Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.vh1.com/artists/az/black_eyed_peas/artist.jhtml
Igy már jó lesz?Ha igy irom le BIOMAGE részletesebben nem tudom leirni,ezen az oldalon pl.egyik klip sem indul el már nekem ugy egy honapja.
zakika
az instal CDn gondolom van editor, fel kell instalalni es utana megy

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
probald meg inkabb lekodolni massal (pl. TMPEGenc). az irora csaok az irast bizd. vagy mar mpgben van az, amit ki akarsz irni?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

valaki segítsen. Kérlek titeket!
VCD írásnál van problémám! A videókódolás végigmegy. aztán kiírja, ,hogy adatelfogyás. És nem írja meg a cd-t. Mi lehet a gond??? SEGÍTSETEK PLEASE
biomage
irj egyet és megnézem ne igy mond van olyan ami lelet törölve

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

rosszul irtam www.vh1.com na igy.
hát pl:menj fel a www.wh1.com oldalra és ott a videok és válasz egyet mert nekem eddig elindultak de most egyiksem indul el.Ha valamit tudsz majd segiteni ezek után akkor mrgköszönném.pá
köszi !
Még 1 kérdés:
És hogy müködik ez?

ffxi
WORD HELP!!! Hogyan lehet begépelni a gyökvonást és a törtvonalat ill. ehhez hasonló matematikai mûveleteket?

THX!!

Fákjúal!

Szasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy mikrofonos fejhallgatót, és hálózati játékhoz nemtudom beállítani.
Igazából nem is nagyon értek hozzá. Ha meg tudná mondani valaki, hogy milyen progi kell hozzá, és hogyan kell beállítani azt megköszönném.

Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Kell egy karaktaer fellismerõ prg. Pl. Recognita

Sziasztok!
A segítségeteket kérem!
Kapok 1 szkenert és szöveget kell beszkenernem.
Eddig ok!,de úgy kéne hogy szerkeszteni lehessen tehát valahogy worldba kéne tenni!
hogy lehet ezt megoldani?
plz Réka!

biomage
irj egy olyat ami nem indul el nálad

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Máshol elindulnak a lejátszások,csak egy két adott helyen el sem kezdi tölteni szoval el sem tom képzelni mi lehet a baj.<#szomoru1>
Nem nem engedi letölteni pl:vh1-en nem tom megnézni a klippeket eddig elkezdte azt,hogy pufferelés most meg egyszerüen azt irja ki hogy kész és nem játsza le.
melorin
Nos, 1 újabb probléma merült fel :)
Win indításkor állandóan el akart indulni egy bizonyos CakeWalk nevü progi, de én nem akarom. Letöröltem a telepítõ könyvtárát, és most meg win indításkor azt írja ki, hogy nem jó az elérési útja a progi-installnak, arra a könyvtárra hivatkozva, amit letöröltem. Most hogy lövöm le, hogy ne akarjon elindulni állandóan az install? MSCONFIG-ban nincs ilyen sor, ami ezt akarná indítani :(

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Üdv :)
Nyitsd meg a DVD-képfájlt UltraISO nevû progival, azzal kitudsz venni dolgokat az ISO-bol, majd mented a kisebb változatot és úgy írod ki DVD-re.
Minden formátumot kezel :)

melorin
Na, letöltöttem a StarForce-t, és az letiltja, de nem indul a GTR!!!

Nekem ez a CDFS kavart be, nem tudom mi az :(
Én wincssirõl való visszaállításra gondoltam. De ha megfelel a progi, de nem találtál mûködõképest, írj és átszenvedjük valahogy :)

Panjabi Mc
nem lehet valami rozsul van beállítva?

Rotary & Dypee production

melorin
De ez nekem már 1* mûködött, de most nem akar! :(

Panjabi Mc
Nem tom de én amelyik játéknál le keleltt tiltani a Cd romokat fogtam kihúztam a tápkábelt és meg volt oldva

melorin
Miért lehet az, hogy a StarFuck nevü progi nem tiltja le a CD-ROM-okat???

