Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eszközsor alatt Letöltések, Flash videó letöltése,...aztán ott egy jobbra mutató 2-õs nyíl arra katt, helyi kezelõ és ott. Bár még nem használtam, de szerintem itt kell beállítani.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
24 - Exile -Nov.23
Free download managerben hol lehet beállítani, hogy ne kelljen állandóan a usert és a passt beírogatni? Mmmint, hogy megjegyezze a fent említetteket. Elõre is kösz! :-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Abban kérném vki nálam okosabb segítségét, hogy van egy divx-es filmem. A szitu a köv: az asztali dvd lejátszóban nem lehet beletekerni, ez nem is akkora gond de ha gépen akarom nézni ott beletekerhetek akárhova, de utánna kb 5 sec lejátszás után a kép megakad csak a hang megy tovább majd bele is fagy a progi. Ilyesmi lejátszókkal próbálkoztam: MediaPlayer Classic, BSPlayer, az xp-ben alabna benne lévõ mediaplayer, és mindnél ez a hiba. Legújabb divx codek van fent, mert épp elõtte frissítette magát, illetve K-lite codecpack vagy mi van fent, nem vagyok ebben nagy szaki. Na mitõl van ez a beletekerõs hiba és mivel tudom orvosolni. Amúgy a film avi és nagyon jó minõségû!
Ha vkinek van ötlete elõre is thx!!!!!
24 - Exile -Nov.23
makes to its subprocess using this computer's internal loopback
interface. This connection is not visible on any external
interface and no data is sent to or received from the Internet.Tudom hogy mit jelent a szöveg de mit csináljak hogy futtatni tudjam a scriptem?
http://pcvilag.blog.hu
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Tudtok mondani valami jó programot TV-Tunerhez Vista alá? Ugyanis a gyári AverTV nem talál semmit. Továbbá számít az, hogy elõtte a kábel el van osztva?
A válaszokat elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Xp-t nem akarok dualbootban, ha már fenn van a vista. Még a végén linux alól wine-ban fogom futtatni a játékot miközben fent van egy win.. 😄
Egyéb ötlet valakitõl a #11614-re?<#help>#help>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
<#worship>#worship>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@ Hellomarci
Zsolt
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.hu/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.google.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce:
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce:
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce:
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run:
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce:
O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Felolvas - {4B28ED70-6126-43f2-B810-F3CFB49400F4} - C:\Program Files\Speech Technology\SpeakBoard\explorer.html
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F0477951-D422-4731-8E13-E9716589F1B2}: NameServer = 10.0.0.3
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
O23 - Service: BlueSoleil Hid Service - Unknown owner - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: Remote Packet Capture Protocol v.0 (experimental) (rpcapd) - CACE Technologies - C:\Program Files\WinPcap\rpcapd.exe
O23 - Service: SF FrontLine Drivers Auto Removal (v1) (sfrem01) - Protection Technology (StarForce) - C:\WINDOWS\system32\sfrem01.exe
O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (WebrootSpySweeperService) - Webroot Software, Inc. - C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe
Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu
A segítségeteket kérném az alábbi probléma megoldásában:
Adott egy gép, amelyen csináltam egy szabvány Win XP reinstall-t. A gondom az, hogy az új rendszer nem látja a mobilrackben levõ vinyót. Hogyan lehet orvosolni a malõrt? (az alaplapi driverek fent vannak és a BIOS beállításait nem változtattam)
Elõre is köszönöm az érdemi hozzászólást!
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Unable to play
This may be due to a corrupt file, missing filters, filter conflicts, or hardware related issues.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem a lényeg, hanem a fontos!
(Forrás: System Requirement Lab- gépigény felmérõ)
Vertex Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0
Pixel Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0
Elõre is kösz!
Nero 6-al kapcsolatos gondom van..
Pendrive-on lévõ adatok lettek írva, többmenetes módban, dvd-re.
A peni gyökerében lévõ mappákba újak kerültek, ill. a gyökérben is létre lettek hozva újak.
Namármost..
Ha folytatni kívánom a dvd-t(arról beszélek, amikor még semmit nem csinálsz, csak berakod a lemezt, pendrive-ot, elindítod a nerot ->új->többmenetes dvd folytatása), akkor a már meglévõ könyvtárakat szó nélkül befrissíti a penirõl, tehát az új almappákat is feltünteti az írásra váró doksik között.
De peni gyökerében létrehozott új mappákat már nem másolja át. Azokat írás elõtt, értelem szerûen be kellene mozgatnom. De "állítólag", eddig ezt nem kellett csinálni, a néró atomatice behajintotta az új mappákat is.
Kérdés: valóban-e?
Vagy nekem van igazam és csak a meglévõ mappákat frissíti a progi. Elvégre honna tudná még írás elõtt, hogy én miket szeretnék kiírni.
Kösz a segítséget!
Skeez
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
nem tom idekell irnom vagy sem de van egy wowszerverem ,hamachin mûködik netes megoldással csak én tok bejönni ,nem látják a reglapom se ,myip kliensem van és regeltem is rá,ha vki tudna segíteni msnen ([email protected]) v emailben irjon nekem légyszives kissé már kifogytam az 5letekbõl! aki segítene léccike vegyen fel msnre elõre is köszi!!
Elkezdi csinálni, és úgy 20%-nál megáll és onnan semmi, csak az idióta CRC-s ablak, amit ha bezárok vége!
Nem tudom miért van!
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Azt szeretném megtudni, miért kapok rendszeresen kicsomagolás közben CRC hibát?
Eddig ilyen problémám nem volt. Úgy 2 hónapja van.
Letöltök játékot, filmet...
Ki szeretném csomagolni, de 5-bõl 2-re CRC-t ír!
Kérlek segítsetek!
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Ne idegesíts már! Ha nekem valami annyira kell, és kapható a keresksdelmi forgalomban, akkor bemegyek az üzletbe, vagy megrendelem a neten. Természetesen kifizetem az érte járó jó magyar forintot. Ezt a tananyagot több ember alkotta meg, hogy akár te, vagy bárki más, aki tanulni akar belölle, a megvásárlás után okosodhasson. Ezek az alkotók viszont várnának a termékükbõl egy kis profitot, hogy neki tudjanak állni a következõ munkájuknak, és lehetõleg ne kopjon fel az álluk.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Szövegértelmezés rulez.
Az sg.hu meg nem warezfórum, bármennyire nem tetszik. Nem rajtam múlik.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Valaki gyorsan el tudja magyarázni, h a Youtube-ról hogyan is lehet videókat menteni?
- volt egy jól mûködõ rendszer, Routerrel és gépekkel.
- a WRoutert amit vettem, egy egyszerû elosztó swich-ként rákötöttme a hálózatra (mivel nem tudtam beállítani rendesen hogy csatlakozzon az internetre magától.)
- beállítottam a WLAN részét (jelszó, egyebek)
- és jól mûködik 😊
Amúgy az enyém egy végtelenül egyszerû Belkin márkájú darab.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../