Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
Hány Celsius fokon mûködik a winyó optimálisan? Mert most 40°.

Hi mki. Most raktam föl a GXT-2-t, és semmit nem hajlandó csinálni. Elindulni sem. Régen volt és mûködött , most mérnem? Tud valaki segíteni?
Köszi a segítséget!

öregharcsa
köszönöm....

http://pspfilez.extra.hu/

Flamaster
ftp://ftp6.nero.com/user_guides/nero6rel/burningrom6/NeroBurningRom_ug_eng.zip

Ebben megtalálod, szépen képekkel illusztrálva. <#vigyor0>

:-D :-D :-D Na én se leszek már bénább. Nem a honaljuk, hanem a honlapjuk szerint tudja a Nero. Bocs. :-)

Üdv minden Kollégának!

Tudna valaki segíteni? Nem találom Nero-ban a LightScribe-címke égetését, pedig a honaljuk szerint a Nero tudja. Hol lehet elõhozni a progiból ezt az opciót? (Az írónk természetesen LightScribe-os.)

Köszi!

atlagember
Bocs, félreérthetõ volt az elsõ fele a szövegnek, az alapértelmezett tabulátorpozíció az oké, de ugyanúgy szertném a behúzási lépést is állítani.
Szóval akkor csak a második része kérdés a kérdésnek: tehát egyes dokumentumoknál a vonalzón lévõ háromszögeket húzva negyedcentinként tudok beállítani értéket, másoknál pedig 0,32 mm-enként. Sajnos ez utóbbi az üres dokumentumnál az alapértelmezés, ami nem igazán jó a mi metrikus mértékrendszerünkhöz. Sajnos nem találom sehol a beállítási lehetõséget, úgyhogy legyen szíves valaki elárulni, hogy hol van ez a funkció!

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

vki
Mikor kikapcsolod, és rámensz arra a kis buborékra, akkor bejön a biztonsági központ. Ott rámész a tûzfalnál a javaslatra, és van alul egy olyan négyzet, hogy rendelkezem tûzfallal stb.... Azt kell kipipálni.

ACER Aspire 5738ZG

öregharcsa
sziasztok

hol lehet kikapcsolni az xp tûzfalát úgy hogy ne sípákoljon nekem állandóan hogy " a gép valõszínüleg veszélynek van kitéve".
ezt szeretném megszüntetni...

THX

Ha Memtest közben is ujraindult,akkor valószinû hogy memóriahiba.

Szerintem is az a gond,hogy a két különbözõ orajelü memoria nem szereti egymást.Nem irtad hogy milyen alaplapod van,de gondolom 333 vagy 400-as ramokat kezel.Ha 433Mhz ramot használsz,és az alaplap nem támogatja,333 vagy 400-on fog menni,aszerint hogy a lapod megkora orajelû ramokat tud kezelni.Szerintem vegyél még egy 400mhz memoriát a másik 400-as mellé,azokkal menni fog a gép.Az ezer forintot meg lenyulták töled,ennyiért már letesztelhették volna a gépedet.A Biosban default állapotban a memoria orajele,idõzitései autora van állitva.Ezeket késöbb belehet manuálisan is állitani.

Balumann
semmi tesztet nem futtattak, meg ilyesmi

Balumann
nekem is memóriával van hiba még mindig, már többször kértem, de mostmár valószínü vé vált a probléma, csak szeretném megkérdezni hogy lehetséges-e a probléma. Ha valaki olvasta miket még régebben írtam, hogy volt 1 512-es, Kingmax 433 Mhz-es, PC3500-as ramom, és most nemrég vettem egy PC3200-as, 400 MHz-es memóriát, és azóta kidobál kék képernyõkkel hogy rendszer hibát talált a memóriában, leállnak a programok megától, a goldmemory hibát talál, és telepíteni is alig van amit feltudok. Most bennevolt 1 egész napig a régi, és most az új is, és telejsen normálisan mûködött minden. Most akkor szerintetek az a baj, hogy nem megy össze a 2 memória, vagy most mi? (volt egyszer bios frissítést is megpróbáltam, de az a biosban átállított valamilyen ...clock akármit 100 MHz-re 133-ról, és akokr sokkal lassabb volt minden, de akkor mûködött (csak akor meg idõ után kifagyott a gép, nem válaszolt csak a resetre)
Ahol berakták nekem a memóriát, elvittük a gépet (azért hogy hátha van valami különösebb dolog ezzel a berakással, inkább szakember csinálja), ott berakták, és csak így elindították a win-t és azt mondták jó, és azt mondták hogy véletlenül most pont ugyan olyan memória van a gépbe.
Szerintettek mit érdemes csinálni? <#nemtudom>
Ja és elvileg fizettünk is egy ezrest ezért hogy berakják...