Panjabi Mc
Le se engedi tölteni?

Hello!Az lenne a problémám hogy meg akarok nézni egy klippet mondjuk a neten nem kezdi el letölteni semmi,hanem egyszerüen azt irja ki hogy kész és nem játsza le.Egy héttel ezelöt még rendesen ment meg minden de most nem.Nem hiszem hogy tûzfal lenne mert a sima sp/2-s van és nem állitottam el semmit és media player 10-em van meg x-vide kodek de nem tom most mért nem indul el.Kérlek segitsen valaki elöre is kösz Kami.
Panjabi Mc
a DVd image file mdf/mds? mert akkor az tényleg cska Alcohollal lehet kiírni vagy pedig nem tom pontosan haver tudja ez hogy vna õ tud átkonvertálni képfájlt és aszsem Neroval is lehet nrg. be és akkor már ki tudod írni ennyit tok ha ez mond valamit

csuhi
látszik, hogy nem használsz alcoholt :)
ott nem lehet adatként kiírni, hanem csak imageként. ezért nem értem énse...
a nero pedig nem támogatja a .mdf/.mds formátumot.

Flamaster
Nem használok alkoholt, nekem Nero-m van, de a probléma megoldása ennyi:
Nem ugy irod fel az image file-t mint a rendes adatokat, hanem kell hogy legyen alkoholban is gondolom egy olyan opcio, hogy "Burn Image...."
Neroban a Recorder menüpont alatt van.....

Szervusztok!
Az a probléma állt elõ, hogy videó lejátszása közben egyszerûen meghal a gépem, a CPU használta 100%-os lesz!Bármilyen lejátszóval probálom ugyanez a helyzet, nem is a kodek a gond..Az egész akkor kezdõdött, amikor kicsréltem a videókártyám, most Geforce 6200-as van fennt!Próbáltam a legfrissebb drivert is, az sem segít...
Vki legyen szíves segítsen!
Elõre is köszi!
csuhi
hali

tudna valaki segíteni?
az a gondom, hogy imagéba lementettem egy dvd-t. kiírni viszont nem tudom, ugyanis az image 4,5 GB. és amikor alcohollal kiírnám, azt írja, h a dvd-n nincs elég hely az íráshoz. 5let?

Panjabi Mc
Ahha értem akkor nekem is valami ilyesmi lehet a gond köszin szépen hát megnézem hogy mi lehet a baj

Flamaster
Nekem is volt hasonló jellegû problémám már.....
Próbáltam cserélgetni az alkatrészeket a gépemen és végül kiderült, hogy az egyik memória volt a ludas.......
Akkor is bebutolt a vindóz mindig, de amint valami játékot szerettem volna nyomatni, lefagyott. Hasonlóképpen viselkedett a grafikai programoknál is....

zakika
nemreg volt hasonlo egy ismerosom gepevel, de az meg jotalas alatt volt

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Panjabi Mc
Hali örülnék ha tudna valaki segíteni mostanában a gépem, nem tom nem érzékeli a vinyót vagy mi van olyankor a mindig basztatom egy kicsit és rendesen betölt a windows gondoltam arra is hogy vlamai kábel nem érintkezik és ez a Windowsomra is kihat most tettem újra mindent, és nem jó.Feltettem a Moto GP3 at elõször jö volt mostanában azt csinálja hogy elindítom és jöne a bevezetõ szöveg erre a gamet leteszi a tálcára és vissza akarok lépni ugyanez akkor emgpróbálok újra elindítan ia gémet és pár indítgatás utána végre bejön, de most ma feltettem a Prince Of Persiát és ennél is ugyanez most már csak valami Softver vagy Hardware hiba lehet másra nem tok gondolni valakinek van valami ötlete? hogy mi a baj?

Nem értetted félre....<#awink>

ffxi
Nem azért, de azért! Gondolom ha szeretem a zenét, akkor letölthetem ingyen magáncélra mp3-at. De az a kérdés, hogy HOL?

THX!!

