Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért is írtam nemrégiben, hogy szinte mindent végigcsináltam, amit korábban leírtál segítségként.
Szóval kapcsold ki a rendszervisszaállítást, és csökkentett módban futtass víruskeresést.
C:\windows\system32\mstsc.exe
Ez a Windows távoli-asztal kapcsolatának kliense lenne.
Rendes esetben TCP 3389-es portot használna (RDP protokoll), szerverhez való csatlakozáskor.
Sajnos a | #11382 hozzászólásomban jelzett hiba ma ismét jelentkezett 😞 A vírusirtóval ismét teljes vizsgálatot végeztettem, ami ezt a vírust találta.
A netem ismét megzavarodott és a C:\windows\system32\mstsc.exe progi kikéredzkedett a netre (UDP protokol) és mikor kiengedtem, a netem ismét megbolondult. A program letiltása után viszont ismét helyreállt.
Légyszi segítsetek, mert már nem tudom mi a csudát csináljak.
Elõre is köszi.
Remélem érthetöen fogalmaztam.
Létezik olyan progi, amivel a monitort le lehet kapcsolni billenytûkombinációval? Ugyanis ha simáb beállítom a windows, hogy 5 perc után kapcsoljon, akkor az nem jó, mert pl. nem tudok egy cikket elolvasni.
Mellesleg laptop-hoz kellene, és nincs a monitoron kikapcsoló gomb, plusz nem akarom lehajtan, mert akkor nagyon melegszik.
A válaszokat elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
Ezt a kettõt még lefuttatom.
A Fibernet is rendesen szarakszik.
1.5 óráig megint nem volt net😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Nézd meg a feladatkezelõben ,folyamatoknál / teljesítménynél ,hogy mi terheli a rendszert , mi lassítja (esetlegesen).
Olyan problémám lenne,hogy belassult a Firefox és az IE is.
kb 2-3 perc alatt jön be egy oldal 2-3 sec helyett.
Csak tölt és ha Netlimiterrel nézem 1-2 k a sebessége.
Minden más letöltés hibátlan gyors.
Avastot futtattam az nem talált vírust.
Firefoxot újraraktam de nem lett jó.
Valakinek van ötlete?
XPt nem szívesen raknám újra...
Tudtok valami jó letöltõprogramot Rapidshare.com-hoz? A Flashget szünet után nem tudja folytatni, és a linket újra be kell állítani, mivel a letöltés megismétlése nem mûködik, a DownthemAll! (Firefox kiegészítõ) pedig úgyszint nem tudja folytatni, viszont az legalább magától elkezdi elõrõl. (Megjegyzés: Van permium accom, szal elvileg támogatja a letöltés manager-eket)
ACER Aspire 5738ZG
koszi!
HEUR/Crypted
Win32:Vanbot-DH
Backdoor.Win32.Rbot.cqk
W32/Gaobot.PZW.worm
Heuristic: Suspicious File With Covert Attributes
A#1
O4 - HKLM\..\RunServices:
A#1
Én nem találtam a gépemen ilyet, illetve ilyesmikkel foglalkozó oldalon se találtam róla érdemi információt.
Töltsd fel például a Virustotal-ra vagy például ide és az megmondja,, hogy van e benne vírus vagy sem.
Illetve javaslom hajts végre egy alapos víruskeresést csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett, esetleg online víruskeresést.
a google nekem nem talált semmit rá
a System32 mappában találtam, és ma már másodszor jött be miatta indításnál a windows tiltópanel.. másodszorra a tiltás fenntartására böktem..
köszi
A#1
ért valaki/használja a foobar playert (mp3 lejáccó dolog)? tudom, van topikja, de az halott, szóval ide irom, nem boldogulok vele sehogy, a skineket, meg mindent mi/hogyan/merre, meg az egész olyan ?!?!?!?!, szóval ha valaki boldogul vele lécci irjon egy privátot azt akkor oda lenne pár kérdésem.
++
Chaos Anno Domini
vmi szar security toolbar nem enged a freemal-hez meg ilyenek hogy törörljem le,ááááááááááá
Másrészt valószínû nem is a Crawler Toolbarról van szó. 😊
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
A Spyware Terminator - mivel spyware irtó - nem rak fel idegesítõ alkalmazásokat.
Helyesen: engedtem, hogy egy security toolbar feltelepüljön a gépemre.
Security toolbarok önmaguktól nem szoktak a gépedre felmászni, valakinek fel kell õket telepíteni. <#vigyor3>#vigyor3>
Komolyra véve: olvasd el ezen hozzászólásom "elsõ körben" részét - csökkentett módban,kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futtass le vírus- (AVG Free, Avast, Avira, Nod32 akár próbaváltozata is) és kémprogramirtót (Spyware Terminator, Ad Aware). Futtass le online víruskeresõket. Esetleg nézd meg a Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése résznél, hogy eltávolítható-e a huncut eszközsáv?
vmi szar security toolbar jött a gépemre és elbassza az internetet mert összevissza kiírja a szar vírusírtó letöltéseket,segítsetek kérlek
Köszi szépen a segítséget, szinte mindent végigcsináltam, amit ajánlottál. A Hijackthis egy cuccot talált, amit le is szedtem a programmal az általad leírtak alapján.
Az online vírusirtó Kaspersky is talált vírust. Mivel eltávolítani nem lehet online, igy feltettem egy másik vírusirtót, ami úgy tûnik leszedte a 3 trojan-t a géprõl. De biztosat majd csak holnap tudok, mert ma már nem vacakolok vele tovább. Eddig nem jelentkezett a probléma, de nem akarom elkiabálni.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
üdv: Wacak
Nincs letöltési limitem! A jelenség véletlenszerûen jelentkezett, akkor is, amikor töltöttem lefele, de olyankor is, amikor csak be volt kapcsolva a gépem és várakozott arra, hogy használjam. Ma pld. többször is ujra kellett inditani a probléma miatt a gépet, s ilyenkor több órán át müködött normálisan.
Azért köszi a tipp-et.