Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomicsek
A 37MB töltsd a másik nem jó. Magyar persze.

Ok.kösszi,töltöm.Ugy látom 2-ö van belöle.(gondolom magyar.)
Tomicsek
DVD Shrink oktatóvideo nézd meg és mindent tudsz róla DVD Shrink (most töltöm.)

Sziasztok.Átkonvertáltam egy filmet.(2 cd-s)és lett belöle 4,56Gb.Azt irja ki a Clone DVD hogy nem fér rá a dvd-re.(pedig máskor is konvertáltam 2cd-s avit,és nem lett ekkora).Mivel csináljam hogy ráférjen? DVD Shrink? És ott hogyan?Kössz a választ
zakika
nekem a tap ment el nemreg, de ott aztan volt szag... de neked ugy nez ki az alaplap (szerintem) - ha a tap ment volna el akkor meg se nyekken mar eloszor

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Ackro
vagy táp vagy alaplap

McGrady
vki plz help!

Kuss!-magyarázta.

Dj Faustus
416-96=320 Szóval biztos.

McGrady
ha elindulna, biztos az lenne de else indul 😄
más ötlet?

Kuss!-magyarázta.

Sland
biztos?

X1 offset: 96
X2 offset: 416 <<<<< ?????????
Y1 offset: 72
Y2 offset: 312

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dying Soul
xp reinstall + kaspersky? :$

McGrady
sürgõs segítségre lenne szükségem!
du. játszom a géppel, egyszercsak fogja magát újraindul, de nem bootol be.
elhülyülök vele mire sikerül megcsinálni, de a végén csak bebootol, gondoltam kicsit pihentetem rendesen kikapcsoltam.
aztán vmikor késõbb elindítom, újra játszani akarok, megy is vmeddig de 15 perc után az egész lekapcsolt...nem újraindult, hanem lekapcsolt (???).
jó, akkor indítsuk el...viszont nem reagál a kapcsoló gombra, kihúzom a 220ból, visszadugom semmi...vki segítsen, most 1 másik géprúl netezek, mi baja lehet a sajátomnak? elszállt benne vmi?
elõre is köszi

Kuss!-magyarázta.

Sland
örök hála

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dj Faustus
A virtualdub képes képkivágásra. Video/Filters menûpont/Add gomb/Null transform filtert add hozzá, majd ugyancsak a Filters ablakban a Cropping gombra kattints.
X1 offset: 96
X2 offset: 416
Y1 offset: 72
Y2 offset: 312
Ok, Ok,...
Így a videó közepén levõ 320*240-es részt vágod ki.
Miután ezt megcsináltad, jelöld ki az 5-6 másodperces részt (az alsó csúszkával megkeresed a rész elejét, majd Edit/Set selection start; majd megint az alsó csúszkával megkeresed a rész végét, és Edit/Set selection end).

Ezután Audio/No audio, majd File/Save as avi. Az elmentett avi-t megnyitod például Jasc Animation Shop-pal és átkonvertálod Gif-é.

Sland
Akkor még egyszer. Azt szeretném csinálni hogy:

Van egy videóm amibõl ki akarok vágni 5-6 másodpercet de csak 320*240 es méretben. (az eredeti 512*384 es) Aztán azt a kiívágott kis vidót akarom átkonvertálni aviból animációba (gif).

a premier tud .gif-et készíteni ha arra gondolsz

Sland
virtual dub hogy tudja?

Ackro
virtual dub is tud ilyet vagy premiere vagy after effects vagy akármelyik videovágó progi.

Sland
lenne egy kérdésem:

Videókból szeretnék kivágni 320*240 es nagyságot és azt átkonvertálni kép/animációs formátumba. Mivel oldható ez meg? A LÉNYEG A HOGY TUDJAK KÉPMÉRETET CSINÁLNI!!

Dj Faustus
Flac-hoz van Winamp plugin is, Directshow codec is (itt egy másik). Vagy tessék szétnézni a FLAC weboldalának letöltési oldalán.

marsu
kösz, oké
Tomicsek
Nem tudom segít e de itt van AC3 Filter

Dying Soul
.flac-hoz Jetaudiot

marsu
Sziasztok szedtem le divx filmeket, amik SZINKRONOS Xvid AC3 hanggal –al vannak
De bármivel játszom le nincs hang segítsetek.

Légyszi köszi.

zakika
avit virtual dubbal lehet
mpgt Tmpgenc

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mateus33
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni,hogy milyen progival tudok videófájlokat egyesíteni? (wmv,mpg,avi) Elõre is köszi a segítséget!

Dj Faustus
"- veszteségmentes formátumokhoz (ape) milyen lejátszó progit ajánlotok?"
Winamphoz: töltsd le a Monkey Audio honlapjáról a legfrisebb csomagot, telepítsd fel - egyúttal a Winamphoz való plugin is feltelepûl.
Vagy itt van a Foobar2000 nevû lejátszó.
Linux alá komplikált a helyzet: talán itt, vagy itt, vagy itt, vagy itt találhatsz bõvebb információt.

