Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan tudom letölteni Jasc Animation Shop programot a Google-val próbáltam megkeresni de rengeteg "hülyesgéget" dobot ki!?
Jasc Animation Shop-ban: File/Optimization Wizard menüpontban:
* Animated Gif File kiválaszt Továbbb
* Customize gomb
* A megjelenõ ablakban: Optimizations fülön pipáld be: Map Identical Pixels to transparent, majd OK
* A Customize gombot tartalmazó ablakon Tovább, Tovább, majd végûl Befejezés.
Ezek után az elkészült animációt mented (File/Save as)
* Animated Gif File kiválaszt Továbbb
* Customize gomb
* A megjelenõ ablakban: Optimizations fülön pipáld be: Map Identical Pixels to transparent, majd OK
* A Customize gombot tartalmazó ablakon Tovább, Tovább, majd végûl Befejezés.
Ezek után az elkészült animációt mented (File/Save as)
Nemtudjátok?
Mondjuk hogy ha van egy mozgó (gif) animációm és annak a hátterét hogyan lehet eltüntetni?
Jobb segítséget több információ hiányában senki nem tud adni, hacsak nem volt valakinek hasonló esete.
erre tudnátok segíteni mer aki segített avval nem mentem semmire
erre tudnátok segíteni mer aki segített avval nem mentem semmire
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ok, kösz! Megoldódott a probléma, jó ez az ffdshow
melyiket töltsem le?
Hogyne létezne. Van olyan vírus, ami a Winchester rejtett részeibe írja be magát.
De lehet, hogy a Telepítõlemezed a hibás, könnyen meglehet. Itt nincs véletlen.
De lehet, hogy a Telepítõlemezed a hibás, könnyen meglehet. Itt nincs véletlen.
(O_o)
A kodek le van törölve
Most formatáltam a gépet délután és cseszik felmeni! lehet hüyleséget kérdezek de van ojan vírus vagy hasonlo szarság ami nem hal meg formatlásnál? Csak azért mert már most baszogat a windows hogy futassam cnkdsk-t, mert hiányzik valami könyvtár...
Lefagy? Telepítsd újra megint csak ezt ajánlom, de így kiszûrve már régen újraraktad. Inkább telepíts Oprendszert. Lehet, hogy összeszedtél valami vírust :S Használj NOD32õt
(O_o)
Sziasztok!
Lenne egy ,,nagy" problémám! Nem tok felmenni semmilyen msn-re csak arra ami alapból van a gépen a windows messengerre, akármit telepítek bejelentkezésnél lefagy a program4 Mi lehet a baj? Se 7.0 se 7.5 se live messenger nem müködik!
Lenne egy ,,nagy" problémám! Nem tok felmenni semmilyen msn-re csak arra ami alapból van a gépen a windows messengerre, akármit telepítek bejelentkezésnél lefagy a program4 Mi lehet a baj? Se 7.0 se 7.5 se live messenger nem müködik!
Valaki pls!
Az levédett tartalom, csak az a Program tudja szerkeszteni, amelyik készítette.
PL: FrontPage vs. Xara Webstyle
PL: FrontPage vs. Xara Webstyle
(O_o)
Az hülyeség. Akkor TUTI, hogy vírusod van.
Probáltál már leszedni másik Winamp tleepítõt? 😊)
Probáltál már leszedni másik Winamp tleepítõt? 😊)
(O_o)
Ha készíten egy menüt egy szerkeztõ programmal(Menu Maker)akkor a Microsoft Frontpage miért nem látja normál módban???(csak preview módban látja)
De nem értem miért törli az admin 1-es topc-okat másokat meghagy,nemértem!?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a My Private Folder nevû program jelszóváltoztatás után a file-okat megcsinálja, majd ezután üresjáratba vágja a rendszert és láthatóan semmit nem enged csinálni (mintha lefagyna), viszont itt tárolom a legtöbb képet, amiket így nem tudok kimenteni. Nem tudtok valami módszert, amivel meg lehet kerülni a problémát?
Köszi!
Olyan problémám lenne, hogy a My Private Folder nevû program jelszóváltoztatás után a file-okat megcsinálja, majd ezután üresjáratba vágja a rendszert és láthatóan semmit nem enged csinálni (mintha lefagyna), viszont itt tárolom a legtöbb képet, amiket így nem tudok kimenteni. Nem tudtok valami módszert, amivel meg lehet kerülni a problémát?
Köszi!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy elkezdtem telepíteni egy kodekpackot és vmi hibát írt ki. Na mondom ezért letölthettem. Aztán megakartam nyitni több .avi kiterjesztésû videót és se a Winamp se a Win Media Player 10 nem játsza le, a kodek telepítése elõtt pedig lejátszott gond nélkül minden .avi-t, ez mitõl van? Elõre is THX!
