Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy már jó lesz?Ha igy irom le BIOMAGE részletesebben nem tudom leirni,ezen az oldalon pl.egyik klip sem indul el már nekem ugy egy honapja.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
VCD írásnál van problémám! A videókódolás végigmegy. aztán kiírja, ,hogy adatelfogyás. És nem írja meg a cd-t. Mi lehet a gond??? SEGÍTSETEK PLEASE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Még 1 kérdés:
És hogy müködik ez?
THX!!
Fákjúal!
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy mikrofonos fejhallgatót, és hálózati játékhoz nemtudom beállítani.
Igazából nem is nagyon értek hozzá. Ha meg tudná mondani valaki, hogy milyen progi kell hozzá, és hogyan kell beállítani azt megköszönném.
Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
A segítségeteket kérem!
Kapok 1 szkenert és szöveget kell beszkenernem.
Eddig ok!,de úgy kéne hogy szerkeszteni lehessen tehát valahogy worldba kéne tenni!
hogy lehet ezt megoldani?
plz Réka!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Win indításkor állandóan el akart indulni egy bizonyos CakeWalk nevü progi, de én nem akarom. Letöröltem a telepítõ könyvtárát, és most meg win indításkor azt írja ki, hogy nem jó az elérési útja a progi-installnak, arra a könyvtárra hivatkozva, amit letöröltem. Most hogy lövöm le, hogy ne akarjon elindulni állandóan az install? MSCONFIG-ban nincs ilyen sor, ami ezt akarná indítani :(
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Nyitsd meg a DVD-képfájlt UltraISO nevû progival, azzal kitudsz venni dolgokat az ISO-bol, majd mented a kisebb változatot és úgy írod ki DVD-re.
Minden formátumot kezel :)
Én wincssirõl való visszaállításra gondoltam. De ha megfelel a progi, de nem találtál mûködõképest, írj és átszenvedjük valahogy :)
Rotary & Dypee production
ott nem lehet adatként kiírni, hanem csak imageként. ezért nem értem énse...
a nero pedig nem támogatja a .mdf/.mds formátumot.
Nem ugy irod fel az image file-t mint a rendes adatokat, hanem kell hogy legyen alkoholban is gondolom egy olyan opcio, hogy "Burn Image...."
Neroban a Recorder menüpont alatt van.....
Az a probléma állt elõ, hogy videó lejátszása közben egyszerûen meghal a gépem, a CPU használta 100%-os lesz!Bármilyen lejátszóval probálom ugyanez a helyzet, nem is a kodek a gond..Az egész akkor kezdõdött, amikor kicsréltem a videókártyám, most Geforce 6200-as van fennt!Próbáltam a legfrissebb drivert is, az sem segít...
Vki legyen szíves segítsen!
Elõre is köszi!
tudna valaki segíteni?
az a gondom, hogy imagéba lementettem egy dvd-t. kiírni viszont nem tudom, ugyanis az image 4,5 GB. és amikor alcohollal kiírnám, azt írja, h a dvd-n nincs elég hely az íráshoz. 5let?
Próbáltam cserélgetni az alkatrészeket a gépemen és végül kiderült, hogy az egyik memória volt a ludas.......
Akkor is bebutolt a vindóz mindig, de amint valami játékot szerettem volna nyomatni, lefagyott. Hasonlóképpen viselkedett a grafikai programoknál is....
THX!!
Fákjúal!
Nekem a EasyRecovery Pro v6.04 vált be. (32 MB a mérete)
Nekünk négy alkalommal volt rá szükség, 98%-ban visszakaptunk mindent.
Ingyenes jól mûködõ CDFS-rõl adatvisszaszerzõ progit keresnék. Egy kollegina fotói voltak rajta, mikor a másik kolléga hozzáaddolta az újabb adagot, és a régi eltûnt. Ugye rajta van csak nem látja. Szóval fontos lenne. THX.
(Gugliban kerestem, de a legtöbb le sem tölthetõ, vagy xar.)
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
a start gomb felett megtalálod
windowsos Spyware doctor elintézte.
most minden a régi
972 fertõtés volt a gépen. DDD úgyhogy nem csoda....
Ad-aware 6.0 úgylátszik elavult egy kicsit..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Wininet.dll -t nem tudja megnyitni...
vlami nem jó, ez rendbe fog jönni ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
a képernyõ háttérképe is átváltozott valami WARNING ! infected...bla bla bal..
megnézem ezeket.
Ezenkívül a microsoft oldaláró letölthetõ a Windows Antispyware.
Link
Illetve megelõzésre:
Link2
kellene nekem egy ingyenes, mûködõ spyware, adware eltávolító.
amit DC -n is be lehet szerezni, vagy máshonnan
kösz a segítséget.
Az a problémám,hogy a 6.6.0.15-ös verzsönszámú Neróm azt játsza, hogy cd írás közben
fogja magát a gép és súlyos memóriahibára hivatkozva kifagy...
Ezt nem minden esetben játsza el, de pl az elõbb a Hitch címû film két cd-s relasébõl az elsõ cd-t akartam volna cdre felírni, de a visszatérõ problémával kifagyott most is.
Elõször cd-re gyanakodtam, de azt már régen kizártam, ugyanis eljátszotta már velem ezt Verbatim, Fujifilm és Sony cd esetében is.
Oprendszerem Windows XP, a Nero sima 6.6.0.16, semmi extra plugin, xsupán a túlírás van benne engedélyezve.
Ja, és úgy is kipróbáltam,hogy újraindítottam a gépet, és az alapból induló programokon kívül (amik gyakorlatilag csak a legszükségesebb programok) semmi sem futott a gépen, a memóriahasználat 180 mega körül volt (512 Ram) és még így is kifagyott :S
Valakinek van 5lete,hogy miért csinálhatja?
Elõre is kössz a helpet!
megoszlanak a vélemények
olyan 70-80 méter körül még nincsen semmi gond de van aki azt mondja hogy a 100 méter az már rázos
amugy most nem tudom neked megmondani hogy mennyire vészes de azt tom hogy sima fizikával ki lehet szpmolni anno a számtech tanárom ki is számolta:)
amugy lehet jelerõsítõt venni de szerintem ha megtudod az árát akkor inkább bekötteted a neted:)
mondjuk ebben se tudok igazán pontos értéket mondani de nem olcsó:)
szal ha olyan 70-8a méteren belül meg tudjátok oldani akor semmi gond nem lesz:)
de ne húzzátok azt a kábelt nagyon hosszúra:)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.