Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont ezt a címét találtam még én is és mûködik ezer hála...!!!!
Evin
Talán ez majd segít.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sajnos ez a probléma mert én sem tudom és nem is jövök rá egyátalán hogyan is mûködik!
Evin
Ki kell engedni a torrent progit egy megadott porton, és akkor aktív leszel.
Ez az elvi megoldása, de nem tudom ,hogy kell Comodo-ban gyakorlatba ülteteni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

(Biztossan a tûzfallal van a gond mert ha kikapcsolom akkor aktív vagyok!)
Hegi90
Háhá megcsináltam a nickképemet! <#vigyor2>Szerintetek jól sikerült?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Örülök neki! <#awink>
Hegi90
Kössz all! Már sikerült ezzel az Easy CD-DA Extractor nevû progival. <#wink>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A COMODO Firewall Pro nevû tûzfalnál hogyan kell beállítani hogy aktív legyek mert sehogy nem jöttem rá hogyan kell???
Megnézem hogy mit tud!
comodo personal firewall

Melyik tûzfal programot ajánlanátok!?
Goldwave, behívod, majd save as
esetleg Lame mp3 codec kellhet hozzá

sziasztok!
olyan kérdésem lenne h összekötöttem a tv-t a sz.géppel és ha elindítok egy filmet a gépen nem viszi ki a képet a tv-re.
de játéknál kiviszi.
Mi lehet a gond?? kéne vmi driver vagy vmi??

Látom van itt pár HTML kapcsolatos kérdés akkor én is feltennék egyet: azt meglehet oldani és ha igen akkor hogyan hogy csak én tudjak belépni az oldalamra ezt valami scrip-tel vagy hasonlóval meglehet oldani?
Ajánlom a Easy CD-DA Extractor nevû programot!Többek közt erre a célra is való amire neked való...(Az Easy CD-DA Extractor audió CD-ink digitális másolását teszi lehetõvé számítógépünk merevlemezére, ami jobb hangminõséget eredményez az analóg másolásnál. Tud dolgozni DVD-rõl is, támogatja a 8/16 bites monó/sztereó PCM hangformátumot (6 kHz - 48 kHz), a Microsoft Windows Media Audiót, MP3 támogatással is rendelkezik, és kiegészítõ enkódoló plug-inok találhatók a program honlapján. A másolás történhet röptében, vagyis a dalt azonnal konvertálja a kívánt formátumba, ideiglenes fájl létrehozása nélkül, vagy pedig úgy, hogy elõbb elkészíti a WAV fájlt, és ezt konvertálja át a célformátumba. Elvégezhetjük a felvétel normalizálását is vele. A behelyezett audió CD adatainak kitöltését nem kell kézzel elvégeznünk, mert élõ kapcsolat esetét csatlakozni tud az Escient CD-adatbázishoz, s le tudja kérdezni a CD adatait, akár proxy mögül is. Ha a CD adatai nem szerepelnek a CDDB-ben, föl tudjuk vele terjeszteni az információkat. A CD adatait be tudja másolni az ID3 tagbe, ez is óriási segítség. Saját fájlkonverterrel rendelkezik, amivel WAV <> MP3 átalakítás végezhetõ, akár húzd és dobd módszerrel. Együtt tud mûködni a feltelepített CD-író szoftverrel, így egyszerû a saját CD elkészítése.) Innen le is töltheted!
Hegi90
Hi!
Kellene egy olyan program ami a zenék kbps-ét alakítja át (alacsonyabbra), lehetõleg minõségvesztés nélkül. Ha tudtok ilyet akkor plz. Virtual DJ-t ajánlották de én ahhoz nagyon nem értek... szal az is elég ha vki azt elmagyarázza. <#finom>

Laox
Sziasztok!

a cFosSpeed-el van bajom. Nem tudja átküldeni a csomagokat, vagy mi, azt írja, hogy talán a tûzfal akadályozza. A tûzfal (zonealarm) nem akadályozza, mert manuálisan is már átengedtem, és ha kikapcsolom a tûzfalat, akkor is sír a cfos. Volt már pár tûzfal a gépen, de uninstalláltam mindet. Mi lehet a baj? Windows tûzfal sincs bekapcsolva.

http://www.bulihely.com

Dj Faustus
"vagy a Flash már az Adobe-hoz tartozik és nem a Macromediahoz"
Az Adobe Felvásárolta a Macromediát.