Olyan gondom lenne hogy elkezdtem telepíteni egy kodekpackot és vmi hibát írt ki. Na mondom ezért letölthettem. Aztán megakartam nyitni több .avi kiterjesztésû videót és se a Winamp se a Win Media Player 10 nem játsza le, a kodek telepítése elõtt pedig lejátszott gond nélkül minden .avi-t, ez mitõl van? Elõre is THX!
telepítsd újra a Programot, ennyire egyszerû. A Program ha egyszer hibákat okoz, akkor az olyan is marad, hiába javítgatod. Telepítsd újra és akkor biztos megoldóik a Problémád.
(O_o)
Hell, azt miért csinálja a winamp, hogy nem enged a 3.-4. beletekerés után még beletekerni a számba amit hallgatok??
helló!valaki segítene,hogy miként kell beállítani az ideális nézethez a all in keyloggert?!Úgy szeretném,hogy a jelszavakat is megjegyezze és jó látható legyen a nézet is.SOS!Köszi
Hello!
Segítséget kérnék!
Már van egy smsweb oldalam,regisztráltam hozzá a freeweben és egybõl a jelszavas ablak ugrott be.Azóta is használom, jól megy.
Viszont most más tartalommal csináltam volna egy új smsweb oldalt a freeweben és a problémám a következõ:
index.html FTP feltöltéssel nyitottam, aktiváltam az smsweb szolgáltatást, de az alapoldalam csak a sajátoldal/fw.hu-n jelenik meg és hiába csinálom meg a hivatkozást a http://smsweb.hu/sajátoldal linkre, semmi nem jelenik meg.
Mi a teendõ?
Fõkönyvtárat nyitottam az FTP-n sajátoldal vagy smsweb néven de akkor se lát semmit.
A védett tartalmat hogy helyezzem az FTP-n?
Lécci segíts, mert sürgõs!
Köszi: Zita
Segítséget kérnék!
Már van egy smsweb oldalam,regisztráltam hozzá a freeweben és egybõl a jelszavas ablak ugrott be.Azóta is használom, jól megy.
Viszont most más tartalommal csináltam volna egy új smsweb oldalt a freeweben és a problémám a következõ:
index.html FTP feltöltéssel nyitottam, aktiváltam az smsweb szolgáltatást, de az alapoldalam csak a sajátoldal/fw.hu-n jelenik meg és hiába csinálom meg a hivatkozást a http://smsweb.hu/sajátoldal linkre, semmi nem jelenik meg.
Mi a teendõ?
Fõkönyvtárat nyitottam az FTP-n sajátoldal vagy smsweb néven de akkor se lát semmit.
A védett tartalmat hogy helyezzem az FTP-n?
Lécci segíts, mert sürgõs!
Köszi: Zita
köööösziii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szükségmegoldás: Plug-ins/Attack Detection pluginen jobb klikk Properties/Ethernet/Block intruder when... ne legyen kipipálva.
Lásd: Outpost Firewall support forums - All traffic blocked when "Host tampers its IP addresses." is occured
Lásd: Outpost Firewall support forums - All traffic blocked when "Host tampers its IP addresses." is occured
hi
azért ide írok, mert fingom sincs, hogy mi okozza a galibát. a galiba annyiban merül ki, hogy hirtelen megszakad az internetkapcsolat. az outpost kiabál, a következõ üzenettel:
host tampers its ip addresses. ip spoofing detected. host ... (255.255.255.255) tampers its ip addresses.
ez most mi? támadás? spyware? vírus? adaware-t lefuttattam, de utána is ez történik.
azért ide írok, mert fingom sincs, hogy mi okozza a galibát. a galiba annyiban merül ki, hogy hirtelen megszakad az internetkapcsolat. az outpost kiabál, a következõ üzenettel:
host tampers its ip addresses. ip spoofing detected. host ... (255.255.255.255) tampers its ip addresses.
ez most mi? támadás? spyware? vírus? adaware-t lefuttattam, de utána is ez történik.
Nincs kedvem szervizbe vinni mert ott ugyis átvernek, hiszen azért vannak! 😊
De nagyon idegesitõ hiba mondanom se kell és van pár alkalmazás ami emiatt nem is használható,mert ujraindul. Elöször a memoriara gyanakodtam, de hogy lehet az hogy egyszer több orát is elmegy uyganaz a játék máskor meg 2 perc mulva ujraindul... Na mindegy.. Most nincs pénzem semmi újra... 😞
De nagyon idegesitõ hiba mondanom se kell és van pár alkalmazás ami emiatt nem is használható,mert ujraindul. Elöször a memoriara gyanakodtam, de hogy lehet az hogy egyszer több orát is elmegy uyganaz a játék máskor meg 2 perc mulva ujraindul... Na mindegy.. Most nincs pénzem semmi újra... 😞
Pet
Icegod! Nekem 1000 százalékig ugyanez a hibám a gépen mint neked! kijelentkeztetni már nem is tudom,mert ha megmozditom az egeret már indul ujra. És még egy sor esetben ugyanezt csinálja! Ha tudsz valami megoldást feltétlen írd meg nekem is! Köszi!! Nekem itt azt mondták memoria hiba vagy tápegység hiba.. De amugy ha vigyázok és semmit nem veszek teljes képernyöre meg ilyenek akkor elvagyok csak kikapcsnál van gond..
