Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudja vki honnan lehetne megszerezni a köv. játékot:pharaon?<#help><#help><#help><#help>
oké!
Köszi...
De ez akkor sajna ennyi!!!
nembaj... lesz másik😄

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

legujabb winrarral nyisd meg az part1 et ket klikkel.
ha hibatlan az arhiv , ki fogja csomagolni.

Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy mivel lehet összeilleszteni a *.part1.rar... *.part8.rar -fileokat?? *.SFV nincs hozzá és total commander CRC hibát ír ki rá winrar meg el se kezdi. winrar javításra se reagál semmit..
pls help
<#help>

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Na most akkor hogy kell klónozni mivel nem nagyon értem most hogy mit is kellene csinálnom!?

Esetleg probáld ki a Partition Table Doctort.Link

Cápafogxy
Meg lett oldva, azért köszönöm.

konkrétan mire kéne? valami játékba?

Cápafogxy
Szükségem volna egy olyan programra ami egy gombnyomásra lenyomja F1-F8ig, valaki tudna nekem egy ilyet csinálni?

DE ha rámék arra az oldalra akkor egy ilyen lengyel v. holland jön ki azután meg egy ilyen magyar oldal ahol nincs semmi!<#levele><#levele><#levele>
Dj Faustus
A router-hez alapesetben automatikus IP-címmel tudsz fordulni. Nem kell beírnod neki semmit itt, hogy a routerhez csatlakozz.

Dj Faustus
"Se a mostani (jelenlegi) se a Router MAC-címét nem találom!"
Akkor ez micsoda? (Idézet a router kézikönyvébõl)

Azzal a géppel felcsatlakozol, amivel szoktál router nélkül, és annak a MAC-címét klónozod.

"De van külön mödem!"
1. Nem mödem, hanem modem.
2. Akkor nem LanNet elõfizetésed van (elõzõ hozzászólásaidban erre engedtél következtetni, illetve nem mondtad meg az elõfizetésed pontos típusát - ebbõl következik a probléma), hanem Signet (de jó, hogy két külön típusú elõfizetéshez ugyan az a csomagnevek tartoznak!). Ez esetben kábelmodemed van.

Nos végre hogy ezt tisztáztuk (de szeretem amikor összefüggéstelen részletinformációkból kell kigyomlálni a lényeget), akkor az alábbi a teendõ:
Nyugodtan használ dinamikus IP-cím kiosztást a routerben, és klónozd az eddig Internetre csatlakozó hálózati kártya MAC-címét (Clone MAC address). A router így azt fogja hazudni a a kábelmodemnek, hogy õ a hálózati kártya - így kap IP-címet.

Ide beírtam az adatokat és ezután már 3világított +(egy a power led) .Na most ha ide felszeretnék menni http://192.168.2.1 konfigurálni akkor nemtudok mert hibát ír ki a böngészõ ,hát ugye nincs net de miért hogy tudnám konfigurálni segítsetek please help!?

Ittnézz körül de ha szerintem körülnézel fogsz találni!

A játék neve pharaon.elég régen jelent meg de ez kéne!
tobias88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamecopyworld.com
Mi a játék neve?

Se a mostani (jelenlegi) se a Router MAC-címét nem találom!De az a baj hogy a Router nincs is felismertetve a géppel...?!

De hol találhatok crack fájlokat,vagy honnan lehet megrendekni vagy megvenni? <#conf><#conf><#conf>
De van külön mödem!

Dj Faustus
"NET Y"
Akkor ez LanNet csomag, ami Fix IP-címet ad (és ha jól értelmezem a TVNetwork oldalát, nincs külön modem).
Ez esetben az alábbi lehetõség a helyes:
Routerben a hálózati kártya MAC címének klónozása (szóval a router MAC címét ki kell cserélni az eddig netre csatlakozó hálózati kártya MAC címével. Keress valami olyasmit a routerben, hogy Clone Mac Address).

ELÕFIZETÕI CSOMAG MAX. LE- ÉS FELTÖL MEGJEGYZÉS
NET Y 512 128 Maximum egy számítógépre

Green Ghost

Így néz ki most a winyo. Valahogy csak vissza lehet hozni...ha ujraparticionálnám vissza lehetne hozni? Vagy egy programban (meetsoft partition recovery) találtam rebuild partition table funkciót, az mit csinálna pontosan? Vagy írjak a symantecnek, hogy a programjuk miatt elvesztek az adataim? Csak van vki aki tud megoldást vagy volt hasonló problémája?

