Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Hello!

Az lenne a kérdésem hogy:

Van kb 2 giga kép a gépemen és ki szeretném írni dvd-re. De az nekem nem elég hogy csak a képek vannak a dvd-n, nekem több kell. 😛 Azt szeretném megoldani hogy legyen egy fõmenü ahol kiválaszthatom hogy melyik mappába menjek be. ott léptetni lehessen a dvd távirányítóval meg hasonlók. pl legyen vmi jópofa háttere a képek nézegetése közben zene menjen, stb
Ezeket hogy lehetne megoldani? Milyen progit kéne használni ehhez? PLZ Valaki segítsen. Ha tud vki rá megoldást az magyarázza el kérem! remélem meg lehetett érteni azt amit leírtam

Köszi!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

A levelezéssel lenne gondom.
Fogadni tudok a Thunderbird-el, de küldeni nem. Ez vonatkozik Xp (prof és home)-re és 98-ra is. Nem tudja elérni az SMTP- szervert. 10060 vagy 1005x hibaüzenetet küld, aminek utánanézve valami olyasmit szûrtem le hogy a tûzfallal van gondja. XP alatt ok, de 98 alatt!?!? 98 alatt nincsen tûzfal beállítva. a portok nyitva.
UHU alatt megy a levélküldés ugyanazokkal a beállításokkal.
Frissítettem a 98-at IE 6-ra.

a legkisebb ötletet is szívesen veszem.
kössze elõre
McGrady
ték 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
hát ha átírod az URL-jét a tulajdonságokba akkor sztem tudná

Kuss!-magyarázta.

SASboy
Nemtudja valaki, hogy ha most lelövöm a flashgetben a fájlt amit most töltök, de az idáig letöltött file-t meghagyom tudja folytatni ha más linkrõl szedem?

nice legs. what time to open?

Gondolom xp van fenn és az xp-s verziót....ha usb-s akkor esetleg friistsd fel az usb drivered...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

newil
Onnan töltöttem le,de nem volt jó...<#conf><#nemtudom>

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Trade:Hát nem mindegyik weblapletöltõ komálja a flasheket.Esetleg próbáld ki a Reget Deluxe-t,Teleport pro-t.Flash-z ajánlott amugy a Flashunter..

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

balcsi 70:opera v6.5 használd a régebbi verziót jobban elviseli és száguldani fog...

newil:itt keresd meg a hozzávaló szoftvert.

Dj Faustus
Bírni fogja. Kicsit terhelni fogja a gépet, de bírni fogja. (Anno én 486-oson értem el, 33,6 kbaudos modemmel a netet - és bár lassan, de ment. <#wink>).

Annyit hozzátennék: rendszeresen frissített vírusírtó + tûzfal legyen a gépen! És használj alternatív böngészõt (FIrefox, Opera), hogy kisebb eséllyel kaphass spyware-t.

Ja még egy kérdés.Telepitettem az Xp-t és kezdetkor kiirta 17%nál hogy driver.cab nem telepithetö.hogy probáljam meg ujból,vagy hagyjam ki.és hiába probáltam vagy 3-szor is ,ki kellett hagyjam mert másképp nem ment tovább.Ez mi akar lenni ami kimaradt? mert azt irta hogy lehet hogy nem fog rendesen müködni a gép.Vagy valahonnan ez beszerezhetö? Kössz.
Sziasztok.Pentium 1-re rákötik a netet,birja? birni fogja? vagy nem éri meg? Kössz a választ.
Köszönöm de nem segített. Nem csak a szinekkel van baj. Változott a mérete is. (800x600) <#falbav>

newil
Hello,vettem egy Logitech QuickCam -et.Telepítettem,de az XP hardver varázsló kiírja,hogy nemlehet telepíteni ezt a hardvert---Probléma lépett fel...USB Device...Az eszköz illesztõprogramjának telepítõjében hiányzik egy szükséges bejegyzés.Ennek egyik oka lehet,ha az INF a Windows 95-höz vagy késöbbi változatához készült.Forduljon a hardver szállítójához.---Segítsetek,már frissítettem,de továbbra is ezt írja ki.Letöröltem régebbit felraktam újat,de továbbra is ezt írja ki...<#help><#wilting><#falbav><#help>

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Dying Soul
Htx, nagyon szépen szól.

Kösz mindkettõtöknek, ezt a beállítást nem végeztem el. Így is több lett méretben ha a felét kijeleöltem, mint az eredeti fájl fele, de már rá tudtam rakni a dvd-re ahogy akartam.

