Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel és, hogy törölted le? Ha olyan programmal aminek eraser van a nevében akkor bye-bye! angol képek.
Kollektor helyreállítója nem volt jó?
Ja, vagy ezt mondd! Undelete szoftver kell neked. Keresõ vagy origo.hu>szoftverbázis>rendszerprogramok talán egyéb de nem tudom.
voltam angliába és készítettem egy csomó képet és véletlen letöröltem õket! A lomtárból is. és ezeket szeretném visszahozni valahogy mert elég fontos lenne.

A Windowsnak be van kapcsolva az a rendszervisszaállítója? Úgy tudom nem sokat ér de nálam állandóan visszaállított egy vírust. Van valami backup programod? Ha nincs hát ez van nem lehet visszahozni. Mi történt egyáltalán?
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni h h lehet visszaállítani a két héttel ezelõtti állapotot?

aszizoli

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

#10746-48
Üdv!
Melyik is az a program ami a bootolast gyorsítja fel ?!

Hello mindenki, tud-e valaki olyan letölthtõ programot, amivel lehet analóg kártyáról PC-n TV-t nézni, és van teletextje, ráadásul nem shareware? Elõre is kösz.
Sziasztok!
Olyan program után érdeklõdnék amivel a lomtárból kitörölt fájlokat lehet visszahozni!
Van e ilyen??

A CCleaner nagyon jó program, magyar, csak egyre vigyázz! Ne töröld az elõzményeket az IE-nél.
ok,köszönöm!Megnézem mit tudok tenni vele!
Te rendszergazda vagy? Lehet, hogy a vírus akarja így biztosítani a túlélését. Ha valamit törölni akarsz telepítsd a CCleanert.
Vardar!Viszont lenne még egy kérdésem.Ha a startra kattintok és ott keresem a vezérlõpultot,akkor nincs ott.Ill.ha a 'programok hozzáférhetösége és alapértelmezéseire kattintok akkor a következõt irja ki 'a számitógépen érvényben lévõ korlátozások miatt a mûvelet megszakadt.forduljon a rendszergazdához.'Erre van valami tipped?Lehet hogy ujra kell majd telepiteni a gépet???Köszönöm!
mûveletet
Van egy pendriveom és amikor kivenném a gépbõl nem engedi leállítani pedig befejeztem minden mûvelete vele. Segítség, Óh, Segítség!
Semmi baj el van felejtve.
Jó, de ez annyira vicces. Amúgy a szórakozó középiskolás a bmate0007 gépén lévõ probléma kapcsán merült fel, de azóta kiderült, hogy ott téves ez a megállapítás viszont a tiédre igaz ezért írtam le. <#vigyor>
Vardar!Bocs.kicsit félreértettem!!!Nem akartam bunkó lenni,ne hari!
köszönöm,megnézem ezt is!!!!
ok,ok bocs!Köszönöm megnézem!
Ja, megértetted mostanában nem megy a helyesgépelés.
Köszönöm, hogy mégtetted avasikával amit mondani akartam.<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
próbáld meg ezt :klikk
zvaragabor
A "Na ez egy szórakozó középiskolás mûve!" kijelentéssel arra gondolt, hogy azt a vírust, ami megfertõzte a géped, egy szórakozó középiskolás készítette. Nem rád értette, hogy szórakozó középiskolás. 😊

A tanácsa meg az volt, hogy futtass le online scannereket.
Panda
TrendMicro
Eset
Kaspersky

Chaos Anno Domini

Vardar!!!!!Én komolyan gondoltam!Nem szorakozni akarok!De gondolom lövésed sincs!!!!!!(mint ahogy nekem sem)
leoon
köszke

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

újraindításnál F8 -at lenyomni és csökkentett módban indul
leoon
és azt h tudnám megvalósítani mert nem kínál fel olyan lehetõséget?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Csupa Off és még ki is oktat - ez nem semmi,
egyébként :Dativus 7.3 ingyenes alapszótár.
köszi dani
Nem kell 2 fórumba is beírni!
Hello!

Dativus 7.3- at keresek!
Bármilyen formában érdekelne a dolog. Aki tud segítsen.
Elõre is köszi.

[email protected]<#vigyor3>
Online scannerek. Na ez egy szórakozó középiskolás mûve!
Sziasztok!Nagyon ritkán szoktam itt járni,de sajnos már nem tudok hova fordulni.Gondoltam titeket megkérdezlek.A segitségeteket szeretném kérni!!!Sajna nem nagyon értek a számitógéphez és most akadt egy kis problémám.Beszedtem egy pár virust amivel a NOD32 és az avast! virusirtó nem bir.A következõ a helyzet,lefutattam mind a két virusirtót mélyreható vizsgálattal de még mindig van egy pár.Az eggyik az asztalon van és folyamatosan felvillan (sárga háromszög felkiálltójellel,ebõl már 5van egymás mellet és azt irja ki hogy'your computer is infected) a másik kb 2percenként felvill anó szürke mappa a képernyõn 'Windows security allert"felirattal.Nem tudok velük mit kezdeni ill.a vezérlõpultom is eltünt.Tudnátok nekem segiteni???Lassan használhatatlan lesz a gép.Nagyon hálás lennék érte ha valaki tudna nekem megoldást mondani!!!Kérlek titeket!!!Elõre is köszönöm!!!
Próbáld a csökkentett módban való indítást!
leoon
HAli! figyu mi lehet a probléma, ha a szg. bekapcsolásakor az xp embléma megjelenésekor (mikor megy a betöltõcsík vagy micsoda :S) nem halad tovább a folyamat? újraindítom semmi! ki- bekapcsolom semmi! ugyanott megáll! fontos dolgok vannak rajta amiket le szeretnék menteni! lécci írjatok valami megoldást (ha van)! kössz

Nincsen!
Nézd meg a Vezérlõpult,Felügyeleti eszközök/Számitogép-kezelés/Lemezkezelésnél hogy ott van-e.

Megtálálni megtalálja az eszközkezelõben már nincs sárga kérdõjel de winchester nincs sehol újraindítás után sem akkor lehet floppy kell!
A leirás szerint floppy kell hozzá.De probáld meg.Hátha megtalálja és telepiti.

Muszály floppy-ra tenni úgy nem elég hogy csak egy sima mappába kibontom?
Az elsõt.Az a Silicon Image Sil 3x12 SATALink Controller Driver.A második az a Silicon Image SiI 3112 SATARaid Controller OS Driver.

Az elsõt töltsem le vagy melyiket?
A drivert errõl az oldalról töltsd le:Link.A letöltött zip tartalmát kell egy floppy lemezre másolnod.Ha a Windowst SATA merevlemezre akarod telepiteni,akkor a floppyról az F6 billentyû megnyomásával adod be neki telepitéskor.Ha a Windows már fent van egy másik merevlemezen és ez mellé raksz be egy SATA-t,akkor a Vezérlõpult/Hardver hozzáadása varázslóval adod hozzá a drivert a floppy lemezrõl.

aszizoli
A DOSBox emulátorral, próbáltad már futtatni õket?

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Sil3112 - PCI to 2 Port SATA150 letöltöttem ehhez egy driver-t ASP kiterjesztést kaptam ezzel mi a teendõ? Ehhez a kártyához kellene egy driver hogy a SATA-s winchester-emet felismerje a windows!
#10985/84?