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Evin
Vagy másik alternatíva: Vedd meg boltban.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kas123
keress neten

De ha nem találom a crack fájl vagy mappát akkor hogy crackeljem?<#help><#help><#help><#help>
Evin
Az ilyen esetek miatt szoktam én megüríteni azt a vinyót, amit partícionálok.
Szerintem nincs mód visszahozni, csak ha újra partícionálod az egészet.
(de lehet, hogy jön egy okos, aki tud megoldást)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Green Ghost
Hello. Lenne 1 nagy problémám, remélem tud valaki gyorsan segíteni.
Partition Magic 8.05-el mergeltem egy 250 gigás winyo 10 és 240 gigás partícióját. Mikor a végzett az adatátmozgatással, ahelyett, hogy befejezte volna a müveletet, hibaüzenettel kilépett. (vmi header error?)
Ezután a windows nem látja semelyik particiot sem, a 10 gigás része "sértetlen" maradt, de a 240-es része unallocated lett, minden adatommal együtt eltûnt a partició. Megpróbáltam GetDataBack-el visszahozni, amit lehet, de amit visszahozok, mind nem olvasható és ezt irja ki a program:
"Missing signature in partition table (sector 20482875) of drive 'HD128:'(FSIFC:343) 004D5008"
Nagyon fontos lenne visszahozni valahogy az adatokat, remélem tud vki segiteni.

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

zvaragabor
crackeld a játékot.

Chaos Anno Domini

Nekem az lenne a gondom, hogy van egy másolt játékom.Felraktamk a gépre.Ha rámegyek , hogy play azt írja ki, hogy:please insert the pharaoh cd-rom,pedig benne van a cd.Mi lehet a gond,Vagy sztetek hol kéne ezt megkérdeznem?<#help><#help><#help><#help><#help>
jbal
a RegCleaner csinálta ezt.akkor visszahozni nem lehet.azt láttam h csinál biztonsági másolatot de akkor ezt így utólag már nem lehet visszahozni😞

Mészy
Köszönöm a segítséged!<#worship>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Dj Faustus
A DHCP szerver arra enged következtetni, hogy az internetszolgáltató automatikusan osztja ki a végpontokon levõ gépeknek hálózati beállításokat.
Másrészt a lakossági internetszolgáltatás döntõ többségében dinamikus IP-cím kiosztás van.
Harmadrészt mint a mellékelt ábra is mutatta, a statikus beállítás nem sikerült (hacsak nem kell külön klónozni a hálózati kártya MAC címét, vagy a modemrõl lehúzni a tápellátást, majd visszadugni rá).
Negyedrészt: nézd meg pontosan a szolgáltatótól kapott szerzõdést: mi szerepel benne? Milyen csomagra fizettek elõ?

"De én továbbra is fenntartom azt a gyanúmat, hogy dinamikus IP-cím kiosztás van (DHCP szerver cím van!)."Igen ez van és akkor mivan?

Dj Faustus
Az adapter (ez esetben a kábelmodem) átjáró IP-címe nem egyezik a Barricade (barikád - de mivel márkanév, nem fordítom) router (útválasztó) IP-címével. Kérjük, állítsd alaphelyzetbe (van egy éles tárggyal benyomható RESET feliratú lyuk/gomb) a Barricade routert 30 másodpercig, és futtasd a telepítõvarázslót újból.

De én továbbra is fenntartom azt a gyanúmat, hogy dinamikus IP-cím kiosztás van (DHCP szerver cím van!).

Ha kitöltöttem utánna a "next"-re kattintok és eztaz ablakot kapom mi a teendõ? (és azt választom ki hogy Static IP Cable/DSL mert nekem ezt kell gondolom mivel mert hogy nekem statikus IP-címem van)

Kösz én is ezt a szótárt használom és engem csak a Gateway érdekelt köszi én is erre gondololtam de nem voltam benne biztos...mégegyszer kösz!

