Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretnék telepíteni egy játékot a fiamnak,de sajnos a rendszerpartícion kevés helyem van és ez a játék a telepítésnél még külön a Documents and Settings mappában nagyon sok helyet foglal el.A regeditbe valahol be lehet állítani,hogy ne oda tegye,de nem tudom hogy hogyan.Légyszíves ,aki tud az segítsen.köszönöm elõre is!

Evin
Ha te akarod megírni Xhtml-ben vagy PHP-ban, akkor a Openwebdesign-on vannak minták, de ha komplett oldal kell, akkor ott a Drupal, e107 stb. Találhatsz hozzájuk témákat is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hallo mopar navigációt honét tudnél letöltenin vki segítene európa térképel lehetöleg olyat amibe magyarország térképe is benne van köszi hellooo

Van olyan oldal, ahonnan komplett honlapsablont, vagy progit le lehet szedni, admin meg regisztráció meg vendégkönyv minden ilyen dologgal, és csak a képeket stb kellene rátenni?
Köszi
Guillotine
Szevasztok.Segítséget szeretnék kérni.A következõ a gondom.Van egy ATI Radeon HD 2600 XT AGP videókártyám.Hogyan leheta Vista-hoz drivert telepíteni hozzá? Ugyan is amikor egy drivert telepítek hozzá újra indításkor állandóan kék halál az eredmény.Több féle driver-el is kipróbáltam és mindig ugyan az az eredmény.

www.guillotine.atw.hu

Nem érdekes most már, megoldódott.
De azért köszi mindenkinek a "segítséget".

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

sziasztok!limewire-t tenném fel,de nincs contact ,portot nem talál azt irja ki,mit tegyek?köszi!
Elõzõbõl: melyiket=melyikkel

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Sziasztok!
Használta már valaki ezt?
Melyiket kell eltávolítani egy rohadék Virtumonde fertõzést? Vírusirtók csak - legjobb esetben is - karanténba teszik. Persze, mert állandóan felülírja magát azért. Ez leszedi, de írjátok meg röviden hogyan kell használni.
Köszike.

Sziasztok.
Rokonomnak van egy laptopja net nélkül(2007-os szeptemberi verziójú XP). Videokamerával készült képeket szoktam neki vinni pendrive-on. A legutóbbi adaghoz azonban már nem volt elég a pendrive, magát a fényképezõ gépet vittem. Feltettem neki a képeket, videókat azonban egy hibába ütköztünk. A Windows nem tudom, hogy miért adatvégrehajtás megakadályozása címen a Windows intézõt letiltja és az explorer.exe is újraindul. Ez csak akkor történik meg, ha leokézzuk a hibaüzenetet. Addig minden megy rendesen. Elmentem ennek az adatvégrehajtás megakadályozása nevû folyamat menüjébe és letiltottam mindenhol kivételek nélkül azonban így se akart menni. Mit lehet tenni?
II Rocky II
üdv.
pqm-et nem tudom honnan lehetne letölteni.mert ami megvolt nekem itthon az beszart..azaz a lemez galyra ment 😞 már 30 perce googlezok és semmi :SSSSS
most vhogy nagyon hülye vagyok.szal vki segitene nagyon megköszönném 😊

24 - Exile -Nov.23

zvaragabor
Üdv, innen hogyan tudnám letölteni a háttérzenét?

Chaos Anno Domini

Bocsáss meg de egy szó sem volt az IE-rõl

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Hegi90
fuck, elrontottam szóval:
és ami a legtöbbet foglalja az a bûnös progi

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
lehet a vindóz ápdét foglal le annyit, kapcsold ki és úgy próbáld meg. Egybkt neked is javaslom: feladatkezelõ- folyamatok fülecske- kirendezed memóriakihasználtság szerint, és ami remélhetõleg megvan a bûnös folyamat(program)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
az explorer.exe az nem az internet explorer.... az vezérli a GUI-t (felhasználói grafikus felület), magyarul a tálcát, az ikonokat, az intézõt, stb. az internet explorer-t iexplorer.exe-ként találod a folyamatok közt.

szeva!
Lakberendezõ programok - nem ismerem,nem használtam!
Sziasztok.Tud valaki olyan progit amivel a lakást be tudnám rendezni?A lehetö legegyszerübb progira gondolok(ja és ha lehet magyar) Köszöntem a segitséget.
Omg ilyen nincs most meg mûködik rendesen

Hali!

Valamilyen okból kifolyólag, ha bezárom az explorer.exe-t a task managerbõl, akkor rendesen mûködik a netem, de ha az fut, akkor nem, csomó oldalt nem hoz be, pl ezt a fórumot sem, pedig a fõoldalt rendesen megnyitja. És a google keresõje sem mûködik, mert csak tölteni látom, de nem hozza be, és ugyanez a gond a problémás oldalakkal kapcsolatban, hogy nem akar betölteni, és nem ír ki semmilyen hibát. Erre akkor jöttem rá mikor magától lekapcsolt az explorer.exe és a firefox még mûködésben volt, egy oldal töltése közben ilyenkor kiírta azt hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt. Valami vírus?

Szia Ignus. Sikerült megoldanod a problémát? Mert nálam pontosan ez jelentkezik. Tudnál segíteni?
Nem nagyon akar mûködni az a link etele34.
Az oldalt betölti, de a videót már nem.
Azér köszi.

