Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölj le minden kodek packot, lejátszót (media player esetleg maradhat), aztán csak a legfontosabb kodekeket rakd fel.
Itt nagyon jól levan írva mik kellhetnek (DivX, Xvid és társai résznél).
Illetve a kodek mellett telepítsd újra a videókártyát.
Illetve még 1 okot tudok de arra kevés esély van, hogy így elállítódna. Én mikor ráköttem a TV-re a számítógépet, a videó csak az elsõdlegesre beállított képernyõn jelent meg videó, másikon csak feketeség volt (akármilyen lejátszó, akármilyen fajta film).
elsõsorban ha avival van problémád az xp codec packot ajánlom 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha nem találod, akkor menj fel a hivatalos honlapra, és szedd le a legújabb drivert hozzá.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
link1
link2
illetve egy kevésbé giccses, de nagyon okos lejátszóval is probálkozhatsz
VLC media player
Van egy kis problémám!
Az elöbb az MSN en nem írt magyar betûket, de ebben segítettek nekem , mondták h nyomjak Alt Gr + Shift , namost a magyar betûk visszajöttek, de az Y / Z felcserélõdött.
Hogy tudom visszaállítani?
Elõre is köszi!!!
Az mitõl van hogy bármilyen lejátszóval is próbálkozom, avi lejátszásánl csak hang van, kép nincs.
És DVD-t is csak a WMP tud lejátszani, pedig próblkoztam többek közt vlc lejátszóval is...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Lenne egy kérdésem. Ha a vinyómon azt a partíciót akarom megnyitni amelyiken nem a rendszer van, társítani akarja vmi progihoz, és ha jobb gombot nyomok, az "auto" funkció van a lista tetején, nem a megnyitás.
Akkor azt nem értem,hogy miért nem egyben csinálják a
DIVX-es filmeket.
Minek 2 lemezesben?
:-(
ゾルターン
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Abban tudna valaki segíteni,hogy egy 2 lemezes Aviból hogyan és mivel tudnék 1 lemezest készíteni??? A fílm ugyanaz maradjon!
THX,Krisz.
Rovatot szeretnék létrehozni a blogomon, de az istennek se sikerül. Elolvastam a segitseg.blog.hu leírását a témában, és egyértelmû is de a Rovatok oldaldoboz Prefix mezõjébe nem lehet beírni csak 1 karaktert. Vagy is az "r:cimke" mintából csak az r írható be. Mint ha a szöveg mezõ 1 karakterre lenne korlátozva. De akkor hogy írjam be a Rovatom címét?
Remélem, hogy valamit nagyon félre értelmeztem és könnyen megoldható a probléma.😊
Örülnék ha valaki segítene, mert egy csomó blog.hu-s oldalon vannak rovatok, csak én szenvedek vele.
Már a hajamat tépem.<#wilting>#wilting><#gun>#gun><#violent>#violent>
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
hogy tudom megcsinálni vagy mivel hogy a biost amit épp látok elmentsem képként? ott hogyan müködik a printscreen-es dolog?
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
Sziasztok!
Meglepõ problémám van. Nemrég 2 hónapja vettem egy Acer 5920 G - típusú laptopot. ( ezt csak azért írom, hogy lehet köze van a problémához ) Most a gépen eredeti Vista Business van. Semmi gondom nincs míg nem kell gépelnem. Gépelés közben, legyen az wordben ( office 2007 ), vagy msn messengerben fogja a kurzor és ugrik egyet találomra. Tehát írok egy szöveget, és amikor a 4. szóhoz jutok, akkor veszem csak észre, hogy visszaugrott a második szóhoz és már oda ír. ( mikor ezt leírtam, visszaugrott az 5920 számok elé ) Másik idegesítõ probléma: fogja és egyszerûen kitörli a szöveg egy részét, vagy az egészet. ( Most amikor a fórumba írtam, eddig soha de most olyat is csinált a gép, hogy fogta és az oldal legaljára ugrott, Mozilla böngészõm van és makró beállítást is felajánlott magától a fórumra vonatkozóan ).
Aki tud segíteni írjon!
Vedd ki a pipát errõl: "számítógép használatához felhasználót és jelszót kell megadni"
ui: google-ba beírtad volna h bejelentkezõ képernyõ kikapcsolása, és elsõ találat leírás lett volna, úgyhogy felesleges kérdés volt^^
Légyszi azt mondjátok már meg pls, hogy amikor a windows betölt azt a bejelentkezõ képernyõt hogy lehet kikapcsolni? Teljesen felesleges, mert csak én használom a gépet, idegesít már...
Köszi
^^
Köszönöm a választ. Hasznos volt mindkettõ.
Ami pedig a lapozófájl méretbeállítását illeti; gondolom, majd jelez a rendszer, ha esetleg gondja van.
Üdvözlettel: gy?jt?
