Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rá valami lehetõség?
Pszt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Adott egy .mkv kiterjesztésû film eredeti hanggal (angol). Szeretnék rakni egy magyar hangsávot is mellé, ehhez milyen programot ajánlotok? Eddig a Virtualdub és Nandub progikat használtam, de azok nem ismerik fel ezt a formátumot.
REAL MADRID
Amikor meg más progit is akarsz futtatni: képernyõ jobb alsó részén (értesítési terület) a uTorrent ikonra jobb egérgomb klikk,a felugró menûbõl pedig "összes Torrent szüneteltetése".(Ugyanitt lehet a folytatást is indítani.)
Szerintem ez a legegyszerûbb megoldás.
Volt alapból 1 win xp rendszerem az 1ik partíción. Feltelepítettem win 7-et egy másik partícióra, s frankón müxik is, az elején megkérdi, melyiket indítsam.
A kérdéseim a következõk lennének: ha törölni szeretném a win 7-et (javasolták, hogy az újabb verziót ne frissítsem rá, hanem elöbb töröljem a régit, ill lehet 32 helyett feltennék próbának egy 64 bitest), azt hogy tudom úgy megtenni, hogy az xp ne haljon be tõle ? egyszerüen xp alól töröljem a win7es partíciót és telepítsek új win7-et vagy van valami trükkje ? illetve ha netalántán egyszer ugyanígy meglesz a két rendszer, és az xp-t kell újratelepítenem (mert pl behal), akkor azt hogy tudom megtenni, hogy a win7 is megmaradjon a válaszható opcióval ?
(tudom, a legegyszerübb megoldás két winyó lenne, de egyelõre az egy winyós variáció érdekelne)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Olyan problémám lenne,hogy mp3-ban lévõ mix albumokat szeretnék trackekre felbontani úgy,hogy a mixet az autós lejátszó folyamatosan (szünetmentesen) le tudja játszani és a trackeket is lehet léptetni file-on belül. Mindezt persze mp3 formátumban.
(Neroval tudom,h meg lehet oldani indexek beillesztésével,de CSAK AUDIO formátumban.)Ez az mp3 módozat ki akar fogni rajtam.
Küzdött esetleg már valaki hasonló problémával?
Segítséget kérnék hogy egy felvett videót milyen programmal tudok a feje tetejére állítani. Ez az én esetemben pont hogy az történne hogy így a rendes képet kapjam.
Aki ismer ilyen programot az kérem írja meg a nevét.(a progi nevét x)
Elõre köszönöm a segítséget.
Én a vízilovakkal vagyok !!!
Am korrekt írás, (y).
@ Hellomarci
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Mégvalami.
C:\ jobbklikk-> Formázás.. paranccsal mit lehet elérni?"
Hali! Nem vagyok májer, de talán segíthetek.
Olyan régi vasnak a BIOSa biztosan nem fogja meghajtónak felismerni az MP3 lejátszódat. Az xp és attól feljebb megismeri, de nem tudsz róla telepíteni, mert ahogy kilép a vezérlés a windowsból, már nem ismeri meg, és a Bios elveszett boot rekordról kezd rizsázni neked. Ha telepíteni akarsz, mindenképp kell egy optikai meghajtót beletenni, ami tud dvd-t olvasni. Ezt akármelyik bontóban utánad hajítják, ócsójér. Az új cucc is csak pár ezer forint.
Állítsd a bútolást az optikai meghajtóra, tedd be a telepítõlemezt, és hajrá. Ha nem vagy mazochista, akkor win 98-at nem telepítesz. minimum xp. Ha kicsi a gép az xp-hez, akkor ki kell dobni a búshalál szomorú, rolytos lingájába. Ha fiatalon akarsz meggebedni, akkor próbálkozz az ócskavassal és nyugodj békében.
A formázás parancs letöröl minden adatot a vinyóról. A mélyformázás fizikailag is, a gyorsformázás csak az allokációs táblát törli tisztára, de gyakorlatilag ugyanazt éri el, vele. Ha telepítesz, a telepítõlemez úgyis újraformázza a vinyót. Neked csak az utasításokat kell követned. Telepítésnél érdemes a régi partíciót is törölni és újrapartícionálni. Ha értékes adataid vannak a régi vinyón, és még mûxik a régi oprendszer, mindenképpen mentsed el. Ha nem mûxik a régi oprendszer, akkor bútlemezzel el lehet menteni a cuccokat. Ha már leformáztad a vinyót és nem mentettél elõtte, akkor vigasztaljon a tudat, hogy a régi cuccaid már nem okoznak több gondot az életben a meglétükkel.
Ha az egész amit írtam sötét, akkor ne akrobatikázzál, hanem szólj egy májer havernek, hogy segítsen.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Segítséget szeretnék kérni olyan emberektõl akik értenek a VISUAL C# -hoz, mert kéne csinálnon egy beadandó feladatot, de nekem a programzás nem az erõsségem. Álítólag nem egy bonyolult feladat, egy hozzáértõ 10-15perc alatt meg tudja csinálni. Aki tud kérem segitsen nagyon fontos lenne.
Elõre is köszönöm!
