20838
Segítséget kérek
-
Laptop kiír egy hibaüzenetet bootolás után, hogy a vinyó szar, nyomjak F1-et a folytatáshoz, aztán meg szépen bejön a win, semmi baj nincs. oké, biztos haldoklik a vinyó, szerencsére nincs semmi fontos rajta, csak filmek, sorozatok:D de szeretném még ugy használni hogy ha bekapcsoom a win jöjjön be, ne keljen semmit se megnyomni. nem lehet valahol beállitani, hogy ne ellenőrizze a vinyt? ha majd tönkre megy, veszek újat bele, de amig használható..... -
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az Acronis nevezetű program használatában. Nagyon idegen nekem mind ez, mind a norton ghost.
Megpróbálom szépen megfogalmazni a szándékomat. :)
Két winchesterem van, egy 320-as és egy 500-as. Úgy van megoldva, hogy a 320-on van egy 30GiB-os partíció(Windows 7) és egy 10GiB-os (Windows XP) a maradék pedig adattárolásra van(ez még teljesen szabad), illetve az 500-as pedig teljes mértékben adattárolásra, ez egyetlen nagy partíció. Azért írtam ezt le, hogy ha esetleg egy külön partíción tárolt képfile készítése jobb lenne, mint ha dvd-re írnám ki.
De leginkább úgy szeretném, hogy A windows 7-et és a Windows XP-t esetleg teljesen egybe feltenni a képfile segítségével, úgy hogy előtte aktiválom a win7-et illetve easy bcd-ben beállítom a bootolást, hogy választható legyen a win7 és az xp a bootmenüben.
Ha ez nem megoldható, akkor úgy is jó, hogy két külön dvd-re a win7 a feltelepített dolgokkal, illetve külön dvd-re az xp szintén feltelepített dolgokkal, és majd újrahúzás után beállítom a bootot, az legyen a legkevesebb. Örülnék, ha megoldható lenne a dvd-s módszer, hogy ne legyen szükség operációs rendszerre, illetve a program feltelepítésére, hogy újrahúzzam a rendszert. Csak simán be a dvd és már tolja is fel, ahogyan a Norton Ghostnál láttam egy ismerősünk cégénél, ahol dolgozik.
Igyekeztem minnél érthetőbben leírni, remélem sikerült. :)
Előre is köszönöm a segítségeket.
Ha esetleg egyszerűbb lenne msn-en megbeszélni, vagy bármi, akkor pm-ben ha megadjátok a címeteket, felveszlek.
Üdv
TeckDeck -
gyűjtő #17075 Még egy kísérlet!
http://imagerz.com/QEMVWEtvAwJWX1NKQgVR -
gyűjtő #17074 Elnézéseteket!
Hülyéskedik a Canon képfeltöltő oldala. Keresek másikat! -
gyűjtő #17073 Szia!
Ismét megpróbálom a képet beszúrni.
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/LDpkXBeEJ47sCNBM3603ks3kskXL010101413kskXLyErp7K7c.jpg -
ha sérült és a recovery is megtalálja amit kell akkor csak azt tudod csinálni szerintem. kérj addig kölcsön egy vinyót és másold át ami kell, ha meg olyan amit netről újra be tudsz szerezni, akkor nem kell vele foglalkozni. a visszaállitó programok erre vannak. megtalálja és javitja, ha tudja, ha nem akkor kuka. sajnos van ami elveszik, de még igy is jobban jársz, mintha minden elszállna. ami rendkivül fontos azt külső meghajtón érdemes tárolni, nem DVD-n, legalábbis szerintem, mert az is tönkremegy, ráadásul viszonylag hamar, szalagos tárolóegységed meg nincs gondolom :) -
Thx megtalaltam es sikerult is istencsaszar vagy 
-
Az micsoda? -
Próbáld az Unlocker-t. -
exodus2 #17068 Eladót kellett volna megkérdezni. A másik meg ha nem tervezed a linux használatát, akkor gyaluld lefele és tegyél fel olyan oprendszert amit szeretnél. -
Hello!
