Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan boot lemezre gondoltam, mint a Hiren's BootCD. Ezt kiírod, és errõl boot-olva, kapsz egy csomó programot.(lemezkezelõk, teszetlõ progik) És ezzel is ugyanúgy lehet partícionálni és formázni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
balcsi70
Szerintem azért nem látod, mert nem lett formázva. A win automatikusan maga alá formáz, de a többi partícióval nem törõdik. Szerezz be egy partícionáló progit. Vagy boot lemezt.
Mostanában leszedtem pár videót torrent oldalakról amik x264 kódolásúak. Aki tudja, hogy honnan tölthetnék le hozzá megfelelõ kodeket, az közzétehetne egy linket vagy valamit...
Köszi
Aki tudna segíteni kérlek segítsen!
Ha létrehoztam egy menüt ahoz, hogy látszódjon a Fõmenü linkek -ben létre kell hozni egy linket. De mit kell URL -nek beírni...?
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Nekem egy kis hálózati gondom lenne... Routeren keresztül akarok egy otthoni hálózatot létrehozni, két asztali gép és egy laptop között. Régen mikor még nod 32-t használtam sygate personal firewall-lal (továbbiakban spf) nem volt gond. Futtattam az otthoni-hálózat létrehozása varázslót, kiválasztottam hogy az összes gép hubon (vagyis a routeren) keresztül kapcsolódik a netre. Megtettem ezt minden gépen, restartoltam, a spf-en engedélyeztem az ntoskrnl.exe és svchost.exe minden hálózati tevékenységét, (windows tûzfal nem tom hogy ment e vagy nem). A számítógép tallózó elindulása autómatikusra volt állítva, ez az alapértelmezett, a TCP/IP beállításoknál a WINS beállításnál a Netbios is automatán volt és mind a három gép látta egymást,tudtam nyomtatni az összes géprõl a közös nyomtatón és minden gép látta a megosztott mappákat fájlokat stb...
Azonban felraktam az eset smart security 3.0.630.0-t mind a 3 gépre feltelepítésnél a tûzfal beállítást interactive-ra állítottam (amikor észlel valamit akkor megkérdi hogy engedélyezem e, olyan mint egy natur tûzfal. ha automaticra teszem akkor minden ki/be kapcsolatot engedélyez, a 3. módot a police izét nem próbáltam még.) Szóval ennél is engedélyeztem az spf-nél említett módon az ntosrnl.exe-t és az svchost.exe-t, de egyik gép se látja a másikat. Total commander Ultima Prime 3.4-est használok. Az alábbi variácók fordultak elõ a hálózatba lépés kísérlete során. Néha az egyik gép látja a hálózatot, Ip-je xxx.xxx.x.100, de csak saját maga által megosztott dokukat látja. Eközben ha a többi géppel akarok belépni a hálózatba akkor vagy megfagy a tc, vagy kiírja hogy "XY-háló nem elérhetõ. lehet hogy nincs joga a hálózati erõforrás használatához." Aztán fordúljak a rendszergazdához blablabla, és még annyit ír hogy "A munkacsoport kiszolgálóinak listája jelenleg nem elérhetõ." 2 gép futott a próbálgatások során és internet is volt, nem tom hogy ez befolyásolja e. Az én gépemre van feltelepítve a router, mégis az én gépem ip-je a 2. xxx.xxx.x.130. A számítógép tallózó elindulása autómatikusra van állítva, ez az alapértelmezett, a TCP/IP beállításoknál a WINS beállításnál a Netbios is automatán van ebben az esetben is. Próbáltam a WINS-t csak engedélyezni de nem ment akkor se. Nagyritkán az én gépem a .130-as ip végü is látja de csak a saját megosztott mappáit, de akkor a .100-as ipjû tesóm gépén játsza el a nagyhalált a tc vagy írja ki az idézett üzenetet... Viszont a Nyomtató megosztás az Eset smart securityval MÜKÖDIK, de a fájlmegosztás nem...
Elég részletesen leírtam, elég sok mindent próbáltam és nem tom hol a hiba. Aki rud kérem segítsen, aki nem tud az adjon ötleteket hogy mit kellene még megnézni.
Köszi!
Üdv: Rihi87
Kipróbáltátok egyáltalán, hogy rádugjátok és a Win keressen drivert hozzá?
a tegnap megprobáltuk feltelepiteni(Xp-föl is ismerte),a cd-jén azt irja hogy XP-elöttiekkel kompatibilis csak. Az lenne a kérdésem hogy ez semmiképp nem oldhato meg hogy müködjön az XP-vel? Kössz a segitségeket.
De szerintem VirtualDub-al is össze tudod pakolni: Megnyitod az elsõ videót, utána File->Append Avi. Ez az új fájlt a megnyitott után fûzi. Ezt többször is el lehet játszani, vagy
lehet egyszerûbben is.
De végeredmény mindenképp AVI lesz!
kamerával vettem fel dolgokat, és gyártott nekem csomó mpg fájlt,mivel minden megállításkor külön fájlt generált. én meg egybe akarnám dvdn megnézni.
szal összekéne a fájlokat valahogy fûzni aztán kiírni. vki tudna segíteni?
sazl : c
ha a figyelmeztetésben van igen-nem gomb, akkor igen-t válassz.
ha csak ok-van, ott általában ki van írva, hogy XXXms. Annyival kell eltolni a hangot.
