Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom akkor egy vagy több, de fix letöltési helyhez akarsz nevet és jelszót hozzárendelni. Szerintem itt kell:
Az eszközsor alatt Letöltések, Flash videó letöltése,...aztán ott egy jobbra mutató 2-õs nyíl arra katt, helyi kezelõ és ott. Bár még nem használtam, de szerintem itt kell beállítani.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

II Rocky II
kérdezném,aki tudja tessen válaszolni 😊 movie makerben hol tom beálllitani hogy ne wmwbe hanem másba (vagy akár egybõl dvdre) rögzitsen ?

24 - Exile -Nov.23

genRob
Sziasztok!

Free download managerben hol lehet beállítani, hogy ne kelljen állandóan a usert és a passt beírogatni? Mmmint, hogy megjegyezze a fent említetteket. Elõre is kösz! :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

immovable
thx
II Rocky II
probáld a jetaudiot hátha azzal tudsz tekerni+minden 😊

24 - Exile -Nov.23

immovable
Sziasztok!

Abban kérném vki nálam okosabb segítségét, hogy van egy divx-es filmem. A szitu a köv: az asztali dvd lejátszóban nem lehet beletekerni, ez nem is akkora gond de ha gépen akarom nézni ott beletekerhetek akárhova, de utánna kb 5 sec lejátszás után a kép megakad csak a hang megy tovább majd bele is fagy a progi. Ilyesmi lejátszókkal próbálkoztam: MediaPlayer Classic, BSPlayer, az xp-ben alabna benne lévõ mediaplayer, és mindnél ez a hiba. Legújabb divx codek van fent, mert épp elõtte frissítette magát, illetve K-lite codecpack vagy mi van fent, nem vagyok ebben nagy szaki. Na mitõl van ez a beletekerõs hiba és mivel tudom orvosolni. Amúgy a film avi és nagyon jó minõségû!

Ha vkinek van ötlete elõre is thx!!!!!
II Rocky II
hali,,,nos olyat szeretnék kérdezni,hogy videomagno a géprevan kötve.szeretném a videokazirol dvdre átnyomatni..nemtud vki egy szoftvert amivel lehetne a képminõséget is javitani?na meg hogyancsináljam?vmi progi nincs amivel meglehetne csinálni?(amugy a tv adon bejön,decsak ugy tudok rögizeni mint a tvbõl rögzitenék,ezért is kérdeztem amit kérdeztem)

24 - Exile -Nov.23

Hali!Programozni tanulok python nyelven megcsináltam a scriptet amit a tutorial írt de mikor le akarom futtatni akkor ezt írja😛ersonal firewall software may warn about the connection IDLE
makes to its subprocess using this computer's internal loopback
interface. This connection is not visible on any external
interface and no data is sent to or received from the Internet.Tudom hogy mit jelent a szöveg de mit csináljak hogy futtatni tudjam a scriptem?

http://pcvilag.blog.hu

Hogy lehet törölni a listáját vagy kikapcsolni a Total Commander 7-es verziójában a történetet? Egy kis fekete lefelé nyíllal érhetõ el.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

vki
Hi!
Tudtok mondani valami jó programot TV-Tunerhez Vista alá? Ugyanis a gyári AverTV nem talál semmit. Továbbá számít az, hogy elõtte a kábel el van osztva?

A válaszokat elõre is köszi!

ACER Aspire 5738ZG

Dying Soul
De más sem játsza.

Hegi90
Nem muszáj a saját playerével lejátszani, sõt feltenni se kell.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok.Adott egy szöveg,sötét kékkel.Alatta van egy nagy betü(ez a háttér) ez világosabb kék.Ezt szeretném még világosabra csinálni de csak is a háttéri nagy betüt.Az a kérdésem hogy melyik az a progi amelyik tud ilyet?Kössz a választ.
Darth Sith
köszi szépen, megpróbálom. Bár vannak kétségeim, hiszen a directx 8.1 teljesen másfelépítésü volt mint most a 10.0. Amennyire lehet, kompatibilis visszafelé, de mivel alapokban változtatták meg, ezért nem tudom mit lehet vele tenni.. :/ Mert ami sztem a gebaszt okozza, az hogy a dx-bõl kivették a direct sound támogatást, amelyet az akkori játékok használtak.

Xp-t nem akarok dualbootban, ha már fenn van a vista. Még a végén linux alól wine-ban fogom futtatni a játékot miközben fent van egy win.. 😄

Egyéb ötlet valakitõl a #11614-re?<#help>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Köszönöm, müködik!! 😊
<#worship>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

LoDMaSt
A tálcán az óra mellett a videókártya driver-ikonjára kattintva jobb egérgombbal választható ki az egyik almenübõl a képernyõ elforgatása, legalábbis nálam.

@ Hellomarci

Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy valamilyen kisgyermek nyomkodása által EL LETT FoRGATvA A KÉPERNYÕ tartalma, ezt hogy lehet viszaállítani? Köszi a segítséget!

