Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
régi 😊 ess

practitioner of the forbidden arts of death

zakika
nezd meg a kartya bealitasait, hatha csak valami be van kapcsolva (reverb vagy hasonlo, vagy 5.1 hang...) egyaltalan milyen kartya?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Evin
Kapcsold ki a windows tûzfalát, ha Winxp van a gépen.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

biomage
hellósztok
Na szóval, van egy játék amit csak hálozaton tudok használni és van egy ismerösöm messze lakik és játszani akar egyet a játékkal de a másik gép az interneten érhetö el, tudtok olyan programot ami hálozatá alakitja a két gépet.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Frosty01
Hali! Volna 1 nagy problémám. valami nagy gubanc van a hangkájhámmal.
Nem tudok msnen és skypen dumálni másokkal, és eggyes filmek hangját rosszul játsza le. pl a háttérzaj nagyon hangos a szinkronizált nyelv pedig irtó halk.
hasonló a jelenség beszélgetésenkél is. a bejövõ hangot szinte nem lehet hallani, a kimenõ hang pedig állítólag jó... nem tudom hogy mi lehet a baja! valaki, ha tud segitsen...

paxyene
megabite/s -es a kábel D:

paxyene
Hellosztok! az lenne a problémám h van két gépem van egy 100mps/s -es kábelem hálozatba raktam õket, internet meg lanos játék megy de az h fájlokat huzzak egyik géprõl a másikra az már nem 😞 friss gyors hálózati kártya van mindkettõbe, ja és a net kötött ip címes ha ez számít vmit.

Nemtom h mennyire értetek a hálózathoz de minden segítség jól jön. elõre is köszi!

DJ Bee18
hi mit jelent a torrentnél, hogy Scraping, aztán pedig kiírta, hogy Scraping done (ABC-ben)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

A lap nem jeleníthetõ meg.
A keresett lap nem kérhetõ le.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következõt:

Nyissa meg a www.microsoft.com honlapot, majd keresse meg a szükséges információkkal kapcsolatos hivatkozásokat.
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon késõbb.

Kattintson a Keresés gombra, ha információkat szeretne keresni az interneten.
A kapcsolódó helyek listáját is megtekintheti.

501/505-ös hiba - Nincs megvalósítva vagy nincs támogatva
Internet Explorer
Ilyenkor mi a teendõ??

Sziasztok egy nagy szivességet szeretnék kérni valakitõl.

Ulead Photoinpact v11.0 programot sikerült nagy nehetezen megszereznem,de sajálatos módon a cd1 r39-es lemeze sérült.Valaki tudna nekem ebben segiteni mert a munkám miatt nagyon nagy szükségem lenne erre a programra.

Köszönöm a segitségeket elõre is.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Evin
A legegyszerûbb a Win reinstall.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Köszi, sikerült.

Dj Faustus
Ezen az oldalon találhatsz hozzá dekódert (+a dekóderhez grafikus interfészt), DirectShow filtert, Audition/Cool Edit kiegészítést, Winamp plug-in-t.

vki
Csá!

Anno letöröltem a Daemon-tools-t, és elfelejtettem kikapcsolni az emulációt, így megmaradtak a virtuális driveok. Mikor felraktam megint, akkor azt mondta, hogy nem tudja az a bus izét adni neki, mert már foglalt. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne azt a régi három virtuális meghajtót eltávolítani.

ACER Aspire 5738ZG

Üdv! mpc kiterjesztést mivel lehet meghallgatni vagy átalakítani mp3-á, wav-vá, vagy bármivé amit le lehet játszani?😊

Sziasztok.Telepitettem az Xp-t és a fájlok vizsgálata-(vagy másolása),valami ilyesmi ment,17%nál megált és kiirta hogy driver.cab nem telepithetö,és hogy probáljam meg ujbol.Meg is probáltam de megint kiirta,és hogy Esc-t nyomok akkor átugorja,telepiti de nem biztos hogy a Windows rendesen fog müködni.Ezt régebb nem csinált ilyet pedig már nem egyszer telepitettem.Szerintetek mi ez? és az a driver.cab az mire szolgál? vagy esetleg le lehet valahonnan tölteni? kössz a válaszokat!!!
Köszi!
Frosty01
Hali! Volna 1 nagy problémám. valami nagy gubanc van a hangkájhámmal.
Nem tudok msnen és skypen dumálni másokkal, és eggyes filmek hangját rosszul játsza le. pl a háttérzaj nagyon hangos a szinkronizált nyelv pedig irtó halk.
hasonló a jelenség beszélgetésenkél is. a bejövõ hangot szinte nem lehet hallani, a kimenõ hang pedig állítólag jó... nem tudom hogy mi lehet a baja! valaki, ha tud segitsen...

Flamaster
hát pihenj akkor<#smile>

sufnituning
A válasz: BSPlayer! Ez egy lejátszó progi, bárhonnan letöltheted(szoftverbázis, honosítómûhely, stb.)!
Ez egy igen jó lejátszó, be tudod állítani hogy melyik fájlból vegye ki a hangot, feliratot!
Ha már letöltötted, akkor a lejátszás elõtt jobb gomb és a feliratfájl menü!
Azt is be tudod állítani, hogy hol legyen a felirat, milyen színben, méretben, legyen-e fekete háttere, stb.