Hang eltolása: menüben Audio->Interleaving->legalsó mezõbe egy értéket
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Köszi szépen a segítséget, de a K-lite volt meg eddig is. Megnéztem viszont a FAQ-ot (nem is figyeltem, hogy van hozzá), ahol megvolt a megoldás. Ki kellett kattintani a wmv gyorsítót a vga beállításoknál (ATI-m van).
Köszi a szándékot!
és sajna ki is írtam már a cd-re nem néztem meg elõtte, hogy jó-e...úgyhogy most akkor dobhatom ki....na mindegy, akkor átkonvertálom dvd-be, aztán kiírom úgy...
azért köszi 😉
Mi lehet az oka annak, ha stream videókat (pl. sopcast, tvants) nem játssza le rendesen a gépem?
A színekkel van a gond: a normál színek helyett lila, rózsaszín meg zöld egyvelege az egész, és alig látni vmit. Mi lehet az oka? Elõre is köszi!
Zsolt
olyan problémám lenne, hogy egy filmet szeretnék kiírni cd-re, de sajna a film 713 mb, a cd-re meg úgyebár csak 700 mega fér...gondoltam arra, hogy a film végérõl a stbálistát leszedem (az kb. 7 perc), és akkor leccsippenthetném azt a 13 megát.
namármost néztem ilyen progikat, de én csak olyat találtam, amivel a vágás után .mpg formátumot alakít ki. nekem viszont .avi-ba kellene...
erre tudnátok vmi megoldást mondani?? nagyon megköszönném
a probléma alaplapi driver / hiánya,frissítés hiánya /miatt is jelentkezhet
A Windows XP SP2 operációs rendszert használom.
A közelmúltban egy - feltehetõen program-összeakadást követõ - újraindítás óta a Windows Explorer - ben furán viselkedik az egér "dupla-klikk" funkció.
Ha az Eplorer jobboldali ablakában egy könyvtárt akarok megnyitni dupla klikkel, akkor a Start menü Keresés programablak nyílik meg.
A bal oldali ablakrészben található könyvtárstruktúrában minden további nélkül nyitja a könyvtárakat (fõkönyvtárt, alkönyvtárt egyaránt). Így a jobboldali ablakban csak a jobbklikk segédmenü Megnyitás parancsával tudok könyvtárt nyitni. Megjegyzem, hogy a fájlokat már rendesen megnyitja.
Mi az ördög történt?
Üdvözlettel: gy?jt?
3 merevlemez van a gépemben betûjelük: C, D, E. Egy darabig a C volt a rendszerpartíció majd egy idõ után xy ok miatt feltettem az XP-t az E meghajtóra és azóta azt használom. A C-n már semmilyen számomra lényeges adat nincs ezért szeretném formázni és kiszerelni a gépbõl. Csakhogy a partition magic szerint a C az aktív partíció és ahogy megnéztem tényleg ott tárolódik a BOOT.INI és minden rendszerindításhoz kellõ dolog. Félek, hogyha kivenném a gépbõl vagy leformáznám, akkor nem tudna elindulni az E-n az XP lévén gyakorlatilag most multiboot a rendszer és minden boot adat a C gyökérben tárolódik. Megoldás? Thx
A Spybot - Search & Destroy 1.5.2 programot használom kémprogramok ellen. Kezdõként az "alapértelmezett mód" - ban futtatom.
Az a problémám, hogy a program frissítése ellenére nem tudom eldönteni; a frissítés után valóban használja -e a program az összes definíciót.
Hol lehet ezt a programon belül ellenõrizni?
Az alábbiakban 3 képernyõképet szúrok be:
Frissítés
Immunizálás
Robotkeresés
A piros keretben megjelenõ adatokból hogyan lehet következtetni a teljes körû védelemre?
Ha ez nincs meg, milyen opciókat kell a programban beállítani?
Üdvözlettel: gy?jt?
Úgy látszik mégsem ez a gond (sajnos), mert a tesóm gépén is érdekes a jelenség. Nála van XP és Vista is telepítve. Az XP-n fut nála rendesen, a Vistán pedig nem megy, nála is az elõzõekben beírt üzenetet dobja ki indításnál.
Azért köszi
üdv: Wacak
pikcsör
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1,5GB-ot foglalnak a filmek így vobokba.
Létezik valami modszer amivel mindkét filmet ki lehet írni 1 dvd-re hogy asztali dvd lejátszó is lejátssza õket?
Ha igen hogy lehet megoldani?
Next PC upgrade: 2022
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Bocsi, hogy ebbe a topic-ba írok. Kértem segítséget a PowerPoint fórumban is, de ott nem kaptam segítséget, ezért próbálkozom itt is, talán valaki tud segíteni.
Egy pps file futtatásakor az alábbi üzenet jelenik meg XP alatt az ismerõsömnél és nálam is Vista alatt: "A bemutató néhány vezérlõje nem aktiválható. Lehet, hogy nincsenek regisztrálva ezen a számítógépen.". Nálam korábban, amig az XP futott a gépemen akkor a file lejátszható volt és jelen pillanatban a többi pps lejátszható minden hiba nélkül.
A gépemen és az ismerõsöm gépén is PowerPoint 2003-as verzió fut.
Tudna valaki valamilyen megoldást a fenti problémára? A segítségeteket elõre is köszi