jbal
Sziasztok!
Van valami probléma a kiterjesztésekkel.Eltûntek az ikonok és csak a név meg az van ott hogy .lnk.És ha megnyitok valamit akkor azt írja ki hogy "A fájlhoz nincs társítva a mûvelet bégrehajtásához szükséges program.Adja meg a társítást a Vezérlõpult Mappabeállítások alkalmazásával."
Most mit csináljak ezzel?
<#nemtudom>

tobias88
VLC szinte mindennel elboldogul
Dj Faustus
VLC Media Player/Mplayer hibás Avi fájlokkal elboldogul.
Pár Avi-javító alkalmazás:
http://www.free-codecs.com/download/Windows_XP_AVI_Fix.htm
http://www.free-codecs.com/download/AVIFixed.htm
http://www.free-codecs.com/download/AVImedic.htm
http://www.fixvideo.com/products/avifixjoiner/avifixjoiner.html
http://www.digital-digest.com/software/category-80.html

Mészy
Sziasztok.
van egy avi filmem amibõl pár kbyte hiányzik. sehogy nem tudom befejezni, hónapok óta így várakozik. Van valami program, amivel el tudom indítani?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Dj Faustus
Most kaptam az alábbi privát üzenetet:
"Ittláthattok egy telepítõt és nem tudom hogy ezek közül melyik a "Gateway"!?Írjátok már le legyetek olyan szívesek hogy melyiket hova írjam?"

Nos erre azt tudom javasolni, hogy ha a szolgáltató fix IP-címet oszt ki (ez eléggé valószínûtlen, a lakossági Internet-elõfizetések nagy többsége dinamikus IP-cím kiosztást használ) akkor a gateway az átjáró.
Ai IP address az IP cím, a subnet mask az alhálózati maszk, a primary és secondary DNS pedig a DNS mezõnél felsorolt két IP-cím.

Viszont ahogy látom van DHCP kiszolgáló is. Ez viszont arra utal, hogy dinamikus IP-kiosztás van. Ez esetben keress olyasmit a routerben, hogy dinamikus IP-cím kiosztás (Dynamic IP address).
Egyébként a szótár egy igen hasznos dolog.

Dj Faustus
tesódat finoman (!) billentsed fenékbe.

tobias88
1.: nincs is!
2.: nem vált be
3.: semmit se reagált

ÁÁÁ, megvan a probléma oka, tesóm tette össze a gépet, és csak félig dugta be a hangkártyába menõ kábelt, ÚÚ
kas123
nem a tipusát mondtam ember...hanem h elszaródott az egered, és azé nyöszörög, de ha másik egérrel is nyöszörög akkor a géped a szar, nem az egér...

Dj Faustus
Szerintem a számítógép digitális elektronikája (kezdve a vinyótól, a memóriamodulokon át, stb...) zajong bele a hangkártya analóg áramköreibe.
Amit tehetsz:
1. Szedd ki a hangkártyát a CD-rom olvasóval összekötõ vékony kábelt. Mostanában már jelentõségét vesztette.
2. A hangerõ-állító pulton némíts el minden nem használt bemenetet (Mikrofon, Vonalbemenet, Aux, CD, stb...).
3. A lejátszási hangerõt, és a Wave (Hanghullám) csatorna hangerejét húzd fel.
4. Esetleg használd ki a hangkártya SPDIF digitális hangkimenetét. Akkor külsõ A/D átalakítót használsz, ami független a számítógéptõl.

tobias88
1. ha közvetlen egy fejhallgatót csatlakoztatok, abba is lehet hallani
2. az egér típusa meg nem számít!

mást valaki? aki tud rá választ? és nem csak badarságokat
kas123
csukd ki a hangfalat...😄
am próbálj ki 1 másik egeret, vagy vidd el haverodhoz az egeredet és nézzétek meg, ha nálad másik egér nem ciripel, és a haverodnál is ciripel a te egered akkor dobd ki és vegyé újjat =)

zvaragabor
Hmm...akkor az egered nem nyöszörög. 😊
Minden hangfalnak van valami minimális zaja. Ha nálad ez a hang már feltûnõ, vagy zavaró, akkor lehet hogy gond van. Ha van garancia, akkor megnézetheted. Innentõl, ha hasznosabb info kell, akkor a hardver fórumban a megfelelõ topikban kérdezd, bár itt is akadhat, aki tud segíteni, én már sajnos innentõl kezdve nem. ITT, vagy akár ITT.

Chaos Anno Domini

tobias88
a hangfalból jön!!!!!!!!!!!!!!!!! ha hangosítok a hangfalon, akkor hangosodik, de ha a windowsba állítok a hangon, az nem változtat rajta!