McGrady
megnéztem a memtestel, újraindult a test közbe...(kár h nem voltatok itt, jó showmûsort csaptam) akkor bittos hogy memória? vagy vmi más?

Kuss!-magyarázta.

Tomicsek
Formátum-bekezdés-tabulátorok?

atlagember
Tudna valaki válaszolni a 3909-re is esetleg?

Az Ultra Fast Booting-nál a Boot fáljokat a meghajtó elejére másolja ,majd parancsorbol elinditja a Windows töredezettségmentesitöjét és hozzá töredezettségmentesiti a meghajtót.Igy gyorsabban fog Bootolni a Windows.Nyugottan leállthatod,majd késöbb probálkozhatsz vele,ha van rá idõd.

vki
Csõ! Felraktam a Tweak XP-t, és rányomtam, hogy Ultra-Fast Booting. Erre lekezdett nekem valami töredezettségmentesítõ programot lefuttatni. Ez egy 160 vinyó estében kb mennyi idõ? (20, 70, illetve 70 gigás partíciókra van osztva). Ha sok idõ, akkor be lehet zárni valamilyen veszteség nélkül ezt az ablakot, vagy inkább hagyjam, had menjen.

ACER Aspire 5738ZG

Nézd meg a Biosban hogy a memoria idözitések By SPD legyenek.Ha több memoria modulod van,vedd ki az egyiket és nézd meg hogy ugy müködik e rendesen a gép.Aztán ugyanigy a másik modullal.Utána teszteld le a gépet pl.Memtest 86-al.Innen le tudod tölteni:Memtest 86

Én régota használom a Tune XP-t.Ha valamelyik beállitás miatt a Windows imstabil lessz,bármikor vissza tudod vonni .Én ezt a kernel bemásolást nem használom,de nyugottan ki lehet probálni,ha nem müködik akkor más nem kikapcsolod.

McGrady
hm...a #3907-en gondolkodtam egy kicsit, nem lehet hogy nekem is ilyesmihibám van? A memóriával történt vmi és játszás közben ezért indul újra a gép?
segítsetek plz

Kuss!-magyarázta.

vki
Köszi a gyors válaszokat. Akkor magyarán ez eslõ egy kicsit veszélyes, de gondolom, ha a hibaüzenet miatt leáll, attól nem lesz semmi baja a gépnek.

ACER Aspire 5738ZG

Igen ez a rendszer mag teljesitmény,amikor a kernelt a Windows a memoriába tölti be,és nem a merevlemezröl huzza le.Ezt 512MB vagy több memoriánál érdemes alkalmazni.Tényleg gyorsit,utánna szinte harap a Windows.Memoria igényes alkalmazások,játékoknál viszont érdemes kikapcsolni.Én már jártam ugy hogy 1GB memoria mellet kernel fault check hibaüzenettel leált a a gép,mert a játék a memoria arra a területére akart irni ahol a kernel volt betöltve.A másikat a futtatás parancspa kell begépelni.Ezzel modositod a zipfldr.dll.-t.Ilyenkor a windows az osszes mappát,fájlt kitömöriti a meghajton,igy gyorsbban éri el azokat.Itt ajánlok neked egy jo progit:Tune XP 1.5Ezzel a programmal sok minden modosithatsz,és bármikor egy kattintással vissza is tudod vonni.És akkor nem kell a registry-ben turkálnod.

ironmaiden
Az elsõre:

"DisablePagingExecutive"=dword:00000001

vki
Csõ! A múltkor beszéltem valami rendszergazdával, és beszélt nekem, hogy neki a gép a kernel-t a ram-ba tölti be, és így gyorsabban megy, viszont nem akarta nekem elárulni. Tud errõl valaki valamit?

A másik az lenne, hogy van egy olyan parancs, hogy regsvr32 /u zipfldr.dll. Ez valami tömörített fájlokkal függ össze, és elvileg gyorsítja a rendszer mûködését. Van valakinek errõl tapasztalata?

