Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Köszi
www.guillotine.atw.hu
De azért köszi mindenkinek a "segítséget".
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Használta már valaki ezt?
Melyiket kell eltávolítani egy rohadék Virtumonde fertõzést? Vírusirtók csak - legjobb esetben is - karanténba teszik. Persze, mert állandóan felülírja magát azért. Ez leszedi, de írjátok meg röviden hogyan kell használni.
Köszike.
Rokonomnak van egy laptopja net nélkül(2007-os szeptemberi verziójú XP). Videokamerával készült képeket szoktam neki vinni pendrive-on. A legutóbbi adaghoz azonban már nem volt elég a pendrive, magát a fényképezõ gépet vittem. Feltettem neki a képeket, videókat azonban egy hibába ütköztünk. A Windows nem tudom, hogy miért adatvégrehajtás megakadályozása címen a Windows intézõt letiltja és az explorer.exe is újraindul. Ez csak akkor történik meg, ha leokézzuk a hibaüzenetet. Addig minden megy rendesen. Elmentem ennek az adatvégrehajtás megakadályozása nevû folyamat menüjébe és letiltottam mindenhol kivételek nélkül azonban így se akart menni. Mit lehet tenni?
pqm-et nem tudom honnan lehetne letölteni.mert ami megvolt nekem itthon az beszart..azaz a lemez galyra ment 😞 már 30 perce googlezok és semmi :SSSSS
most vhogy nagyon hülye vagyok.szal vki segitene nagyon megköszönném 😊
24 - Exile -Nov.23
Chaos Anno Domini
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
és ami a legtöbbet foglalja az a bûnös progi
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Lakberendezõ programok - nem ismerem,nem használtam!
Valamilyen okból kifolyólag, ha bezárom az explorer.exe-t a task managerbõl, akkor rendesen mûködik a netem, de ha az fut, akkor nem, csomó oldalt nem hoz be, pl ezt a fórumot sem, pedig a fõoldalt rendesen megnyitja. És a google keresõje sem mûködik, mert csak tölteni látom, de nem hozza be, és ugyanez a gond a problémás oldalakkal kapcsolatban, hogy nem akar betölteni, és nem ír ki semmilyen hibát. Erre akkor jöttem rá mikor magától lekapcsolt az explorer.exe és a firefox még mûködésben volt, egy oldal töltése közben ilyenkor kiírta azt hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt. Valami vírus?
Az oldalt betölti, de a videót már nem.
Azér köszi.
Valaki segíteni a 13519-el ?
<#confused>#confused>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Everest-el ellenõrízd a hardvert ,memória idõzítést,stb - ez a progi ,pár dologra jelez,ha gond van
Az a gondom, hogy van egy msn beszélgetés, ami jelszóval le van védve, és most pont arra lenne szükségem! Nem én írtam a jelszót, de az én beszélgetésem! NAGYON FONTOS LENNE, hogy valahogy megtudjam a jelszót! Nincs erre valami program, valami módszer? SEGÍTSETEK PLS!!!!!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Még régen F-Secure Antivirus volt a gépen, már nincs.
Viszont a frissítõje fennmaradt valami miatt, azt nem engedi törölni:
Ja, és feladatkezelõben futó programok között még egy rakás exe van, ami F-Secure Corporation egy program szerint. Ilynkor mi a teendõ?
Szerintem frissítsd 4.12.4-re.
De adok két másik linket, ezek keresnek és irtanak is, de csak IE alól mennek!
F-Secure Online -----Bit Defender Online