Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben megtalálod, szépen képekkel illusztrálva. <#vigyor0>#vigyor0>
Tudna valaki segíteni? Nem találom Nero-ban a LightScribe-címke égetését, pedig a honaljuk szerint a Nero tudja. Hol lehet elõhozni a progiból ezt az opciót? (Az írónk természetesen LightScribe-os.)
Köszi!
Szóval akkor csak a második része kérdés a kérdésnek: tehát egyes dokumentumoknál a vonalzón lévõ háromszögeket húzva negyedcentinként tudok beállítani értéket, másoknál pedig 0,32 mm-enként. Sajnos ez utóbbi az üres dokumentumnál az alapértelmezés, ami nem igazán jó a mi metrikus mértékrendszerünkhöz. Sajnos nem találom sehol a beállítási lehetõséget, úgyhogy legyen szíves valaki elárulni, hogy hol van ez a funkció!
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
ACER Aspire 5738ZG
hol lehet kikapcsolni az xp tûzfalát úgy hogy ne sípákoljon nekem állandóan hogy " a gép valõszínüleg veszélynek van kitéve".
ezt szeretném megszüntetni...
THX
http://pspfilez.extra.hu/
Ahol berakták nekem a memóriát, elvittük a gépet (azért hogy hátha van valami különösebb dolog ezzel a berakással, inkább szakember csinálja), ott berakták, és csak így elindították a win-t és azt mondták jó, és azt mondták hogy véletlenül most pont ugyan olyan memória van a gépbe.
Szerintettek mit érdemes csinálni? <#nemtudom>#nemtudom>
Ja és elvileg fizettünk is egy ezrest ezért hogy berakják...
Kuss!-magyarázta.
ACER Aspire 5738ZG
segítsetek plz
Kuss!-magyarázta.
ACER Aspire 5738ZG
A másik az lenne, hogy van egy olyan parancs, hogy regsvr32 /u zipfldr.dll. Ez valami tömörített fájlokkal függ össze, és elvileg gyorsítja a rendszer mûködését. Van valakinek errõl tapasztalata?
ACER Aspire 5738ZG
A helyzet az, hogy egyes dokumentumoknál a vonalzón lévõ háromszögeket húzva negyedcentinként tudok beállítani értéket, másoknál pedig 0,32 mm-enként. Sajnos ez utóbbi az üres dokumentumnál az alapértelmezés, ami nem igazán jó a mi metrikus mértékrendszerünkhöz. Sajnos nem találom sehol a beállítási lehetõséget, úgyhogy legyen szíves valaki elárulni, hogy hol van ez a funkció!
játszottam egy piti pokémon játékkal, és attól újraindult.
vki segítsen plz, aszitem kidobom az ablakon.
rohadt avg egy szar vírust nem talált mi lehet?
Kuss!-magyarázta.
HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer
Itt hozz létre új kulcsot AlwaysUnloadDll néven és az alapértelmezett értéket állítsd 1-re.És it egy jó töredezetségmentesitõ😮&O Defrag V8 Professional Edition.Itt találsz néhány Tweaker progit:Letöltés
A HTTPS protokoll ugyanis a 443-as porton keresztûl kommunikál (a HTTP a 80-ason).
Nézd meg a tûzfalad beállításait.
Meg lehet azt oldani, hogy a windows, mikor kilép egy programból, akkor törölje a ramból annaka a maradványait?
ACER Aspire 5738ZG
Az lenne a kérdésem, mi lehet az oka annak, hogy "https" oldalakra se az explorerrel se a firefoxxal nem tudok felmenni. Eddig ment aztán valami elálítódhatott mert most nem megy.
Ha valaki tud sgíteni akkor köszi!
Kéne egy kis help
Felraktam a 9.7-es tv toolt de 8 perc után kidob user data error-ra hivatkozva.
Mit lehet ilyenkor tenni?
van esetleg valakinek crack vagy reg hozzá?
Az én crack-em nem mûködik ezek szerint(orion)
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
Nem tud valaki olyan programot amivel lejelszavazhatom a gépet?
Csak annyi kellene, hogy bekapcsolás után csak jelszóval lehessen belépni( a BIOS jelszó nem jó)
köszi
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!