Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali! Internet-hálózat ügyében kérnék egy kis segítséget. Egy olyan társasházban lakom, ahol rajtam kívül még sokan használják a netet. Ez nem is lenne gond, mert volt olyan még így is, hogy 600-800K-val tudtam letölteni, de pár hete borzalmasan lassú. csak 80-120K-val tudok max tölteni, de valamikor annyira lelassul, hogy még az oldalak megnyitása is sokáig tart. Tudom valamilyen programmal korlátozni, hogy nekem zavartalan legyen a sávszélességem? THX
prosza masik bongeszovel IE opera FIrefox Netscape.
atallitodott a billentyuzete, es mas karaktereket ir be, mint amit histztek.
pl z y csere, ekezetes betuk hianya stb.
pl z y csere, ekezetes betuk hianya stb.
helo nemtom volt-e már ilyen témában help, de most megkérdem.
haverom be van regelve pár oldalon, a minap be akart jelentezni az egyiken de visszadobta a server hogy nemjó a jelszó pedig a jelszót jól írta be.
azóta sehol se tud loginolni ahol regelve van(pl. ittse)
mi lehet a problem?
elõre is köszi
haverom be van regelve pár oldalon, a minap be akart jelentezni az egyiken de visszadobta a server hogy nemjó a jelszó pedig a jelszót jól írta be.
azóta sehol se tud loginolni ahol regelve van(pl. ittse)
mi lehet a problem?
elõre is köszi
Kuss!-magyarázta.
jaja
meg lehet oldani vele de amugy attól függetlenül lehet hogy én se ezzel oldanám meg mert utálom az ütemezõt szerintem is egy rakás kaki az egész😞
tul sok jó élmény nekem se fûzõdik hozzá😊
meg lehet oldani vele de amugy attól függetlenül lehet hogy én se ezzel oldanám meg mert utálom az ütemezõt szerintem is egy rakás kaki az egész😞
tul sok jó élmény nekem se fûzõdik hozzá😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
igen, tetszoleges idopontto lehet megadni, es ezek ismetlodhetnek is. so akarmilyen kombinacioban is elkepzelheto.
sot akar esemenyhez is kotheto. de nezd meg magadnak, a feladatutemezod beallitasi lehetosegeit.
nem nagy kunszt megtalalni oket.
sot akar esemenyhez is kotheto. de nezd meg magadnak, a feladatutemezod beallitasi lehetosegeit.
nem nagy kunszt megtalalni oket.
amugy meg sztem lényeg a probléma megoldása.
Ha valaki más módszerrel oldja meg az már csak plussz!
Ha valaki más módszerrel oldja meg az már csak plussz!
OK....és itt is megadhatsz neki fix idõpontokat hogy mikor kapcsolódjon ki?
mondjuk be lehet állitani, hogy hétközben mindennap hajnali 2-kor lõje ki magát és hétvégén mondjuk reggel 6-ra állitod,stb?
Ha igen, akkor visszavonom az állitásom.....
mondjuk be lehet állitani, hogy hétközben mindennap hajnali 2-kor lõje ki magát és hétvégén mondjuk reggel 6-ra állitod,stb?
Ha igen, akkor visszavonom az állitásom.....
nem a shedulerrel kell kikapcsoltatni a gepet, hanem a shutdown.exe vel , meghozza a -s -f parameterekkel.
ez garantaltan kinyomja a geped.
ez garantaltan kinyomja a geped.
Szerintem ahelyett hogy unatkozol nyomasd a Flash-t!<#vigyor0>#vigyor0>
Másik dolog hogy egy mai átlaggép memóriája meg sem érzi ezt a kis progit!
A vindózos seduler meg egy nagy sz@r!
Próbáltam már sedulerrel kikapcsoltatni a gépet, de mindhiába.....
Másik dolog hogy egy mai átlaggép memóriája meg sem érzi ezt a kis progit!
A vindózos seduler meg egy nagy sz@r!
