Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Valószínûleg valamilyen kártevõt (vírust, spyware-t) kaptál be.
Csökkentett módban (a Windows bootképernyõje elõtt nyomj F8 billentyût majd válaszd ki a Csökkentett módot), kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett (Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Rendszer/A Rendszer visszaállítása fül/A rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón), futtass le frissített adatbázisú vírusirtót (Nod32, Avast, Kaspersky) és spyware keresõt (Ad-aware, Webroot Spysweeper, Counterspy, Spybot Search and Destroy).

Ati Rage128 biztos hogy ez és Windows XP operációsrendszer!

Dj Faustus
Milyen operációs rendszer?
Milyen kártya (nézd meg pontosan)?

Akkor tedd be linket nagyon megköszönném!

Gyocsika
CSásztok légyszíve segítsetek egy olyan gondom van hogy cracket kerestem és bejöttek reklámook és az a gondom hogy amikor fellépek a netre nekem google helyett peidg az is van beállitva nem az jön be hanem ez az oldal jön be és egy ablak hogy alert meg ilyenek http://www.sysprotectionpage.net/

Légyszi segítsetek hogy tudom ezt az oldat onnan kitörölni !!

Dj Faustus
"Ati Rage128-as nevû VGA kártyához keresek driver-t..."
Bizonyosodj meg róla hogy tényleg pontosan olyan kártyád van, és a megfelelõ operációs rendszerhez (XP, XP SP2, Vista, ME, 98, 98SE,...) töltötted le a drivert. Ja és hogy fel van-e telepítve a megfelelõ DirectX, és a régi driver el lett-e távolítva.
Az ATI oldalán pedig megtalálható a megfelelõ driver.

"Lenne egy olyan kérdésem hogy ha az oldalamat IE-el nézem akkor minden jó de ha már Mozilla-val akkor szétesik az egész össze vissza van minden!Miért???"
Azért mert IE-re optimalizáltad az oldalt, és nem tesztelted más böngészõ alatt.
Ha a szabványokat ((X)HTML, CSS) betartva készíted el az oldalad, akkor általában pont az ellenkezõje szokott lenni.

mrzed001
A DreamWeaver 8-ba a Code nézetben van a title mellett közvetlen egy <> + pipa ikon, na ott lenyitva elsõ a Check browser support

De elõtte ugyanitt lent van egy settings, ott adhatod meg hogy melyik browser melyik verzsönje szerint ellenõrizze

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

"2) ellenõrizd, hogy amiket használtál implementálva vannak-e mozzilla alatt (pölö dreamweaver browser check-el)" és ez honnan érhetõ el???

mrzed001
Csak tippelek:
1) hibák vannak a html-ben, de az IE elmossa azokat, mozilla nem (dreamwever validate document)
2) ellenõrizd, hogy amiket használtál implementálva vannak-e mozzilla alatt (pölö dreamweaver check browser support-al)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Senki se tudja fontos lene!???

Lenne egy olyan kérdésem hogy ha az oldalamat IE-el nézem akkor minden jó de ha már Mozilla-val akkor szétesik az egész össze vissza van minden!Miért???
----------------------------------------------------------------------------------

Ati Rage128-as nevû VGA kártyához keresek driver-t de amit az Ati honlapjáról töltötte, le az nem jó mivel valami.exe fájl-t azt fel install-álom újraíndítom a gépet és az eszközkezelõbe ugyan olyan sárga kérdõjel van mert amit letöltöttem fájl-t azzal nemtudom felismertetni a kártyát mivel nincsenek benne a driver fájlok!Aki tudja hogy honnan lehet letölteni a JÓ drivert az szóljon!???

zakika
nero azt mondja hogy nincs bent lemez

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
bad copy nem latja a disket, sot semmi nem latja
szerintem minden azon bukik, hogy nem tudja elkezdeni. valami olyan progi kellene ami fuggetlenul attol mit mond a TOC belekukkant a DVDbe es megmondja mi van rajta es ki is menti

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

m66
......sõt, a NERO-val is meg lehetne próbálni.
Extrák->Sávok mentése....

m66
- recover my files
- final recovery
- badcopy pro

zakika
mukodot a DVd meg harom hete, azota nem neztem. probalatam azota egypar progit egyik se latja

Hey!!!