ITM
Sziasztok! A problémám ott kezdõdik, hogy leszedtem, a firefox-hoz egy plugint, Downloader Helper, a hivatalos honlapról, és elkezdtem tölögetni a youtube-ról. (sikeresen!) Na, azóta mintha összeomlott volna a rendszer. Azóta rengeteg hiba került elõ, mind a CHKDS által mind pl. a Registry Mechanic által. A CHKDS nem is tud sokat javítani. A gép teljesítménye a felére csökkent, a internet is dögledezik, alig akar betölteni. A Spy sweeper, a Trojan Hunter semmit sem talált. A regisztrit a TuneUp-al és a Registry Mechaniccal javítgattam. Avast van fent, nem riasztott semmiért. A net pedig azt írja, hogy nem tud regisztrálni a DNS-ben és legyek szíves és beszéljek a hálózat kezelõjével. Mi lehet? A hijackThis által készített system scan-bõl mit lõjjek ki szerintetek? (aki ért hozzá) http://images.netbag.hu/20071025/20033287879.jpeg <- itt a kép. Köszönöm elõre is!
Zsolt

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.hu/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.google.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKCU\..\Run: "C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe"
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe"
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: "C:\WINDOWS\afterpost.cmd" (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: "C:\WINDOWS\afterpost.cmd" (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: "C:\WINDOWS\afterpost.cmd" (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: "C:\WINDOWS\afterpost.cmd" (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Felolvas - {4B28ED70-6126-43f2-B810-F3CFB49400F4} - C:\Program Files\Speech Technology\SpeakBoard\explorer.html
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F0477951-D422-4731-8E13-E9716589F1B2}: NameServer = 10.0.0.3
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
O23 - Service: BlueSoleil Hid Service - Unknown owner - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: Remote Packet Capture Protocol v.0 (experimental) (rpcapd) - CACE Technologies - C:\Program Files\WinPcap\rpcapd.exe
O23 - Service: SF FrontLine Drivers Auto Removal (v1) (sfrem01) - Protection Technology (StarForce) - C:\WINDOWS\system32\sfrem01.exe
O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (WebrootSpySweeperService) - Webroot Software, Inc. - C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

Sziasztok!
A segítségeteket kérném az alábbi probléma megoldásában:
Adott egy gép, amelyen csináltam egy szabvány Win XP reinstall-t. A gondom az, hogy az új rendszer nem látja a mobilrackben levõ vinyót. Hogyan lehet orvosolni a malõrt? (az alaplapi driverek fent vannak és a BIOS beállításait nem változtattam)
Elõre is köszönöm az érdemi hozzászólást!

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Dying Soul
Találtam ilyen kodekpakkot, feltettem és mikor megnyitnám a saját Zoom playerével, akkor ez az üzi:

Unable to play
This may be due to a corrupt file, missing filters, filter conflicts, or hardware related issues.

Hegi90
Asszem, ha berakod az XP lemezét, automatikusan megkérdez téged, hogyan akarod particionálni a particionálatlan területet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Próbálj meg keresni MS honlapján vmi directx patch félét. Ha nincs más, akkor esetleg felteheted vhogy az XP-t a vista mellé. Amugy ne használj vistát sztem játékra. Nem képes a te engedélyed nélkül feltelepítéskor egy rakat fájlt felrakni a gépedre. Persze nem kérdené meg közbe legalább, hogy mi ez, ha már folyton beleköt.

Darth Sith
az lenne a kérdésem, hogy felakarok Vista64 bit alá rakni egy régebbi gémet (jedi academy, haverokkal kis nosztalgia) de nem akar elindulni. Ahogy elnézem a hiba üzenetet, az a problémája hogy direct sound-t használná, de tudtommal a directx10 már nem támogatja azt. tud valaki valami megoldást?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Hegi90
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ez a része a videókártyának mi, illetve lehet-e fejleszteni szoftverrel/driverrel?

(Forrás: System Requirement Lab- gépigény felmérõ)
Vertex Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0
Pixel Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0

Elõre is kösz!

Helló!
Nero 6-al kapcsolatos gondom van..
Pendrive-on lévõ adatok lettek írva, többmenetes módban, dvd-re.
A peni gyökerében lévõ mappákba újak kerültek, ill. a gyökérben is létre lettek hozva újak.
Namármost..
Ha folytatni kívánom a dvd-t(arról beszélek, amikor még semmit nem csinálsz, csak berakod a lemezt, pendrive-ot, elindítod a nerot ->új->többmenetes dvd folytatása), akkor a már meglévõ könyvtárakat szó nélkül befrissíti a penirõl, tehát az új almappákat is feltünteti az írásra váró doksik között.
De peni gyökerében létrehozott új mappákat már nem másolja át. Azokat írás elõtt, értelem szerûen be kellene mozgatnom. De "állítólag", eddig ezt nem kellett csinálni, a néró atomatice behajintotta az új mappákat is.
Kérdés: valóban-e?
Vagy nekem van igazam és csak a meglévõ mappákat frissíti a progi. Elvégre honna tudná még írás elõtt, hogy én miket szeretnék kiírni.
Kösz a segítséget!
Skeez

jenki2
Van egy 250 gigás merevlemezem. Beraktam, inicializáltam (NTFS-dinamikus fájlrendszer), formatáltam és most partícionálni szeretném, de lemezkezelõben nem találom az Új partíció létrehozását. Lehet, hogy a formatálás elõtt kellett volna partícionálni?

jacky87
Mivel akarod kicsomagolni?

