Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gondom,hogy az Asztalon levõ összes ikon és mappák alatt levõ fehér szövegek mögötti háttér kék színû.Hogyan lehetne visszaállítani áttetszõre. Köszönöm.
Vista kodec pack van fennt, havernál rendesen mûködik:S
!Forza Ferrari!
Esetleg kodek probléma.
Ráadásul a Windowsban is van egy beállítás ami az egyszerre nyitott kapcsolatok számát is korlátozza - nincs túl kicsire véve?
http://www.speedguide.net/read_articles.php?id=1497
http://smallvoid.com/article/winnt-tcpip-max-limit.html
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A torrentkliensek az egyszerû otthoni routerek NAT-tábláját képesek gyorsan betölteni, illetve a rendelkezésre álló adatátviteli sebességet gyorsan kihasználni.
Javaslom hogy csökkentsd a kapcsolatok számát, állíts be sebességlimitet, esetleg iktasd ki a DHT-t.
A másikproblémám, h van egy MSI wind-em, amely eddig teljesen jól mûködött itthon wifi-vel. De egy ideje, nem hajlandó wifi-n keresztül kapcsolódni a netre. Lepingeltetem a routert és nem látja, úgyhogy közben kiírja h csatlakoztatva, kiválló jelerõsség, jelszó beírva stb. A router az admin felületen mutatja is h látja a wind-t,. kiírja az IP-jét, nevét, mac address stb, de a se parancssorból se sehonnan sem hajlandó wifi-n keresztül a router-el kommunikálni, míg ha rádugom ethernet kábelel, akkor egybõl tökéletesen mûködik. Erre valakinek ötlet?
Elõre is köszi!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Szeretnék eltávolítani egy programot, de mindig elõjön egy ablak, ezzel a szöveggel:
"check that proper disk is inserted or specify a new path"
Megnéztem azt az útvonalat, de nincs ott semmi. Ezek után leáll a program eltávolításával, hogy tudnám leszedni valahogy???
Köszönöm a segítséget.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Elöre is köszönöm
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Én is a segítségeteket kérném, egy programot keresek:
Media player classic-al játszom le a videókat. Szeretnék, egy olyan programot, amivel megoldható lenne az, hogy ha mondjuk internetezek mozilla firefox-ba, akkor egyúttal a filmeket, videokat is tudjam nézni egy programmal. Tehát, hogy ha a mozilla van megnyitva, akkor a filmlejátszó program ne a háttérablakban fusson, hanem egyszerre láthassam a mozilla ablakát, és a filmlejátszóét is.
Szerintetek van ilyen?
Elõre is köszönöm szépen a segítségeket!
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel: gy?jt?
Az volna a problémám, hogy:
Játszottam, és egyszercsak becsíkozódott képernyõ, belassult minden, resetelnem kellett, de utána már nem tudtam eljutni a bejelentkezési felületre (XP töltésig sikerült, ott is látszódott a csíkozódás, aztán sötétség). Most valahogy sikerült bejönni csökkentett móddal, de azért így mégsem az igazi, szóval valaki aki ért az ilyen jellegû problémákhoz segíthetne.
Köszi
Van egy videó... telefonnal vettem fel, mp4 formátum. Szeretném átdobni avi-ba, tenni alá zenét, de amire még sehol nem kaptam választ... a képet el kéne fordítani 90%-kal<#zavart2>#zavart2>
Tudna valaki ebben segíteni, hogy milyen progikkal lehet ezeket szépen összehozni?
NFS World Online: SPECTORHUN
Egy olya problémám van, hogy ha böngészõben nézek egy videót neten, akkor 3-4 mp ig folyamatos a kép, utána beszaggatva mutatja a videót:S
ha leteszem ikonra, majd vissza akkor megint 3-4 mp ig jó.
3 böngészõvel is bróbáltam, mindegyiknél ez van.
mitõl lehet?
elõre is köszi a segítséget
!Forza Ferrari!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1. Úgy hallottam, hogy a SATA merevlemezek törõdnek magukkal valamennyire, így nem szükség a gyakori töredezettségmentesítés. Ez mennyire igaz?
2. Mennyire zavarja a gépet, ha TM közben mást is csinálok? 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mielõtt valaki a SWF to Avi t ajánlaná, azt a progit kipróbáltam kérdés elõtt és nem volt jó. szar lett a grafika és a hang minõsége!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Le töröltem a vírusírtom (AVG8.0)és ha felrakok mást érzékeli hogy fen van pedig nincs<#pardon1>#pardon1>vki ötletek?<#banplz>#banplz>
A PDF fileokhoz meg Foxit Readert.
