Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont akkor megkockaztatom, hogy a weboldalon volt link a directx re.
amit amugy a microsofttol is le lehet szedni.
esetleg egyeb szoftverkonyvtarakbol, pl terminal.hu
Szerintem is jobb, ha kiszedi a registry-bõl, mint #3528-ban is írták.
Qurvára idegesít!!
AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE
Elõször felteszed a win 98-at, majd utána az XP-t.
Az XP telepítés elött rákérdez, hogy mit szeretnél: Frissíteni a 98-at, vagy egy másik meghajtóra önálló rendszerként.
Bonyolultabb módszer, ha Boot Manager-t használsz, bár kinek mi ....
és ha jól tudom a Win98-at NTFS meghajtóra nem tudod feltenni
Az lenne a problémám, hogy a számítógépet két felhasználóra szeretném osztani, az egyik részére XP a másikra Win 98. Tudnátok segíteni??? Mert nem nagyon értek hozzá??
2. Tudnátok olyan fórumokat mondani, ahol ezzel a témával kapcsolatban olvashatok???
Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
vlc player
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mivel tudnám megnézni?
Kuss!-magyarázta.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Megpróbáltam a rendszervisszaállítási ponttal hõsködni de a hibaelhárítást nem tudtam megnyitni.
Tehát a keresõt megnyitom csak üres ablak nyílik meg, (nem tudok sehova írni)
A startmenu : SÚGÓ meg egyszerûen a homokóra után el sem indul.
van 5lete vkinek ?
egyébként egy másik oszlop cellájába beírod, hogy
nem tudjátok hogy a wordben hogy tudom beállitani hogy mikor törlök backspaceszel akkor ne csökkenjen a sor? mert mikor törlök mindig magával húzza az egész sort is 😞
I love this game!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Van egy mobilom(sagem myv-76),van bele trans-flash memória kártyám.Milyen programmal tudnám láthatóvá tenni a telefonban levõ memóriakártyát???
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az XP alól hozzá tudok férni a win98-at tartalmazó C:\ meghajtó minden részéhez. Ezért (kínomban) kicseréltem egy másik géprõl az explorer.exe fájlt, de ez sem segít.
Kinek van ötlete? Kösz!
Tudja-e valaki, hogy lehet kitörölt e-mailokról (kukából is) listát kérni?
NAGYON FONTOS LENNE, ELÕRE IS KÖSZÖNÖM.
MM2
Ha tudja valaki kérem azzonal válaszoljon.
(hotmail)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
NAGYON SÜRGÕS!!!
Meg tudná mondani nekem valaki hogy hogy kell quiz-t csinálni a honlapra, mondjuk akarok vagy 10 kérdést és mindegyikre lehetõleg 3 válaszlehetõséget??? És amikor megvannak a válaszok, rákattintva az ok-ra ki is értékelné a gép az eredményt.
Milyen task-ok futnak.. startUP pucolás, és ugyanaz a gáz...
Nem jön egyszerûen elõ az a "kutyás" keresõ, akkor sem ha az intézõben nyomok jobbgomb- keresést.... Ugyanaz a tünet akkor is.
Van valakinek sos egy mentõ 5lete, ugyanis nagyon keresnek egy anyagot a gépen, munka miatt...
KÖSZÖNÖM elõreis.
T.
ha a script valóban feldolgozza ezeket az adatokat és a generált oldalt szeretnéd megjeleníteni, akkor nem így kell. a html form tagjánál nézz szét ezügyben. sztem...
Java scriptet szeretnék elhelyezni az oldalamon. A fórumnk az aktuális topicjait mutatná az oldalamon de nem tudom hogy a html kódba hova kell beilleszteni ill. esetleg még mit kell hozzárakni. A kód igy néz ki:
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://http://fly2005.uw.hu/topics_anywhere.php?mode=show&f=uMiwzLDUsNiw3&n=10&sfn=y&fnl=y&r=y&sr=y&b=non&lpb=0&lpd=7&lpi=y"></script>
Ezt szeretném a html-be elhelyezni. 5let? 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
http://kromek.hu/blog/ -apu-
vírusirtót elindítom,hátha van valami.futó folyamatom nincs sok,és semmi gyanus folyamat nem fut.
-itt elõjöhet az, hogy vírus fertõzött meg 1-2-t
-vagy alapból sok van, és nem vírusos
-vagy maga a vírus fut...-ez a legrosszabb, sajnos tapasztaltam már 😞
azért nézd meg, hogy mikor így "fagy", akkor felugrik e a procihasználat, habár...lehet az is, hogy nem jól érintkeznek, lehet hogy nem kap elég áramot...mert legalábbis mikor bedugom a bill-t, akkor nekem fellvillan a 3 led rajta (de lehet hogy csak nekem)
naoks, ezek próbáld meg úgy nagyjából szerintem, én arra gyanaxom, hogy van pár vírusod, vagy netán nem kap elég áramot...nemtom, soksok lehetõség lehet még, de elõbb ezeket vizsgáld meg szvsz! 😊
akkor max winreinstall, de réméljük ezt sikerül megkerülni 😞