Pet
sziasztok
szeretnék segitséget kérni hogy az otthoni webcameramat hogy tudom elérni távolrol?IP cim alapján?valamilyen progi kell a gépekre ehhez
elöre is köszönöm
üdv
szeretnék segitséget kérni hogy az otthoni webcameramat hogy tudom elérni távolrol?IP cim alapján?valamilyen progi kell a gépekre ehhez
elöre is köszönöm
üdv
Hát akkor ez nem fgo menni!
Szia! Nem döglött be a penrdive, mert másik gépen remekül mûködik, viszont az otthoni gépen sem az MP3 lejátszó, sem a Pendrive stb. nem jön be, hibát jelez nem látja a gép, viszont minden egyéb jól mûködik!!?? Mi lehet a gond?? Segítséget elõre is köszönöm!!!
Sziasztok!
Adva van 1 Acer laptop amirõl letöröltem a gyári XP-t -fat 32-es file rendszer miatt 😞- és feltelepítettem egy Proff Xp-t. A probléma az, hogy bootoláskor felajálja, hogy melyik op-rendszert akarom használni ( a régit XPhome v. XPprof ). Hogy a csudába lehet ezt kitörölni? Természetesen a régit teljesen töröltem partícióstól stb. A gépen amúgy frankón megy meg minden, csak hát nagyon idegesít a bootmenü az elején.
Köszi a segítséget
Adva van 1 Acer laptop amirõl letöröltem a gyári XP-t -fat 32-es file rendszer miatt 😞- és feltelepítettem egy Proff Xp-t. A probléma az, hogy bootoláskor felajálja, hogy melyik op-rendszert akarom használni ( a régit XPhome v. XPprof ). Hogy a csudába lehet ezt kitörölni? Természetesen a régit teljesen töröltem partícióstól stb. A gépen amúgy frankón megy meg minden, csak hát nagyon idegesít a bootmenü az elején.
Köszi a segítséget
1. Ezt a kérdést érdemesebb lett volna valamelyik webszerkesztéssel kapcsolatos topicban elsütni.
2. Ehhez szerveroldali szkriptre (ASP/PHP/JSP/CF/Perl) van szükség (amihez nem árt egy erõs HTML alapismeret). Se HTML-ben, se Javascriptben nem fog menni (tárolni kell az adatokat).
3. Itt, illetve itt már leírtam a megoldást rá.
2. Ehhez szerveroldali szkriptre (ASP/PHP/JSP/CF/Perl) van szükség (amihez nem árt egy erõs HTML alapismeret). Se HTML-ben, se Javascriptben nem fog menni (tárolni kell az adatokat).
3. Itt, illetve itt már leírtam a megoldást rá.
Szevasztok!
Script::tudtok olyan scriptet (vagy hasonlót) ami külön-külön számolja hogy hányan töltik le az adott dolgot oldalamról???
Script::tudtok olyan scriptet (vagy hasonlót) ami külön-külön számolja hogy hányan töltik le az adott dolgot oldalamról???
Üdv mindenkinek
Kb egy hónapja csak az on-off gombbal lehet kikapcsolni a gépemet, ha a start-kikapcs-ra klikkelek, egyszerûen újraindul. Tegnap újratelepítettem a windowst (XP SP 2), de ugyanazt csinálta. Ma lecseréltem win 2000-re, most még durvább: ha az on-off gombot nyomom meg, akkor is újraindul
vki tudna segíteni?
Kb egy hónapja csak az on-off gombbal lehet kikapcsolni a gépemet, ha a start-kikapcs-ra klikkelek, egyszerûen újraindul. Tegnap újratelepítettem a windowst (XP SP 2), de ugyanazt csinálta. Ma lecseréltem win 2000-re, most még durvább: ha az on-off gombot nyomom meg, akkor is újraindul
vki tudna segíteni?
hehe.
ne tiltsd le legalábbis az egyik ne.svhost az a hálózatért felelõs egyik file.
letiltod persze hogy nem fog menni a net.
használj avastot és counterspyt és ne kézzel nyomogasd ki a cumókat.
ne tiltsd le legalábbis az egyik ne.svhost az a hálózatért felelõs egyik file.
letiltod persze hogy nem fog menni a net.
használj avastot és counterspyt és ne kézzel nyomogasd ki a cumókat.