Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Mit tudok csinálni? Amikor felraktam, még a helyén volt!
Elõre is köszi!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
DAA kiterjesztésû Image file-t szeretnék megnyitni, de a daemon tools nem kezeli.
Van valakinek valami ötlete?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Esetleg probákd ki,hátha letörli.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
kaptam egys irott DVD-t, amit beolvasnek, de a gepem uresnek latja. ennek oka valoszinuleg, hogy az illeto udf-ben irta. Milyen programot kell telepitenem ahhoz, hogy en is olvasni tudjam az ilyen DVDket?
újra telepítettem a windosomat, de nem találja az internetet.
Nem tudom hol és hogy kell beállítani, kábelnetes, t-onlnine (gondolom valami hálózati kapcsolat, helyi hálózat), valaki tudja légyszíves segtsen
Érted?? nem serial key kell! Hanem csak úgy engedi letörölni, ha az elõzetesen megadott kódot beírod, amit valamikor be kellene adnom, de én nem adtam be semmit neki!
hát adj neki
feltettem a zonealarmot, de szemétkedik valamiért az utorrentel, és le akarnám törölni, de valami kódot kér, amit életemben nem adtam be neki, és le se tudom uninstallálni+regisztrációs adatbázisból se tudom törölni, mert megtagadja+a fájljait se tudom törölni, mert írásvédettek
Segítsetek légyszi, hogy hogy tudok tõle megszabadulni
Az a problémám, hogy feltelepítenék egy játékot és a directx-et akarja frissíteni mindig de az meg leáll egy üzenettel, hogy látogassak el a microsoft oldalára.Felraktam egy Április 7-ei DirectX-et és még mindig ez a probléma.Mi erre a megoldás?Muszály ennek DirectX-et telepítenie?
mi van akkor ha indítom a gépet és mikor bejönne az xp fekete képernyõ egyedûl a kurzort látni, hallani ahogy bejelentkezik meg minden csak nem látni semmit a kurzortól?!
Glory Glory Man United!!
Eltüntek a meghajtóim , nem tudom miért, ha szeretném õket engedélyezni akkor ezt az üzenetet kapom:
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Ilyenkor mivan ? 😞
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az iránt érdeklõdnék, hogy az Internet Explorer 7-ben
a képeket miért gyengébb minõségben jeleníti meg?
És felajánlja, hogy Shift+R parancsra tölti be a rendes minõségét...
Ki lehet ezt valahol kapcsolni, hogy alapból a rendes képet adja be?
aztán vissza kapcs ú.ind.
-rendszer
-speciális
-teljesítménybeállítások
viz.hat-ok
Az volna a problémám hogy az asztalomon az ikonok alatt olyan csúnya nem igazodik árnyékkal a háttérhez. A beállításokba pedig legjobb megjelenésre van téve.
Kép