Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van két lcd a gépemre kötve,egy sima 19-es és egy lcd tv.
Egymástól függetlenül használom( dualview )
Ha filmet akarok nézni a tvn akkor csak simán áthúzom a media playert a 19-esrõl.
Az avi-kat gond nélkül lejátsza de a wmv-ket csak kép nélkül hanggal hajlandó😞
Ha HD videót akarok nézni ami mk-ban vannak akkor az meg eléggé akad.
Az lehet,hogy a videókártyám gyengesége miatt van? ( Asus EN6200TC , nvidia 6200 )
Az lenne a problemam, hogy a szamitogepen tobb felhasznalo van, de hiaba van jelszo bealitva mindig egy bizonyos felhasznalohoz lep be. Az operacios rendszer Windows xp sp2-vel. Segitsegeteket elore is kosz.
Egyébként szerintem rossz helyre kattintottál, nem Daggernek ment volna a hsz. 😊
Chaos Anno Domini
Tudnátok segíteni?
Hétvégén eljöttem otthonról, minden rendben volt a gépemmel. Ma reggel az otthoniak használták, akkor sem volt semmi baja. Most délután megintcsak használni akarták, de nem tudták ugyanis a bejelentkezésig eljut, ott belassul, nagy nehezen sikerül bejentkezni az asztalig, aztán nem reagál semmire. Tipp? Rendszeresen futtatok vírusellenõrzõket, a NOD32 és a CounterSpy2 valós idejû védelme is be van kapcsolva, és a Look'N'Stop 2.06 tûzfalam is elég jól be van állítva.
Hardware probléma nem lehet?
Köszi a válaszokat. Fontos lenne!<#help>#help>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
És kb. mennyi idõ amíg újrarakjuk a gépet?
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
na, elkezdek próbálgatni. 😊
1. Szerezd be a Firefoxhoz a Firebug kiterjesztést, és telepítsd fel.
2. A Firefox indításakor a jobb alsó sarokban jobb klikk a Firebug ikonjára. A Disable Firebug mellett NE legyen pipa.
Nyomd meg az F12 billentyûkombinációt. Keresd meg a Net fület.
3. Hozd be a kívánt videót.
4. A listában keresd meg a .flv kiterjesztésû sort, jobb klikk rajta és Copy location.
5. A kapott címen letöltheted a videót, amit VLC Media Player, MPlayer, Riva FLV Player,... lejátszik.
majd a forrásban rákeresel erre: .flv
az url-t kiegészíted és beilleszted a böngészõ címsorába
letöltöd a fájlt és FLV playerrel tudod nézni
Van egy Asus DRW-1814Bl light cribe-os dvd iróm, és firmware szeretnék frissiteni rajta.
tudna vki segiteni, meg hogy megéri e????
Üdv Misi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A vírusirtó pedig akkor mûködik megfelelõen, ha tiszta rendszerre rakod fel, rendszeresen frissíted az adatbázisát, és ésszel használod a gépedet. Esõ után köpönyeg - nem mindig vezet eredményre.
A laptopomat megtámadta a Trojan.Startpage nevû vírus, és nem tudok vele mit kezdeni. Úgy tûnik nekem, hogy a NOD 32 befuccsolt, nem bír el vele. A riasztási ablakban az áll, hogy a WINDOWS nevû mappán belül a Temp-ben van a vírus. Sógi megnézte, fájlokat törölt, de semmi változás.
Tud valaki ajánlani valamilyen más vírusírtót, ami talán több szerencsével jár, mint a NOD?
Nagyon megköszönném a segítséget.<#worship>#worship>
Elõkerült a régi szkennerem. Csak hogy XP driver nincs hozzá, így netrõl kellett letöltenem. De így jött le a driver, gondolom össze kell fûzni õket. Mert ha csak az exe-t indítom, akkor nem rakja fel 100%-ig a drivert.

Fákjúal!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Futasd le az ATI szoftver eltávolítót (C:\Program Files\ATI Technologies\UninstallAll\AtiCimUn.exe). Utánna telepítsd újra a Driver + Control Centert.
Ha ezután sem lesz jó, akkor szintén uninstal, és csak a Drivert tedd fel.
A könnyebb kezelhetõség érdekében ezután rakd rá, a régebben használatos "Control Panelt". A videokártyához kapott lemezen általában ez van rajta.
Miért van az h Win Avi Video Converter 8.0 val elkezdem konvertálni a videót és úgy konvertálja át h a képet fejjel lefelé látom. miért????
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Veszteség nélküli (azaz nincs ki- és újratömörítés) vágáshoz:
http://www.mptrim.com/
http://mpesch3.de1.cc/mp3dc.html
Vagy beszerzel egy hangszerkesztõ programot (az újratömörítés miatt veszteség keletkezik): Audacity, Goldwave, Nero Wave Editor, Audition, Sound Forge,...
Van egy hosszú mp3 felvételem, szeretném több részre szétszedni.Ez melyik programmal oldható meg a legkönnyebben?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Process Name: Catalyst Control Center: Monitoring program
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
A Windows Media Player 11-et használom, és nemrég észrevettem (eddig nem csinálta), hogy az album és a szám adatai nem egyeznek meg a hallgatott zene adataival. Na itt egy kép róla: Aki tudja a megoldást, pls írjon!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
"...esetleg valami törõprogramot ha futtatsz rajta..." Aztsem tudtam, h ilyen létezik... 😊 Sajnos ebben a témakörben teljesen laikus vagyok, mert eddig minden megfelelt úgy, ahogy volt míg ez a sz@r nem jött szembe...
