Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Az lenne a problémám hogy letöltöttem egy programot, de a kiterjesztése daa. És nem tudom telepíteni, próbáltam átírni iso ba, de akkor sem jó.
Mit csináljak vele, át kéne írni valamilyen megfelelõ kiterjesztésbe? Halvány lila gõzöm sincs hogy mit csináljak vele. Ha tudtok, légyszi segítsetek! Köszi.
Vinsanity is back!!
van olyan program amivel részletesen meg tudom nézni az alaplapomat?mert azt szeretném megtudni hogy milyen proceszorok mennek bele
Köszi az ötleteket, bár a filemegosztó hálozat megkeresése kissé kínaiul hangzik nekem, megpróbálom...
Most regisztráltam magam a fórumba és máris segítségre lenne szükségem. Letöltöttem az Ulead PhotoImpact 12-t (amit mellesleg csak 30 napig lehet majd használni) de nem tudom elindítani, mert aktiválási kódot kér hozzá.
Ma egész nap kutattam az interneten, de nem találtam semmit. Ha valakinek van valamilyen ötlte szívesen venném.<#szomoru1>#szomoru1>
használhatót.
Vannak régiókódos lemezek, amelyeket csak adott régiókódú lejátszón játszhatsz le/másolhatsz.
Ezért:
* vagy a DVD meghajtó firmware-jét felülírod.
* vagy beszerzel valami régiókód kiiktató eszközt, például a DeCSS-t, AnyDVD-t, stb...
nice legs. what time to open?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Chaos Anno Domini
*GetDataBack
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Get my data back nevü progi nekem mindig segitett sztem a legmegbizhatobb létezik belöle NTFS és FAT32es verzio is ha kell irj privit vagy msnt és elküldöm
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Az édes nõvérkém kicseszett vlem mert letörölt a gépemrõl pár fontos cuccot. Tudtok olyan programot amivel ezeket vissza lehet hozni?A
lost 2évadjának részei
jó tanácsként még annyit, hogy a keretek alkalmazása nem javasolt, függetlenül attól, hogy mûködik.
Most nem rég töltötem le a 3d max8 programot,nem tudom aktiválni.
Elvileg azt irta akiröl le töltötem hogy bent van a programba,de nem találom,és 15nap mulva lejár a proba idö mindenképen aktiválni kéne.
Meg köszöném ha valaki leirná nekem a kodot és a séria számot,meg le irná hogy ez hogyan lehet aktiválni.
Elöre is köszönöm!ha valaki tudna nekem ebbe segiteni!
Üdv:vivatava!
Adott egy laptop. Újra szeretném rajta rakni az OP rendszert, de a telepítõ nem látja a winchestert. Floppy nincs hozzá. (Minek is lenne, mikor még floppymeghajtó sincs benne) Kaptunk hozzá egy XP Home OEM-et, de egy másik gép jóvoltából rendelkezünk egy XP Pro OEM-mel. Nos én a pro-t próbáltam felrakni, a home-mal nem is próbálkoztam. Valami tipp?
ACER Aspire 5738ZG
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Én csak az Ultramon 2.7.0-ról hallottam. Linket, nem tudok, de biztos gyorsan találsz valamit. Valószínûleg csak warez verziót tudsz beszerezni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A válaszotokat elõre is köszönöm!
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Webet szerkesztek és egy scriptes megoldást szeretnék benne alkalmazni, de nem igazán tudom, hogy merre induljak neki. Akkor a konkrét probléma az alábbi lenne: A web 2 db frame-bõl épül fel. Az egyikben egy menüsor található (képként), melyen <map> segítségével hivatkoztam a linkekre. Ez mûködik is. Amivel ki szeretném egészíteni az az, hogy ugyanezen frame-be az ugye képként szereplõ menüsorra egy gif-t illesszen azon link mellé, ahová éppen a user kattintot és mindaddig maradjon ott, míg azt az oldalt olvassa. Természetesen ezen gif mindig az aktuális link mellett legyen. Ezt milyen megközelítésbõl érdemes megcsinálni (layer, kép kezeléssel, függvénnyel???). Elõre is köszönöm a hasznos tanácsokat. Ja és majdnem elfelejtettem KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Segítséget szeretnék kérni. Laptopomra is beszerettem volna kötni az internetet ( zelkanet), elõször hagyományos hálókártyán, de késõbb már azt se vette észre, hogy be van dugva a kábel, majd USB-n keresztül, a modemet (Motorola) fel is ismeri, de egyik esetben se tudott csatlakozni az internetre. Mindegyi esetben ott hagyja abba a gép, hogy nem sikerült lekérnie az IP címet. Windows XP rendszerrõl van szó, WINS-t külön nem tudom hol lehet tiltani, ha esetleg ez lenne a baj. Annak is örülnék, ha USB-n keresztül mûködne az internet. Remélem tud valaki segíteni. Elõre is köszönöm! Üdv.
És kellemes ünnepeket mindenkinek 😉
Szövegszerkesztõkben is valamiféle szkript-/programozási-nyelvvel lehet ezt megoldani (Wordben Visual Basic, linux alatt shell szkript, stb...).
Chaos Anno Domini
Ez egy PHP (a PHP egy szerver oldali - azaz a szerveren fut le - webprogramozási (bár nem csak weben lehetne használni) nyelv) szkript. Ahhoz hogy ezt használni tudd szükséged lesz egy webszerverre, amihez a PHP modult hozzá kell iktatni (én a XAMMP-ot javaslom, benne van minden, ami a webfejlesztéshez szükséges lehet).
Írhattam volna más programozási/szkriptnyelven is, de 1. passatgt egy webprogramozással kapcsolatos topikban tette fel eredetileg a kérdést 2. ez volt kéznél 3. valószínûsítettem hogy passatgt - régebbi kérdéseibõl gyanítva - ismeri valamelyest ezt a dolgot.