[email protected]
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Újra kéne tennem a gépet, de nincs cd/dvd íróm(maga a gépház több mint 7 éves<#hehe>#hehe>) viszont megkuksiztam hogy az mp3 lejátszót felismeri a bútolásnál.Ergó ha fölteszem az ixpét az mp3-ra és onnan bútolok akkor újra tudom tenni a gépet vele vagy tökre hülyeséget beszélek?
Mégvalami.
C:\ jobbklikk-> Formázás.. paranccsal mit lehet elérni?
Ha újrateleopítés elõtt kihúzom a D-t és telepítés után újra visszadugom, akkor fogom tudni használni a D-n lévõ dokumentumokat?
respect to the man in the ice cream van
Visszatudom ezt állítani valahogy?
A gugli azóta is kirúg az ominózus üzenettel. Ha vki hozzá tud szólni pls tegye.
Balcsi70: "Sziasztok. Egy kis segítségre szorulnék. Adott egy gép és most a bekapcsolásnál ezt írja ki: Boot from ATAPI Cd-Rom. A Windows 98 elindítja a MS-DOS alapú Programot."
Valószínûleg az a probléma, hogy a boot szekvencia a cdromra van állítva. Menj be a BIOSba és állítsd be, hogy a "C" meghajtóról bootoljon. (töltse be a windowst) Általában az "Advenced BIOS features" menüpontban teheted meg. Elsõdlegesnek állítsd be a vinyót, másodlagosnak a cd romot. Ha így volt beállítva eddig is, akkor sérült lehet a windózod boot rekordja, és akkor big csöcs van. Ebben az esetben lehet mûvészkedni, de egyszerûbb bootlemezzel az értékes cuccokat elmenteni, és aztán újraformázni a lemezt, majd újra feltenni a windowst. A '98 mán eléggé atavizmus. Az xp sokkal jobb.
Ha valaki májer van itt adjon tanácsot mindkettõnknek.
By!
C:\>SET BLASTER=A220 I5 D1 T4 Mi a xart kell itt csinálni? valami ki lett törölve? Megpróbáltam hogy a CD-rõl boot-oltattam de látom itt nincs ilyen mint XP-nél hogy javítás. Mit kell ilyenkor tenni ennél az üzenetnél? Elõre is köszönöm a válaszokat.
Az a feneség van, hogy a Google keresõ a Firefoxxal, és az Internet Explorerrel is a következõ frappáns üzenetet küldi:
"Forbidden
Your client does not have permission to get URL /custom?client=pub-1649573277812656&channel=7492574444&cof=FORID:1&hl=hu&q=gh&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s from this server. (Client IP address: *********)
Elnézését kérjük a kellemetlenségért, de ezt a kérést nem sikerült feldolgozni.
Kattintson ide, ha folytatni szeretné a keresést a Google webhelyen."
Ha "ide" kattintok, visszaadja ugyanezt a képernyõt.
(Az IP címet kicsillagoztam.)
Routert használok, a másik géprõl rendesen megy a gugli.(IP ugyanaz)
Tudna valaki tanácsot adni, hogy mi a radványi rövidrágós rák-rosseb ez?
Elõre is köszi!
Egy kis Exceles gondom lenne. Van egy táblázatom, melyben egy felmérés eredményei vannak, de kódolva, illetve van hozzá egy két oszlopos kódtáblám, mely tartalmazza, hogy melyik kódhoz milyen érték tartozik. Én pedig azt szeretném elérni, hogy a kódtábla alapján felcseréljem az egyes kódokat a táblázatban a kódok értékeire. Melyik függvényt használjam ehhez?
Eddig az F és a VKERES függvényeket próbáltam, de nem jött össze.
Nagyon szépen köszönöm!
volna egy olyan problémám, hogy sem a windows se a total commander nem indul el, hiába rakom bármelyiket is újra. s akárhonnan is szedem le. a képernyõ elsötétül, majd visszadob az asztalra :-( szóval szerintetek mi lehet a gond?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Köszönöm a segítséged.
Üdvözlettel: gy?jt?
Ez
"melyik az a progi amelyikkel annyira le lehet törölni formázni a vinyot hogy ne lehessen visszafejteni belõle semmit."
Vannak olyan programok, amelyek több menetben felülírják/formázzák a merevlemezt.
"Hogyan lehet pixter.hu-ról videót letölteni?"
Firefox+Flashgot+Free download manager: miután elindítottad a videó lejátszását, klikk jobb egérgombbal az oldalra, és válaszd ki a Flashgot Media menüpontot.
A Dolby Surround II Plugin 1.4.2-t letöltöttem a WMP 11-hez.
A lejátszón CS II Controls 1.4.2 néven jelenik meg.
Mi a különbség a Dolby Surround és a Circle Surround között?
Üdvözlettel: gy?jt?
A kérdésem, hogy érdemes-e formázni NTFS-re, vagy maradhat a FAT32?"
Ha 4 GByte-osnál nagyobb állományokkal akarsz dolgozni, (illetve fájlrendszer szinten akarsz titkosítást/tömörítést használni) használj NTFS-t.
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha formázva van mondjuk egy vinyo és utána visszatelepitve frissen egy Win. akkor létezik hogy arrol a formázott vinyorol még mindig lehet visszaállitani dolgokat? vagy kiolvasni valami progival hogy mi volt rajta?
Most vettem egy WD 1 TB külsõ vinyót.
A kérdésem, hogy érdemes-e formázni NTFS-re, vagy maradhat a FAT32?