For sale: thedronewebshop.com

Sziasztok!
Letöltöttem a lost-ot és külön van hozzá a felirat, hogyan lehet és mivel megcsinálni, hogy lássam is a film közben?
Köszike az infót <#kacsint>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nem3sis At Work
ugytunik reggel ota lefaradtam es nem fogom fel hogy mit olvasok. :-)

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Nem3sis At Work
en inkabb azt mondanam hogy barmilyen jobb rajzolo progi jo.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Flamaster
Bármilyen grafikus programmal készithetsz névjegykártyát.
nemhinném, hogy létezik külön névjegykártya készitõ progi.<#smile>
"valami komolyabbat"
Photoshop CS2!

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni hogy honnan lehetne leszedni vagy mi a neve; névjegykártya készítõ progit keresnék. De nem olyan 3 sablon oszt csá-sat hanem valami komolyabbat.

Tudna valaki segíteni linkel vagy névvel?

Köszike elõreis! <#kacsint>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

501/505-ös hiba - Nincs megvalósítva vagy nincs támogatva
Internet Explorer Ilyenkor mit csináljak?? HELP PLEASE

[Jakuza]
Windows parancssorba beirod msconfig aztan a boot ini fulnel kivalasztod azt a particiot amit szeretnel, ha betoltodne es hasznalod a beallitas alapertelmezetkent gombot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

cicai
Lemaradt a, sziasztok és a végérõl a kérdõjel.
Bocsi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Segítsetek nekem.
Van két XP-m a gépen. Az egyik a C a másik a D partícíón van. Gép indításánál a D partíció töltõdik be alapban és én a C partíciót, szeretném, ha alapból betöltõdne (Vagyis gépindításnál, ha nem választok, akkor a C partíció töltõdjön be). Mit kell csinálnom, ahhoz hogy ezt elérjem.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

szoltan
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám hogy mikor ki akarom kapcsolni a számítógépet, vagy kijelentkezni akarok, akkor a windows semmit sem reagál rá, csak nem engedi megnyitni a feladatkezelõt. Ez a probléma a mai napon jött elõ nálam, ma a flyakite transformation packot szedtem le a géprõl, és feltettem a windows blindset. Mi lehet a probléma?

Hala Madrid!

mucsácsó
és pl melyik ez az 1-2 játék?
Viktorr
Hali
1-2 játéknál ha elindítom simán kilép a játékból,kidob az asztalra,de nem ír ki hibaüzenetet!
Miért van ez?
Mit tudok csinálni?

ALCATELGOD
már írtam hogy DOS-ból csinálom,hát újraraktam,de csak,úgy tudtam,hogy a telepítõ letörli a windows könyvtárat,ez nem vmi jó,de úgy látom amire kellet,arra megfelelt....de ez a GTR-továbbra sem akar menni....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Ne winfosból akarj telepíteni
Biosban állítsd be hogy cd romról bootoljon és ugy indítsd a telepítést
itt már kérheted hogy törölje a c meghajtót vagy csak frissíteni akarod a winfost.
Igy megmarad a d meghajtód is.

Sland
KÖSZI!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ALCATELGOD
Sziasztok!

Van egy kis problémám. Szóval újra szeretném telepíteni a gépet,ezt úgy oldanám meg,hogy Winxp-sp2-es telepitõjében(dos-os) törlöm a "C" rendszerparticiót,majd utána arra raknám fel,csakhogy nem engedi törölni,mert azt mondja,hogy ezzel elveszíteném a másik dinamikus particiómat a "D",nah de én ezt nem akarom,szóval segítsetek,hogyan csinálhatnám már meg,mert a windows-om már szar. Az alcohol-t sem tom felrakni,mert 99%-nál azt írja ki Internal error 25001...és kész. Ezzel a hülye GTR-buherálással csesztem a legjobban szét. Szóval szerintetek mit csináljak???

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Sziasztok.A 3324-esre tudna valaki választ? Köszi.
Hali, mert help kéne.

Error number: 0x80040707
Description: DLL function call crashed: ISRT._WaitOnDialog
Setup will now terminate

Ezt az SW Battlefront 1 és a KOTOR 2 eredeti játékok telepítésénél írja ki, régeben feltudtam telepíteni, de most vmi miatt ezt írja ki.
A digitalizáláshoz a power producer is nagyon jó. Én a néro-t és a power producert használom.
biomage
aha de az enternet megváltoztatta a weboldalát és nem találtam sehol

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage szinte mindegyik magyar szolgáltató oldalán találsz sebességmérõt...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

biomage
kösz a webhelyet

Sland:még valami nem kell elmagyarázni ugyanis bénavédettek tehát otthoni célra készültek annyira egyszerûek a kezelésük nem ugy mint ez..

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Sland:Ulead Photoshow a trial is használható
vso photodvd
nero showtime
mindegyikkel tudsz menüt csinálni zenét animációt effekteket berakni a képek közé...szvsz az uleadot és a nerot ajánlom.

gercse
hi, az miért van,hogyha gportal-os oldalt nyitok meg akkor elõbb magától megnyitódik az acrobat reader?, és csak utána jön be az oldal ami kb.10mp

Sland
Senki?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

biomage
linkeljetek egy internet sebeség méröt magyart

ffxi
AUTOCAD 2000!!! HELP!!! Amikor Hardverkulcsot akarom fríssíteni mindig kírja, hogy nincs elég hely a merevlemezen.

Fákjúal!