ACER Aspire 5738ZG

atlagember
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet Word 2002-ben beállítani az alapértelmezett tabulátortávolságot és behúzásértékeket?

A helyzet az, hogy egyes dokumentumoknál a vonalzón lévõ háromszögeket húzva negyedcentinként tudok beállítani értéket, másoknál pedig 0,32 mm-enként. Sajnos ez utóbbi az üres dokumentumnál az alapértelmezés, ami nem igazán jó a mi metrikus mértékrendszerünkhöz. Sajnos nem találom sehol a beállítási lehetõséget, úgyhogy legyen szíves valaki elárulni, hogy hol van ez a funkció!

atlagember
Szóval igen valószínû, hogy nem a routerrel van a baj, azok ugyanis ellntétben a windows-zal, igen intelligens jószágok. Nekem is volt ilyen problémám, amikor az egyik gépen XP volt, a másikon meg ME, de amíóta mind a kettõre XP-t raktam és egyformára állítottam a felhasználóazonosítókat, azóta tökéletesen mûkszik a dolog.

McGrady
megin szarakszik a gép
játszottam egy piti pokémon játékkal, és attól újraindult.
vki segítsen plz, aszitem kidobom az ablakon.
rohadt avg egy szar vírust nem talált mi lehet?

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
Utóbb kiderült, hogy az .rm egy vidófájl :/

Dying Soul
Köszi, de nem sikerült :/

Tomicsek
Talán itt megtalálod. Itt is nézz szét.

Dying Soul
Sziasztok, létezik olyan program amival .rm -bõl .mp3-ba konvertálhazok?

vki
Köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Alapesetben a Windows a memóriában hagyja a gyakran használt programok dll fájljait, ha ezt nem szeretnéd, indítsd el a REGEDITET és keresd meg ezt az ágat:

HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer

Itt hozz létre új kulcsot AlwaysUnloadDll néven és az alapértelmezett értéket állítsd 1-re.És it egy jó töredezetségmentesitõ😮&O Defrag V8 Professional Edition.Itt találsz néhány Tweaker progit:Letöltés

Dj Faustus
Szerintem a tûzfal lehet a bibis.
A HTTPS protokoll ugyanis a 443-as porton keresztûl kommunikál (a HTTP a 80-ason).
Nézd meg a tûzfalad beállításait.

vki
egy jó töredezettségmentesítõt tud valaki mondani?

Meg lehet azt oldani, hogy a windows, mikor kilép egy programból, akkor törölje a ramból annaka a maradványait?

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, mi lehet az oka annak, hogy "https" oldalakra se az explorerrel se a firefoxxal nem tudok felmenni. Eddig ment aztán valami elálítódhatott mert most nem megy.
Ha valaki tud sgíteni akkor köszi!
lehet az lesz, de hátha 😊
öregharcsa
esetleg próbáld meg egy régebbi verzióját...hátha az jobban müxik..

Sziasztok
Kéne egy kis help
Felraktam a 9.7-es tv toolt de 8 perc után kidob user data error-ra hivatkozva.
Mit lehet ilyenkor tenni?
van esetleg valakinek crack vagy reg hozzá?
Az én crack-em nem mûködik ezek szerint(orion)
Irtam neked mailt.
van egy 44 részre darabolt játékom. így töltöttem le egyesével. a végén van 1 .nfo és 1 sfv + 1 .rar file. Ez total commanderben nem jó. Winrarban meg hiába csomagolom ki mindeggyiket akkor meg felûl akarja írni az elõzõt. Tud valaki segíteni?

Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Az Outpost Firewall van a gépemen.Néha be akarnak jönni a gépbe,amit mondjuk le is tilt.(behatolás blokkolva).Most olyan volt hogy támadás tipusa kapcsolatkérés,IP hamisitás.tudok ez ellen tenni valamit?
Tomicsek
Elerath
és a biosba where exactly?

-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!

Végül sikerült megoldani de a WinDVD Creator-ral.
A BIOSban vagy tölts le hozzá progit.

Nem tud valaki olyan programot amivel lejelszavazhatom a gépet?
Csak annyi kellene, hogy bekapcsolás után csak jelszóval lehessen belépni( a BIOS jelszó nem jó)
köszi

Elerath
csak úgy kérdem, de hol lehet megnézni azt hogy hány fokos a proc.?

-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!

Elerath
ok, már visszük vissza és megnézik. addig is kösz mindenkinek aki próbált segíteni! maj beírom a fejleményeket...