Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De hiszen folyamatosan 50-60 fpssel ment míg újra nem raktam. igaz hogy low beállítással<#hehe>

Köszönöm mindkettõ válaszadónak!
aszizoli
Próbáld a DVDShrink-el.
Mivel elég nagy méretû a másolandó lemez, tömörítés elött szedd ki azokat a részeket, amik nem feltétlenül kellenek (pl.: extra, fölösleges nyelvek). Minnél jobban összetömöríted a lemez tartalmát, annál rosszabb lesz a kép minõsége.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

leoon
Hát ja, mentés másként! Itt be lehet állítani korábbi verziósra!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Evin
crtl+alt+del->folyamatok
Itt meg tudod nézni, mi fogja le 100%-ra a gépet. Itt le is kapcsolhatod, és esetleg megtudod ki a probléma okozója.
Felraktál minden drivert az alaplaphoz is? (csipkészlet ilyesmi)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Helló.
Újra lett rakva a gép(persze elõtte elmentettem a dolgok pl. dokumentumok). A gépet sikerült újraraknom vissza is helyeztem az elmentett filékat de a Word-ös dokokat ha megnyitom akkor fájlátalakítást ír ki. Hiába választom ki bármelyiket akkor se tom elolvasni a szöveget. Mivel lehetne olvashatóvá tenni?

Moyko
problémám a következõ lenne van egy asztali gép:

asus a7n -es alaplap..
és egy AGP-s Asus 7600GS. Winxp SP2 Hun

A probléma:
Bármilyen videó fájl lejátszásakor megáll a gép, (100% cpu) legtöbbször még az egér se mozdul. First install volt, xvid codec semmi más, maximum a m player classicot probáltam de azzal se mentem többre, Amint egy külsõ lejátszóval elinditok egy video fájlt kiakad. (windows media playerekkel is, mplayer2-vel is probáltam) Viszont a total commander F3-as beépítetjével tökéletesen megy... (további hiba jelentség hogy "kiakadás" után 2-3 perccel elkezd felbontást? vagy valamit váltani, mert kattogtatja a monitort.

probáltam drivereket is cserélni.. a legfontosabb lenne kideríteni hogy hardweres vagy szoftveres a próbléma... és milyenen eszköz okozza.

There is only one Boss!

Evin
Van olyan mentési lehetõség hogy régebbi verziós ppt legyen az eredmény.
Fájl->Mentés másként
(ha jól emlékszem)

Sziasztok!

Ha csináltam egy elõadást a 2007-es Microsoft PowerPoint-tal akkor azt hogy tekinthetem meg a 2003-as kiadással?*(*=mivel itthon 2007-es kiadás van a suliban meg 2003-as)
Evin
PowerISO
Ezzel a progival meg tudod nyitni, és ki tudod másolni belõle, ami kell

Azt irja ki hogy a külsõ gyártótól származó inf fájl nem tartalmaz digitális aláírási infót. Tehát szerintem nem kompatibilis a windows XP-vel. De lehetne folytatni, de kiirja ha folytatom, megingatom vele a rendszert, vagy valami ilyesmi. Talán jobb lesz ha visszaviszem.
Guillotine
Kösz.
Azért kérdezem mert az FTPRush,az UltraFxp programoknál külön be lehet állítani az ftp site listázásának módját,de ilyet nem találtam a SmartFtp-ben és ezért nem tudom az ftp könyvtárait ki listázni.
Jó lenne ha tudnám ezt is ugyan igy beállítani mert ez a legszimpatikusabb ftp-zõ a számomra.
A többi nem nagyon tetszik.

www.guillotine.atw.hu

Helló!
Nem tudom jó helyre irok-e de már marhára idegesit, hogy egy jó ideje semmit nem tudok letölteni az SG-rõl. Minden letöltésnél timeout-ot kapok. Tud vki vmi megoldást? Vagy azért van mert nincs külföldi letöltés?

Dj Faustus
" stat i parancsot "
list (ez az alapparancs) vagy ls (ez meg a Unixos megfelelõje)

hát nem nagyon vágom az inglist de ha jol értelmezem ki kéne cd-re irni képfájba vagy?? de kösssz egyébként

Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy amikor felmásolom az eredeti DVD-filmet a gépre, 7,valamennyi giga helyet foglal. És ezt csak 2 db 4,7 GB-s lemezre tudom kiírni. Hallottam, hogy van olyan program, amivel "le lehet tömöríteni" úgy, hogy ráférjen a 4,7 gigás CD-re, és akkor is megmarad a DVD-formátum (le tudom játszani az asztali DVD-lejátszómon, ami nem divx-es). De a program nevét sajnos nem tudom. Tudna nekem ebben valaki segíteni? Elõre is köszönöm!
Guillotine
Szevasztok!
Tudna nekem abban segíteni valaki,hogy hogyan lehet a SmartFtp nevü progiban stat i parancsot megadni az ftp könyvtárak listázásához?
Elõre is köszönöm.

www.guillotine.atw.hu

roblee
http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_Access_Archive

Olvasd el, minden benne van!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

hi all letöltötem egy progit DAA fájl sajna nem ismerem hogy lehet megnyitni???

