Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Valószínûsítem valami belsõ hangszóró ("csipogó") kimenet, ami a rendszercsipogást csinálhatja.

Benny04
Köszi!
Most a Realtek HD Audio Manager-ben elnémítottam a PC Beep-et és mostmár nem zúg. 😊
Egyébként mi ez?

Csuhai G
Örök hálám! Óriási munkától mentettél meg. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Dj Faustus
Az alaplapi/belsõ hangkártyák hátránya: az analóg rendszer összeszedi a gép digitális zaját.
Bár errõl már többször írtam:

Dj Faustus
Pspad kódszerkesztõ - kijelölöd az egész szöveget, majd Format/Char Case change/To lower case menüpont.
Open Officeban: ugyancsak kijelölöd a szöveget, Formátum/Kisbetû - nagybetû/Kisbetûs menüpont

Csuhai G
Sziasztok!
Elnézést hogy itt kérek segítséget, de nem szeretnék egy kérdés miatt új topikot nyitni.
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudtok olyan programot (vagy esetleg billentyûkombinációt), amivel egy nagybetûvel (caps lockkal) megírt többoldalas szöveget egy gombnyomásra át lehet "írni" kisbetûsre?
Elõre is köszönöm!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Benny04
Helló!

Amikor felhangosítom a hangszórómat, akkor zúg, illetve amikor kattintok, akkor meg sípol :sss
Miért van ez?
Elõre is köszi.

Dj Faustus
Megoldási lehetõségek tömkelege található a Google elsõ találatában - a "a debugger has been detected" keresõkifejezésre.

tigeroo
hi installálni akarok egy játékot.

ez a hibaüzi

mi a megoldás?
Evin
Biztos, lesz, ha google-ban rákeresel, hogy codec uninstall. Én régebben az ACE Megacodecpack 5.93-at használtam erre, mert az a telepítés elõtt megkérdezte, hogy minden korábbit töröljön-e. Persze így azt is törli, ami a Win része.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ATS: Peelova
vagy nem tudtok valami progit, ami fullra leszedi a kodekjeimet, hogy ujrarakhassam?
zolo
Halihó
Total Commander-t használom FTP-re, de a jelszót elfelejtettem, és kilett törölve véletlen a profil. De barátnak megvan ugyanez az ftp, a kérdésem az, hogy TC jegyzi-e valahova a jelszókat, kilehet-e iratni vele valahogy?

http://flickr.com/photos/zolika90/

hali
valaki leírná nekem hogy philips 190cw monitort smart control 2-be hogy lehet normálisan beállítan,vagy a smart control 2/color/calibrationba hova huzzam a csíkokat mert nem nagyon tudom vele beállítani a
képminõséget
thx

Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Nem,
biztosan nem tudod lejátszani asztali dvd lejátszóban,ha jól tudom csak számítógépen és blu ray lejátszon lehet lejátszani.én igy tudom

Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Evin
Tehát hogy sima asztaliban le lehet-e játszani egy blue ray lemezt? Mert nem igazán értem a kérdést. De szerintem nem, bár életemben nem láttam blu ray-t, a nevébõl gondolom, hogy kék lézerrel lehet csak olvasni.

Benny04
Köszi😊

adios
Újratömörítem ha kell,csak az lenne a kérdés h attól függetlenül h blu ray minõség elindulna a lejátszás is nem?

Evin
Ha újratömöríted biztos ráfér simára is, de amúgy valószínûtlen.

Evin
Media Player Classic, VLC Player, MPlayer.

Benny
Szerintem csak sima .Net 2.0 van(meg hozzá javítások).
.Net 2.0 SP1, és .Net 2.0-s javítás az XPSP3-ban

adios
Hello!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok amire eddig még nem találtam választ.Ha van egy Blu ray formátumú filmem azt esetleg ki lehetne írni normális,4,7 GB-os Dvd lemezre vagy csak Blu ray dvd-re?
A választ elõre is thx!

Benny04
Hello!
Honnan tölthetném le a NetFramework 2.0-t SP3-ra?
Elõre is köszi!