Egy Joomla oldalt csinálok. Hol tudok ülönbözõ mp3-akat feltölteni rá különbözõ könyvtárakba adminoldolról, úgy hogy aki regisztrál az le tudja tölteni?
Köszi 😊
Köszönöm a segítségeteket. Ami az IE8-at illeti, magam sem használom, csak adalékként jegyeztem meg az Adobe Reader fura viselkedéséhez kapcsolódóan.
@ Hellomarci
Egy viszonylag friss hírként olvastam arról, hogy az Adobe Reader gépbiztonsági szempontból könnyen támadható program.
Más helyen arról olvastam, hogy az IE7 és IE8 böngészõ telepítését zavarhatja.
Van valami jó ötletetek arra, hogy milyen PDF fájl olvasó programra lehetne lecserélni, ha így döntök?
A fájl rejtett,de pl.tömörítõprogramokkal,pl. winrar,7.zip-l megnyitva a a C meghalytót láthatóvá válik az autorun inf fájl.Ezt kell törölnöd és újraindítanod a rendszert.Érdemes a többi meghajtót is leellenõrizni.Ezzel a programmal pedig javaslom a rendszert átvizsgálni:Link.
meg akarom nyitni a helyi lemezt(C)és ezt írja:A Windows nem találja a Recycler/S-6-0-14-100021316-100006960-100027588-5561.com fájlt.vki tud segíteni?
SWF típusú videót szeretnék átkonvertálni valami másba, mondjuk aviba hogy tudnám ezt megcsinálni?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Van egy gépem, ATI X1950XT videókártyával, aminek két DVI kimenete van. A gépen Windows Vista Sp1 van, és a 9.4-es Catalyst.
Eddig rá volt kötve egy Fujitsu Siemens TFT monitor DVI-RGB átalakítóval és RGB kábellal összekötve.
Van egy LG 32LC41 LCD TV-m és össze szeretném kötni a géppel.
Egyszerre mindkét megjelenítõt használni szeretném.
A TV-t egy DVI-HDMI kábellal szeretném összekötni. Összekötöttem, de a TV-n csak annyi van, hogy No signal, a monitoron pedig van kép.
Eddig akárhogyan bíbelõdtem, nem sikerült a TV-re képet kreálni.
Egy másik gépnél, ahol a gép egy ugyan ilyen TV-re van rákötve, megnéztem, hogy jó-e a kábel, és ott érdekes módon mûködik.
Beállítottam kis felbontásra, 60Hz-re a képernyõt, háth azzal van baja a TV-nek, de nem segített.
Most már kezd tele lenni a tököm az egésszel, de remélem hogy tud valaki segíteni...
A gépemre két monitort akarok kötni.
Egy sima LCD monitort RGB kábellal és egy LCD TV-t DVI/HDMI kábellal.
Hogyan tudom azt beállítani, hogy a monitoron 1280x1024-ben, meg a TV-n 1368x768-ben jelenítse meg a képet?
(Gondolom a TV-n máshogy nyújtaná a dolgokat, az ikonok is máshogy helyezkednének el, ezért kérdezem, hogy van e ebben valami turpisság)
Esetleg olyat lehet csinálni, hogy két asztala legyen egy bejelentkezett felhasználónak ugyan azon a gépen? Tehát, hogy tudja a cucc, hogy az RGB-n 1280x1024-ben a DVI/HDMI-n meg 1368x768 kelljen megjelenítenie)
Amúgy Vistát használok
Az általam leírt sorrend alapján bonyolódik a kezelhetõségük.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha minden kötél szakad, nincs valaki, aki egy tizesért feltenné a tárhelyre? Megvan minden elérés, meg jelszó, csak bánázok már egy ideje...
Ezek a funkciók kellnének: csak regisztrálva lehessen letölteni azt, amit én feltöltök, és egy nap egy kategóriából kettõ anyagot. Full ingyenes lenne minden azért. A regisztráltaknak tudjak küldeni hírlevelet, meg tudjak almenüket, kategóriákat létrehozni, ezek alá mennének anyagok, mondjuk mp3-ak.
Erre melyik lenne alkalmas? Drupla, Joomla, vagy E107?
Nem csinálja meg egy hozzáértõ valaki ezt 10E Ft-ért? Neki biztos meglenne 10 perc alatt?
Ja, jó lenne, ha lenne lehetõség, hogy bannereket, képeket tudjak kitenni a fõoldalra, az zsír lenne...
SOS!!!