Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Van úgy hogy betöltõdik a Windows -oké.
Egérrel kezelek mindenfélét, és amikor lenyomok egy billentyût, akármelyiket,
lefagy az egész rendszer .
Mitõl van ez ? nálatok is volt már ilyesmi ?
csak az segít ha kikapcsolom és újra be - újraindítás nem elég.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
http://www.egner-online.de/vc/en/downloads.shtml
norton klon, csak fejlettebb annal.
Egy öskövület DOS alapú PC-hez lenne szükségem filekezelöre. Én a norton commanderre gondoltam, tud valaki linket, hol lehet letölteni?
Köszi
Getright-tal szeretnék az oldalról tölteni, de nem indul el a töltés.
Próbáltam benne megadni az itteni jelszómat, de akkor sem indul el.
Nem tudjátok hogy kéne csinálnom?
Elõre is kösz!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Fákjúal!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Fákjúal!
probald meg egy masik gepen a vinyot vagy valamilyen data visszanyero progival kibanyaszni az adatokat (pl. get data back, vagy nucleus kernel es hasonlok)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Most ZoneAlarm tûzfalat használok, de ez nagyon lefogja a gépet (a Windows kétszer annyi ideig tölt be, meg ilyenek). Van-e olyan tûzfal, ami ugyan ilyen hatásfokkal blokkol, de nem fogja le ennyire le a gépet.
ACER Aspire 5738ZG
Ugye nem ZA-t hasznalsz ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pl a ZoneAlarm kifejezetten utalja a Windows Installert.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Játék telepítés, majd ez az ablak fogad:
Windows Installer
Nem lehetett hozzáférni a Windows installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fordulhat elõ, ha a Windowst csökkentett üzemmdban futtatja, vagy ha a Windows installer nincs helyesen telepítve. Segítségért lépjen kapcsolatba a támogató technikusokkal.
- Eddig ilyesmit még nem tapasztaltam, pedig egy pár game fent van
Mikor a Microsoft oldaláról akartam frissiteni ezt a Windows installert 3.0-ás verzióra, alkkor kiirta, hogy az SP2 alapbol tartalmazza, így viszont a probléma okát nem értem..
See Your Local Dodge Dealer
Fákjúal!
a NET keretrendszert nem raktad fel mostanában??
Telepítem a Cod United offensive-t, majd a következö ablak fogad :
1607 Unable to InstallShield Scripting Runtime
Mi a franc ez?
Eddig minden más játék feltelepült.
See Your Local Dodge Dealer
AudioJack
Ebben be lehet állítani, tud rögzíteni hangkártya-bemenetrõl és internetes rádiókról is mp3 formátumba.
tud valaki olyan hangrögzítõ progit amiben be lehet állítani a kezdést és befejezést?
az kellene hogy míg nem vagyok otthon egy mûsorból rögzítse a hangot.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
elindítom winamppal 3 percnek írja ki, de 10 mp után újraindul.
próbáltam azóta bs-el reallel, wmpvel egyikkel sem megy.
mi lehet a gond? tudtok vmit mi le tudja játszani?
Kuss!-magyarázta.
egy fõprg-nak nevezett prg-ban, mivel nem kezeli a hangot, ezért az esemény megtörténte után ebben a fõprg-ban kint létrehozok egy file-t, amiben megadok egy string-et, ami egy 'müvelet_befejezve.wav' (vagy egyéb hang)-ra utal. Most ebbõl a fõprg-ból még elindítok egy prg-ot, ami megnyitja az ablakot, de nem a kép tetején, amibõl létrehoztama file-t és elindítottam ezt a hanglejátszót, hanem a háttérben, vagy lent maradva, (erre lenne szükségem), megnyitja az elõbb megírt file-t, veszi belõle a hang file nevét a kiterjesztésével (pl. 'müvelet_befejezve.wav') és lejátsza, majd felszabadítja a memóriát, végül bezárja a prg önmagát és eközben nem látom ezt a lejátszó ablakot, mintha semmi nem történt volna, csak hallom a hangot amint, mintha a fõprg szólalt volna meg egy mûvelet (button klikk) után.
Van egy, de sajnos az a képre elõre nyit egy ablakot és akkor villan is a kép, az meg nem igazán jó. Ugyanakkor a lejátszás elejét levágja és csak elõvárakoztatást alkalmazva játsza jól le, ez meg kb. 0,5 mp.
Ha ezzel kapcsolatban tud valaki segíteni azt megköszönném
Elõre is köszi
??
Köszi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
biztos hogy mindegyik automatikusra van rakva
Rengeteg van, ki kell választanod azt, ami számodra a legmegfelelõbb.
Javaslom, nézz körlül a honositómûhely lapján, itt találsz sok magyar nyelvû szerkesztõt.
Sok szerencsét.
Cill
<#pardon1>#pardon1>
menj a media playerbe eszközök/beállitások/hálozat fül és ott mindent kapcsolj be (Multicast.UDP.TCP.HTTP)
javaslat tüzfal probléma engedélyezd a windows media playert
és még az automatikus frissitést a lejátszoba tiltsd le
Egy nagyon jó honlapot szeretnék szerkeszteni pályázatra, de valami nagyon jó szerkesztõvel! Aki ismer ilyet az írja le a nevét és ha tudja a letöltési helyét!!