Hi!

Vagy átkonvertálod, vagy pedig itt egy oldal.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

trexxhunter
sziasztok!
letöltöttem 1 videoklippet: *.mkv a kiterjesztése és 215 MB
a jetaudió szaggatja lejátszáskor, és a kép 'késik' a hanghoz
mijen lejátszó progival tudnám ezt tökéletesen nézni???????
kösz JOCI!

youtubeget azzal tudsz letölteni

Benny04
Youtube downloader, vagy pedig ez.

kissadamvikt
szasztok!

milyen programmal tudok youtube-ról videókat letölteni? a h key video hackerrel nem tudok pedig régen sikerült! Elõre is köszi!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

bigapó
igen, kösz a kiegészítést😊 hiába, nem vagyunk tökéletesek😊

The Matrix has you...

Dj Faustus
"Neked tehát a 4 Mbit azt jelenti, hogy 512 Kbyte-os sávszéled van"
Pár pontosítás:
1. A sávszélesség mérõszáma a Hertz. Például az emberi hallás sávszélessége 16 kHz - 20 kHz körül van.
2. Az adatátviteli sebességé a bit/sec (és ennek különbözõ prefixumai: kbit/sec, Mbit/sec,...). A váltószám pedig - mivel a Hertzbõl vonatkoztatjuk - 1000-es és nem 1024-es (hasonlóképp mint a vinyóknál is: a 160 GByte-os vinyó 160000 MByte). Letöltõszoftverek hajlamosak kByte/sec-os, MByte/sec-os mérõszámokat használni - a kettõ között váltószám 8 (8 Mbit/sec = 1 MByte/sec).

Prince of Máté
Igen én is azt vettem ki belõle... Hát frissítettem a driverét, remélem nem hardverhiba :/

sztem neked hangkártyával van vmi:S

vki vmi ötlet??

Hallo vki nem tud nekme segíteni nekme is kék halál gondom van...vista alatt felrakok egy nyers vistat egy acer típusú gépre és ahogy feltelepítem a gyári chipset drivert ami van hozzá ujra indítás után bejön a kék halál és vmi royal.sys fájlal van vmi baja:Slegalábbis vmi olyasmit ír:S

Prince of Máté
Hi!

Bizonyos idõközönként kékhalál fogad 😞
Hibaüzenet:

Mi a probléma?

Köszönöm hogy segitettél!!!
Benny04
<#smile>

Amit ma megtehetsz halaszd holnapra, mert holnap lehet, hogy nem kell megtedd!
Benny04
köszi.

Mikor valamilyen internet cimet kapsz es nem vagy biztos benne, hogy felnyithatod, akkor probald ki a Yahoo.com keresot. Tehat az internet cimet bemasolod a Yahoo keresojeb es Search, mert a Yahoo leellenorzi az internet cimeket a McAfee virusolovel
Benny04
Hello!
Szerintetek ez a cuccos megbízható, vagy csak valami vírus?
Elõre is köszi 😊

Evin
Ami a Win-ben van nem elég jó? (Én nem szoktam használni)
Ha leformázod, a hibás részek automatikusan kihagyásra kerülnek, és oda többé nem ír a gép, tudtommal.

Hy!

Egy olyan programra lenne még szükségem, amit arra lehet használni, hogy rendesen át lehet nézetni vele a vinyót, hogy van e rajta pl. bad sector.

HA van rajta bad sector, akkor az a vinyó menthetetlen?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

SZia!

Köszi szépen, elég jónak tûnik, de esetleg angol nyelvût nem tudnál ajánlani?

Elõre is thx.

Bárkinek, akinek van ötlete, örülnék neki, és köszönném szépen

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

sadvagabond
köszi!

Köszi mindkettõtöknek a segítséget. Hát mit mondjak. Elég eltérõ lett a két (egymás után) lefuttatott teszt eredménye.
Kép1.
Kép2.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

bigapó
ja, van, az alábbi is, vagy a speedtest.net. állítólag ezek sem pontosak, de valamilyen viszonyszámot kaphatsz. ne töltõdjön semmi, ne csatizz semmivel (msn például) és többször mérd le, akkor tudsz átlagolni.