Próbáltam már sedulerrel kikapcsoltatni a gépet, de mindhiába.....
lemaradt az elejerol az "igy van..., ertehetetlen...stb"
na ezt most én pozítiv vagy negativ véleményenek vegyem???
mert ha jobban megnézed akkor én is a feladatütemezõt ajánlottam szal nem igazán értem miért nekem irtad
mert ha jobban megnézed akkor én is a feladatütemezõt ajánlottam szal nem igazán értem miért nekem irtad
erthetetlen, miert akar valaki egy ujabb memoriazabalo programot hasznalni a win leallitasara, amikor ott a beepitett utemezo es a shutdown exe.
ez kicsit korlatolt hozzaallas :S
ez kicsit korlatolt hozzaallas :S
csak hogy ne értesk egyet flashmaszterel akkor is az én megoldásom a legjobb😊))
Törölt felhasználó
Ezt is köszi!
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen!
Törölt felhasználó
A progi jobb lenne😊
De azért köszi
De azért köszi
irsz egy kikapcsolas.bat filét ami azt tartalmazza hogy
shutdown -s
és ezt a bat filét beteszed feladat ütemezõbe😊
de amugy tuti van rá valami progi is😊
shutdown -s
és ezt a bat filét beteszed feladat ütemezõbe😊
de amugy tuti van rá valami progi is😊
Törölt felhasználó
Neeeeem!
Azt szeretném hogy a gépem kikapcsoljon egy megadott idõpontban.
Csak azt nem tudom hogy van -e olyan progi ami kikapcsolja akkor is ha fut egy program(pl:bitcomet)
Csak szarul írtam le.Sorry
Azt szeretném hogy a gépem kikapcsoljon egy megadott idõpontban.
Csak azt nem tudom hogy van -e olyan progi ami kikapcsolja akkor is ha fut egy program(pl:bitcomet)
Csak szarul írtam le.Sorry
húúú...hát ez számomra továbbra is talány hogy mit szeretnél?
ki akarod kapcsolni a gépet és azt szeretnéd hogy fusson utánna is a BitComet????
ki akarod kapcsolni a gépet és azt szeretnéd hogy fusson utánna is a BitComet????
Törölt felhasználó
Bocs.Akkor a gépet😊
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Olyan program kellene nekem,ami kikapcsolja az xp-t,miközben fut a bitcomet program.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Olyan program kellene nekem,ami kikapcsolja az xp-t,miközben fut a bitcomet program.
Elõre is köszönöm a segítséget.
van 15 avi fájlom. hogy tudom azt egyszerûen megcsinálni hogy egyberakja a 15 avi-t egy filmmé és persze tökéletesen mint egy egyész filmet le lehessen játszani?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Boot.ini parancsok leirása!
Ennél többet én sem tudok mondani.....
Ennél többet én sem tudok mondani.....
sztem meghivos még mindig.
kerj valakitol meghivot.
kerj valakitol meghivot.
hellosztok! mit tuttok a gmail szolgátatásról? mert nemtudok regelni ti tudtok? (www.gmail.com)
+mac osx is fut egy külön vinyón....
azt még nem tettem be a bútinibe.
régebben már volt ilyen gondom, de addig buheráltam a boot.ini-t, hogy ok lett végül...
azt még nem tettem be a bútinibe.
régebben már volt ilyen gondom, de addig buheráltam a boot.ini-t, hogy ok lett végül...
Látom nálad is sok op.rend. van! És nem volt ilyen próblémád?
Én meg írhatom le a tiédedét!
Én meg írhatom le a tiédedét!
Fákjúal!
Na valaki???
nálam igy néz ki...
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows Longhorn" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT /USENEWLOADER
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional (bootscreen)" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT /KERNEL=KERNEL1.EXE
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows Longhorn" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT /USENEWLOADER
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional (bootscreen)" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT /KERNEL=KERNEL1.EXE
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
Oké, oké! De most, hogy javíccsam át az ényémét?? Nem ua az hiba a másik fórumon, mert a srácnak vistája volt!
Fákjúal!
Hy! Valaki el tudná nekem küldeni emailben a Particion magic letöltési címét? Az egész verzió kéne de sürgõsen!!!