Valaki segíteni a 13519-el ?
Nekem van egy olyan problémám, hogy alapjáraton a gép elindítás után lefoglal kb. 200 mega memóriát, aztán átlag felmegy 300 köré, néha meg 400 és 500 közé valahova -->aztán, ha kilövök ilyenkor minden programot, annak ellenére, hogy feladatkezelõ szerint csak 200 mega van lefoglalva, belassul a gép, és észhez sem tér rendesen újraindításig.<#sir>
<#confused>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

hallo segíttene vki mopar navigation honét tudnék letölteni tán ez a program neve köszi és ha van ehez európa térképe is kellene köszi hello

Sugam
na . hangkártyát letiltottam bioszba azóta nincs kékhalál, csak szimplán megfagy néha a gép😄

van egy olyan problémám,beinstaláltam a windowst,és nem megy semmien usb,akármit dugok be... telefon. mp3-as, semmi.... mit csinaljak ? eddig mindig ment,msot elsõzör látok ilyetttt.mi lehet vele ????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

mióta csinálja a hibát?
Everest-el ellenõrízd a hardvert ,memória idõzítést,stb - ez a progi ,pár dologra jelez,ha gond van
Sugam
abit nf7

Evin
Ha be van kapcsolva, hogy mentse el a beszélgetéseket, akkor azok le vannak mentve, vhol a Dokuments and settings\ mappán belül, xml fájlként. Nem kell jelszó, csak keresd meg. Persze ha nincs bekapcsolva, hogy mentse, a jelszóval sem sokat érsz.

Nem szép dolog elolvasni mások beszélgetéseit...<#vigyor2>

trimre
HELLÓ!

Az a gondom, hogy van egy msn beszélgetés, ami jelszóval le van védve, és most pont arra lenne szükségem! Nem én írtam a jelszót, de az én beszélgetésem! NAGYON FONTOS LENNE, hogy valahogy megtudjam a jelszót! Nincs erre valami program, valami módszer? SEGÍTSETEK PLS!!!!!

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

na most csinaltam blindwrite6-al b6i fájlból b6t fájlt de amikor dt 4.12.4-be be akarom mountolni olyat ir hogy a paraméter nem megfelelõ ilyenkor mit kell csinalni?
ok...na van egy olyan problémám,beinstaláltam a windowst,és nem megy semmien usb,akármit dugok be... telefon. mp3-as, semmi.... mit csinaljak ? eddig mindig ment,msot elsõzör látok ilyetttt.mi lehet vele ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

milyen alaplapod van ??
Töltsd le és ezt >> Unlocker. Én ilyenkor úgy szoktam, lehet, hogy ez körülményesebb és amatõrebb megoldás, hogy msconfig-ben beírod jelen esetben f-secure és'Keres' majd amiket talál (biztosan lesz találatod) azokat egyesével kitörlöd az Unlockerrel. Használata: kijelölöd amit törölni akarsz jobb klikkel, ekkor feljön az Unlocker segédablaka, alul a legördülõ menûben a 'Törlés'-t választod és utána a 'Feloldás' fülre kattintasz. Leállítja a folyamatot (ha kell) és töröl. Ne lepõdj meg ha esetleg eltûnik a Tálcád néhány másodpercre ilyenkor. (nem szokott, de elõfordulhat) Uána visszaáll minden a helyére. Aztán még itt van ez is >> RegCleaner a 'Fájl típusok' fül alatt ha végig görgeted akkor a 'NINCS' megjeleöléseket nyugodtan törölheted vele. Biztosan lesz maradék szemét még amit ki tudsz vele takarítani.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Üdv.
Még régen F-Secure Antivirus volt a gépen, már nincs.
Viszont a frissítõje fennmaradt valami miatt, azt nem engedi törölni:

Ja, és feladatkezelõben futó programok között még egy rakás exe van, ami F-Secure Corporation egy program szerint. Ilynkor mi a teendõ?

szerusztok..... Valakivel cserélnék torrent olalra felhasználovet+ jelszavat no..... ha érdekel valakit az irjon.... nekem ncore,majomparade, vagy valami más oldal érdekele...irjatok privátot...

Sugam
huztam bios resetet, és semmi változás. lehet hogy alaplap szar esetleg vinyó?

Sugam
nem engem takar 😄.. én azóta formataltam uj windozt raktam. de ugyanugy kapom a kékhalált, memoria listázása, memoria kiirtása, és kmixer.sys re hivatkozik..

Evin
Csak ha Sugam név is téged takar.

vagy ez nem nekem jött? 😄
4.12.4nél is ezt irja de eza bios reset hogy is történik pontosan?
mondom ,sztem csinálj egy BIOS resetet ,húzd le a reset jumpert ,de elõtte alaplap kézikönyvében tájékozódj,szinte biztos hogy memo idõzítési probléma
Evin
Amikor kiválasztanád az image fájlt, alul írd be, hogy *.*
Szerintem frissítsd 4.12.4-re.

Hali. Én a daemon tools 4.09be akarok b6t fájlt imagelni de olyat ir hogy Unable to open file in kernel mode. Nem tudja valaki ilyenkor mit kell ilyenkor csinalni?
Sugam
kaspersky se talál semmit... nemtudom mi lehet, lehet hardware, vinyo szar, alaplapszar, bérmi lehet. most rákezdett megint kékalállal dögleni, meg ha nézek videot éppen neten és bejelentkezik vki a böngészõ becsukja magát minden szó nélkül.. fasztelivan, ez 1 friss vinyo friss windozzal..

Benny04
Már megoldottam a problémát egy másik programmal:
EASEUS Data Recovery Wizard Pro

Ennek amit betettél csak egy baja van, hogy nem tud irtani csak keresni.
De adok két másik linket, ezek keresnek és irtanak is, de csak IE alól mennek!
F-Secure Online -----Bit Defender Online

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Sugam
csökkentett mód hálozattal? és miylen programmal futassak online viruskeresést?