Nekem is UPC van, de például ilyenkor hétvégén iszonyat forgalom van. Pingem az az egekben. Tegnap viszont egész jó volt, hasított még este is mint a szél😊) biztos diszkózott mindenki😊

The Matrix has you...

Itt van egy sebesség mérés teszt.
Elég pontos szokott lenni.

Sziasztok!
Ha már szóba került ez a sávszélesség meg egyebek. Van arra lehetõség, hogy online lemérhessem magamat? (le/feltöltési sebesség) Én UPC-s vagyok de sehol nem találom náluk, hogy lenne ilyen lehetõség.
Köszi.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

bigapó
az nem más, mint amit a hálókártyád maximum kezelni képes, tehát köze nincs ahhoz, amit egy szerzõdésben foglaltak szerint kapsz egy szolgáltatótól.

a számítástechnika legkisebb egysége a bit. két értéket vehet fel 1 vagy 0, mivel kettes számrendszert használunk. Alapjait Neumann János fektette le a többi már történelem😊

szóval, 1 byte=8 bit. innentõl már durván ezer a váltószám, tehát 1 Kilobyte=1024 byte, 1 Megabyte=1024 Kilobyte stb. azért 1024 mert az a 2 a tizediken ugye. mindenrõl van leírás és érdemes olvasgatni ezeket, hogy valami fogalmad legyen arról, hogy tulajdonképpen mit is használsz😊

amikor egy szogáltató azt mondja, hogy 4 Mbit-es netet fogsz kapni akkor azt osztanod kell még 8-al elõtte, hogy megkapd a Kbyte-os adatot, ez amolyan alapérték, mert innen könnyebb szorozni már.
Neked tehát a 4 Mbit azt jelenti, hogy 512 Kbyte-os sávszéled van (ez a letöltés, mert a feltöltés más tészta, az mostanában a fele a letöltésnek, de nem mindig. le van írva a szerzõdésben). ez mind elmélet, mert általában nem éred el sohasem ezt a szintet, de jobb esetben elég közel kerülhetsz hozzá, sõt, akár át is lépheted ezt e határt, persze csak rövid idõre. a szolgáltatók természetesen nem ezt írják bele egy szerzõdésbe, hanem azt, hogy Õk mennyi minimum sávszélt garantálnak, ez általában a tizede a megadott sávszélnek. na, ha ezt tartósan alulmúlod, akkor lehet reklamálni, addig nem. hallottunk már sok olyan esetet, hogy 10 Mbit helyett 4-5 Mbit volt egy idõ után a sávszél és ez valljuk be, elég nagy genyóság, mivel te nem ezért fizettél. Ez olyan, mintha elutaznál 200 km-re, de 100 km-nél ledobnak a vonatról😊)

Ahhoz, hogy netezhess ennél jóval kissebb is elég lenne, de hát az ember mindig telhetetlen és jobb és gyorsabb kell neki😊)
na persze az online tv vagy egyébb videómegosztó oldalaknál elõny a minél nagyobb sávszél, hiszen annál gyorsabban tudod letölteni és megnézni a videókat, valamint annál jobb minõségû lesz a tv adás is.

Lehetne még oldalakat írni, de már nem fogok többet😊

The Matrix has you...

sadvagabond
üdv.egy nagyon egyszerû,és amatõr kérdésem lenne.
amikor csatlakozom a nethez,akkor ugye kis bubiban kiírja,hogy
"net csatlakoztatva,sebesség 100,0 Mbps"...
nekem 4 megás netem van,akkor ez most hogyis miez?tény,hogy nem ismerem a váltószámokat,meg netet csak szórakozásból ismerem,teknikai oldalát egyáltalán nem(értsd:égõ,vagy sem,nuku tudás).szóval a lényeg,hogy nem valami olyat kellene kiírnia,h 4 mega/sec,vagy...mittomén?
t-onlineos amúgy.
elõre is köszönöm.