Épp most kaptam egy Asus K50-es notebook-ot és az lenne a problémám, hogy amikor először indítom egy Red Flag nevű Desktop program akar beléptetni vhova, s ehhez login-t és password-öt kér. Nah ezt sehol se találom. (A boltban linuxot adtak a géphöz, de ennek a kézikönyvében se találok semmit). Előre is köszi a segítséget. -
nem jeleníti meg a képet vagy hibás url címet szúrtál be -
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy a gepemrol nem tudom bizonyos mappakat torolni mert azt irja hogy a mappa nem torolheto.
Ez miert van?
Semmilyen programmal nem engedi...vagy van erre valamilyen specko progi?
Koszi -
gyűjtő #17064 Szervusztok!
A Comodo Internet Security Free programot használom valós idejű védelemmel.
A számítógépem minden bejelentkezésekor (a bejelentkezés végén) megjelenik egy ablak:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/LDpkXBeEJ47sCNBM3603ks3kskXL010101413kskXLyErp7K7c.jpg
Valahol azt olvastam, hogy az autochk.exe parancs ilyen gyakori lefuttatása felesleges és le lehet tiltani a Comodo IS "Defense+biztonsági szint" modulban. A modul melyik beállításában lehet letiltani az ablak által jelzett folyamatot? -
srácok, kellene egy kis segítség
megsérült egyik partícióm, primary->logical művelet közben történt egy szép kis windows baleset, és most nem érem el a partíciót, formázni kellene. Megvan rajt minden adat, a recovery cuccok meg is találják, de mivel 400 giga, nem szívesen menteném így át máshova, majd vissza, etc. Nincs valami program, akár linux akár win, amivel helyre lehet pofozni ezt a fájlrendszert? köszi -
Gondolom a gyártó honlapjáról megvan már a driver.
Fogod a gyári XP-d, letöltesz mellé egy nlite-ot, és azzal berakod.
Tákolva van, de semmi újdonság nem kerül bele, csak amit te raktál bele.
Kiírod, telepíted.
Talán ez lenne a legegyszerűbb és leggyorsabb mód. -
exodus2 #17061 Próbálkozz az Nlite-al vagy így. Akkor nem kell holmi tákolt xp-t felraknod. Ha van pendriveod akkor arra is rátudod tenni a xp telepítőt, nem muszáj kiírni. Persze annak is megvan a trükkje. -
Telepítõ üzenetei telepítés közben:
Idézet
F6 --> más gyártótól származó scsi vagy raid illesztõprogram telepítése
"Nem sikerült megállapítani a számítógépben található tárolóeszköz típusát, vagy az eszköztípus kiválasztását kérte.
Jelenleg az alábbi tárolóeszközt lehet telepíteni:
<nincs>
* Ha további scsi eszközöket, cd-rom meghajtókat, vagy különleges lemezvezérlõket (olyanokat is, melyekhez a gyártó adja az illesztõprogramot) szeretne megadni, nyomja meg a T billentyût.
* ha a gyártó nem szállított a tárolóeszközhöz illesztõprogram lemezt, vagy nem kíván további eszközöket telepíteni a Windowshoz, akkor nyomja le az Enter bilentyût."
Ha T-t választunk, akkor
Idézet
"A telepítõ nem talált hajlékonylemez meghajtót a számítógépen az OEM-illesztõprogramok hajlékonylemezrõl való floppy disk betöltéséhez.
* Az ESC billentyû megnyomásával megszakítja az OEM illesztõprogramok betöltését
* Az F3 billentyû megnyomásával kilép a telepítõbõl.
Ha Enter-t, akkor
Idézet
"A telepítõ nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót. Ellenõrizze, hogy van -e bekapcsolt merevlemezes meghajtó, és az megfelelõen csatlakozik -e a számítógéphez és a lemezzel kapcsolatos hardverbeállítás megfelelõ -e. Ehhez lehet, hogy szükség van a gyártó által biztosított diagnosztikai, illetve beállító program futtatására.
