Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ez az elvi megoldása, de nem tudom ,hogy kell Comodo-ban gyakorlatba ülteteni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
olyan kérdésem lenne h összekötöttem a tv-t a sz.géppel és ha elindítok egy filmet a gépen nem viszi ki a képet a tv-re.
de játéknál kiviszi.
Mi lehet a gond?? kéne vmi driver vagy vmi??
Kellene egy olyan program ami a zenék kbps-ét alakítja át (alacsonyabbra), lehetõleg minõségvesztés nélkül. Ha tudtok ilyet akkor plz. Virtual DJ-t ajánlották de én ahhoz nagyon nem értek... szal az is elég ha vki azt elmagyarázza. <#finom>#finom>
a cFosSpeed-el van bajom. Nem tudja átküldeni a csomagokat, vagy mi, azt írja, hogy talán a tûzfal akadályozza. A tûzfal (zonealarm) nem akadályozza, mert manuálisan is már átengedtem, és ha kikapcsolom a tûzfalat, akkor is sír a cfos. Volt már pár tûzfal a gépen, de uninstalláltam mindet. Mi lehet a baj? Windows tûzfal sincs bekapcsolva.
http://www.bulihely.com
Az Adobe Felvásárolta a Macromediát.
swf konvertálással még futok egy kört, kiváncsi vagyok
1. Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futtass le frissített adatbázisú vírusirtót, kémprogramkeresõt.
2. Futtass le memóriaellenörzõ programot.
3. Bizonyosodj meg róla, hogy a legfrissebb meghajtóprogramok (driverek) vannak-e feltéve. Nem telepítettél valami olyan programot/eszközt (új nyomtató, új hangkártya) a közelmúltban ami ez okozhatja?
Az általad belinkelt lejátszó pont alkalmas erre.
"néztem ezt, de ehhez a felhasználónak még valami kiegészítést kell telepítenie"
Szimplán csak a Flash plugint kell felraknia (hisz ez egy Flashben készült lejátszó, az FLV formátum is a Flash készítõihez köthetõ). Azt meg a felhasználók 90% felrakja.
"esetleg egyszerûbben valami Embed tag trükkel nem oldható meg? (nálam simán nem ment)"
Az <embed> tag a Netscape kiegészítése a HTML nyelvhez (ami végül nem kerül bele az ajánlásba). Nem javasolt használni.
néztem ezt, de ehhez a felhasználónak még valami kiegészítést kell telepítenie
esetleg egyszerûbben valami Embed tag trükkel nem oldható meg? (nálam simán nem ment)
valahol azt olvastam hogy az flv-t swf-be kell konvertálni
valakinek van tapasztalata?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
ACER Aspire 5738ZG
Kár hogy a topicban nem láttam a reakciót 😛
Köszi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Firefoxban kiterjesztésen keresztül érhetõ el az egész.
"nekem van olyan, de papagájként inkább repkedek... sorry"
Gyurrrrika...

Persze nem ablakokban meg ilyenek, hanem az oldalon elhelyezett számlálóra kicsit rásegít.
kattintgatva meg tudnám oldali, mert azonos IP nem baj neki, de nincs hozzá türelmem...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Elolvastad a 10041-es hozzászólásom? Értelmezted?
A Rendszergazdai fiók pont azért Rendszergazdai fiók, hogy a Rendszergazda mindenhez hozzáférjen. Tehát a Rendszergazdai fiókon nincs értelme tiltani az Internetezést. Korlátozott jogú felhasználóknál több értelme van.
"Tudtok olyan programot amely felveszi a Interneten keresztül hallgatott vagy éppen nézett adást?Lehetõleg WMP-ert kezelje!"
Streamripper (MP3, Ogg/Vorbis), VLC Media Player (sok mindenhez), MPlayer
DJ Fastus: nem találtam meg azt az opciót sehol sem ahol a Rendszergazdai fiókon lelehet tiltani az Internetet(ezést)!?
de akár alcohol 120% nevü progival is
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Van egy oldal, ami tele van rendszerkövetelményekkel, és csinál automatán egy vizsgálatot. Nem tudnátok megmondani az oldal címét? Valamelyik topic-ba már be volt linkelve, csak nemtom, hogy melyik az.
ACER Aspire 5738ZG
Az, hogy a hang halkul-hangosodik, az szerintem a hangfal hibája lesz, mert ha csak simán a hangfalat állítom, akkor is csinálja. De az hogy a winamp után ha elindítom a játékot, és felhangosodik a játék is és a hang is, az sztem nem hardveres.
Chaos Anno Domini
Dropmyrights (egy p lemaradt).
Rendszergazdai jogok nélkül indítja el a programot.
Bõvebben
"egy másik kérdés:az internet explorer-t le lehe tiltani vhogy?azt a windows összetevõk eltávolítását ismerem de a gépen úgy is rajtamarad és megnyit vele pl. reklámokat"
Ha reklámokat nyit meg vele, akkor olyan program van a gépeden, ami adware-t tartalmaz. De frissen telepített, normális programokat tartalmazó rendszernél, ez nem igazán fordul elõ.
Egyébként ha más böngészõt használsz, akkor az Internet Explorer letiltható, vagy beszabályozható, hogy például csak a DropmyRights-on keresztül nyiljon meg (ne más program hívja meg).
az a Dromyrights az pontosan mi is?
egyébként egy másik kérdés:az internet explorer-t le lehe tiltani vhogy?azt a windows összetevõk eltávolítását ismerem de a gépen úgy is rajtamarad és megnyit vele pl. reklámokat
Írtam korábban, hogy sikerült átállítani a jogosultságokat az XP, így nem fértem hozzá. Szerencsére sikerült visszaállítanom a Vista segítségével. Viszont mikor rányomtam a partícióra, hogy "Mindenki" hozzáfér, akkor megcsinál jópár mappát, de nem mindet. Természetesen Vista alól, mert csak ott tudom korlátozni.
A válaszokat elõre is köszönöm.
ACER Aspire 5738ZG