McGrady
winamp-al, ha van flac pluginod.
www.winamp.com -on asszem tudsz szerezni.
ha nem akkor keress rá google-ön ott biztos van vmi

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
Hi!
Mivel játszhatom le a .flac kiterjesztésû fájljaimat?

mucsácsó
hát, ez ismerõs, nekem is, csak nekem ez akkor volt, mikor pl régebben még Diablo 2 lodoztam (256 színû game), kiléptem és meglepõdötten láttam, hogy 16 színûvé váltott a sajátgép meg a tálca néhány része...ekkor azt csináltam, hogy elindítottam a diablo 2-t még1x, megnyomtam a WINDOWS gombot a billentyûn, akkor visszaált érdekes módon eredetire, és ekkor ctrl+alt+del szentháromság, és kilõttem a diot és többet nem nyomtam vele nagyon <#idiota><#vigyor><#vigyor><#nyes> sztem ez megoldás, hogy keresel vmi 256 színû game-et, vagy amid van, és ahogy az elõbb leírtam, próbálj meg úgy eljárni...elvileg át kell állnia, próbáld meg!
Halihó A tálca átváltott 256 szinûbe, de csak a tálca és az ikonok. Minden más normális. Már 2 napja kinlódok vele de nem jövök rá mit lehetne vele csinálni. Nem tudna valaki valami megoldást? Vagy hasonlóról hallott már valaki?

Trade
Hello'

Komplett weblapot szeretnek letolteni.
website downloader-t hasznalok.Az a baj hogy a
flash filekat nem tudja letolteni.

tudja vki hogy miert nem?

units
mindenek elõtt.
video->direct stream copy
audio->direct stream copy
😊

http://www.bennydog.com
regisztrálj és minden kérdésedre talász választ.
itt is kapsz, ha jó helyen kérdezed.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units
esetleg tûzfal blokkolja a kukijaid 😊

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

biomage
egyszerü allul látsz két fekete fél nyitat <=start >=end
aztán ha megvan akkor az a szakasz amit kijelöltél fekete lett
fent a menüben 'edit' és ott a copy és már mentheted is save as el
és kész a beállitás majd legközelebb

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni ftp szerver készitésben, mert nekem valahogy nem akar sikerülni.Helyi hálozaton simán megy.A titan ftp szervert használom.Ha viszont nem helyi hálozatos ftp-t csinálok benne akkor megfagy a progi.Ha tudtok jobbat vagy valami megoldást légyszi irjatok!
Hogy lehet azt beállítani, hogy ha egy 350 megás avi-nak a felét kijelölöm alul, akkor ne 28 gigát akarjon belõle menteni, hanem csak 175 megát foglaljon?

biomage
virtualdub ot tudom ajánlani

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Szevasztok!
Tudtok egy olyan programot, amivel avi-t tudnék ketté darabolni, és van hozzá mûködö crack vagy serial? Fontos lenne. Már vagy ezret próbáltam de vagy egyikhez sem volt serial, vagy nem csinálta meg mert gagyi volt. Windows Movie Makerrel nem ment nekem, lehet hogy csak láma vagyok hozzá.

Csõ!

Légyszi ha tudtok, segítsetek!
Nem tudom mitõl de egyik napról a másikra csinál egy olyan hibát a gépem, hogy nem tudok sehova be jelentkezni. Sem fórumokra, sem letöltõs sms oldalakra, sehova!El fogadja jelszavamat és a felhasználó nevemet mindenhol de valahogyan mégsem látja, hogy be vagyok jelentkezve... Például az RTL fórumon mindig újra be kell jelentkeznem minden egyes hozzászóláshoz. Az INDEX-en be sem enged jelentkezni, a wandoo-n meg ki is írja, hogy bent vagyok de mégis kéri, hogy jelentkezzek be amikor a tartalomhoz hozzá akarok férni!
Mi okozhatja ezt?Akinek volt ilyen az írjon légyszi!

Köszi!

sajna nem :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez tipikusan az a helyzet amikor lejárt a licensz az xp-re.Esetleg nem ártana kicserélni a licensz kulcsot...

#3296:
Érdemes a klite-t használni ...DE mivel az Ace-t kurta nehéz kiirtani és ha ráférne a gépedre egy frissités akkor nem ártana ujra pakolnod mindent.tehát format c:
Ha megvolt akkor ghostolj egyet...

#3299 :
na ezt mégegyszer
tehát letöltöttél egy progit ami xy.img-ban van.Ird ki egy cdre pl alcohol,cdrwin,isocommander,ultraiso vagy dameon toolsba huzd be.

