Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Na szóval, van egy játék amit csak hálozaton tudok használni és van egy ismerösöm messze lakik és játszani akar egyet a játékkal de a másik gép az interneten érhetö el, tudtok olyan programot ami hálozatá alakitja a két gépet.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nem tudok msnen és skypen dumálni másokkal, és eggyes filmek hangját rosszul játsza le. pl a háttérzaj nagyon hangos a szinkronizált nyelv pedig irtó halk.
hasonló a jelenség beszélgetésenkél is. a bejövõ hangot szinte nem lehet hallani, a kimenõ hang pedig állítólag jó... nem tudom hogy mi lehet a baja! valaki, ha tud segitsen...
practitioner of the forbidden arts of death
Nemtom h mennyire értetek a hálózathoz de minden segítség jól jön. elõre is köszi!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A keresett lap nem kérhetõ le.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következõt:
Nyissa meg a www.microsoft.com honlapot, majd keresse meg a szükséges információkkal kapcsolatos hivatkozásokat.
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon késõbb.
Kattintson a Keresés gombra, ha információkat szeretne keresni az interneten.
A kapcsolódó helyek listáját is megtekintheti.
501/505-ös hiba - Nincs megvalósítva vagy nincs támogatva
Internet Explorer
Ilyenkor mi a teendõ??
Ulead Photoinpact v11.0 programot sikerült nagy nehetezen megszereznem,de sajálatos módon a cd1 r39-es lemeze sérült.Valaki tudna nekem ebben segiteni mert a munkám miatt nagyon nagy szükségem lenne erre a programra.
Köszönöm a segitségeket elõre is.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Anno letöröltem a Daemon-tools-t, és elfelejtettem kikapcsolni az emulációt, így megmaradtak a virtuális driveok. Mikor felraktam megint, akkor azt mondta, hogy nem tudja az a bus izét adni neki, mert már foglalt. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne azt a régi három virtuális meghajtót eltávolítani.
ACER Aspire 5738ZG
Nem tudok msnen és skypen dumálni másokkal, és eggyes filmek hangját rosszul játsza le. pl a háttérzaj nagyon hangos a szinkronizált nyelv pedig irtó halk.
hasonló a jelenség beszélgetésenkél is. a bejövõ hangot szinte nem lehet hallani, a kimenõ hang pedig állítólag jó... nem tudom hogy mi lehet a baja! valaki, ha tud segitsen...
practitioner of the forbidden arts of death
Ez egy igen jó lejátszó, be tudod állítani hogy melyik fájlból vegye ki a hangot, feliratot!
Ha már letöltötted, akkor a lejátszás elõtt jobb gomb és a feliratfájl menü!
Azt is be tudod állítani, hogy hol legyen a felirat, milyen színben, méretben, legyen-e fekete háttere, stb.
For sale: thedronewebshop.com
Letöltöttem a lost-ot és külön van hozzá a felirat, hogyan lehet és mivel megcsinálni, hogy lássam is a film közben?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
nemhinném, hogy létezik külön névjegykártya készitõ progi.<#smile>#smile>
"valami komolyabbat"
Photoshop CS2!
Tudna valaki segíteni linkel vagy névvel?
Köszike elõreis! <#kacsint>#kacsint>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Internet Explorer Ilyenkor mit csináljak?? HELP PLEASE
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bocsi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Van két XP-m a gépen. Az egyik a C a másik a D partícíón van. Gép indításánál a D partíció töltõdik be alapban és én a C partíciót, szeretném, ha alapból betöltõdne (Vagyis gépindításnál, ha nem választok, akkor a C partíció töltõdjön be). Mit kell csinálnom, ahhoz hogy ezt elérjem.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hala Madrid!
1-2 játéknál ha elindítom simán kilép a játékból,kidob az asztalra,de nem ír ki hibaüzenetet!
Miért van ez?
Mit tudok csinálni?
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Biosban állítsd be hogy cd romról bootoljon és ugy indítsd a telepítést
itt már kérheted hogy törölje a c meghajtót vagy csak frissíteni akarod a winfost.
Igy megmarad a d meghajtód is.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Van egy kis problémám. Szóval újra szeretném telepíteni a gépet,ezt úgy oldanám meg,hogy Winxp-sp2-es telepitõjében(dos-os) törlöm a "C" rendszerparticiót,majd utána arra raknám fel,csakhogy nem engedi törölni,mert azt mondja,hogy ezzel elveszíteném a másik dinamikus particiómat a "D",nah de én ezt nem akarom,szóval segítsetek,hogyan csinálhatnám már meg,mert a windows-om már szar. Az alcohol-t sem tom felrakni,mert 99%-nál azt írja ki Internal error 25001...és kész. Ezzel a hülye GTR-buherálással csesztem a legjobban szét. Szóval szerintetek mit csináljak???
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Error number: 0x80040707
Description: DLL function call crashed: ISRT._WaitOnDialog
Setup will now terminate
Ezt az SW Battlefront 1 és a KOTOR 2 eredeti játékok telepítésénél írja ki, régeben feltudtam telepíteni, de most vmi miatt ezt írja ki.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
vso photodvd
nero showtime
mindegyikkel tudsz menüt csinálni zenét animációt effekteket berakni a képek közé...szvsz az uleadot és a nerot ajánlom.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!