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Szijasztok
nem tom idekell irnom vagy sem de van egy wowszerverem ,hamachin mûködik netes megoldással csak én tok bejönni ,nem látják a reglapom se ,myip kliensem van és regeltem is rá,ha vki tudna segíteni msnen ([email protected]) v emailben irjon nekem légyszives kissé már kifogytam az 5letekbõl! aki segítene léccike vegyen fel msnre elõre is köszi!!
Nem kér jelszavakat, legalábbis "látványosan".
Elkezdi csinálni, és úgy 20%-nál megáll és onnan semmi, csak az idióta CRC-s ablak, amit ha bezárok vége!
Nem tudom miért van!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

jacky87
Valószínû, hogy jelszó szükséges azokhoz a csomagolt fájlokhoz!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Hali!
Azt szeretném megtudni, miért kapok rendszeresen kicsomagolás közben CRC hibát?
Eddig ilyen problémám nem volt. Úgy 2 hónapja van.
Letöltök játékot, filmet...
Ki szeretném csomagolni, de 5-bõl 2-re CRC-t ír!
Kérlek segítsetek!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

aszizoli
Miféle ingyen???
Ne idegesíts már! Ha nekem valami annyira kell, és kapható a keresksdelmi forgalomban, akkor bemegyek az üzletbe, vagy megrendelem a neten. Természetesen kifizetem az érte járó jó magyar forintot. Ezt a tananyagot több ember alkotta meg, hogy akár te, vagy bárki más, aki tanulni akar belölle, a megvásárlás után okosodhasson. Ezek az alkotók viszont várnának a termékükbõl egy kis profitot, hogy neki tudjanak állni a következõ munkájuknak, és lehetõleg ne kopjon fel az álluk.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Ingyen???<#hehe>
aszizoli
Ha rákérdezel a kiadóra, feltehetõen CD formátumban is tudják biztosítani az anyagot.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

A magnónk eléggé negatív állapotban van. Elektronikus formában kellene.
Dj Faustus
Az adott linken a hanganyag rendelhetõ meg, nem a könyv.
Szövegértelmezés rulez.

Az sg.hu meg nem warezfórum, bármennyire nem tetszik. Nem rajtam múlik.

A könyv meg van! Csak hanganyag kellene hozzá. Nem fogjuk megrendelni a könyvet mert te úgy akarod! Csak hanganyag! Nem érdekel, hogy torrent. HANGANYAG!
Dj Faustus
Maros Judit-Szitnyainé Gottlieb Éva: Start! Német I. Tankönyvéhez szeretnék hanganyagot kapni. Adna valaki linket? Elõre is köszönöm.
toysoldier
de én nem úgy szeretném használni, hanem át szeretném írni a csapatokat, de azt nem engedi mert védelem van rajta

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

aszizoli
Ha a táblázatokat, rendeltetés szerüen akarod használni, akkor olvasd el a fejlécen található Súgót. Ott pontosan leírja, hogy hogyan módosíthatóak az beírt értékek.

toysoldier
ezt vki esetleg? ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

aszizoli
Ha Vistát használsz, akkor itt találsz útmutatást.

bmate0007
köszönök minden tippet. 😊

Érdekes dolgot vettem észre, el kezd a gép magától vmit tölteni, a C meghajtóra, de nem látom, h mit, mintha vmi frissítés v mi lenne, de nem tudom megnézni. Aztán kijelez, h megtelt a meghajtó (igaz kb ugy 500MBhely van)-nincs vmi tippetek?? a hibrid fájlt hol tuddom állítani?
Vagy youtubedownaloader.
Dj Faustus
Hogyan töltsünk le videót bármilyen oldalról Firefox és Firebug segítségével - Youtube esetén keress nagy méretû get_video állományt a Firebug Net fülén

bmate0007
Hello kedved nálamokosabbemberek!

Valaki gyorsan el tudja magyarázni, h a Youtube-ról hogyan is lehet videókat menteni?

Én azt csináltam egyszerûen hogy:
- volt egy jól mûködõ rendszer, Routerrel és gépekkel.
- a WRoutert amit vettem, egy egyszerû elosztó swich-ként rákötöttme a hálózatra (mivel nem tudtam beállítani rendesen hogy csatlakozzon az internetre magától.)
- beállítottam a WLAN részét (jelszó, egyebek)
- és jól mûködik 😊

Amúgy az enyém egy végtelenül egyszerû Belkin márkájú darab.

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../