Háj ólz. Éveken keresztül használtam levelezéshez mezei outlook express-t, viszont az office miatt kipróbáltam az outlook 2003-at.
Nos a problémám a kövi: oe-ben az alias emailt egyszerû volt beállítani, csak egy pipát kellet kiszedni(levelek szinkronizálása ezen a fiókon) és máris használhattam a fiókot. Ezt az opciót viszont nem találom az outlook 2003-ban és a súgóban sem találtam az aliasra utalást.
Örülnék ha valaki elárulná a megoldást 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sziasztok skacok na szal lenne egy kérdésem hozzátok hogy az img képfáljt mivel leehtne beolvasni mert letöltöttema photshoppot és img képfáljba tölti le és nem tom mivel lehet ezt beolvasni léccy segítsetek köcce

Sziasztok!Messengerrel kapcsolatos kérdésem lenne,mert abban a fórumban nem tudtak segíteni.Az a gondom hogy bejelentkezésnél mindig lefagy,xp telepítés után sem jó.Ha valaki hallott már ilyet léccccí segítsen.<#ijedt><#ijedt>
szedd le a kodek pakkot , es hasznalj vlc player t , vagy mplayer t.

mucsácsó
hellosztok!
figyi, van hogy pl játék közben megakad a játék, vagy elkezd akadozni, vagy meg-megáll a videó! meg néha nem tudok tekerni videót! és néha videók után elkezd szaggatni a játék is! gondolom codec hiba, de ezekhez nem igazán értek...ACE Mega CodecsPack 6.03 van fennt, sztem ez nem vmi jó, de nem én telepítettem az az igazság! ez a K-lite ez jó? 2.60 vagy hányas, érdemes feltenni a az ACE mega helyett? könyörgöm segítsetek!!!!<#shakehead><#shakehead><#zavart2><#szomoru1>
newil
Hello,egy kis segítségre lenne szükségem.Kicsi poénvideókat nézegetnék a neten,de némelyiket úgy játsza le a gép,mintha pontosan a színek fellenének cserélve.Van fennt a gépemen - Macromedia Flash Player - Java - Quicktime.Mi kellene még?Vagy valahol máshol kéne keresni a bajt?

Bobber
köszi megvan megoldottam😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
sziasztok srácok egy olyan kérdésem lenne hoyg xp alatt a scandisket hogy lehet futtatni ill honnan lehet elérni vagy mi??😊
pls help😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

megoldottam, leszedtem a spyware nuker204-et kóddal, megoldódott.
egyik progi sem találta ezt meg, sajna hijack sem...://

Dj Faustus
1. Többi Spyware-írtót (Spybot Search and Destroy, Microsoft Antispyware, Lavasooft Ad-Aware, Webroot Spy Sweeper) próbáltad már (lehetõleg frissített adatbázissal, csökkentett módban)?
2. Tudnál nekünk egy Hijackthis log-ot bemásolni, hogy könnyebben tudjunk segíeni.
3. Egy jótanács: használj alternatív böngészõket (Opera, Firefox) - így kevesebb spyware-t szedhetsz be, ami az ActiveX-nek köszönhetõen bemászhat.

Dj Faustus
"Primary IDE channel no 80 conductor cable installed
Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed"

Ezek a hibaüzenetek arra utalnak, hogy nem 80 vezetékes UDMA-66/UDMA-100/UDMA-133-as kábel köti össze az alaplapod/IDE vezérlõd a winchester-el/CD/DVD meghajtóval. Cseréld ki.

"Warning! CPU has been changed.
Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit!"

Ez a hibaüzenet arra utal, hogy a processzort cseréltél, és a BIOS-ban nem állítottad be az értékeket; vagy a BIOS "elfelejtette" a beállított értékeket. Állítsd be a processzornak megfelelõre az FSB-t, és a szorzót, és ne felejtsd el elmenteni, mielõtt kilépsz a BIOS setup-ból.

sziasztok!
benyaltam egy spyware-t, amit csak a Spyware Nuker 2005 3.04.33.1-es verziója talált meg, ehhez keresnék serialt, vagy crack-et.
privátban is megköszönném a helpeket!!

Nolycsy
Lenne egy kis problémám:
Már egy ideje, mikor bekapcsolom a gépet, kiír egy szöveget:

Primary IDE channel no 80 conductor cable installed
Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed

Warning! CPU has been changed.
Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit!

Innen csak az F1 lenyomásával lehet továbblépni. És mióta ez bejön, azóta nem mûködik rendesen a Tv kártyám.
Nem nagyon értek a gépekhez, úgyhogy kéne a segítség! Köszi!

Ja és XP proffesional van rajta. SP2.

Sziasztok!
Tegnap este bekapcsolásnál a gépem megbolondult. A bejelentkezõ képernyõ (ahova a jelszót kéne írni) megjelenésekor folyton ujraindul! Csökkentett módban megy, de a rendszervisszaállítás nem oldotta meg a gondot.
Mit tehetek? Hol keressem a hibát? Segítsetek kérlek!