Van vkinek Brutus-hoz szólistája???
Ha igen küld(jétek) már el emailbe
[email protected]

Kössz
Ravald
valaki tud nekem segíteni?

volna egy kis problémám de nem tudom hova írni ezért gondoltam inkább egy általános segítségkérõ topicba helyezem a kérdésem.A gond a következõ lenne:
Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresõbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget elõre is köszönöm...

http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, &#174;&#8710;&#8730;&#923;&#8735;&#222;, &#64315;&#64309;&#64308;&#64288;&#64308;&#64327;

mrzed001
Jól lett megírva a DVD? Mert ha már az isobuser sem láttja az már gond.
Valahol láttam egy progit amivel elrontott lemezekrõl lehetett a lehetõ legtöbb infót helyreállítani, de sajna totál elfelejtettem a nevét (és csodákra az se volt képes)

zakika
vagyis blank CD

zakika
hello. ujra egy gond most nekem
ma probaltam egy DVdrol mp3 halgatni, de nem latja a gep, sot egyeten gepem se latja. mivel lehetne megmenteni az adatokat (ha nem is az egeszet)? probaltam ISObusterrel de azt irja ki hogy empty disc

Dj Faustus
http://www.grabmotion.com/ - ingyenes, mozgásdetekcióval, e-mailes elküldés

sziasztok
volna egy kérdésem webcameraval kapcsolatban,az hogy tudnám elérni a saját otthoni webkameramat távolrol/IP cim alapján?/vagy valami progi kell hozzá és hogy mobil telon is betudnám hivni?ha igen milyen kellene hozzá?riasztora akarom használni kiegként
elöre is köszönöm
üdv
Jó köszi megnézem!

Dj Faustus
Olvasd el a dokumentációját (kicsomagolás után a docs könyvtárban van). Le van írva benne részletesen!

Sziasztok.Elinditottam a Ulead Video Studio-t csináljam meg a filmet,és lefagyott a gép,ujrainditottam,ezt megcsinálta vagy 2x.Most néztem meg a D vinyot,és eléggé meg voltak törve a fájlok.Létezik hogy ezért csinálta?
Jó ez a tûzfal egyben+vírusírtó is ez nekem nagyon is megfelel!Amúgy már sikerült beállítanom!

gordonmail
telepíts olyan tûzfalat, ami számodra értelmezhetõ.
Mert csak nem jól állítasz be valamit.

(O_o)

Hogy kell a Text Portal-t telepíteni???

De akárhogy állítom be a tûzfalat akkor se engedélyezi a tc-nek a kapcsolatot de pedig nem állítottam el a beállításokat???

Kikapcsoltam a tûzfalamat és úgy mûködik köszi az ökletet!

HF
Azt az eljárást nem ismerem. Azt hogyan kell?

mrzed001
Próbáltad az admin. eszközök -> Számítógép kezelõben is?

HF
Sajnos ugyanaz az üres fehér ablak vár 😞

Tomicsek
Csökkentett módban sem lehet?

HF
Hi mindenki.
Lene egy fontos kérdsésem. Eddig szerintem csdak nekem fordult elõ, de egyszerûen nem lehet megváltoztatni a jelszavat a gépemen. Amikor megakarom változtatni, általába belépek a Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/Jelszó megváltoztatásába. De amikor a felhasználói fiókok ikonra kattintok, bejön egy üres fehér ablak, két választási lehetõséggel: Vissza, Kezdõlap (csak a tetején). Most van egy jelszó a gépen, azt betudom írni, el is fogadja, csak nem lehet megváltoztatni. A kérdésem a következõ: Lehet egyéb módon megváltoztatni a jelszavat? Vagy van valami ötletetek?
Segítségeteket elõre is köszi

mrzed001
A hiba az ön készülékében van 😊
atw nekem is szépen megy, total commandert használok én is.
Írd le mit teszel és mit látsz.
Egyáltalán, kezdjük az alapoknál: MI A HIBAÜZENET ????

Ha ilyen durván fogalmazol ne is csodálkozz!

Sztem lõdd kia a tûzfalat, én router mögött vagyok , és nekem most is megy az atw!

ikszdé XD

Minden jól bevan állítva akkor mi lhet a probléma????(Miért nemtudok ftp-n feltölteni több szolgáltatónál is próbáltam de eggyiknél se tudok eddig mûködött!Mos miért nem????(atw és a cjb-t próbáltam Total Commander-el töltök fel)(bocsi hogy égegyszer beteszem a kérdésemet de nem válaszoltok rá)!!!!)

gordonmail
xD

(O_o)

fuu , akkor azt ird.

netlimiter.

gordonmail
fuu
De én az adatforgalomra mondtam, tehát a sebességre.

(O_o)

gordonmail.
barmelyik tuzfal lekorlatozza, megallitja a teljes adatforgalmat, es te tudod megmondani, hogy mit engedjen.

@Rage47
passwordsafe
nyilt forraskodu es ingyenes . pont amit kertel.

gordonmail
Hálózatos Programot keresek:
Valaki tud-e oylan programot írni, amit feltelepítve a számítógépre lelehet korlátozni teljesen a hálózati kártya ki és bejövõ adatforgalmát?

(O_o)

gordonmail
mondm tûzfal, tökmidnegy hogy milyen, lehet, hogy nemjól van beállítva, ennyi.

(O_o)

barmelyik normalis tuzfal?
kerio pl.

Rage47
Tudtok olyan progit, amiben el lehet tárolni a jelszavaimat stb.. és ingyenes?
gordonmail
Hálózatos Programot keresek:
Valaki tud-e oylan programot írni, amit feltelepítve a számítógépre lelehet korlátozni teljesen a hálózati kártya ki és bejövõ adatforgalmát?

(O_o)