A telepítés nem folytatható. A telepítõbõl való kilépéshez nyomja meg az F3 billentyût."
ergo nem sikerül feltenni az eredeti xp-t, tákoltat nem akarok feltenni, mert csak a baj lesz vele a későbbiekben. most letöltök egy integrált sp3-asat, de sztem ez sem lesz jó, meg már ezt is kihagynám, hisz feltesz minden olyat amiről nem tudok. memoriakártya olvasóval nem lehet felismertetni vele a sata vinyót?
jah, biosba se lehet semmit sem állítani.
-
nyako18 #17059 hello!!!
windows 98se-hez kellene nekem boot floppy!!!!!!
ha tudtok lédszi irjatok!!!!!!!!!!!
lehetőleg olyat ami jó is!!!
segítségeteket előre is köszönöm!!! -
gruber trans #17058 valaki nem tudja hogy mért csinál a videoget olyat hogy letöltés után konvertálom mp3-ba és hibával fejezi be?? -
huncsik #17057 értem! mit kell beállítani akkor a netnél? mert eddig fibernet cabel netem volt msot meg t-home adsl van -
de az is pingelésel történik -
exodus2 #17055 Ami megtörténik csatlakozáskor. -
Dehogynem addig nem tudsz netezni amig a géped lenem kéri a DHCP szerverről az ipcímedet.. -
exodus2 #17053 Gyorsabb nem azonos a jó pinggel. Mivel böngészésnél nem számít a ping, játékban viszont nagyon is. Esetleg lehet hogy más beállítás kell annak a netnek. -
huncsik #17052 hello!
Most egy újabb kérdésem fordulok ide. a call of duty 2 multiplayer valamiért akadozik és nem tudom hogy miért! Régen jó volt de azóta internet lett cserélve,de ez az új internet5x gyorsabb mint a régi ezért is nem értem mért akad! -
bár kitudja lehet hogy a msn is csinálhatna ilyet mert neki is van e-mail küldő fogadó modulja.Eszközök>beállítások majd a Általános fülnél tiltsd le a az automatikus bejelentkezés működő internetkapcsolat esetén opciót és majd kiderül mi is csinálhatna ilyet... -
Nem hinném hogy az msn lenne az mert akkor nekem is ez csinálná,akkor lehet amit a többiek mondtak outlook vagy outlook express -
exodus2 #17049 Nekem ezzel csak annyi a gondom, hogy fogalmam sincs hol láthatsz te olyan mailcímet. Mi az a cím? -
Zwiebel #17048 Hat nem tudom hogy hogyan kerult bele de szerinten MSN lehet a bunos. -
exodus2 #17047 Vagyis van, az outlook, de az is csak amit beállítasz. Tehát ha senki más nem fért hozzá a géphez, akkor azt te állítottad be. -
exodus2 #17046 Azért azt leírhattad volna, hogy melyik programban... mert a windowsban alapból nincs emailkliens.. -
Zwiebel #17045 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy valami miatt a hibernálás után bejövő képernyőn megjelenik egy olyan e-mail címnek az olvasatlan üzeneteinek a száma, akit nem is ismerek. Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy hogyan kerülhetett oda bele, és hogy hogyan lehetne valahogyan "kiszedni a gépemből?" A funkcióra szükségem lenne, csak nem az ő címével...
Válaszotokat előre is köszönöm!
Zwiebel -
balcsi70 #17044 Hát igen kb 3 éves.Akkor szét kel bombázzam a gépet hogy kipucoljam.
.Köszi.
-
balcsi70 #17043 Szia,igen köszi minden megvolt már,de ugyan annyi.Azért köszi. -
huncsik #17042 köszi! -
Ildikó18 #17041 Nagyon köszönöm, megpróbálom! -
Hardveresen nem hiszem hogy kell esetleg "jumper"-elés vagy driver telepítés(az utóbbi a telepítésközben megoldható) -
Particionálni(előnyei:ha két részre osztod akkor 2 oprendszer mehet 1-1 partícióba vagy a egyikre az oprendszer a másodikra pedig dokumentumokat tárolsz) majd formatálni.(ez mint e telepítésnél megvalósítható) -
huncsik #17038 írjátok már lécci le mert ilyenem még nem volt mert ez SATA HDD és nekem IDE volt.