Például a Partition Magic.
Nightwish006
aki tud olyan progit, amivel egy meglévõ particióbol lelehet szedni pár gigát külön partícióra írjon pls!! nagyon fontos lenne! elõre is thx

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kissadamvikt
oks cput már folhúztam régebben cgat nem akarom basztatni memóriát meg még ma veszek csak tudni akartom😄

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Evin
De csak akkor húz bármit is, ha tudod mit csinálsz, és akkor is csak fokozatosan!

Evin
Ezzel semmit. Ez csak információkat nyújt a géped alkatrészeirõl.
cpu és ram húzása csak bios-ból lehetséges
vga vagy a driverrel, vagy ezt is bios-ban vagy pl Powerstrip

kissadamvikt
ezzel a progival kapcsolatban még annyit h mit tudok vele húzni??? cpu-t? vgat? ramot?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
jaja bocsesz megtaláltam

kissadamvikt
ahhan tom de ebben a progiban pontosan hol tom megnézni a hõmérsékleteket????

Evin
Ezzel a progival meg lehet nézni. Egyébként a kártya hõmérsékletét meg meg tudod nézni a driverben(Képernyõ tulajdonságaiban)

kissadamvikt
kösz kül a kari gf6200 és a cpu hõmérsékletét csak a biosban tom nézni ezért kéne a progi!! de kösz

Evin
EVEREST Home Edition
Az alaplapon elõfordulhat, hogy van hõmérséklet érzékelõ, de ha a kártyád régi, azon nem biztos, hogy fogod tudni mérni a hõt.

kissadamvikt
tudnátok adni egy olyan progit amivel figyelni tom a VGA és a CPU hõmérsékletét!?!?!?!?!

units
Nics lehetõség a telepítés folytatására?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

roblee
Sziasztok!
Egy kérdés:
A minap frissített az xp-m, és miután újraindult a gép eltûnt az asztalról a legtöbb ikonom. Ez mitõl lehet?
Köszi a válaszokat!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

kicsit ha részletesebben írod le a problémát akkor talán nagyobb az esélye hogy tud valaki válaszolni

Ja, most látom hogy nem is nekem válaszoltatok, bocsi. Köszi a "segítõkészséget" egyébként.
Kösz a válaszokat kipróbálom!

Nem lehetne 1szerûbben, nem vagyok egy számítógép mágus. Van még valami alternatív megoldás?
leoon
Minek az neked? 😄

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

rakjad át a winchestert a P4-es gépbe, telepítsd fel amit szeretnél majd rakd vissza a P3-asba

II Rocky II
nos én nemtok neked segiteni,de a jáátékkal kapcsolatos kérdéseket itt tehetsz fel,sztem szivesen válaszolnak neked.😊

24 - Exile -Nov.23

Hello! Nem tudnátok segíteni? Fel akartam telepíteni bluetooth-t, de nem sikerült. Azt irja ki hogy nem ment át a Windows Logó teszten, és hagyjam abba a telepítést. Találkozott már valaki ilyennel?
sziasztok!Szeretnák a test drive unlimited játékkal játszani,de a serial kódm nem fogadja el a gép,nem tudna valaki küldeni egyet?elõre is köszi!Sanyi
leoon
Van ilyen mikor nem boot-ol be cd/dvd-rõl! Még ha be is van állítva, hogy arról kelljen! Van mikor az F2-t vagy F11-et kell nyomni próbáld ki így, hátha...(vagy más Fxx-es bill-el)

Sziasztok!

Van a családban egy P3-as és egy P4-es gép!A P3-as géppel az a gond hogy nem BOOT-ol CD-rõl.Bevan állítva a BIOS-ban hogy CD-rõl BOOT-oljon.(1-2 napja még a BOOT-olt).Szétszedtük a gépet de semmit nem találtunk "dszámperokat", kábelokat megnéztük de nem csúszott ki egész délután ezzel killódtunk.CD-t olvas és ír is.(XP-t és LINUX-ot is próbáltuk de nem BOOT-ol)Ha valaki tudja mi lehet a probléma vagy van öklete akkor várom a javaslatokat!

köszi szépen a válaszodat de mindegy h milyen sorrendbe rakom a szavakat nem?😄
kösz
Dj Faustus
"A line-in valaki megmondaná h mi az "
Vonalbemenet (pár száz mV-os érékenységû, impedanciája kOhm-os nagyságrendû). Arra szolgál, hogy CD-lejátszó, magnó, rádió, minihifi, számítógép hangkártyájának (mármint sima, átlagos hangkártya) vonalkimenetét (line out) rákösd. MP3 lejátszó esetén ez szerintem arra szolgál, hogy az elõbb említett eszközökrõl felvegyél.

helló.
Én nem értek az ilyenekhez ezért hozzátok fordulok lehet hogy ez alap kérdés de megkérdem
A line-in valaki megmondaná h mi az
mp3 an van rajta(thomson em2600)
köszielõre is
helló
Evin
Minden procit lehet bios-ból húzni. Ahol a proci beállításai vannak(frekvencia, típus, fsb...) ott vmeliyk Auto vagy Default beállítást át kell kapcsolni Manual-ra, és onnantól lehet emelni a frekvenciát.

kissadamvikt
ahan ez mind szép és jó...