Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a Realtek HD Audio Manager-ben elnémítottam a PC Beep-et és mostmár nem zúg. 😊
Egyébként mi ez?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Open Officeban: ugyancsak kijelölöd a szöveget, Formátum/Kisbetû - nagybetû/Kisbetûs menüpont
Elnézést hogy itt kérek segítséget, de nem szeretnék egy kérdés miatt új topikot nyitni.
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudtok olyan programot (vagy esetleg billentyûkombinációt), amivel egy nagybetûvel (caps lockkal) megírt többoldalas szöveget egy gombnyomásra át lehet "írni" kisbetûsre?
Elõre is köszönöm!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Amikor felhangosítom a hangszórómat, akkor zúg, illetve amikor kattintok, akkor meg sípol :sss
Miért van ez?
Elõre is köszi.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mail to: [email protected]
Total Commander-t használom FTP-re, de a jelszót elfelejtettem, és kilett törölve véletlen a profil. De barátnak megvan ugyanez az ftp, a kérdésem az, hogy TC jegyzi-e valahova a jelszókat, kilehet-e iratni vele valahogy?
http://flickr.com/photos/zolika90/
valaki leírná nekem hogy philips 190cw monitort smart control 2-be hogy lehet normálisan beállítan,vagy a smart control 2/color/calibrationba hova huzzam a csíkokat mert nem nagyon tudom vele beállítani a
képminõséget
thx
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
biztosan nem tudod lejátszani asztali dvd lejátszóban,ha jól tudom csak számítógépen és blu ray lejátszon lehet lejátszani.én igy tudom
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Benny
Szerintem csak sima .Net 2.0 van(meg hozzá javítások).
.Net 2.0 SP1, és .Net 2.0-s javítás az XPSP3-ban
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok amire eddig még nem találtam választ.Ha van egy Blu ray formátumú filmem azt esetleg ki lehetne írni normális,4,7 GB-os Dvd lemezre vagy csak Blu ray dvd-re?
A választ elõre is thx!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
letöltöttem 1 videoklippet: *.mkv a kiterjesztése és 215 MB
a jetaudió szaggatja lejátszáskor, és a kép 'késik' a hanghoz
mijen lejátszó progival tudnám ezt tökéletesen nézni???????
kösz JOCI!
milyen programmal tudok youtube-ról videókat letölteni? a h key video hackerrel nem tudok pedig régen sikerült! Elõre is köszi!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Pár pontosítás:
1. A sávszélesség mérõszáma a Hertz. Például az emberi hallás sávszélessége 16 kHz - 20 kHz körül van.
2. Az adatátviteli sebességé a bit/sec (és ennek különbözõ prefixumai: kbit/sec, Mbit/sec,...). A váltószám pedig - mivel a Hertzbõl vonatkoztatjuk - 1000-es és nem 1024-es (hasonlóképp mint a vinyóknál is: a 160 GByte-os vinyó 160000 MByte). Letöltõszoftverek hajlamosak kByte/sec-os, MByte/sec-os mérõszámokat használni - a kettõ között váltószám 8 (8 Mbit/sec = 1 MByte/sec).
Ha leformázod, a hibás részek automatikusan kihagyásra kerülnek, és oda többé nem ír a gép, tudtommal.
Egy olyan programra lenne még szükségem, amit arra lehet használni, hogy rendesen át lehet nézetni vele a vinyót, hogy van e rajta pl. bad sector.
HA van rajta bad sector, akkor az a vinyó menthetetlen?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Köszi szépen, elég jónak tûnik, de esetleg angol nyelvût nem tudnál ajánlani?
Elõre is thx.
Bárkinek, akinek van ötlete, örülnék neki, és köszönném szépen
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nekem is UPC van, de például ilyenkor hétvégén iszonyat forgalom van. Pingem az az egekben. Tegnap viszont egész jó volt, hasított még este is mint a szél😊) biztos diszkózott mindenki😊
The Matrix has you...
Elég pontos szokott lenni.
Ha már szóba került ez a sávszélesség meg egyebek. Van arra lehetõség, hogy online lemérhessem magamat? (le/feltöltési sebesség) Én UPC-s vagyok de sehol nem találom náluk, hogy lenne ilyen lehetõség.
Köszi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
a számítástechnika legkisebb egysége a bit. két értéket vehet fel 1 vagy 0, mivel kettes számrendszert használunk. Alapjait Neumann János fektette le a többi már történelem😊
szóval, 1 byte=8 bit. innentõl már durván ezer a váltószám, tehát 1 Kilobyte=1024 byte, 1 Megabyte=1024 Kilobyte stb. azért 1024 mert az a 2 a tizediken ugye. mindenrõl van leírás és érdemes olvasgatni ezeket, hogy valami fogalmad legyen arról, hogy tulajdonképpen mit is használsz😊
amikor egy szogáltató azt mondja, hogy 4 Mbit-es netet fogsz kapni akkor azt osztanod kell még 8-al elõtte, hogy megkapd a Kbyte-os adatot, ez amolyan alapérték, mert innen könnyebb szorozni már.
Neked tehát a 4 Mbit azt jelenti, hogy 512 Kbyte-os sávszéled van (ez a letöltés, mert a feltöltés más tészta, az mostanában a fele a letöltésnek, de nem mindig. le van írva a szerzõdésben). ez mind elmélet, mert általában nem éred el sohasem ezt a szintet, de jobb esetben elég közel kerülhetsz hozzá, sõt, akár át is lépheted ezt e határt, persze csak rövid idõre. a szolgáltatók természetesen nem ezt írják bele egy szerzõdésbe, hanem azt, hogy Õk mennyi minimum sávszélt garantálnak, ez általában a tizede a megadott sávszélnek. na, ha ezt tartósan alulmúlod, akkor lehet reklamálni, addig nem. hallottunk már sok olyan esetet, hogy 10 Mbit helyett 4-5 Mbit volt egy idõ után a sávszél és ez valljuk be, elég nagy genyóság, mivel te nem ezért fizettél. Ez olyan, mintha elutaznál 200 km-re, de 100 km-nél ledobnak a vonatról😊)
Ahhoz, hogy netezhess ennél jóval kissebb is elég lenne, de hát az ember mindig telhetetlen és jobb és gyorsabb kell neki😊)
na persze az online tv vagy egyébb videómegosztó oldalaknál elõny a minél nagyobb sávszél, hiszen annál gyorsabban tudod letölteni és megnézni a videókat, valamint annál jobb minõségû lesz a tv adás is.
Lehetne még oldalakat írni, de már nem fogok többet😊
The Matrix has you...
amikor csatlakozom a nethez,akkor ugye kis bubiban kiírja,hogy
"net csatlakoztatva,sebesség 100,0 Mbps"...
nekem 4 megás netem van,akkor ez most hogyis miez?tény,hogy nem ismerem a váltószámokat,meg netet csak szórakozásból ismerem,teknikai oldalát egyáltalán nem(értsd:égõ,vagy sem,nuku tudás).szóval a lényeg,hogy nem valami olyat kellene kiírnia,h 4 mega/sec,vagy...mittomén?
t-onlineos amúgy.
elõre is köszönöm.