értem, thx, csak valami Adobe cuccot akart felrakni, vagy a Flash már az Adobe-hoz tartozik és nem a Macromediahoz <#fejvakaras> (lehet lemaradtam valamirõl)
swf konvertálással még futok egy kört, kiváncsi vagyok

Dj Faustus
"A windows használata során a gép napi 3-4 szer kifagy,kapok egy kék képernyõt,amin van egy csomó windows sablonszöveg és hogy fizikai memória listázása."
1. Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futtass le frissített adatbázisú vírusirtót, kémprogramkeresõt.
2. Futtass le memóriaellenörzõ programot.
3. Bizonyosodj meg róla, hogy a legfrissebb meghajtóprogramok (driverek) vannak-e feltéve. Nem telepítettél valami olyan programot/eszközt (új nyomtató, új hangkártya) a közelmúltban ami ez okozhatja?

Dj Faustus
".flv formátumba van videóm, hogy lehetne ezt weblapon lejátszatni?"
Az általad belinkelt lejátszó pont alkalmas erre.

"néztem ezt, de ehhez a felhasználónak még valami kiegészítést kell telepítenie"
Szimplán csak a Flash plugint kell felraknia (hisz ez egy Flashben készült lejátszó, az FLV formátum is a Flash készítõihez köthetõ). Azt meg a felhasználók 90% felrakja.

"esetleg egyszerûbben valami Embed tag trükkel nem oldható meg? (nálam simán nem ment)"
Az <embed> tag a Netscape kiegészítése a HTML nyelvhez (ami végül nem kerül bele az ajánlásba). Nem javasolt használni.

.flv formátumba van videóm, hogy lehetne ezt weblapon lejátszatni?
néztem ezt, de ehhez a felhasználónak még valami kiegészítést kell telepítenie
esetleg egyszerûbben valami Embed tag trükkel nem oldható meg? (nálam simán nem ment)
valahol azt olvastam hogy az flv-t swf-be kell konvertálni
valakinek van tapasztalata?

THX.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A windows használata során a gép napi 3-4 szer kifagy,kapok egy kék képernyõt,amin van egy csomó windows sablonszöveg és hogy fizikai memória listázása. Ez mitõl van illetve hogy lehetne kiiktatni?Sajnos nem értek a számítógépekhez.
Elõre is köszönöm a segítséget.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

vki
HI! Van olyan program, amivel csoportosan lehet a fájlok biztonsági szabályait módosítani, és megy XP alatt?

ACER Aspire 5738ZG

Sland
<#banplz>

Kár hogy a topicban nem láttam a reakciót 😛

Köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dj Faustus
Ha a böngészõvel (jelenesetben) Internet Explorer-el ha megnézem az oldal forrását akkor Jegyzõtömb-bel nyílik meg és azt nem lehet valahogy beállítani hogy WorldPad-dal nyíljon meg?
Dj Faustus
Operában jobb klikk az oldalon Reload every/és itt kiválasztod az idõközt. Biztos, nem kell hozzá külön program.
Firefoxban kiterjesztésen keresztül érhetõ el az egész.

"nekem van olyan, de papagájként inkább repkedek... sorry"
Gyurrrrika...

Értem köszi, kipróbálom a programot amit ajánlassz!
nekem van olyan, de papagájként inkább repkedek... sorry

Sland
Olyan sript, vagy progi kéne, amibe beírok egy linket és azt pl 500szor megnyitja!

Persze nem ablakokban meg ilyenek, hanem az oldalon elhelyezett számlálóra kicsit rásegít.
kattintgatva meg tudnám oldali, mert azonos IP nem baj neki, de nincs hozzá türelmem...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dj Faustus
"DJ Fastus: nem találtam meg azt az opciót sehol sem ahol a Rendszergazdai fiókon lelehet tiltani az Internetet(ezést)!?"
Elolvastad a 10041-es hozzászólásom? Értelmezted?
A Rendszergazdai fiók pont azért Rendszergazdai fiók, hogy a Rendszergazda mindenhez hozzáférjen. Tehát a Rendszergazdai fiókon nincs értelme tiltani az Internetezést. Korlátozott jogú felhasználóknál több értelme van.