Megjegyzem manapság az 512MB memória nagyon kevésnek számit.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Meglepõ problémám van. Nemrég 2 hónapja vettem egy Acer 5920 G - típusú laptopot. ( ezt csak azért írom, hogy lehet köze van a problémához ) Most a gépen eredeti Vista Business van. Semmi gondom nincs míg nem kell gépelnem. Gépelés közben, legyen az wordben ( office 2007 ), vagy msn messengerben fogja a kurzor és ugrik egyet találomra. Tehát írok egy szöveget, és amikor a 4. szóhoz jutok, akkor veszem csak észre, hogy visszaugrott a második szóhoz és már oda ír. ( mikor ezt leírtam, visszaugrott az 5920 számok elé ) Másik idegesítõ probléma: fogja és egyszerûen kitörli a szöveg egy részét, vagy az egészet. ( Most amikor a fórumba írtam, eddig soha de most olyat is csinált a gép, hogy fogta és az oldal legaljára ugrott, Mozilla böngészõm van és makró beállítást is felajánlott magától a fórumra vonatkozóan ).
Aki tud segíteni írjon!
A lapozó fájlok méretének és helyének meghatározásában vagyok bizonytalan.
A gép fizikai memóriája: 512 MB
A winchester mérete: 80 GB
3 partíciót alakítottam ki a lemezen (C, D, E).
A "C" partíció a Rendszer (Windows XP és környezeti programjai).
A "D" partíció a Programok (különféle felhasználói programok).
Az "E" partíció a Munka (különféle munkaanyagok).
Hány MB legyen a lapozófájlok (virtuális memória) területe?
Melyik partíción legyenek a lapozófájlok (virtuális memória)?
Egy partícióra tegyem õket, vagy elosszam?
Üdvözlettel: gy?jt?
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
a cd(dvd) meghajtód adatai a tulajdonság lapon található,jobbklikk a meghajtóra és tulajdonságok / hardver fül
Van neke egy INFRA RECORDER-EM ezzel az iroval tudok-e zenét kiirni,hogy letudjam játszani hordozhato cd lejátszon és ha igen akkor hogyan tudom be állitani?
Ezért kérek egy kis segitséget!
Nem vagyok egy profi számitogépes!!!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Vki tudna segíteni nekem abban, h msn-ben szeretnék egy képet berakni smile-ként, de csak 1cm x 1cm-s lesz. Hogyan lehetne megoldani, h nagyobb legyen? Elõre is kössz!
Üdv!
kollektor : ezt a fájlt speciel Firefox-szal akartam letölteni, ott az elõzményekbõl törölve lett, ideiglenes fájlok törölve lettek
Start menû, futtatás ide írd msconfig.exe, megnézed hogy a windows amikor indul akkor ez is indul-e, automatikus indítás, ki tudod választani, hogy mi induljon.
Csak egy tipp!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Bármi ötlet, valaki?
Itt legalább vannak segitö kész emberek nem ugy mint a többi oldalon!
örök hálám!!
1.A windows xp lemezrõl elinditod a telepitést.Amikor végzett az adatok betöltésével,válaszd a windows xp telepités helyreállító konzolon való javitáshoz nyomja le a j bilentyût.
2.Melyik windows telepitésre szeretne bejelentkezni?Nyomd meg az 1 gombot.
3.Irja be a rendszergazda jelszavát:ha adtál meg jelszót ird be,ha nem nyomj enter-t.
4.Beirod FIXBOOT,majd entert nyomsz.
5.Biztosan új rendszertöltõ szektort szeretne írni C: particióra?nyomj egy i betût.
6.Beirod FIXMBR,majd entert nyomsz.
7.Biztosan új rendszertöltõ szektort szeretne irni?nyomj egy i betût.
8.EXIT parancsal kilépsz,majd indítsd újra a gépet.
Megjegyzés:FIXBOOT
fixboot meghajtónév:
E paranccsal új Windows rendszertöltõ szektort írhat a rendszerpartícióra. A parancsszintaxisban használt meghajtónév annak a meghajtónak a betûjele, melyre a rendszertöltõ szektort írni szeretné. A parancs a Windows rendszertöltõ szektorában bekövetkezett sérüléseket javítja, és felülbírálja a rendszertöltõ partícióba való írás alapértelmezését. A FIXBOOT parancs csak x86 alapú számítógépeken használható.
FIXMBR
fixmbr eszköznév
A rendszertöltõ partíció fõ rendszertöltõ rekordjának (MBR) javítása. A parancsszintaxisban használt eszköznév annak az eszköznek a neve, melyen új fõ rendszertöltõ rekordot kíván létrehozni. Az eszköznév megadása nem kötelezõ. Erre a parancsra akkor lehet szüksége, ha egy vírus tevékenysége miatt megsérült a fõ rendszertöltõ rekord, és a Windows nem indul el.
FIGYELEM: A parancs vírus jelenléte vagy hardverprobléma esetén sérülést okozhat a partíciós táblában. A parancs használata következtében egyes partíciók elérhetetlenné válhatnak. A Microsoft a parancs használata elõtt víruskeresõ szoftver futtatását ajánlja.