Fákjúal!

Bocsánat ezt elértettem :(

Üdv :)
Nekem a EasyRecovery Pro v6.04 vált be. (32 MB a mérete)
Nekünk négy alkalommal volt rá szükség, 98%-ban visszakaptunk mindent.

Loogan
Hey Evereibordi!

Ingyenes jól mûködõ CDFS-rõl adatvisszaszerzõ progit keresnék. Egy kollegina fotói voltak rajta, mikor a másik kolléga hozzáaddolta az újabb adagot, és a régi eltûnt. Ugye rajta van csak nem látja. Szóval fontos lenne. THX.
(Gugliban kerestem, de a legtöbb le sem tölthetõ, vagy xar.)

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

biomage
talán egy check for updatet kéne nyomni
a start gomb felett megtalálod

LittleL
na jólvan megvan.

windowsos Spyware doctor elintézte.

most minden a régi
972 fertõtés volt a gépen. DDD úgyhogy nem csoda....

Ad-aware 6.0 úgylátszik elavult egy kicsit..

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
jah ... az e Donkey -t akartam most futtatni, és azt írja ki hogy :

Wininet.dll -t nem tudja megnyitni...

vlami nem jó, ez rendbe fog jönni ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
nagyon köszi, megyek és kipróbálom..

a képernyõ háttérképe is átváltozott valami WARNING ! infected...bla bla bal..

megnézem ezeket.

stratoman
Spyware Doctor

Ezenkívül a microsoft oldaláró letölthetõ a Windows Antispyware.

Link

Illetve megelõzésre:

Link2

LittleL
baj van.

kellene nekem egy ingyenes, mûködõ spyware, adware eltávolító.

amit DC -n is be lehet szerezni, vagy máshonnan
kösz a segítséget.

burkusdió
megfontolando ötlet...

hasznald azt a nerot, amelyikkel nem volt ilyen problema, nem mindeig a legujabb a legjobb.

burkusdió
Hy all!

Az a problémám,hogy a 6.6.0.15-ös verzsönszámú Neróm azt játsza, hogy cd írás közben
fogja magát a gép és súlyos memóriahibára hivatkozva kifagy...
Ezt nem minden esetben játsza el, de pl az elõbb a Hitch címû film két cd-s relasébõl az elsõ cd-t akartam volna cdre felírni, de a visszatérõ problémával kifagyott most is.
Elõször cd-re gyanakodtam, de azt már régen kizártam, ugyanis eljátszotta már velem ezt Verbatim, Fujifilm és Sony cd esetében is.

Oprendszerem Windows XP, a Nero sima 6.6.0.16, semmi extra plugin, xsupán a túlírás van benne engedélyezve.

Ja, és úgy is kipróbáltam,hogy újraindítottam a gépet, és az alapból induló programokon kívül (amik gyakorlatilag csak a legszükségesebb programok) semmi sem futott a gépen, a memóriahasználat 180 mega körül volt (512 Ram) és még így is kifagyott :S

Valakinek van 5lete,hogy miért csinálhatja?

Elõre is kössz a helpet!

Bobber
hello
megoszlanak a vélemények
olyan 70-80 méter körül még nincsen semmi gond de van aki azt mondja hogy a 100 méter az már rázos
amugy most nem tudom neked megmondani hogy mennyire vészes de azt tom hogy sima fizikával ki lehet szpmolni anno a számtech tanárom ki is számolta:)
amugy lehet jelerõsítõt venni de szerintem ha megtudod az árát akkor inkább bekötteted a neted:)
mondjuk ebben se tudok igazán pontos értéket mondani de nem olcsó:)
szal ha olyan 70-8a méteren belül meg tudjátok oldani akor semmi gond nem lesz:)
de ne húzzátok azt a kábelt nagyon hosszúra:)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

melorin
Én is csináltam hasonlót, én 70m UTP kábellel kapcsolódtam haveromhoz, de semmi problémánk nem volt az hosszúsága miatt, jelerõsítõ nélkül használtuk.