Igazából kicsit (najó NAGYON!) idegesít, hogy hiába írnám ki lemezre csak egy online gépen tudnám megnézni, mert ha olyan lejátszóval nyitom meg ami támogatja ezt a licenc dolgot akkor az gyorsan be is checkol, ha meg valami olyannal ami nemismeri akkor meg ERROR és el sem indul. ( pl.: BSPlayer Pro 2.21 Build950,05-04-07 nálam ezt csinálja...) Kezdek kicsit stresszes lenni emiatt... 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
"Helló Faustus. Azért fordulok hozzád mert már nagyon sokszor segítettél nekem. Az lenne a kérdésem hogy megvan osztva a Merevlemezem egy 20GB és egy 130GB a 130GB-on fenn van a Windows de én a 20GB-ra szeretném fel rakni tehát hogyan mit csináljak mert ha csak simán felrakom a 20GB-ra akkor gondolom a 130GB-ról nem fog el tûnni. Lehet hogy sokat kérek ezért bocs de le tudnád nekem írni részletesen hogy mit is csináljak? Ha formatálni kell a 130GB-at akkor meg köszönném ha azt is el mondanád hogy hogyan."
Egyrészt: bármennyire is megtisztelõ, hogy nekem szegezel fel kérdést, ez egy fórum - tessék a kérdéseket a megfelelõ topikban megkérdezni - hátha valakinek eszébe jut egy hasonló kérdés, és rákeres.
No meg tessék tanulmányozni egy kis fórum etikettet, meg a Hogyan kérdezzünk okosan? címû irományt.
Másrészt: ha jól értem, egy merevlemez van két partícióra osztva: egy 130 GByte-osra és egy 20 GByte-osra. A 130 GByte-osra került fel a Windows, és a 20 GByte-osra szeretted volna felrakni.
A legegyszerûbb az, ha a CD-rõl bebootolva, a Windows telepítõjének partíciómenedzserébõl törlöd (magyar Windows XP-ben T betûvel törlöd, majd L betûvel véglegesíted), majd újból létrehozod (L betû) a 130 GByte-os partíciót (már ha nincs rajta adat). Érdemes, ha a 20 GByte-os partíció van elõl (az a C😊, és a másik van utána.
Ezek után megkeresed a 20 GByte-os partíciót, és Enterrel kiválasztod, hogy arra kívánod telepíteni.
A másik megoldás az, hogy simán feltelepíted a 20 GByte-os partícióra a Windowst, és utólag törlöd a másik partícióra telepített Windowst (így az esetleg ott levõ adatállományok megmenthetõek).
amúgy stream videót próbáltam már felhasználónévvel és kóddal tölteni de nem jött össze, pedig programok egy részénél megadható
ja de ez nem stream, esetleg valami törõprogramot ha futtatsz rajta (nem próbáltam)
a videóban tekerést nem engedi dolog lehet mástól is, nálam feltelepült millió kódek és azok megfogták a videót, nézni tudtam de tekerni nem
nézd meg hogy más wmv-t tudsz-e tekerni
Namost vázolnám a problémát:
Ezek nagyrésze (azthiszem mindegyik) .wmv -ben van ami még nem is lenne akkora baj. Viszont elég sokban nemlehet "trackelni", tehát ide-oda jönni-menni, hogy azt nézzem amit tényleg szeretnék. Elég gáz, ha egy 2-3 órás filmnek az utolsó 30 percére vagyok kíváncsi, és meg kell néznem hozzá az egészet...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras> Ráadásul ha már odaérek aztis csak egyszer nézhetem, mert nemlehet visszatekerni sem. Áááá! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> Akármivel próbálom megnyitni a filet, nemsikerül beolvasnia így nemtudom átkonvertálni mondjuk .avi -ba. Elég sok progival próbáltam már, de sajnos egyik sem nyitja meg... Szerettem volna átrakni divX -be, de lehetlen megnyitni. Komolyan mondom megõõõrülök máár tõle! Legalább ha kitudnám belõle vágni a számomra lényeges dolgokat, de mivel nem nyitja meg így lehetetlen vágni... Egy olyan programra lenne szükségem, ami felismeri ezt a licencet ami ( bele van kódolva ???? ) vagy micsodát! Sajnos annyira nemértek a dologhoz így nemtudom, hogy létezik -e erre megoldás. Idegesít, mert nem lopott cucc, hanem szépen ahogy kell megvettem mindent. Ezt így kicsit aljas dolognak tartom. Egyébként fura a dolog, mert ha pl újrarakom a gépet, és reinstall után elõször akarom nézni, akkor ugyanúgy jön az ablak, és a kapott kódot ( ...még jó, hogy elküldtem magamnak anno mailben az összeset! Ki a franc gondolná, hogy állandóan hitelesíteni kell majd ??? ...) beütve letölti a licenszt. Viszont így pl szerintem meg sem tudnám mutatni egy olyan embernek, aki offline gépen ül... Azért szerintem ha már az ember kifizeti, némi "szabadságot" meghagyhatnának a megnézésével kapcsolatban... <#wow3>#wow3>
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de próbáltam jól körülírni a helyzetet, hogy világos legyen... Kérem, ha valaki tud vmi megoldást ossza meg velem, mert mostmár kezd rohadtul elegem lenni a dologból. Sajnos ebben és még sok hasonló témában nemigazán önti el az embert az oktatóanyag elfogadható áron, így nagyon-nagy szükségem lenne rá!
Elõre is Köszönöm!
Üdv.: Lockheed. <#wave>#wave>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Láma vagyok hozzá, jó lenne ha valaki elmagyarázná!
Köszi!