy idõ után.
Ki tud errõl valamit ?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A fél év stimmel, kb. ennyi idõnként meg kell olajozni a kicsikéket, eddig bírják.
Ui: Az olaj kapcsán nem kell valami extrára gondolni, de mindenképpen valami finom, nem durva anyag kell. Ha más nincs, közönséges étolaj is megteszi. Kés, vagy villa hegyével belenyúlsz és azt használd cseppentõnek. Ez a megoldás ki lett próbálva, a rack-em és a vidkártyám ventillátora még nem panaszkodott miatta. 😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Sejtem, hogy nagy baj van, mit csináljak?
Szerintem elõször is tegyél fel egy GSpot-ot és nézz rá azokra a filmekre, amelyeket le tudsz játszani. Kiírja, hogy milyen használható videó és audió kodekek vannak a gépedre telepítve. Ezután nézz rá egy olyanra, amelyik ilyen bugos és hogy akkor mit ír ki.
A "kásás" kép utalhat arra is, hogy az adott videó kodekhez nem talált új, modernebb lejátszót, de egy régebbi kodek azt mondta rá, hogy le tudja játszani, csak hát nem alkalmas rá. Mivel egy csomó kodek egyedi, semmi más nem tudja lejátszani, a különféle divx és xvid verziók, vagy a különféle mpeg2 dekóderek körül kellene keresgélni.
Nekem is kellene egy kis segítség!
Egyes filmeknél egyszerûen kiakad minden lejátszó. Illetve az explorer is csinál egy restartot...
Valószínû egy kodekcserénél valami fontosat letöröltem és ez miatt nem jó az egész. Az a nagy gondom, hogy pontosan nem tudom mit!😞
A VirtualDub-al ugyan le tudom játszani, de elég kásás a kép...
A következõ hibaüzenetet kapom a VD-ban:
Ui: Minden megoldás érdekel, csak format:C nem !😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Van ötletetek arra, mitõl fordulhat elõ a köv.:
Két filmet szeretnénk egymás után lejátszani, de a másodiknál már szürke a kép. Az újraindítás +oldja a problémát, de kellemetlen.
Légyszi

Olyan embert keresek aki tud programozni. Segítsetek nekem.Aki ért programozáshoz az kérlek keressen meg.
Emailom: [email protected]
Számítok rátok...Köszönöm...További kellemes napot...
R\'n\'B, Hip-Hop, Rap
Újabban, ha egy videot nézek, akármilyen legyen, tök szürke, életlen a kép. Miért van ez?? Egyik napról a másikra történt. Próbáltam már kodek cserélvel, de hiába. Mi lehet a gond? Köszönöm.
A feltételes formázás menüpontban lehet megadni hogy a cella tartalmától függõen milyen legyen a cella betûjének a színe.
de koszonom a segitsegedet!!
és itt azt nem tudom megadni ennek a rohadéknak hogyha a REQUIRED szót írja ki az piros legyen a NOT REQURED az maradjon fekete.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Bemásolod az egészet 1 könyvtárba TC és kicsomagolás.
letoltottem egy nagy meretu progit ,43 rar fajlt kaptam mar mindent csinaltam vele de nem akar osszealni leirna valaki a menetet hogy mit kell tennem a rarokkal ?
elore is koszonom😊
Szeretnék egy Ps2-es DVD alapú játékot kiirni de a kiterjesztése .gi! Milyen progi használ ilyen kit.?? Lehet hogy át kellene nevezni?(iso-ra próbáltam de nem müxik) Elõre is kösz!!!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Köszi.
Az volt a javítás módja, amit leírtál.