Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Biztos?

Fákjúal!

az nem jelent semmit. lehet nem ismeri.
nezd meg a geped pár online viruskeresovel

SASboy
kép

ja és nemhiszem, hogy vírus, mert nod nem jelzett.

nice legs. what time to open?

mucsácsó
ez vmi vájrusz....üres? vagy mit tartalmaz?
SASboy
Hi.

A C: meghajtón megjelent egy olyan mappa, hogy kkdyx. Nemtudja vki ez mi lehet vagy melyik program hozhatta létre?

nice legs. what time to open?

mucsácsó
jóh, nem kell segíteni, köszi, jumper hibája minden..kis szar jumper vacak<#mf3><#mf3><#mf3><#duhos2><#action><#mf2>
akkor te mivel töltesz le?
nettransport talán?
bar en nem hasznalok ilyesmit. de biztos talalsz valamit.
persze jo kerdes mi tortent a flashgeteddel.

ami alapból a windows-ban van azzal jó.
csak az a baj vele, hogy ha valamiért megszakadna kezdhetem elõlrõl.
valami másik jó letöltõ progi?
es flashget nelkul?
mas oldalrol?
mas letoltesvezerlovel?

pl:phazeddl.com-ról., de máshonnan is ilyen lassú lett a flash get kipróbáltam.
adsl-em van.
hiftu
Milyen internet kapcsolatod van?
Honnan akarod letölteni az anyagot? Sok dolog befolyásolja a letöltésedet.

mucsácsó
csökkentett mód? abban kellene most futtatnom? mert normálban fut elvileg...meg ha csökkentett, akkor nincsenek meghajtók, legalábbis CD/DVD meghajtók
szal akkor futassam le csökkentettben?
Köszi!
Nem tudjátok mi lehet az oka, hogy eddig simán töltöttem le flash gettel, most meg, ha azzal szeretném teljesen lassú.100mb-ra kiírja, hogy 30 óra.
leszedtem és újra telepítettem, de semmi változás.
Inferno
Sziaszto!!!
Nekem az volna a problémám hogy regeltem magam az atw-re és ftp feltetem a 7 megás filmet, és azt hogy lehet meg oldani hogy weben keresztül lehesen letölteni?Hogy be adja a download vagy mit "ezt a fájt le akkarja tölteni " vagy mit tuom én 😛:S

PS3/X360 user: Infernohun

zakika
DVDRip.Xvid azt jelenti, hogy DVDrol van rippelve Xvidbe tomoritve
ha asztali DVDn akarod nezni, akkor ajanlom atkonveralni mpeg2 be (pl. TMPGenc) es utana mastering majd kiirhato DVD

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
csokkentet mod?

vannak file recovery softok (getdataback), azzal visszalehet szepen hozni dolgokat, 99% esely van ra.
vagy lehet, hogy haverodnal felismeri es akkor nincs gond.

milyen oprendszer? fizikai vagy logical drive?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mucsácsó
vááááá, segítsetek légyszi!!!!<#szomoru1><#wilting><#help><#help><#help>
tegnap este olyan furcsán elment a net, restartoltam és észrevettem, hogy nincsen másik winyó, a H, furcsa módon eltûnt! de érdekes, a BIOS látja, de a windows nem...ilyenkor mi a francot csináljak??? dugig van cuccal <#szomoru1><#sir>
eddig jó volt, semmi baja, de tegnap este...de hogy aztán mitõl..
ffxi
Az aláírásom második mondatából következve, tudnátok segíteni a pénztárcámon? Az a helyzet, hogy régebben

még el tudtam érni kapcsolatnélküli módban egy két oldalt. Most meg nem, mi lehet a baj? IE6-t használok.

THX!!

Fákjúal!

Sziasztok!
Töltöttem le egy filmet ami mellé ez volt írva: DVDRip.Xvid.
Ez akkor dvd vagy divx?
Ha divx akkor, hogy csinálhatok belõle dvd-t?
Bobber
ne jpg file-ba mentsd el hanem gifbe és ott be tudod állitani hogy a háttér átlátszó legyen
bár ugye igy is kocka lesz amit használsz de abbol igazábol csak azt látod amit te szeretnél vagy mi😊
na mind1 😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

zakika
es a firewalbe ne felejsd el a masig gep engedelyezeset,mert akkor se kis e be...

pl. hetvegen kidoglott a hozati szerver, tehat a szolgaltato adott egy uj IPt, a DC++ es MSN ment vele de se IE se Firefox nem, amig be nem tettem az engedelyezett serverek koze. tehat fel vedeleme

oneal1
hali!!

milyen progival tudok swf et aviba konvertálni???

thx

!Forza Ferrari!

en egy freeproxy nevu programmal oldottam meg a kerdest, mert a windoz sajat netmegosztasa eleg instabil volt.
pontos leirast nem tok adni, de eleg jo segitseget nyujt a program oldala es a forum.

Hali.

