Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki akarnék írni néhány cdképet dvdre, de a Nero egy idõ után (fél perc) kiírja, hogy hiba és kilpp a dvdírásból.
Mi lehet a baj?
Kell a log?
Milyen progival tudok 3gp-bõl avi-t(vagy akármilyen videófájlt) csinálni???Olyan progi kéne amivel visszafele is megy a dolog!
http://flickr.com/photos/zolika90/
ACER Aspire 5738ZG
2:Nem értem a problémád.Nem irtad milyen alaplap chip stb.egyébként valszeg a helyes sorrendben csináltad.Könnyen lehet hogy az alaplapodon külön chip van a zajkeltésre ahoz ugyebár meg külön driver kell.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A kérdés: Mire jó az NTune?
A probléma:
Ha felrakom az Nvidia alaplap driver-ét, akkor nincs hang. Ha viszont felrakom az ABIT hangkártyadriverét, akkor minden faszán megy. Mi lehet a baj? A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Nézzétek meg mindkét screenshotot, mindegyik gépen voltak fenn védelmek: AVG, Kerio, NOD, Ad-Aware, MS Antispyware ... és mégis bejött ez a genya. Biztos a felhasználói szokások is befolyásolják hogy ilyenek bejönnek, de azért elgondolkodtató a fennt lévõ védelmek hatékonysága. Nem?
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
feltettem az ingyenvebre
az ingyenveben fel tudom tolteni a fyle-aimat de
letoltottem egy ftp commandert és bbeállítottam a szervernek a cimét(nev.tuti.hu) a felhasználónevemet és jelszomat a potnaál 21 volt azt ott hagytam erre
kiirja ,hogy :
Connecting to nev.tuti.hu , 27 nov. 2005 16:40:56
500 ESocketException: Error 10060 in function Connect
Connection timed out és végez
(ezt miért csinálja és mit lehet tenni)
ha valaki segiteni tudna e-mail cimem [email protected] kösz.
foxit pdf reader. ( 1,5 MB es telepiteni sem kell , 1 db exe )
foxit pdf reader link
ne hasznalj acrobat readert, az nagy es iszonyu lassu.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Kuss!-magyarázta.
sry...de a norton akkis annyit ér mint amit odaítam :P
Én korábban NAV-ot használtam, most NOD-ot. Szerintem kár fikázni a másik virusítrót ezért vagy azért.
Egyik progi sem rosszabb a másiknál, legfeljebb jobb valamiben.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kezdek ideges lenni. Egyszerûen nem találom a megoldást.
Már a modem kihúzással is próbálkoztam, pihentetve, hátha beragadt a cím vagy mittomén, de semmi. Windowst meg nem hinném hogy telepítenem kéne újra mert egy oldal nem jön be.
Szal ha valaki tud megoldást szóljon!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
NAV nagyon zizi, egybõl pattog, és szar lassú limlom...inkább én má aszonom, hogy ne legyen vírusírtóm, minthogy NAV...hihhhhetetlen egy ócska...én útálom tiszta szívembõl....
Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mi a teendõ!?
"Az oldal nem elérhetõ...blablabla"
"A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt
Internet Explorer"
A vicc csak az hogy mindenki másnál megy az oldal. EZ az oldal--> oldal csak az én gépemen nem. Internet Explorert használok és semmit nem áligattam benne. Csak egyszerûen egy frissítés itán ez jött be!
Aki tud az segítsen, és nagyon szépen köszönöm! <#vigyor0>#vigyor0>
A vírusirtók beállításának egyik dilemmája a tömörített fájlok ellenõrzése.
Tapasztalataim szerint amelyik a tömörített fájlok valós idejû ellenõrzésére van beállítva általában rendesen odavág a rendszernek, vagyis érezhetõen lassítja azt. Régebben pl. a Kav-val is volt ilyen tapasztalatom.
Attól hogy a NOD esetleg 14 vírust megtûrt a gépen, az nem azt jelenti hogy azok aktiválódtak is. Amint kicsomagolásra és futtatásra került volna sor - feltételezem - hogy NOD is jelezte volna, illetve egy tömörített fájlokra is kiterjedõ víusellenõrzés a NOD esetében is eredményes lett volna.
/off
Én a NOD32-t ajánlanám, van belõle magyar is, és nem fogja annyira a rendszert, mint pl a NAV.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?