"Tudtok olyan programot amely felveszi a Interneten keresztül hallgatott vagy éppen nézett adást?Lehetõleg WMP-ert kezelje!"
Streamripper (MP3, Ogg/Vorbis), VLC Media Player (sok mindenhez), MPlayer

Tudtok olyan programot amely felveszi a Interneten keresztül hallgatott vagy éppen nézett adást?Lehetõleg WMP-ert kezelje!
IsoBuster is megnyissa ha minden igaz!

DJ Fastus: nem találtam meg azt az opciót sehol sem ahol a Rendszergazdai fiókon lelehet tiltani az Internetet(ezést)!?
Shiwo
daemon tools.. a lemaradt...

de akár alcohol 120% nevü progival is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
hát ha szép méretes darab, akkor demon tools-szal kell bemontolni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Milyen programmal lehet megnyitnia bin kiterjesztésû fájlokat?
vki
Köszi!

ACER Aspire 5738ZG

vki
Hi!

Van egy oldal, ami tele van rendszerkövetelményekkel, és csinál automatán egy vizsgálatot. Nem tudnátok megmondani az oldal címét? Valamelyik topic-ba már be volt linkelve, csak nemtom, hogy melyik az.

ACER Aspire 5738ZG

zvaragabor
Hi! Nekem olyan gondom van, hogy a hangerõszabályzóban levettem a Hanghullám, és a Hangerõ csúszkáját kb alulról a második vonalig mind 2-nek egyformán. Elindítom a winampot, mert zenét akarok hallgatni. Eddig minden okay. Aztán elindítok egy játékot(bármelyiket), és a hang felerõsödik, mind a játéké, mind a winampé. És ráadásul elkezd a hangfal hol halkabban, hol hangosabban szólni. Nem ritmikusan, hanem véletlenszerûen, mintha a hangfalat halkítanám-hangosítanám fel-le. Kilépek a játékból, megnézem a hangerõszabályzót, és látom, hogy a Hanghullám csúszkája felment maxra. Teljesen magától. Ez mitól lehet? Winamp kompatibilitási gondok? Vagy a rendeszerrel van valami?
Az, hogy a hang halkul-hangosodik, az szerintem a hangfal hibája lesz, mert ha csak simán a hangfalat állítom, akkor is csinálja. De az hogy a winamp után ha elindítom a játékot, és felhangosodik a játék is és a hang is, az sztem nem hardveres.

Chaos Anno Domini

Dying Soul
Köszi!

Oké!
Dj Faustus
A Rendszergazdai fiók pont azért Rendszergazdai fiók, hogy azon minden beállítható legyen.

Azt hogyan lehet beállítani ha belehet hogy Internetezni csak a felhasználói fiókon lehessen a Rendszergazda fiókon pedig nem?!
Dj Faustus
"az a Dromyrights az pontosan mi is?"
Dropmyrights (egy p lemaradt).
Rendszergazdai jogok nélkül indítja el a programot.
Bõvebben

"egy másik kérdés:az internet explorer-t le lehe tiltani vhogy?azt a windows összetevõk eltávolítását ismerem de a gépen úgy is rajtamarad és megnyit vele pl. reklámokat"
Ha reklámokat nyit meg vele, akkor olyan program van a gépeden, ami adware-t tartalmaz. De frissen telepített, normális programokat tartalmazó rendszernél, ez nem igazán fordul elõ.
Egyébként ha más böngészõt használsz, akkor az Internet Explorer letiltható, vagy beszabályozható, hogy például csak a DropmyRights-on keresztül nyiljon meg (ne más program hívja meg).

jbal
köszi.
az a Dromyrights az pontosan mi is?
egyébként egy másik kérdés:az internet explorer-t le lehe tiltani vhogy?azt a windows összetevõk eltávolítását ismerem de a gépen úgy is rajtamarad és megnyit vele pl. reklámokat

vki
Hi!

Írtam korábban, hogy sikerült átállítani a jogosultságokat az XP, így nem fértem hozzá. Szerencsére sikerült visszaállítanom a Vista segítségével. Viszont mikor rányomtam a partícióra, hogy "Mindenki" hozzáfér, akkor megcsinál jópár mappát, de nem mindet. Természetesen Vista alól, mert csak ott tudom korlátozni.

A válaszokat elõre is köszönöm.

ACER Aspire 5738ZG