Tud valaki segíteni? Tehát. Ki szeretnék vágni egy képbõl (jpeg) egy darabot, mondjuk egy kört és ezt beilleszteni egy html szerkesztõ weblap készítéséhez. Csak az a baj hogy ezt a képet úgy fogja már betenni hogy négyzetes az alakja, tehát köré fekete négyzetet von. Hogy lehet hogy a kivágott kört tegye csak be a szar fekete keret nélkül?
THX

Crazyn
a router felesleges és drága, de valahogy ezzel is meglehet oldani

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

nekem is így ment, de nem vált be, néha mûködött, néha nem
ajánlom szerezz be egy routert, sok fáradságot megtakarítasz magadnak

Crazyn
bocsi a duplázásért

Crazyn
Hali!
Vki le tudná nekem írni részletesen lépésrõl lépésre, hogy hogyan lehet 1ik géprõl megosztani az internetet egy másik gépre (és a fájl és nyomtató megosztást is engedélyezni) a következõ felállással:

1. gép:
-Windows XP
-integrált hálókártya (via): megy az SMC 5 portos switch-be
-PCI hálókártya (realtek): ebbe jön be az ADSL
-McAfee Security Center (firewall, virusscan, antispam, antyspyware)

2. gép:
-Windows XP
-USB-s SMC hálózati csatoló: megy az SMC 5 portos switch-be

A kábelek rendben vannak, törés nincs rajtuk. Valamiért a varázylóval nem akar összejönni 😞

Elõre is köszi!

ui.: NetLimiter 2-höz tudnátok linekt adni? (törthöz) 😉

Crazyn
Hali!
Vki le tudná nekem írni részletesen lépésrõl lépésre, hogy hogyan lehet 1ik géprõl megosztani az internetet egy másik gépre (és a fájl és nyomtató megosztást is engedélyezni) a következõ felállással:

1. gép:
-Windows XP
-integrált hálókártya (via): megy az SMC 5 portos switch-be
-PCI hálókártya (realtek): ebbe jön be az ADSL
-McAfee Security Center (firewall, virusscan, antispam, antyspyware)

2. gép:
-Windows XP
-USB-s SMC hálózati csatoló: megy az SMC 5 portos switch-be

A kábelek rendben vannak, törés nincs rajtuk. Valamiért a varázylóval nem akar összejönni 😞

Elõre is köszi!

ui.: NetLimiter 2-höz tudnátok linekt adni? (törthöz) 😉

Asus Tv capture kártya
Ha érdekel írj privátba.

ffxi
Meg van a próbléma, köcsög vírus!! <#falbav>

Fákjúal!

ffxi
HELP!!! Miért van az, hogy lefagy a billentyûzetem és az egerem újraindításnál? Még a

BIOS-ba sem tudok belépni, nem szólva a boot menüben. Csak újra reseteléssel oldható meg a

dolog. De ez nem állapot, már ellenõriztem a dugókat. HELP!!! THX!!!

Fákjúal!

sufnituning
Hello, olyan problémám van, hogy nem mûúködnek a gépemen a java applet-es oldalak pl:chat, játék. Kiírja hogy töltsem le, de azt mondja, hogy nincs engedélyezve a mûködése! Miért csinálhatja ezt? HELP, pls!!!

For sale: thedronewebshop.com

Valaki? Pls...

Opera #86

Sziasztok!

Szeretnék Tv Tunert venni, de nem tudom, milyet lenne érdemes. Külsõt szeretnék és 30e alatt, ha lehet. És akkor már olyat is, ami mûködik... Elsõsorban videón lévõ anyagaimat vinném gépre vele...

Akinek van tapasztalata a dologgal kapcsban vagy csak van valami ötlete, az írjon és segítsen. Köszönöm szépen!
McGrady
khm hülye vok csak 1 kapcsolót kellett volna áttolni ez tárgytalan

Kuss!-magyarázta.

Sylver - Make It.wmv klipet szeretném letölteni origó-ról, de StreamBox nem viszi, pls megpróbálnátok olyan progikkal amiket ti használtok, valami csak lerántja onnan

McGrady
lenne még 1 téma amiben segítséget kérnék.
ki akarok tenni mp3-mat pendrivera, de amikor akarná másolni kiírja h nem másolható mert a írásvédett tegyek be másik lemezt.
megnéztem semmi se írásvédett, mindennel ezt csinálja
hogy lehet megoldani?thx

Kuss!-magyarázta.

McGrady
jójó de amikor elõször jácccottam akkor semmi baja se volt
énse vágom mi lehet a gond lehet h vmi vírus v. spy?

Kuss!-magyarázta.

ööö , ja!
nem esett le, hogy ez a nfs 2 😊
attol meg ha windozon xp futattja, akkor akadhat mert a windoz a hatterben szarakodik.

ffxi
Dehogy kevés!
Még sok is!

Fákjúal!

256 MB ram az enyhen keves a need for speednek.

McGrady
nah végre sikerült elindítani a need for speed 2-t találtam 1 verziót ami mûxik.
nagyon fasza a játék egy gond van.
tegnapelõttõl néha amikor megyek akkor belassul az egész...jó ez rendbe lenne ha 1 évtizeddel ezelõtti configgal mennék de 2400-as procival, 256 rammal azért elvárná az ember, hogy 1 majdnem 10 éves játék elmenjen rajta szaggatás nélkül.
van vmi ötlet mért ilyen lassú a gép? winfos úrjarakás segíthet rajta?
thx

Kuss!-magyarázta.

paxyene
NEmtudom ismertitek e a gmail virtual drive progit de nekem nem megy 😞

lck
Szívesen. Nagyon elégedett vagyok vele, ezért ajánlom másoknak is.
boritsd rajuk az asztalt.
te a gepedrol nem tod befolyasolni a tobbiek nethasznalatat.

(hacsak nem kuldesz trojaiakat a gepeikre, es kapcsolod le oket a halorol 😊 )

Állítólag a házban van a bibi... persze melyik szolgáltató ne ezt mondaná 😊
reklamalj a szolgaltatodnal.

paxyene
Nagyon köszi a meghívást!