"- a gaim progiba sehogy nem tudok bejelentkezni..."
Tûzfalon engedélyezted az MSN portját?

Diablos
Sziasztok! Két külön témában lenne kérdésem:

- veszteségmentes formátumokhoz (ape) milyen lejátszó progit ajánlotok?

- a gaim progiba sehogy nem tudok bejelentkezni... mindig aszondja, hogy cannot connect... nem a tûzfalam okozza, és kipróbáltam több msn accounttal is. ötlet?

Fölöttébb káros, ha botor módon nagy lyukakat fúrnak a földbe, efféle helyeken olyan dolgok tanulják meg a járást, amiknek minden törvény szerint csúszniuk volna szabad.

kõszõnõm a segitséget mindkettõtõknek a vlc player bevált
Tomicsek
Igen, tomonak van igazsága.

probald meg a vlc playert ebben beepitett kodekek vannak.

nincs internet rajta a szomszédomé a gép
Tomicsek
Itt van vagy inkább itt.. Internet kapcsolat van azon a gépen, nem keresi meg magának a progi a codecet?

ez jo csak kér hozzá egy codeket.Tudnál segiteni hogy hol találok
zico87
Gyengébb Gépekre én a Crystal Player-t ajánlom !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ezt megprobálom kõszi
Tomicsek
Akkor ez.

ja és ez egy nagyon elavult kis 300-as gép
az a baj hogy ezen a gépen win98-van nem lehet felrakni bármit média player 10-et is probáltam meg sok egyebet de nem jo valami tuti kéne
Tomicsek
Rakjál fel egy médialejátszót pld.ezt.

tudna valaki nekem segiteni?A haveromnak van egy gépe(vga:nvidia riva tnt2,300-as intel celeron proci 128ram anonim alap lap)filmet szeretne nézni rajta,de csak a régebbi filmeket lehet megnézni rajta a mostaniakat nem játsza le csak a hangot.Létezik olyan program amit erre a gépre fel lehet rakni és tudja kezelni a mostani avi-kat?
Meg tudná nekem valaki mondani ,hogy meg csináltam egy capture fájlt,ki is vágom mondjuk ami kell,hogy utána milyen progival lehet még azt megcsinálni hogy rábeszélni utána mikrofonnal.,a filmre.???Kössz.
niczo
hi! lehet láma kérdés, de van egy .prn kiterjesztésû fájlom amit ki kéne nyomtatnom. hogy tudom ujra megnyitni és kinyomtatni?

Te csalsz. Gondolkozol, és ez sportszerűtlen az emberiség többségére nézve.

Az én gépemmel volt egy olyan hiba hogy,amikor jött be az XP-lefagyott,Memoria hiba volt,kiszedtem megtisztitottam és azóta is müködik rendesen.A haveromnak majdnem ugyanezt csinálja,csak annyi külömbséggel hogy ha lefagy ujrainditja és ha be is jön csak az jön be hogy kéri hogy inditsd el csökkentett módba.De hiába mert ugy sem jó.Még csökkentett módba sem jön be.Aztán vagy 8-ik probálkozásra,valahogy bejön.Ha kikapcsolja és másnap be akkor kezdödik minden elölröl.Ö is kivette a kártyákat megtisztitotta de semmi eredmény.Tudnátok valami ötleteket adni????Elöre is köszönöm.
Flamaster
Akkor arra az oldalra beregisztráltál gondolom.
Keress az oldalon egy olyan opciót, hogy elfelejtett jelszó vagy valami hasonló.
Álltalában ez minden olyan oldalon megtalálható ahova regisztrálni kell.
Ide beirod az e-mail cimedet amivel regisztráltál anno és visszakapsz egy válasz e-mail-t a jelszavaddal.

Sziasztok!Nagy segítséget kérek!Egy web oldalon kiakartam modosítani a személyes adataimat és ekkor valamit a pici unokám/8 honapos/aki az ölembe ült megnyomott valamit és kilépett az oldalról.Be menni már nem tudtam mert a jelszot amit edig használtam nem fogadja el.Tudtok valami jelszókeresõt vagy ehez hasonlot ajánlani.Sürgös lenne!!!!!<#help><#help>

Dying Soul
Az nem rossz, nekem is 80as Maxtor

Az én 160-as illetve 80-as Maxtorom most is és általában is 30 fok, nyáron szokott 36-38 fok körül lenni.
Dying Soul
Azért vagyok bizonytalan, mert 42 után már piros a betû, addig meg sima fekete

zico87
Az szerintem Jó,az Én 120-as Maxtorom általában 44-fokos szokott lenni !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat