Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ATS: Peelova
Sziasztok!

Nekem codec gondom van. Nem tudom lejacani a honlapba epitett wmv videokat. Ha a file a gepemen van akkor a KS Player lejacca, de csak akkor. Windows Media Audio and Video 9 van a gepen, de azt nem tom hogy kell ujrarakni. Ja es a Microsoft honlap nem segitseg. Genuine.. Valakinek otlet? oprendszer reinstall nelkul 😊
zvaragabor
Rita79
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van msn címem hotmailes.
Hogy csinálhatnék egy másikat a legegyszerûbben? Ezt sem én kreáltam magamnak, azért nem tudom.
Lehet egyáltalán egyszerre kettõ?
Csak azért kellene, mert az eddigiben benne van a vezetéknevem és nem szeretném mindenkinek ezt megadni
Köszi a segítséget elõre is.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Microsoft Office Excel
lck
Ez egy korrekt kis töredezettségmentesítõ: Smart Defrag
Ingyenes, magyar nyelvû, intelligens, gyors. Most jelent meg az elsõ nem beta verziója.

Linux alá nincs külön töredezettségmentesítõ, mert ( állítólag ) a fájlrendszere nem töredezik.
BB7
Óriási problémával küszködök!
1ik Gépem folyamatosan újraindul 1es programok és Játékok hatására (Programok között semmi összefüggés! <#wilting> 1példa: MSN)
Van mikor a programból lép ki teljesen véletlenül de van mikor az egész gép újraindul!
1*üen NEM JÖVÖK RÁ MI A HIBA! <#conf><#csodalk>
Gondoltam mindenre! De... kizártam a nagy részét! (Driver, Túlmelegedés, Esetleg por a gépben! ... )
Bármilyen tippet/lehetõséget/5letet várok!
<#help><#help>
SZiasztok!

Tudnátok ajánlani valamilyen jó töredezettségmentesítõt külön windows xp sp2 alá, és kiwi linux alá?

Elõre is köszi

Légyszives segítsetek linket is keresni, ahonnan letölthetem

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

XDD
csoki, XLS fájlt mivel tudok megnyitni?? 😊

radeer
Sziasztok !

20 Mbites netem van. Olyan 2M-el kellene letöltenem. XP SP3 van fenn. Max 600k-val enged letölteni, de ha 2 szálon vagy 3 szálon töltök 3x 600k-val is jön tehát a sebességgel nem lehet gond. Ez nem torrent bármit töltök így járok.

Ja egy Wireless router-rel vagyok összekötve de sima UTP-vel sem ment feljebb tehát nem WIFI beállítási gond van. Már a mozillára gyanakodtam , de OPERA az új chrome bömgészõ...sõt még mindenféle Get Right + DAC -al sem tudok gyorsabb lenni. Hívtam a szolgáltatót, de mivel simán több szálon megy gyorsabban tuti jó a NET.

VISTA alatt simán megy a 2M, ugyanezzel a konfiggal, de nekem nem jött be az új OP.
Már kihullik a hajam de nem tudok rájönni...goggle-val is keresgéltem de erre nem találtam gyógyírt 😞

Kérem ha van ötlet akkor várom 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

bigapó
Sziasztok!

Nero 8-nál hogy lehet beállítani, hogy ne 16x-szorosan írjon ki elmentett projektet (iso-t), hanem én állíthassam be még az írás elõtt vagy alapból maximum 6x-szorosan írjon?

saját topikjában nem válaszolnak.

The Matrix has you...

chopin42
Akkor én is kérdezek egyet:
Miért van ez? :
Bármilyen 'normális' méretû játékot elindítok(TDU,GRID,GH3), tök szépen fut a game, de egy rövid idõ után eltûnnek a textúrák, majd lefagy a játék. DX, VGA driver legfrissebb. 8800 GS-rõl van szó.
Köszi

meg probálom köszi
tigeroo
ujraraktam a windowst, most se a divx se a wmp nem látja az avi fájljaim feliratját.
mi lehet a probléma??
chopin42
Hogy próbáltad formázni, jobb klikk -- formázás ?
Mert azzal nem nagyon lehet. A Paragon Partition Magic egy jó progi erre és sok másra is.

help ! kaptam egy vinyót beraktam a gépbe ezt irta a tulajdonságokba filerendszer:RAW hogyan tudnám leformázni? probáltam már xp-vel win98-al nemsikerült.
Qwerty4
Megoldva!Csak egy apró programhiba volt, ugyanis nem azt csinálta mit kellett volna.Pár próbálkozás után már jól mûködött...

Qwerty4

Qwerty4
Üdv!

Nekem a Nero 6.6-ossal vannak problémáim.
Több dvd-n maradt szabad hely, most szeretnék rájuk írni, de nem tudok.Egyszerûen mikor rákattintok az adat DVD készítésére nem jeleníti meg a már rajta lévõ fájlokat.
Sokszor írtam többsávos cd-t és dvd-t de még ilyen nem fordult elõ.Egyébként pár napja telepítettem újra a windowst.
Mi lehet a gond?<#help>

Qwerty4

Tetsuo
hogyan lehet POWERPOINT-ba beágyazni hangot(zenét) a dokumentumba? Vagyis úgy, hogy egy fájl legyen, és ne kelljen mellérakni a zenefájlt pluszba??????

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

helóztok!

feltelepítettem win xp-t új gépre, de a hangot sehogy sem sikerül rávarázsolnom a gépemre. alapból feltelepítettem a driver cédérõl a Realtek High Definition Audio-t, ami vezérlõpultban az Eszköz/Hardver/Eszközkezelõ/Hang- video- játékvezérlõkben meg is jelenik, csak épp használhatatlan. a "Hangok és audioeszközökben" pedig nyoma sincs, hangeszközt sem talál a gép, szóval nincs semmi hang a gépemen. de nem hangfal, meg hangkártya hiba van, mert a foobar(zenelejátszó)-ban pedig kézzel ki tudom választani "Output"nak a Realtek High Definition Audio-t, szóval a zenelejátszóm szól rendesen, de máshol semmi hang nincsen.
már a neten kutatgatok hogy lehetne ezt megoldani, írták hogy töröljem a Realtek driver-t, de azt sem engedi, úgy sem hogy leállítom, eszköz eltávolítására azt írja ki hogy az eszköz használatban van, nem lehet törölni.
Írták még hogy a BIOS-ban lenne érdemes leállítani az eszközt, majd ott törölni, de azt meg nemtudom hogy kell. Ha valaki tudja, légyszíves írjon, vagy ha bármiféle más megoldást tud a problémámra...

++

Endiman
most az a gondom, hogy betölt az xp rendszerlemez, beteszem a volkoff commander floppymat, a dvd meghajtókat nem látja, megolvasom a c-t begépelem format c: erre aztmondja: nem megfelelõ ms-dos verzió.

akkor hogyan tudok formattálni?

Hi!

Itt is van valami.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Endiman
köszi!!

Dj Faustus
Google 2. találat a win xp telepítõlemez kulcsszavakra.

Dj Faustus
Elsõ kõrben (mivel a Windows is már újratelepítetted) tápproblémára, vagy áramellátási problémára tippelnék.
Eseménynapló (Start menü/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló) mond valamit? Proci, alaplap, vinyó, videókártya hõmérséklete mennyi? Feszültségértékek? Ezen utóbbiak a lekérdezéséhez ott az Everest Home nevû progi.

Endiman
sziasztok!

szeretnék win xp indítólemezt létrehozni, de nem tudom hogyan kell! <#rolleyes>

Sziasztok.
A gép índításnál eljut az üdvözlõ szövegig aztán addig üdvözöl hogy már kissé unalmas.Nem megy tovább.Majd lent a gépnél lehet csak kikapcsolni majd ujrainditani,és majd gondol egyet és majd nem tudom hányadikra bekapcsol.Szerintetek??? kössz a válaszokat.
Kongy
Üdv!

Nos,van egy Windows XP-m. Tegnap felakartam telepíteni a Service Pack 3-at,de amikor a telepítõre kapcsoltam befagyott a gép és lássunk csodát. Újraindult. Meging bekapcsoltam,elmentem 5 percre,és egyszercsak hallom a beindulási muzsikát,megint újraindult,és ezt mégegyszer eljátszotta... Régebben meg nyomtatni akartam,és többször is magától kikapcsolt a gép... szóval érdekes. Win re-install már volt,de nem segített.

Tud valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma,és hogy egyáltalán mit csináljak?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Köszönöm.<#worship>
Montanosz
http://www.xxldvd.eu/

itt találsz firmware keresõt beírod a dvd íród tipusát
amióta frissitettem kék-lézer lemezt is tudok írni (nem mintha láttam volna olyat)

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

hallo nem tudja vki hogy kell regisztrálni az Autodata 5.54 HUN!??nicns vkinek vmi crack hozzá vagy vmi leírás megksözném vki segítene hall

Azt hogy is lehet?
Montanosz
Firmware csere?

Sziasztok lenne 1 problémám az újraírható CD/DVD-kel nem tudom õket letörölni se Nero-val se Ashanampo-val se Alcohol-al se Copytodvd-vel gondolom ennyi program nem lehet rossz ezért nálam van a hiba egyszerûen minden program azt írja hogy ez nem újraírható CD/DVD és nem csak 1 lemezzel csinálja hanem az összesel. <#help>
Tetsuo
Hogyan lehet POWERPOINTba beagyazni a hangot a dokumentumba? Vagyis ugy, h 1 fajl legyen es ne kelljen mellerakni a zene fajlt plusba??????

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ADSL netem van, és amikor használjuk a vezetékes telefont, megszakad a kapcsolat... vagyis nem megszakad, hanem tölt, tölt de nem történik semmi. Mit lehet ezzel kezdeni?<#help>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

tigeroo
winrar ezt írta ki amikor ki akarok csomagolni egy (warez) cuccot:

part1. helytelen vagy sérült hitelességi bizonyítvány

de utána folytatja a csomagolást. lesz vmi gond a jövõben vele?
Sziasztok,
Abban kérnék segítséget hogy egyszerûen nem tudom feltelepíteni a Adobe After effects CS3-at , mert mindig azt írja ki a telepítõ elején hogy zárjam be az Internet Explorer-t. De az nincs megnyitva, Feladatkezelõben 2 IEXPLORER.exe is van , de amint bezárom újból elindul...
Valami ötlet?

BoRo
Montanosz
Outpost Firewall Pro 2009 raktam fel.
Itt nem találom azt a lehetõséget a settings-network rulesben hogy trustedbe rakjam a programjaimat.
nem is nagyon találok hasonló funkciót, más módszert használ?

Xp-ben >> Sajátgép-Tulajdonságok-Speciális-Teljesítmény-Speciális,
és ott alul van Virtuális memória módosítása

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sziasztok!Valaki tudna segiteni?A gépen a lapozófájlt szeretném megnövelni.Hogy tudom ezt megcsinálni?A feladatkezelõbe megnéztem és csak 200MB.Szerintem ez túl kevés lehet.Most volt újrarakva a gép és egy picit lassú.Köszönöm.
leoon
Hali!
Hol lehet beállítani winamp-ban, hogy, amikor ugrik át az egyik számról a másikra, akkor legyen (hát nem tudom mi ez) 'átfedés' köztük? Tehát szól még az aktuális zene, de már a következõ is elindult.

Kössz!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

helóztok, új gépre ( jó alap gép, nem egy vadiúj valami) telepítettem a windows xp-t, a monitorom bírja 1600*1200ast felbontást, de mikor arra állítanám a vezérlõpultba, kiírja hogy "Out of Range 75.0 KHz / 60 KHz".
mivel van gond? videókártya? videó driver? vagy?

++

admi
Dj Faustus, Montanos!
Köszönöm.

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

Montanosz
legjobb a teleport pro

Dj Faustus
Wget, HTTrack, Offline Explorer, Webstripper, Webcopier,...
Kulcsszó a keresõnek: offline browser

admi
Kérlek, segítsetek! Létezik olyan program, amivel egy webcímhez tartozó összes aloldalt le tudom tölteni? (esetleg képekkel, de ez nem olyan fontos).

Ha ismertek ilyet, írjátok le a nevét!
Köszi

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

Huh. Nagyon köszöntem a linket.Amugy képzeld most ismerösömnek kivételesen Vista-ra van szüksége.
UI:jó a memoriád,pedig már régen jártam erre, 😊 THX.
A gyártó oldalán csak Windows Vista meghajtó programok vannak.Vásárlás elõtt érdemes ezt is belekalkulálni és elõtte tájékozódni a gyártó weboldalán.De mivel te úgy is elõszeretettel dúrod le a Vistákat a laptopokról és telepítesz helyettük XP-t,ezért kerestem neked Windows XP meghajtókat:Link.

Sziasztok.
Egy kérdésem lenne.
Létezik,hogy ezt a gépet "FUJITSU-SIEMENS Amilo Pa 2548" ugy csinálták hogy csak Vista driverek vannak hozzá? Kössz a választ.