Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

kissadamvikt
kellene egy kis hel!!!! BIOSból nemtom felhúzni a procimat(Celeron 2.52Ghz) és vki tudna egy olyan progit adni amivel ezt megtom csinálni!?!?!?!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

ty

tobias88
ctrl+alt+del és leállítás fül és ott kikapcsolás
A problémám, hogy frisen telepítettem az XP-t, és néhány feltelepített segédprogram után eltünteti a leállítás kapcsolót!
Mit tudok csinálni? Amikor felraktam, még a helyén volt!
Elõre is köszi!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

Tomicsek
Power ISO kezeli ezt a kiterjesztést. Link

Hiho!

DAA kiterjesztésû Image file-t szeretnék megnyitni, de a daemon tools nem kezeli.
Van valakinek valami ötlete?

Evin
Én már kaptam olyan írt dvd-t, amit az olvasóm nem tudott beolvasni, aminek esetleg az lehet az oka, hogy kétrétegû íróval írták. Ugyanezt láttam már írott kétrétegû lemezzel is. Ha nálad is ez van, akkor esetleg egy író beolvassa. Ha az sem, akkor keresztet vethetsz rá.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

tobias88
kössz, sikerült
Kb 1 hónapos a Notebook-om, ugyhogy ezt a lehetoseget kizarnam...
Én törlésre a Smarty Uninstallert használom.Van egy olyan funkciója,hogy erõszakos eltávoltás.Link
Esetleg probákd ki,hátha letörli.

tobias88
vagyis nincs kikapcsolva, DE EZ A MOCSOK NEM ENGEDI ELINDULNI! mert ez egy új program és kijön az ablak hogy allow vagy deny, de az allowhoz kell a password!
tobias88
ki van kapcsolva, nincs olyan progi ami törli mindenképp?
Evin
Ha régi az olvasód, vegyél újatt. Egyébként a DVD olvasóknak mindegy milyen formátumba van írva. Tudtommal...

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

rendsz . visszaállítás?

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

csak félve merem kedezni: az internet telepitoCDjet is visszatetted?
tobias88
Valaki segítsen már légyszi, hogy hogy tudok tõle megszabadulni!!!
Sziasztok, segitseget szeretnek kerni:

kaptam egys irott DVD-t, amit beolvasnek, de a gepem uresnek latja. ennek oka valoszinuleg, hogy az illeto udf-ben irta. Milyen programot kell telepitenem ahhoz, hogy en is olvasni tudjam az ilyen DVDket?
sziasztok,
újra telepítettem a windosomat, de nem találja az internetet.
Nem tudom hol és hogy kell beállítani, kábelnetes, t-onlnine (gondolom valami hálózati kapcsolat, helyi hálózat), valaki tudja légyszíves segtsen
félreértettem- bocs

tobias88
valahogy le szeretném szedni windows törlés nélkül!
tobias88
értsd már meg, nem serial, hanem password! tudod mi az??? le kódolta magát! mintha én megadok neki egy kódot hogy csak én tudjam változtatni, törölni, de én nem adtam neki meg kódot, hogy ne tudja más változtatni!
Érted?? nem serial key kell! Hanem csak úgy engedi letörölni, ha az elõzetesen megadott kódot beírod, amit valamikor be kellene adnom, de én nem adtam be semmit neki!
ha szerencséd van , utána uninstall .

küldtem privit!

tobias88
zone alarm pro

valami erõszakos törlõ progi nincs, ami mindenképp leszedi??
mit raktál föl pontosan?

tobias88
de én nem adtam meg neki kódot, és õ azt kéri amit én nem adtam meg! és beírok bármit, természetesen nem fogadja el.
Szólj,ha itt vagy.

hali
hát adj neki

tobias88
ja, és ha bármin akarok benne változtatni, kódot kér
tobias88
hello, lenne egy óriási problémám:
feltettem a zonealarmot, de szemétkedik valamiért az utorrentel, és le akarnám törölni, de valami kódot kér, amit életemben nem adtam be neki, és le se tudom uninstallálni+regisztrációs adatbázisból se tudom törölni, mert megtagadja+a fájljait se tudom törölni, mert írásvédettek

Segítsetek légyszi, hogy hogy tudok tõle megszabadulni
jbal
na megoldottam bemásoltam a játék fájljait és úgy tûnik mûködik

jbal
Sziasztok!
Az a problémám, hogy feltelepítenék egy játékot és a directx-et akarja frissíteni mindig de az meg leáll egy üzenettel, hogy látogassak el a microsoft oldalára.Felraktam egy Április 7-ei DirectX-et és még mindig ez a probléma.Mi erre a megoldás?Muszály ennek DirectX-et telepítenie?

Hi all olyan programot keresek amivel a gépen lejátszott zenét tudom felvenni úgy hogy a fájl nincs meg hanem pl interneten pufferelt videót nézek annak a hangját szeretném felvenni milyen programmal tudnám ezt megcsinálni?
Scholes18
help pls!
mi van akkor ha indítom a gépet és mikor bejönne az xp fekete képernyõ egyedûl a kurzort látni, hallani ahogy bejelentkezik meg minden csak nem látni semmit a kurzortól?!

Glory Glory Man United!!

Cápafogxy
Isten vagy!

V43 1105
Sziasztok!

Eltüntek a meghajtóim , nem tudom miért, ha szeretném õket engedélyezni akkor ezt az üzenetet kapom:

A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)

Ilyenkor mivan ? 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tomicsek
Asztalon jobb katt-ikonrendezés szempontja-webes elemek zárolása elõl pipa ki.

Üdv!

Az iránt érdeklõdnék, hogy az Internet Explorer 7-ben
a képeket miért gyengébb minõségben jeleníti meg?
És felajánlja, hogy Shift+R parancsra tölti be a rendes minõségét...
Ki lehet ezt valahol kapcsolni, hogy alapból a rendes képet adja be?

Cápafogxy
Megvolt. 😊 Ugyanaz

probáld kikapcs és újraind
aztán vissza kapcs ú.ind.

Cápafogxy
Be van minden pipálva és úgy ilyen.

Csõ! -vez.pult
-rendszer
-speciális
-teljesítménybeállítások
viz.hat-ok

Cápafogxy
Help pls!
Az volna a problémám hogy az asztalomon az ikonok alatt olyan csúnya nem igazodik árnyékkal a háttérhez. A beállításokba pedig legjobb megjelenésre van téve.
Kép

Nem, bocs nem ba*****ni akartalak. Sorry.
mióta csinálja?

azer mert kitoroltem hogy az emberek el tudjàk olvasni (mint most is)!!!!! amugy mit kotoszkodsz???? szerinted hulyesegbol teszek fel ilyen kerdest???
És amikor a bizonyos betûket begépelted példaként, miért nem rakott mellé másikat?
nekem is volt ilyen, megnéztem a kártyát és tiszta por volt, letisztítottam alaposan, most jó

próbáld bepipálni hogy passzív kapcsolat (Totalcommander, néha csak minden második próbálkozásra mûködik), illetve CuteFTP nálam mûködik router mögül egy próbát megér